Γιατι μπαινεται στο φορουμ ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    Και σε site ψυχικης υγειας δε θα κατσουμε να σκασουμε για την ορθογραφια τωρα...κι εμενα μου βγαινει το ματι που και που αλλα το αγνοω γιατι προτεραιοτητα εχει το να αισθανεται ο αλλος ανετα και ασφαλης οχι οτι κρινεται για την ορθογραφια του.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μήπως και βοηθηθώ.......

Senior Member
    λίγες φορές μπαίνω για να γράψω ένα θέμα και να ακούσω γνώμες και πολλές φορές απλά για να χαλαρώσω και να χαζέψω, να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα που να με αντιπροσωπεύει ή να απαντήσω και να δώσω την δική μου ταπεινή συμβουλή..
    αλλά όταν υπάρχουν ειρωνίες, αντιπαραθέσεις, "τσακωμοί", ο ένας μιλάει άσχημα στον άλλο κτλ, δυσανασχετώ και δεν μπαίνω καθόλου.. είναι απλά κουραστικό..

Senior Member
    επίσης δεν μαρέσει ο ένας να κατακρίνει τον άλλο.. θα πουμε την γνώμη μας, θα συμβουλέψουμε, θ πούμε τις δικές μας εμπειρίες, αλλα μέχρι εκεί.. ο καθένας κουβαλάει τα βιώματά του και αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα.. (αυτά απλά ηθελα να τα πω εδώ και καιρό και βρήκα την αφορμή με το θέμα που άνοιξες). Kαι μπορει να το κανω και γω καμιά φορά, δεν ξέρω, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    επίσης δεν μαρέσει ο ένας να κατακρίνει τον άλλο.. θα πουμε την γνώμη μας, θα συμβουλέψουμε, θ πούμε τις δικές μας εμπειρίες, αλλα μέχρι εκεί.. ο καθένας κουβαλάει τα βιώματά του και αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα.. (αυτά απλά ηθελα να τα πω εδώ και καιρό και βρήκα την αφορμή με το θέμα που άνοιξες). Kαι μπορει να το κανω και γω καμιά φορά, δεν ξέρω, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.

Σε αυτό το φόρουμ κανείς δεν είναι άγιος....
    Οπότε δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι χάλια για αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    [/B]

Γιατί στα άλλα είναι ?

Senior Member
    Ρε παιδιά περσινά ξινά σταφύλια, τα πόστ είναι από το 2014, φτάσαμε στο 16 μην γυρνάτε πίσω
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Εμ , ναι , περασμενα -ξεχασμενα , παντως πηρατε μια ιδεα πως ηταν παλια το φορουμ , καυγαδες επι καυγαδων , για το τιποτα ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω μπηκα οπως ολοι επειδη αντιμετωπιζα καποιο προβλημα και περνουσα μια δυσκολη μεταβατικη φαση στη ζωη μου...ακομα περναω, ασχετα που ειναι πολυ καλυτερα αυτο το συγκεκριμενο κομματι που με απασχολουσε. Ειχα αναγκη καπου να στραφω, να πω και να ακουσω δυο κουβεντες. Αλλα δεν ηταν μονο λογω του συγκεκριμενου προβληματος...το προφιλ μου το ειχα φτιαξει πολυ καιρο πριν ανοιξω το πρωτο μου θεμα...ανεκαθεν ψαχνομουν μεσα μου και ενδοσκοπουσα επειδη παλευα και με οικογενειακα θεματα. Ασχετα που δεν διαγνωστηκα ποτε ειχα και εχω δικα μου, ισως περασα και καταθλιψεις στο παρελθον και γενικα εχω ζησει και συνεχιζω να ζω ανθρωπους με ευαισθητη ψυχικη υγεια...καταθλιψη, νευρωσεις, ψυχωσεις ολα τα καλα εχω γυρω μου οποτε παντα με ενδιεφερε ο κοσμος της ψυχικης υγειας και αυτα τα θεματα με χτυπανε σε ενα ευαισθητο κομματι της καρδιας μου...συνεχιζω να μπαινω για τρεις λογους: Θελω να βοηθω οσο μπορω και να προσφερω δυο κουβεντες η μια αλλη οπτικη γωνια σε οποιον το χρειαζεται, ενα μεγαλο κομματι ειναι και το οτι με βοηθαει κι εμενα την ιδια πολυ να το κανω αυτο και τελος φυσικα εχω συμπαθησει τα περισσοτερα μελη παρ'οτι δεν εχω πολλες επαφες με πμ και τετοια, απλα νιωθω πως ειμαστε στην ιδια βαρκα.
    Εγώ μπήκα κυρίως για να βοηθηθώ, δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να βοηθήσω, αν τυχόν το καταφέρνω θα χαρώ πολύ...
    Αλλά είναι φορές που νιώθω πως η βάρκα μου βουλιάζει οπότε μάλλον προσπαθώ να μην πνιγώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    [/B]

δε νιώθω χάλια, απλά μια παρατήρηση-σχόλιο έκανα..

Senior Member
    Και πολυ καλα εκανες , ο γραπτος λογος , πολυ συχνα παρεξηγειται , μπορει ναχεις τις καλυτερες των προθεσεων , αλλα αμα δεν συμφωνεις με καποιον , μπορει να εκληφθει ως απορριψη , κατακριση .......... οπότε κι εγω αν βλεπω κατι που δεν συμφωνω , απλα δεν συμμετεχω ........ η πιο καλη τακτικη ..... παλια λογομαχουσα , κακως .....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κατάλαβα,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. : )

Senior Member
    Εγω μπαινω κυριως για να βοηθησω ..και καποιες φορες για να βοηθηθω..επιπλεον , καμια φορα βλεπω τα δικα μου προβληματα οτι ειναι τεραστια και αλυτα...ενω μπαινοντας στο φορουμ βλεπω οτι τα δικα μου δεν ειναι τοσο σημαντικα σε σχεση με καποια αλλων μελων ..

Member
    Αρχικά, έγινα μέλος για να κάνω στον εαυτό μου Ανώνυμη Δημόσια Αυτό-Ψυχανάλυση. Να γράψω δηλαδή αυτά που με προβληματίζουν και δεν τα λέω στο κοντινό περιβάλλον μου.

Είναι ωφέλιμο κάτι τέτοιο. Πρώτον γιατί στην διαδικασία της πληκτρολόγησης του κειμένου μου ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για μένα. Και δεύτερον γιατί παρατηρώ ότι στην συνέχεια υπάρχει θετική ανταπόκριση από τα άλλα μέλη, έρχονται ενδιαφέρουσες απαντήσεις, χρήσιμες συμβουλές κτλ.

Ένας άλλος λόγος είναι για να γράψω κι εγώ τις απόψεις μου, να δώσω χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στα θέματα που καίνε άλλους ανθρώπους!

Από μια καλή ψυχολογία ξεκινάνε όλα τα θετικά πράγματα στη Γη.
    Ας αλληλοβοηθηθούμε λοιπόν πνευματικά, δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι ενα ερωτημα που με προβληματιζει ( οχι πολυ ) τους τελευταιους μηνες . Ειναι το πρωτο φορουμ που συμμετασχω , και οταν το βρηκα , ειπα ' να και αλλοι σαν εμενα , και χειροτερα΄' . Αυτο με καθυσηχασε . Στην αρχη ( 3/13 ) ειχα την διαθεση να συνομιλησω με αλλα μελη , εδινα γνωμες-συμβουλες σε αλλα μελη , και ετσι βοηθιομουν και εγω ( καταθλιψη ) , αφου ανεκτησα την επαφη με τον εξω κοσμο . Στην πορεια , αφου βαρεθηκα να δινω-παιρνω συμβουλες-γνωμες , 8/13 , αρχισα να ανεβαζω τα δικα μου θεματα ( καμμια 40αρια ) απλως για να κανω κουβεντα , περι ανεμων και υδατων , κατι το οποιο μου ειχε λειψει . Ακομη και τα ' παρατραγουδα ' ηταν μιας μορφης αλληλεπιδρασης , συγκρινομενο με το καθολου . Οταν βαρεθηκα και αυτο , αρχισα τις κατ ιδιαν συνομιλιες με μελη ( πμ ) , τις οποιες και συνεχιζω ακομη , εχω βρει τα μελη με τα οποια ' ταιριαζω ' και ειλικρινα οφειλουμαι , αλλα πλεον το φορουμ , για μενα τουλαχιστον , πνεει το κυκνειον ασμα . Εσεις γιατι μπαινεται ?
    Γιατι περνάω μια δύσκολη περίοδο και νομίζω πως βοηθάει να το συζητάω ή να λέω κ εγω την γνώμη μου πάνω σε θέματα που σε άπασχοκουν σε συνδυασμό με την ανωνυμία..ελπίζω να μην βρίσκεται το φόρουμ στα κατω του.. Γιατι βοηθάει σημερα θα μιλήσω με ψυχολόγο για να κλείσω συνέδρια θελω τόσο πολυ να βοηθηθω γιατι δεν ειμαι καλα

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast