Γιατι μπαινεται στο φορουμ ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Banned
    δε γινετε απλα

οκ .... ευχαριστω

Senior Member
    [QUOTE=κατερίνα κ;481317 και επισης πως μπορω να διαγραψω τν λογαριασμο μου?[/QUOTE]

Eδω ειναι το θρεντ ' γιατι μπαινεται στο φορουμ ' οχι ' γιατι βγαινεται απο το φορουμ ' !!

Για να σοβαρευτω , οπως λεει κ ο undetermined , πας πανω στο τετραγωνιδιο ' e-psychology ' kανεις αριστ. κλικ , και παλι αριστ . κλικ κ γραφεις το μνμ σου προς την διαχειρηση
    Last edited by Macgyver; 05-05-2014 at 18:06.

Banned
    Quote Originally Posted by κατερίνα κ View Post
    πως γινεται να διαγραψω κατι που εχω γραψει στο φορουμ? και επισης πως μπορω να διαγραψω τν λογαριασμο μου?
    Για τέτοιου είδους θέματα μίλησε με την διαχείριση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eδω ειναι το θρεντ ' γιατι μπαινεται στο φορουμ ' οχι ' γιατι βγαινεται απο το φορουμ ' !!
    φτιαξε θεμα "γιατι θελετε να βγειτε απο το φορουμ"!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι ενα ερωτημα που με προβληματιζει ( οχι πολυ ) τους τελευταιους μηνες . Ειναι το πρωτο φορουμ που συμμετασχω , και οταν το βρηκα , ειπα ' να και αλλοι σαν εμενα , και χειροτερα΄' . Αυτο με καθυσηχασε . Στην αρχη ( 3/13 ) ειχα την διαθεση να συνομιλησω με αλλα μελη , εδινα γνωμες-συμβουλες σε αλλα μελη , και ετσι βοηθιομουν και εγω ( καταθλιψη ) , αφου ανεκτησα την επαφη με τον εξω κοσμο . Στην πορεια , αφου βαρεθηκα να δινω-παιρνω συμβουλες-γνωμες , 8/13 , αρχισα να ανεβαζω τα δικα μου θεματα ( καμμια 40αρια ) απλως για να κανω κουβεντα , περι ανεμων και υδατων , κατι το οποιο μου ειχε λειψει . Ακομη και τα ' παρατραγουδα ' ηταν μιας μορφης αλληλεπιδρασης , συγκρινομενο με το καθολου . Οταν βαρεθηκα και αυτο , αρχισα τις κατ ιδιαν συνομιλιες με μελη ( πμ ) , τις οποιες και συνεχιζω ακομη , εχω βρει τα μελη με τα οποια ' ταιριαζω ' και ειλικρινα οφειλουμαι , αλλα πλεον το φορουμ , για μενα τουλαχιστον , πνεει το κυκνειον ασμα . Εσεις γιατι μπαινεται ?
    Για να σας μαθαίνω ελληνικά!
    Σωστές απαντήσεις:
    συμμετέχω - καθησύχασε - μιας μορφής αλληλεπίδραση - ωφελούμαι, αλλιώς "οφείλουμε χρήματα" όταν χρωστάμε, οφειλούμαι δεν υπάρχει - πνέει τα λοίσθια (δηλαδή είναι ετοιμοθάνατο) και κύκνειον άσμα (το τελευταίο έργο ενός καλλιτέχνη πριν το θάνατό του), πνέει το κύκνειον άσμα είναι ένας αχταρμάς των δύο εκφράσεων και δε σημαίνει τίποτα - μπαίνετε (β' πληθυντικός-ενεργητική φωνή), ο τύπος μπαίνεται απλά δεν υπάρχει (δεν έχει παθητική φωνή το μπαίνω).

Banned
    αντι να μας μαθαινεις ελληνικα φτιαξε ενα δικο σου φορουμ για σενα κ τους συναδελφους σου για να ασχολιστε 24 ωρες με την ελληνικη γλωσσα κ μη σας απασχολει τιποτα αλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Για να σας μαθαίνω ελληνικά!
    Σωστές απαντήσεις:
    συμμετέχω - καθησύχασε - μιας μορφής αλληλεπίδραση - ωφελούμαι, αλλιώς "οφείλουμε χρήματα" όταν χρωστάμε, οφειλούμαι δεν υπάρχει - πνέει τα λοίσθια (δηλαδή είναι ετοιμοθάνατο) και κύκνειον άσμα (το τελευταίο έργο ενός καλλιτέχνη πριν το θάνατό του), πνέει το κύκνειον άσμα είναι ένας αχταρμάς των δύο εκφράσεων και δε σημαίνει τίποτα - μπαίνετε (β' πληθυντικός-ενεργητική φωνή), ο τύπος μπαίνεται απλά δεν υπάρχει (δεν έχει παθητική φωνή το μπαίνω).
    Σου έχουν ξεφύγει ορισμένα λαθάκια δυστυχώς! Τόσο ορθογραφικά, όσο και γραμματικά, συντακτικά και εκφραστικά. Κάνε άλλη μια ανάγνωση για να το διοθώσεις πιο ολοκληρωμένα! Μισές δουλειές κάνεις; Ανεπίτρεπτο...

Banned
    Ανεπίτρεπτο...
    χαχαχαχαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=1uXsD7O6M8M

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Σου έχουν ξεφύγει ορισμένα λαθάκια δυστυχώς! Τόσο ορθογραφικά, όσο και γραμματικά, συντακτικά και εκφραστικά. Κάνε άλλη μια ανάγνωση για να το διοθώσεις πιο ολοκληρωμένα! Μισές δουλειές κάνεις; Ανεπίτρεπτο...
    Τα χοντρά κοίταξα.
    Αν τα κοιτάξω όλα χάθηκα! Άλλη δουλειά δεν θα κάνω!
    Χα χα, κάτι σου ξέφυγε κι εσένα.
    Δεν υπονοώ ότι δεν το ξέρεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τα χοντρά κοίταξα.
    Αν τα κοιτάξω όλα χάθηκα! Άλλη δουλειά δεν θα κάνω!
    Χα χα, κάτι σου ξέφυγε κι εσένα.
    Δεν υπονοώ ότι δεν το ξέρεις...
    Α μια που το πρόσεξες... Δεν πετάγεσαι να μου φτιάξεις λίγο και τον vaio, όταν τελειώσεις με τις διορθώσεις στο φόρουμ;;
    Τελευταία το ''ρ'' και το ''τ'' μου κάνουν νερά, δεν πιάνουν εύκολα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αντι να μας μαθαινεις ελληνικα φτιαξε ενα δικο σου φορουμ για σενα κ τους συναδελφους σου για να ασχολιστε 24 ωρες με την ελληνικη γλωσσα κ μη σας απασχολει τιποτα αλλο.
    Έλα όμως που με απασχολούν πολύ περισσότερα! Εξάλλου άλλο είναι το επάγγελμά μου, καμία σχέση με τη γλώσσα.
    Απλά δεν μπορώ να βλέπω τόση κακοποίηση!
    Και είναι δεδομένο, όποιος δεν κάνει σωστή χρήση της γλώσσας δεν σκέφτεται και σωστά.

Μην ανησυχείς, μπαίνω και σε φόρουμ για τη γλώσσα. Μόνο που εκεί ξέρουν ελληνικά, εκεί μαθαίνω εγώ και λύνω απορίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Α μια που το πρόσεξες... Δεν πετάγεσαι να μου φτιάξεις λίγο και τον vaio, όταν τελειώσεις με τις διορθώσεις στο φόρουμ;;
    Τελευταία το ''ρ'' και το ''τ'' μου κάνουν νερά, δεν πιάνουν εύκολα...
    Λυπάμαι, αλλά κάνω άλλη δουλειά ταυτόχρονα. Ετοιμάζω μια ιστοσελίδα και στα διαλείμματα ρίχνω μια ματιά εδώ κι εκεί.
    Οπότε, δεν έχω χρόνο να επιμεληθώ όλα τα κείμενα του φόρουμ και μάλιστα δωρεάν. Μήπως να βοηθούσες κι εσύ;
    Για τεχνικό θα απευθυνθείς αλλού, δεν είμαι ειδική.

Banned
    εγω κανω πολα πραγματα συγρονως κ εχω κανει το πληκτρολογιο προεκταση του χεριου μου εμενα μου φαινετε κουραστικο ολο αυτο
    με τις διορθώσεις στο φόρουμ;;
    κ δεν εχει σχεση κ με τη ψυχολογια

Senior Member
    Kokkinoskoufitsa και Αλεξανδρε , μην ασχολειστε , δεν αξιζει νασχολεισαι με τετοια ατομα .
    Last edited by Macgyver; 05-05-2014 at 20:48.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast