Φίλη...; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81

Thread: Φίλη...;

Senior Member
    Τωρα με μπερδευεις ομως. Δηλαδη χαιδευει και τις αλλες στην παρεα? τη λεει και στα αγορια?

και αλλες δεν εχουν αλλα δεν ακνουν και ετσι σαν υστερικες ουτε ξεσπανε στους φιλους τους τοσο πια φοβαται να μεινει με τον εαυτο τςη ουτε τον εαυτο της δεν παει;

οταν βγαινουμε δεν εχουμε αγορια στην παρεα τις προαλλες ενας της ζητησε τηλεφωνο και αυτη με αυτα που του ελεγε τον απωθησε απο το να την παρει τηλεφωνο να βγουνε και ωραιο παιδι κιολας και επισης αυτα με το κεφαλι σαν να ειμαι κανα σκυλακι τα εχει κανει σε μενα οταν ειναι μπροστα και συμφοιτητριες αλλα οχι σε αλλες συμφοιτητριες θελει να με μειωσει για να φαινεται αυτη η κυρια οτι και γω δεν ξερω ποια ειναι

Senior Member
    Δηλαδη τι του ελεγε του αγοριου?

οτι εχει δουλειες απο βδομαδα και δεν μπορει να βγουνε

Senior Member
    Τον κουφανε δηλαδη! Τεσπα, εγω σου λεω μην τσακωνεσαι απλα ασε να σε παιρνει αυτη.

ε ναι και γιατι παρακαλω δεν της αρεσε ειχε το ιδιο υψος με αυτην βασικα κνενα εκατοστο πιο κοντος και δεν της αρεσε γι αυτο! εγω κουφαθηκα με αυτο που εκανε!

Senior Member
    Πως ομως οι αλλες τη λενε συμπαθητικη?

με ρωτησες για ομορφια απο εμφανιση ειναι συμπαθητικη αυτο το πραγμα αυτο τον εαυτο μονο σε μενα στους αλλους το παιζει καλη και ετσι σε μενα ξεδιπλωθηκε με αυτο τον τροπο ειχα αυτη την τιμη ναι!

Senior Member
    Τωρα ποτε θα ξαναβρεθειτε?

και καλα σημερα δεν κανονισαμε τιποτα υπηρξαν και φορες που εκανε 4-5 μερες να με παρει τηλ να μου πει τι κανεις ξερω γω εισαι καλα; εβγαινε με αυτες τις φιλες της απο erasmus και δεν μου λεγε τιποτα μετα οταν μαλωσε και με αυτες καθε μερα τηλ

οι οποιες φιλες δυο φορες που βγηκαμε μαζι με το που συναντιομασταν πριν πουν καν γεια με κοιτουσαν απο πανω μεχρι κατω τι φοραω σκαναρισμα κανονικο και μετα στο μαγαζι μουγκα με τα κινητα να κανουν τσεκ ιν και φωτογραφιες και μετα λεγανε στην αλλη οτι ειμαι λιγομιλητη και οτι ειμαι σαν ανυπαρκτη και μαλακιες εμ αμα μου γυρνας την πλατη για να βγαλεις φωτογραφιες και μια κουβεντα ολο το βραδυ δεν λες παρα μονο μεταξυ τους χωρις φυσικα εγω να κουνησω ουτε το δαχτυλακι μου η να πω κατι που να πυροδοτησει κατι τετοιο

Senior Member
    M αυτες γτ μαλωσε ρε συ?

νομιζω γιατι συνεχεια οταν βγαιναμε αυτες φευγαν απο νωρις και μετα αυτη μου της κατηγορουσε απο τη πρωτη στιγμη σταματησε να βγαινει μαζι τους και να τους μιλαει απο φβ κινητα και τα λοιπα και σταματησαν να μιλανε πλεον παρεξηγηθηκε παντως με μια απο τις δυο δεν καταλαβα και γιατι κατι μεταξυ τους

δεν ειχε να κανει με μενα παντως το οτι σταματησε να βγαινει μαζι τους ισα ισα αυτες τις ηθελε για να με ξεκοψει και να με γραψει αν μην πω που...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast