Results 31 to 45 of 76
Thread: Γιατι μπαινεται στο φορουμ ?
-
05-05-2014, 20:58 #31
MARIAN_M"!! μια πολυασχολη, πολυμηχανη και ταυτόχρονα ειδικη στα ψυχικα προβληματα¨), που όμως εχει και γνωσεις σε επιστημες όπως τα φολολογικα και φυσικη χημεια!¨)χαχαχα,. Εκτως από την εργασια - οπου συγουρα θα εισαι αφεντηκο, κι θα εχεις μυλουνια υφησταμενους !! χιχιχι, όταν τελειωσουν όλα αυτά προλαβαίνει να κανει ολες τις δουλειες μια πολυάσχολης νοικοκυρας!! μια πολύ σωστη μητερα που περνα πολλες ωρες στην οικογενεια της!! μα κι φυσικα εχει κι ταλεντο στην μαγειρικη! ¨)χαχαχα, εε δεν θα τις περησευει κι χρονος για κατι καλητεχνικο???¨)¨),κι τελος μπορει να είναι και 4-5 ωρες στο φορουμ!! δλδη η μια μερα είναι γυρο στις 52 ωρες ετσι?? χιχιχι
βρηκα το επιθετοσου!! Μαίρη "Παναγιωταρά ""!! ε? χαχαχαχα,
Υ.Γ.ευχομαι να μην παρεξηγηθείς, για να σου φτιαξω την διαθεση μορε, ετσι να σε κανω να γελασεις λιγάκι, να ξεσκασεις από το τοσο τρεξιμο που εχεις κάθε δευτερολεπτο¨)
- 05-05-2014, 22:39 #32
Γιωργο , απορω με την ορεξη που εχεις να συνομιλεις με τετοια ατομα . Εγω απαξιω .
Last edited by Macgyver; 06-05-2014 at 01:12.
06-05-2014, 13:36 #33
Χι χι, γελάσαμε μαζί σου και σήμερα!
Να σε πληροφορήσω πάντως ότι δεν έχω ούτε κόρη, ούτε γιο και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.
Οπότε θα σου χαλάσω τη φαντασίωση με τη Μαίρη Παναγιωταρά.
Μια τέτοια φαντάζομαι ελπίζεις να παντρευτείς κάποτε, γυναίκα για σπίτι, καλή μητέρα, δούλα και νοικοκυρά, να την κερατώνεις όποτε θέλεις και να μη λέει κουβέντα.
Έτσι δεν έγραφες τις προάλλες, άντρα βαρύ κι ασήκωτε;
Πού θα τη βρεις δεν ξέρω!
06-05-2014, 16:54 #34
Χωρίς να θέλω να γίνω κακεντρεχής εις βάρος του Μακ,αλλά και εγώ έχω ένα θέμα με τα ελληνικά....και να μας συγχωράς Αγγελε,δεν το παίζουμε μορφωμένοι αλλά όταν δεν ξέρουμε κάτι,όπως για παράδειγμα"πνέει το κύκνειο άσμα" ή ακόμα και το β'πληθυντικό είναι πράγματα που βγάζουν μάτι.....λίγο σεβασμός στην ελληνική γλώσσα.!
06-05-2014, 17:04 #35
Και όντως λέμε "θα συμμετέχω" αλλά "να συμμετάσχω"
"ωφελούμαι" από κάτι αλλά "οφείλω" να πληρώσω τους λογαριασμούς μου
"πνέει τα λοίσθια" αλλά "είναι το κύκνειον άσμα του καλλιτέχνη"-δηλαδή το τελευταίο του.
Επίσης πολλές φορές κάνουμε λάθος και σε άλλες εκφράσεις που θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε και τις χρησιμοποιούμε λάθος.
Π.Χ "Τον γνωρίζω εξ απαλών ονύχων" πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι σημαίνει περίπου,από μακριά αλλά σημαίνει ότι τον γνωρίζω από όταν ήταν μικρό παιδί(όταν τα νύχια του ήταν απαλά δηλαδή).
Π.Χ Τον έχουν τοποθετήσει "επικεφαλής" της ομάδας και όχι "επικεφαλή",πρόκειται για έναν εμπρόθετο προσδιορισμό της αρχαίας ελληνικής (ο επί κεφαλής, αυτός που βρίσκεται στην κορυφή και ηγείται)και ως εκ τούτου δεν κλείνεται.
Δεν το παίζουμε ούτε γραμματιζούμενοι,ούτε για φιγούρα,αλλά αν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι καλύτερα να μην το λέμε,αφενός για να μην εκτιθέμεθα,αφετέρου να μην σκοτώνουμε την ελληνική γλώσσα.Last edited by Diana1982; 06-05-2014 at 18:03.
06-05-2014, 19:36 #36
Ντιανα , για γκουγκλαρε το ' πνεω το κυκνειον ασμα ' το λεει ο Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ , καθηγητης πανεπιστημιου , δλδ μακραν πιο μορφωμενος απο μας . Απο σενα να μου τα χωσεις , ειλικρινα δεν το περιμενα , αλλο η Μαριον .
Σεμενα πας να το παιξεις ? κριμα την επαφη που ειχαμε , καλα που τελειωσε .
Κοψε τις εξυπναδες .
06-05-2014, 19:53 #37
Εγώ πάντως αν έκανα λάθος,θα έλεγα ευχαριστώ που με διορθώσατε για να είμαι την επόμενη φορά σωστός,αυτά που σου είπα εγώ και η Μάριον δεν είναι εξυπνάδα είναι θέματα ελληνικής γλώσσας.....και μην επιμένεις για κάτι που ξέρεις ότι είναι λάθος,απλά για να πεις κάτι....
ΔΕΝ υπάρχει η έκφραση πνέω το κύκνειο άσμα.....θέλεις να το δεχτείς καλώς,δεν θέλεις πάλι καλώς ....μπορείς να γράφεις ότι θέλεις,δικαίωμά σου είναι εξάλλου.!
Σεμενα πας να το παιξεις ? κριμα την επαφη που ειχαμε , καλα που τελειωσε .
Κοψε τις εξυπναδες .
Καθόλου κρίμα την επαφή που είχαμε γιατί νομίζω ότι η επαφή μας στηρίχτηκε στην αλληλεγγύη και στην χωρίς όφελος αλληλοβοηθεία.
Φυσικά πάλι καλά που τελείωσε,δεν θα μπορούσα να μιλάω με έναν άνθρωπο που επιδεικνύει ανευ λόγου συνέχεια τα λεφτά του-να απειλεί μέλη του φόρουμ και να πλασάρει τον εαυτό του ακόμα και με ψευδή στοιχεία.
06-05-2014, 19:59 #38
Eνταξει , αισθανομαι τελειως μ@λ@κας , που σου ανοιχτηκα , αλλα απλυτα θα μου βγαλεις στη φορα ?
Δεν πειραζει , πηρα ενα γερο μαθημα να μην ανοιγομαι στον καθενα , στο ιντερνετ .
06-05-2014, 20:04 #39
06-05-2014, 20:07 #40
Να τον χαιρεσαι τον χαρακτηρα σου . Ας δωσουμε ενα οριστικο τελος . Δεν θελω να τσακωθω .
06-05-2014, 20:07 #41
Δεν πειραζει , πηρα ενα γερο μαθημα να μην ανοιγομαι στον καθενα , στο ιντερνετ .
Ευχαριστώ για το κοπλιμαν,δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε,σε φιλικό επίπεδο μιλάμε πάντα!
06-05-2014, 20:11 #42
Αν το είπε ο Λοβέρδος, τότε εμάς τι λόγος μας πέφτει!
Έχω ακούσει εγώ μαλακίες από καθηγητές πανεπιστημίου, που δεν φαντάζεσαι!
Λίγο αφελές όμως, να θεωρείς ότι επειδή το είπε αυτός, είναι και σωστό.
Αλίμονο αν θεωρούμε σωστό ό,τι διαβάζουμε στο διαδίκτυο. Και μου κάνει εντύπωση, μόνο πάνω στον Λοβέρδο έπεσες;
Τόσα λεξικά, φιλολογικές σελίδες, δεν τα είδες;
Για ψάξε λίγο καλύτερα.
Αλλά μόνο αυτός φαντάζομαι είπε τέτοιο μαργαριτάρι. Ή κάποιος πανέξυπνος δημοσιογράφος που το μετέφερε, από αυτούς που δεν ξέρουν να μιλήσουν.
Και σφύρα το και στον Λοβέρδο, αν το είπε μάλλον πρέπει να ξεσκονίσει τα ελληνικά του!
Α, και πες του να μας εξηγήσει τι σημαίνει, εκτός αν μας το εξηγήσεις εσύ.
Σαν τον Θεοδωράκη, του ποταμιού, τον γόη, ανεξάρτητο και αμερόληπτο δημοσιογράφο, που είπε το αμίμητο "εκπλάγηκα"!
Και γελάει μαζί του όλη η οικουμένη. Αν το γκουγκλάρεις θα το βρεις κι αυτό.
Πάντως, πολύ κακό να θεωρείς ότι όποιος σε διορθώνει, το κάνει για να σου την πει.
Επίσης πολύ κακό να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου και να επιμένεις.
Κι εσύ Ντιάνα, πρόσεχε κορίτσι μου, είπαμε έχει και καραμπίνες! Μην του πας κόντρα!
Πετάει ο γάιδαρος, πετάει!
06-05-2014, 22:04 #43
δεν ξερω τι λετε "κυριες"μου, μαριαν_μ και "βασιλισσα" νταινα! ,¨),αλλα προσωπικα όταν καπωτες ειχα καποιο"τσακομο"με τον μαγκαιβερ ουτε για καραμπινες ειπε, οτε με απειλησαι ουτε τυποτα από όλα αυτά τα συκοφαντικα που το προσκομισατε στα τελευταια μηνυματα σας! βεβαια αν θελετε να λασπολογητε , να λετε διαφορα που δεν ειπε -μια τεχνικη χρονια τωρα δοκιμασμενη στο φορουμ από τη κλικα- τωτες παω πασο! κανετε αυτό που ξερετε καλα! "φτιαχνετε ένα προφιλ για καποιον χρηστη που δεν εχει την εμπερια την δικη σας για να ανταπεξελθει στα οσα τον κατηγορείτε!!
αλληθεια ρε κοριτσι?? τι κερδίζετε όταν μας συκοφαντητε? αληθεια? υπαρχει καποιο ατυπο βραβιο? χαχα
οσο για σενα μαριαν_μ , καπωτες μου φενετε αναφερες ότι αν η κορησου ειχε καποια επαφη μαζι μου θα την συμβουλυβες να μην βγαινει μαζιμου- καλα, δεν λεω για την ηλικιαμου τη σημερινη, αλλα αν ειμουν 22-24 γτ. να μην εβγαινα?? κι γτ. να αντιδρουσες ετσι? το λεω αυτό όχι μονο για σενα! βλέπεις δυστυχως στο παρελθον ειχα πολλα θεματα με τους γωνεις τον μικροτερων κοριτσιων που εμπλεκα!οι πιο πολλες καναν αγωνα ώστε να ξεφυγει η κορουλα τους από μενα!(ανεξάρτητα με τα ναρκωτικα,αφου όπως ειπα δεν επινα μια ζωη), κι απορω?? αληθεια γτ, πολλες μαναδες κανατε αυτό το πραμα? γτ. επεμβενατε στα ερωτικα της κορη σας? δυστυχως εχασα πολλες αξιολογες κοπελες, αφου λογο του νεαρου της ηλικιας τους επιρεαζοταν, επισης κι εγω δεν σκεφτομουν πονηρα ώστε να της κανω να γραψουν κανονικα την "μαμακα τους"
τελος, επειδή εγω δεν είμαι κομπλεξικος, ουτε φοβάμαι να γραψω το προβλημαμου - βλέπετε είναι φορουμ υποστυριξης εδώ! χαχα- ετσι λοιπον από τωτες αναροτιμουν κι με εχει πικρανει απίστευτα το γτ. ενώ στην αρχη όλα πηγαιναν καλα, τουε αρεσα, μου αρεσαν, είχαμε τις πρωτες πολύ ομορφες στιγμες! αναρωτιμεμαι κι πικρενομαι γτ, αυτό το πραμα δε κραταγε οσο θα ηθελα? γτ? συνηιως εφευγαν ?
06-05-2014, 22:38 #44
Πααααααρα πολυ κακο για το τιποτα!!!!!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
06-05-2014, 22:50 #45
Συγνώμη για την εμπλοκή, αλλά στο φόρουμ το συγκεκριμένο μπαίνουν κάποιοι άνθρωποι που συνήθως έχουν προβλήματα, είτε αυτό λέγεται ψύχωση, είτε κατάθλιψη κτλ.
Βέβαια μπαίνουν και υγιείς άνθρωποι, ως επί το πλείστον όμως είναι ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, γιαυτό και παρεμβαίνω, δεν μπορώ να βλέπω να πυροβολούνται κάποια άνθρωποι για τα Ελληνικά τους ή την ορθογραφία τους.
Οι άνθρωποι για παράδειγμα, που έχουν περάσει κάποιο ψυχωτικό επεισόδιο και έχουν προβλήματα αποπροσανατολισμού, πιστεύεται ότι δεν θα κάνουν ορθογραφικά λάθη, ή θα δίνουν βάση στην ορθογραφία τους;
Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχουν ποιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούν και δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν Μπαμπινιώτης.
Συγνώμη και πάλι αλλά υπάρχει διαφορά αν πούμε η τελευταία πνοή, οπότε και πνέω το κύκνειο άσθμα;
Ναι είναι το τέλος αλλά νεοελληνικά μιλάμε, ναι η έκφραση είναι το τελευταίο τραγούδι του κύκνου, κύκνειο άσμα και το αναφέρει ο Πλάτων, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δώσουμε έμφαση στην πνοή, χωρίς να σημαίνει ότι αλλοιώνουμε τον διάλογο του Φαίδων, εξάλλου στην αρχαία Ελληνική γλώσσα ερμηνείες δίνουμε ως προς την φιλοσοφία και το νόημα που θέλει να περάσει ο φιλόσοφος.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.