Results 61 to 75 of 81
Thread: Φίλη...;
-
04-05-2014, 08:13 #61
E αφου τ ακους που τ ακους να βγαινει και το κερασμα! Προσεχτε τα χαδακια βεβαια δημοσια γιατι δε θα σας περασουνε για φιλες...!:p
- 04-05-2014, 08:20 #62
πραγματικα αυτο της το εχω κοψει γιατι σε καποια φαση τα ειχα παρει ασχημα και φωναξα οποτε καταλαβε οτι με ενοχλει σημερα πηγε να το ξανα κανει της το εκοψα παλι μαχαιρι! παιζει αυτο που λες γιατι μια φιλη μου που την γνωρισε μου το ειπε με ρωτησε αν ειναι η οχι;
04-05-2014, 08:24 #63
Για εβγα και σημερα λοιπον κ μας γραφεις τα νεα. Κοιτα μην τσακωθεις βεβαια και σας παιζουνε στις ειδησεις μετα! Γιατι καλη καλη λες οτι εισαι αλλα αμα τα παρεις στο κρανιο δεν ξερω τι γινεται....!:-P
04-05-2014, 08:26 #64
χαχαχχαχα οχι καμμια σχεση! ηρεμα πραγματα!
04-05-2014, 12:35 #65
Είναι απλό, ένα τέτοιο άτομο μπορεί να το θεωρείς εσύ φίλη όμως πίστεψε με τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Απ το να έχεις τέτοιους "φίλους" καλύτερα μόνος...
04-05-2014, 16:37 #66
Καλησπερα!! Η όλη συμπεριφορα της κοπελας μου θυμιζει μια πρωην φιλη. anna να σε ρωτησω οταν βγαινεται ποια εχει τις περισσοτερες κατακτησεις η για να το πω αλλιως ποια τραβαει τα περισσοτερα ανδρικα βλεμματα; Σε μια δικη σου κατακτηση πως αντιδρα; Χαιρεται :p ξινιζει, αδιαφορει; Οπως λεει κ το kerasi, αμα βρει γκομενο θα εξαφανιστει.
04-05-2014, 16:53 #67
Όπως φαίνεται και από αυτό το ποστ, δεν ξέρεις από φιλίες! Οπότε, δεν είσαι και ο πιο κατάλληλος για να δίνεις συμβουλές.
Σιγά μην είναι έτσι οι περισσότερες φιλίες!
Όταν κάποιος άνθρωπος φέρεται κατά τον τρόπο που περιγράφει η Άννα, απλά τον κάνουμε πέρα. Ούτε προσπαθούμε να τον αλλάξουμε (γιατί ματαιοπονούμε) ούτε κοιτάμε πώς να βγούμε εμείς από πάνω.
Τέτοιοι άνθρωποι απωθούν τους άλλους και μπορεί διατηρώντας μια τέτοια "φιλία", εκτός των άλλων, να χάνουμε και σωστούς ανθρώπους από δίπλα μας.
04-05-2014, 17:41 #68
οσον αφορα τις κατακτησεις εχω παρατηρησει οτι μαλλον κοιτανε περισσοτερο εμενα για παραδειγμα χθες που βγηκαμε καποιοι πηγαν να πεσουν πανω μου και αυτη ελεγε και ξαναελεγε μετα οτι πξηγε να πεσει πανω της και την ακουμπησ εκαι τρομαξε κατι που εγινε σε μενα και οχι σε εκεινη και λεω καλα νομιζει οτι εγω δεν ειμαι εδω δεν βλεπω; οσο για το καλυτερα μονη αυτο εχω διαπιστωσει και εγω αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως το προβλημα ειμαι εγω ειναι δυνατον να μην εχω καμμια φιλη; ισως απο αυτο κρατιεται και εκεινη και μου τα κανει αυτα βεβαια και εγω της εμπιστευτηκα πολλα πραγματα που δεν επρεπε νομιζοντας οτι ειναι φιλη μου, ας παει να βρει γκομενο και ας με αφησει ησυχη επιτελους!
04-05-2014, 17:44 #69
αυτο το πραγμα νομιζω συμβαινει και σε μενα γιατι συχνα εχω παρατηρησει και γυναικες οτι κοιτανε εμενα και εκεινη στο δρομο και κυριως εκεινη και εχουν φατσα καλα αυτες ειναι φιλες τωρα ισως να με απωθει απο το να γνωρισω και εγω καινουρια ατομα δεν ξερω ειλικρινα γιατι και με μια κοπελα απο το ετος της που τη γνωρισα και την συμπαθησα μετα αρχισε παλι να μου την κατηγορει και σταματησαμε να βγαινουμε και μαζι της
04-05-2014, 17:52 #70
Γειά σας!
Έχω μια φίλη η οποία τον τελευταίο καιρό μονίμως έχει παράπονα βγάζει νεύρα, κακία, ζήλεια και γκρίνια εναντίον μου χωρίς εγώ να τις κάνω κάτι. Τις προάλλες αγόρασε κάτι καινούριο και με χαρά της είπα με γεια όταν εγώ όμως αγόρασα κάτι άλλο το μόνο που βρήκε να πεί ήταν οτι είναι πολύ παράξενο, οτι εκείνη δεν θα το έπαιρνε ποτε και οτι όταν με βλέπει με αυτό γελάει, πράγμα που το έχει πει επανείλλημένως. Επίσης μονίμως με πειράζει εκεί που γαργαλιέμαι και αυτό με ενοχλεί και της το έχω πεί με το καλό και με το άγριο αλλά αυτή συνεχίζει και το κάνει όταν είμαστε έξω για βόλτα και γινόμαστε ρεζίλι. Η όλη η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη, το μόνιμο θέμα της όταν βγαίνουμε έξω είναι οτι δεν έχει γκόμενο, συνέχεια με μειώνει και με κοροϊδεύει και εγώ κάνω την πάπια, είχε γίνει κάτι με την οικογένειά μου και εγώ η ηλίθια πήγα και της το είπα γιατί χρειαζόμουν στήριξη απο κάποιον φίλο και τώρα με ρωτάει συνέχεια να μάθει όχι αν εγώ είμαι καλά αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν και ενω της έχω πεί οτι δεν θέλω να συζητάω άλλο γι αυτό. Θέλω να την απομακρύνω απο τη ζωή μου, αλλά μετα δεν θα έχω κανένα φίλο και σκέφτομαι οτι μια ζωή κάνω πολύ κακές επιλογές στους φίλους μου, γιατί παρόμοιες φίλες μου έχουν ξανατύχει ( κακές, ζηλιάρες κλπ). Δεν λέω οτι δεν έχω κάνει λάθη, αλλά σαν άνθρωπος ποτε μου δεν έχω ζηλέψει φιλη και άλλη γυναίκα γενικότερα, ίσα ίσα. Και το καλύτερο; όταν γνωριστήκαμε εγώ δεν ήμουν στα καλύτερά μου, ήμουν λίγο στα κάτω μου και με το καιρό όμως απόκτησα ξανά την αυτοπεποίθησή μου και ήμουν καλά, α.υτή όμως τις προάλλες μου είπε οτι εκείνη με έκανε καλά και οτι εγώ ήμουν πάντα ένας μίζερος άνθρωπος και ενώ της εξηγούσα πως δεν ήταν έτσι αλλά το αντίθετο δεν με πίστευε και συνέχισε να λέει τα δικά της. Μήπως είμαι υπερβολική και είναι όλα στο μυαλό μου γιατι θέλω κάτι να πάει στραβά αλλά και στην οικογένειά μου που τα έχω πεί ( στη μαμά όπως πάντα) μου λέει να βρώ καμμία άλλη να κάνω παρέα και σε μία άλλη φίλη μου που είναι μακριά το ίδιο μου είπε και εκείνη. Απλά δεν θέλω να παραδεχτώ για μια ακόμη φορά οτι έκανα λάθος επιλογή, γιατι το λα΄θος είναι δικό μου που επέλεξα ένα τέτοιο άτομο να το βάλω στη ζωή μου και μπορεί όλα αυτα να σας φαίνονται λίγα αλλά έχουν γίνει και άλλα που αν σας τα πώ δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο. Χρειάζομαι μια συμβουλή απο κάποιον που δεν θα είναι δικός μου άνθρωπος μπας και δώ τα πράγματα όπως έχουν.
2)λέει τη γνώμη της ξεκάθαρα.αν κάτι δεν της αρέσει το λέει,μην περιμένεις να ακούς αχ τι ωραία που σου πάει αν δεν το πιστεύει.
3)είναι σπαστική με τη συμπεριφορά της και εσύ κάθεσαι και το ανέχεσαι; ε γιατί;
4)είναι κουτσομπόλα,καθαρά από κουτσομπολιό ρώτησε κι όχι για να σε βοηθήσει με το οικογενειακό.
5)δώστης να καταλάβει ότι σε πειράζει με άγριο ύφος.
6)αν μιλάει συνέχεις γκρινιάζοντας για γκόμενο πες της,ε πάνε βρες μας τα ζάλισες!
άκου αν δεν τα πεις ξεκάθαρα και κάνεις την πάπια όλο και πιο σκατά θα τα κάνεις.
πες το να πάει στο δι@ολο βρε κοπέλα μου.πες το τι ντρέπεσαι;
7)καλύτερα μόνη σου παρά με λάθος ανθρώπους.
8)σε βοήθησε και τώρα το παίρνει πάνω της κατηγορώντας σε; αίσχος.δώρον άδωρον πες της.
9)δεν είναι όλα στο μυαλό σου,καλά λέει η μάνα σου.Λοιπόν,δεν έχεις αυτοπεποίθηση,βρες άλλες παρέες,εσύ νομίζεις ότι δε θα βρεις αλλά
πρέπει να προσπαθήσεις και να ξεφύγεις από την ηλίθια φίλη σου.Θα βρεις πιο αξιόλογους ανθρώπους.Υπάρχουν ακόμη,νομίζω.
10) λάθη κάνουμε όλοι.και πολλές φορές.αποδέξου το προκειμένου να λύσεις το πρόβλημα και την επόμενη φορά να περνάς από
κόσκινο τους φίλους σου γιατί τώρα κάθεσαι και κλαίγεσαι για λάθος επιλογές!
δεν είμαι δικός σου άνθρωπος και πιστεύω να σε βοήθησα όπως λες , να δεις τα πράγματα ως έχουν.
04-05-2014, 17:56 #71
εχεις απολυτο δικιο! τη γνωμη της δεν τη λεει ξεκαθαρα βεβαια γιατι αν την ειχε πειραξει κατι που ειχα κανει εγω γιατι δεν μου το λεει να σταματησω να το κανω εγω ημουν ξεκαθαρη με αυτα που με ενοχλουσαν που με πειραζε δηλαδη. πραγματικα καλυτερα μονη μου πιο καλα περναω!
05-05-2014, 00:22 #72
Δεν καταλαβα τι εγινε χτες που λες οτι βγηκατε?
06-05-2014, 02:39 #73
Άρχισε πάλι να με ενοχλεί λες και είμαστε ζευγάρι και εγώ την απομάκρυνα Επίσης ξεκίνησε πάλι να με ρωτάει να μάθει για την οικογένεια μου να μου κατηγορεί τους πάντες και να βάζει την κασέτα με ότι σας είπα πιο πάνω ενώ μια άλλη φορά είχε πάρει το χέρι μου και το έβαλε γύρω από τι μέση της και εγώ το πήρα αμέσως!
06-05-2014, 06:19 #74
Οι 2 σας εισαστε?
08-05-2014, 18:55 #75
χμ............