Γιατι μπαινεται στο φορουμ ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 κάπου ήθελες να το σώσεις,αλλά προς το τέλος το 'χασες τελείως!
    ο φιλόσοφος τώρα να υποθέσω ότι είναι ο Μαγκάιβερ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δεν ξερω τι λετε "κυριες"μου, μαριαν_μ και "βασιλισσα" νταινα! ,¨),αλλα προσωπικα όταν καπωτες ειχα καποιο"τσακομο"με τον μαγκαιβερ ουτε για καραμπινες ειπε, οτε με απειλησαι ουτε τυποτα από όλα αυτά τα συκοφαντικα που το προσκομισατε στα τελευταια μηνυματα σας! βεβαια αν θελετε να λασπολογητε , να λετε διαφορα που δεν ειπε -μια τεχνικη χρονια τωρα δοκιμασμενη στο φορουμ από τη κλικα- τωτες παω πασο! κανετε αυτό που ξερετε καλα! "φτιαχνετε ένα προφιλ για καποιον χρηστη που δεν εχει την εμπερια την δικη σας για να ανταπεξελθει στα οσα τον κατηγορείτε!!
    αλληθεια ρε κοριτσι?? τι κερδίζετε όταν μας συκοφαντητε? αληθεια? υπαρχει καποιο ατυπο βραβιο? χαχα
    οσο για σενα μαριαν_μ , καπωτες μου φενετε αναφερες ότι αν η κορησου ειχε καποια επαφη μαζι μου θα την συμβουλυβες να μην βγαινει μαζιμου- καλα, δεν λεω για την ηλικιαμου τη σημερινη, αλλα αν ειμουν 22-24 γτ. να μην εβγαινα?? κι γτ. να αντιδρουσες ετσι? το λεω αυτό όχι μονο για σενα! βλέπεις δυστυχως στο παρελθον ειχα πολλα θεματα με τους γωνεις τον μικροτερων κοριτσιων που εμπλεκα!οι πιο πολλες καναν αγωνα ώστε να ξεφυγει η κορουλα τους από μενα!(ανεξάρτητα με τα ναρκωτικα,αφου όπως ειπα δεν επινα μια ζωη), κι απορω?? αληθεια γτ, πολλες μαναδες κανατε αυτό το πραμα? γτ. επεμβενατε στα ερωτικα της κορη σας? δυστυχως εχασα πολλες αξιολογες κοπελες, αφου λογο του νεαρου της ηλικιας τους επιρεαζοταν, επισης κι εγω δεν σκεφτομουν πονηρα ώστε να της κανω να γραψουν κανονικα την "μαμακα τους"
    τελος, επειδή εγω δεν είμαι κομπλεξικος, ουτε φοβάμαι να γραψω το προβλημαμου - βλέπετε είναι φορουμ υποστυριξης εδώ! χαχα- ετσι λοιπον από τωτες αναροτιμουν κι με εχει πικρανει απίστευτα το γτ. ενώ στην αρχη όλα πηγαιναν καλα, τουε αρεσα, μου αρεσαν, είχαμε τις πρωτες πολύ ομορφες στιγμες! αναρωτιμεμαι κι πικρενομαι γτ, αυτό το πραμα δε κραταγε οσο θα ηθελα? γτ? συνηιως εφευγαν ?
    Γιωργο , ευχαριστω για την υποστηριξη , αλλα οπως εχεις καταλαβει , μερικα ατομα ειναι αδυνατον να τα παρουμε με το μερος μας , ειναι εδυνατον να τα εξευμενισουμε , κατανταει δουλοπρεπεια , και ας αγκαλιασουμε τους φιλους μας , τους ειλικρινεις συμμαχους μας , και ας αγνοησουμε τους υπολοιπους , ειναι η καλυτερη τακτικη , ειναι ματαιο να προσπαθουμε να τους κανουμε φιλους μας .

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 κάπου ήθελες να το σώσεις,αλλά προς το τέλος το 'χασες τελείως!
    ο φιλόσοφος τώρα να υποθέσω ότι είναι ο Μαγκάιβερ;
    Νομίζω ότι ήμουν σαφείς ότι μιλούσα για το Πλάτων και ότι εμείς σαν απλοί άνθρωποι και όχι φιλόσοφοι, (αν και έχουμε το δικαίωμα να φιλοσοφούμε), δίνουμε την ερμηνεία και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ή μάλλον να μπούμε στο μυαλό του φιλοσόφου.
    Δεν θέλω να θίξω κανέναν και πάλι το ξανά λέω ήμουν σαφείς, εσύ όμως προσπάθησες να το περάσεις διαφορετικά.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    Μπήκα γιατί ήθελα να δω πως βιώνουν άλλα άτομα την κατάθλιψη, πως την αντιμετωπίζουν, πως περνούν την καθημερινότητα και πως ξεπερνούν αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Διάβασα διάφορα, παρηγορήθηκα, συζήτησα και θαθελα να πιστεύω ότι βοήθησα όπου μπορούσα.
    Ήθελα να βοηθηθώ και να βοηθήσω. Να ενημερωθώ και να αποκτήσω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάθλιψης. Κάποιες φορές τρόμαξα, κάποιες φορές παρηγορήθηκα, άλλες θύμωσα. θύμωσα γιατί ενώ όλοι έχουμε τον ίδιο στοχο, να ξεπεράσουμε δηλαδή την κατάθλιψη, αντίθετα βαλλόμαστε ενάντια ο ένας στον άλλο. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί......
    Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Banned
    Να προσθέσω κάτι σχετικό με τις αψιμαχίες. Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε που είχα ξεκινήσει το δικό μου flame war και τι δεν είπα , ποιον δεν χαρακτήρισα , έφαγα και τις προειδοποιήσεις μου και στην τελική το θέμα είναι πολύ απλό. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Η την δέχεσαι Η απλά την προσπερνάς και δεν δίνεις σημασία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    ...Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......
    Τα είπες όλα όμως!...

Κι εγώ πιστεύω, ότι όποιος μπαίνει σ' ένα χώρο ψυχολογίας για να πει τον καημό του, το μόνο
    ίσως που δεν περιμένει τελικά είναι να τον κρίνουν αρνητικά, για να νιώσει χειρότερα.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    καλα το μονο ευκολο ειναι να λογομαχουμε για ψυλλου πηδημα, παρασυρομαστε οταν βλεπουμε οτι δεν συμφωνουμε με καποιον και ξεκιναμε και πεταμε μπηχτες, αλλα οσο κι αν εκνευριζομαστε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    [QUOTE=ΓΑΤΑ;481682Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......[/QUOTE]

ΓΑΤΑ , οπως παντα ευστοχοτατη ........

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι ενα ερωτημα που με προβληματιζει ( οχι πολυ ) τους τελευταιους μηνες . Ειναι το πρωτο φορουμ που συμμετασχω , και οταν το βρηκα , ειπα ' να και αλλοι σαν εμενα , και χειροτερα΄' . Αυτο με καθυσηχασε . Στην αρχη ( 3/13 ) ειχα την διαθεση να συνομιλησω με αλλα μελη , εδινα γνωμες-συμβουλες σε αλλα μελη , και ετσι βοηθιομουν και εγω ( καταθλιψη ) , αφου ανεκτησα την επαφη με τον εξω κοσμο . Στην πορεια , αφου βαρεθηκα να δινω-παιρνω συμβουλες-γνωμες , 8/13 , αρχισα να ανεβαζω τα δικα μου θεματα ( καμμια 40αρια ) απλως για να κανω κουβεντα , περι ανεμων και υδατων , κατι το οποιο μου ειχε λειψει . Ακομη και τα ' παρατραγουδα ' ηταν μιας μορφης αλληλεπιδρασης , συγκρινομενο με το καθολου . Οταν βαρεθηκα και αυτο , αρχισα τις κατ ιδιαν συνομιλιες με μελη ( πμ ) , τις οποιες και συνεχιζω ακομη , εχω βρει τα μελη με τα οποια ' ταιριαζω ' και ειλικρινα οφειλουμαι , αλλα πλεον το φορουμ , για μενα τουλαχιστον , πνεει το κυκνειον ασμα . Εσεις γιατι μπαινεται ?
    απο λαθος χωρος πρ.οβολης oxi edv apopsewn mou

Senior Member
    Quote Originally Posted by ευφυέστατος αυτιστικός View Post
    απο λαθος χωρος πρ.οβολης oxi edv apopsewn mou

Συγγνωμη , αλλα δεν καταλαβα τιποτα ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συγγνωμη , αλλα δεν καταλαβα τιποτα ....
    εγω καταλαβα οτι απο λαθος μπηκε και δεν μπηκε να προβαλει τις αποψεις του κατι τετοιο.

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    εγω καταλαβα οτι απο λαθος μπηκε και δεν μπηκε να προβαλει τις αποψεις του κατι τετοιο.
    Τα λέει όμως και λίγο ακαταλαβίστικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Τα λέει όμως και λίγο ακαταλαβίστικα
    νταξει μωρε σε βαζει λιγο στο τρυπακι να ερμηνευσεις τα λεγομενα του, να τον καταλαβεις! νταξει μπορει να μην εννοει κι αυτο αν θελει μας εξηγει.

Member
    Είμαι καινούρια εδώ μέσα και γενικά είναι η πρώτη φορά που είμαι σε φόρουμ. Μπήκα κυρίως για να βρω και να δώσω κατανόηση.

Senior Member
    Εγω μπηκα οπως ολοι επειδη αντιμετωπιζα καποιο προβλημα και περνουσα μια δυσκολη μεταβατικη φαση στη ζωη μου...ακομα περναω, ασχετα που ειναι πολυ καλυτερα αυτο το συγκεκριμενο κομματι που με απασχολουσε. Ειχα αναγκη καπου να στραφω, να πω και να ακουσω δυο κουβεντες. Αλλα δεν ηταν μονο λογω του συγκεκριμενου προβληματος...το προφιλ μου το ειχα φτιαξει πολυ καιρο πριν ανοιξω το πρωτο μου θεμα...ανεκαθεν ψαχνομουν μεσα μου και ενδοσκοπουσα επειδη παλευα και με οικογενειακα θεματα. Ασχετα που δεν διαγνωστηκα ποτε ειχα και εχω δικα μου, ισως περασα και καταθλιψεις στο παρελθον και γενικα εχω ζησει και συνεχιζω να ζω ανθρωπους με ευαισθητη ψυχικη υγεια...καταθλιψη, νευρωσεις, ψυχωσεις ολα τα καλα εχω γυρω μου οποτε παντα με ενδιεφερε ο κοσμος της ψυχικης υγειας και αυτα τα θεματα με χτυπανε σε ενα ευαισθητο κομματι της καρδιας μου...συνεχιζω να μπαινω για τρεις λογους: Θελω να βοηθω οσο μπορω και να προσφερω δυο κουβεντες η μια αλλη οπτικη γωνια σε οποιον το χρειαζεται, ενα μεγαλο κομματι ειναι και το οτι με βοηθαει κι εμενα την ιδια πολυ να το κανω αυτο και τελος φυσικα εχω συμπαθησει τα περισσοτερα μελη παρ'οτι δεν εχω πολλες επαφες με πμ και τετοια, απλα νιωθω πως ειμαστε στην ιδια βαρκα.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast