Εγκλιπαρω για βοηθεια!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

Εγκλιπαρω για βοηθεια!!!

Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και τι να γράψω πρώτα.Ανέκαθεν δεν ήμουν και το πιο χαρούμενο παιδί αλλά τον τελευταίο χρόνο πραγματικά δεν ξέρω πως να συνέλθω.Θα γράψω όσο πιο περιληπτικά γίνεται καθώς και το που γράφω στον υπολογιστή με κουράζει πλέον.Από πέρυσι το καλοκαίρι κυρίως δε βγαίνω καθόλου έξω δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα πήγα να συνέλθω για λίγο για ούτε 2μηνο και μετά πάλι τα ίδια.Μένω με τη συγκάτοικο μου η οποία μένει μαζί μου από τον ιανουάριο,έκτοτε δε μου έχει δώσει ενοίκιο και γενικά δε πληρώνει τίποτα και σε λίγο θα μας κόψουνε και το ρεύμα.Εγώ είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου έχω τελειώσει τις σπουδές μου και συμφωνήσαμε με τον πατέρα μου να μείνω για λίγο διαστημα εδώ με την προυπόθεση να βρω συγκάτοικο και να ψάξω για δουλειά ώστε να μη γυρίσω στο χωριό μου καθώς και δε θέλω με τίποτα αλλά και δε γνωρίζω κανέναν μιας και τον πατέρα μου τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια.Είναι ο μόνος που με συντηρεί η μητέρα μου δε μπορεί μιας και έχει πολλά οικονομικά αλλά και προβλήματα υγείας κυρίως ψυχολογικά.Δε του αναφέρω τίποτα για το τι συμβαίνει στο σπίτι καθώς η συγκάτοικος μου είναι το μόνο άτομο που συμπαθεί και μου έχει ξεκαθαρίσει πως αν φύγει θα πάω και εγώ να μείνω μαζί του.Εγώ όμως έχω φτάσει σε ένα σημείο απελπιστικό.Νιώθω αυτή τη στιγμή πως θέλω να εξαφανιστώ αλλά δε μπορώ...δεν έχω που να πάω.Τωρα έχει φέρει πάλι παρέα και είναι όλοι μέσα μαζεμένοι και φωνάζουνε και έχουν μουσική ενώ εγώ κάθομαι και κλαίω...όλη μέρα το μόνο που κάνω είναι να ξυπνάω και να καθαρίζω δε με βοηθάει σε τίποτα...δε πληρώνει τίποτα και ο πατέρας μου (είναι αυτός που βάζει το ενοίκιο) και ξέρει πως εγώ παίρνω το μισό από αυτήν κάτι που δε συμβαίνει με αποτέλεσμα να μη βγάζω το μήνα μου και να μη μπορώ πλέον να αγοράζω τα αντικαταθληπτικά μου μιας και ψωνίζω για να τρώμε εγώ αυτή και το αγόρι της και όποιος άλλος έρχεται εδώ.Το.αγόρι της ποτέ δε φεύγει από το σπίτι και φέρνουν κόσμο συνέχεια.Επίσης αυτή μιλάει συνέχεια με τον μπαμπά μου στο τηλέφωνο και δε μπορώ να πω τίποτα καθώς θέλω πάρα πολύ να βρω μια δουλειά και να προσπαθήσω να κάνω κάτι για ΄μενα.Είχα βρει μια δουλειά αλλά μ όλο αυτό το κοινόβιο εδώ μέσα δε μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί.Κλαίω κάθε μέρα δε ξέρω πλέον τι να κάνω.Έχουν έρθει μέρες που κυριολεκτικά δεν είχα να φάω και έκοψα απότομα τα χάπια μου και είχα μεγάλο πρόβλημα.Επίσης νοσηλευτικα και σε ψυχιατρικη κλινική καθώς έφτασα σε σημείο να λυποθημώ από τα κλάματα και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο με δύναμη...νομίζω πως αρχίζω να τρελαίνομαι...επίσης είμαι ψυχαναγκαστική και αυτό που τραβάω με την καθαριότητα μου κοστίζει πάρα πολύ!Παθαίνω συνέχεια κρίσεις πανικού...δε μπορώ να ηρεμήσω ποτέ και δε ξέρω σε ποιον να μιλήσω για όλα αυτά...πήγαινα σε κέντρο ψυχικής υγείας και μετά σε έναν άλλο ψυχολόγο αλλά δε με βοήθησε κανείς μου λέγανε υπομονή και τέτοια χαζά και δεν ένιωθα να πέρνω βοήθεια..έχω πολύ λίγους φίλους και ο καθένας έχει τα δικά και δε θέλω να τους φορτίσω και εγώ με τα δικά μου.νιώθω μεγάλη ανάγκη να βγω με έναν άνθρωπο να του πω τι μου συμβαίνει και απλά να με ακούσει ώστε να μπορέσω να βγω από το κωλόσπιτο αλλά δεν έχω κανέναν.Κανέναν που να μπορεί να καταλάβει....

Senior Member
    Bασικα δεν καταλαβα γιατι δε της λες τιποτα να πληρωσει?

Junior Member
    της έχω πει.η ίδια δεν έχει ούτε δουλειά τίποτα ζει από κατι χωράφια και την κληρονομιά (την οποία έχει φάει) που της αφήσαν οι θετοί γονείς της και τώρα λεει περιμενει να βγει ένας νόμος για να μπορέσει να πάρει τα χρήματα που τις χρωστάνε κλπ ούτε και εγώ έχω καταλάβει τι αλλά αυτό γίνεται από τον ιανουάριο.είπε θα έπιανε δουλειά αλλά δεν έχει πάει ούτε σε μία...

Senior Member
    Κοιταξε αφου ουτως ή αλλως δεν πληρωνει ουτε νοικι ουτε φαγητα κλπ διωξτην. Και μεσα που την κρατας δεν πληρωνει τιποτα.

Senior Member
    Ή πες της αμα δε θες να κοντραριστεις οτι δε σου εδωσε λεφτα ο μπαμπας σου.

Junior Member
    το θέμα είναι πως δε γίνεται.ο πατέρας μου μιλάει καθημερινά στο τηλ μαζί της και τη συμπαθεί πολύ καθώς έχει μια πολύ θλιβερή ιστορία...και εγώ αρχικά τη λυπήθηκα γι αυτό είπα και να τη βοηθήσω αλλά πλεόν δε μπορώ...επίσης αν φύγει θα αναγκαστώ να γυρίσω στον πατέρα μου ο οποίος είναι πολύ οξύθυμος και αλκολικός και δε τα πάμε καθόλου καλά και τα ΄δυο μου φένονται το ένα χειρότερο από το άλλο

Senior Member
    Γιατι δε ψαχνεις για πιο μικρο σπιτι ή για αλλο συγκατοικο?

Junior Member
    καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου kerasi αλλά ο μπαμπάς μου δε θα δεχτεί κάτι τέτοιο κάθε φορά στο τηλ μου λέει αυτή και τα μάτια σου.επίσης το σπίτι είναι πολύ καλό και οικονομικό και λεφτά για μετακόμιση δεν υπάρχουν όπως και δε γνωρίζω κάποιον φίλο μου που να θέλει να συγκατοικήσει και δε μπορώ να βάλω τον πρώτο τυχόντα.

Senior Member
    Ωχ καταλαβα, τα λενε με το μπαμπα σου και δε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Ειναι δυσκολη περιπτωση γιατι εχεις απο δυο μεριες προβλημα.

Junior Member
    επίσης στον μπαμπά μου έχει πει ψέματα πως δουλεύει και κάθε φορά που μιλάω μαζί του μου μιλάει πολυ ασχημα και μου λεει πως εγώ είμαι άχρηστη και πως δεν κάνω τίποτα και ότι δεν είμαι ικανή για τίποτα και γενικά μου μιλάει πολύ άσχημα

Senior Member
    Πως και γνωριστηκατε τα τελευταια χρονια? πιο πριν τι γινοταν?

Junior Member
    τη γνωρίζω ένα χρόνο μόνο και συγκατοικούμε από τον ιανουάριο.πιο πριν έμενε δίπλα μου έτσι και γνωριστήκαμε

Senior Member
    Για το φαδερ ηθελα να πω, οχι για τη φιλη σου.

Junior Member
    α συγγνώμη.ήταν καπετάνιος αλλά και δεν ήθελε επαφές μαζί μου και έτσι στα 18 μου τον βρήκα και τα ανέλαβε όλα αυτός.το διάστημα που τον πλησίασα είχε ένα ατύχημα σοβαρό και υποτίθεται πως είδε τη ζωή με άλλα μάτια και έτσι αποφάσισε πως με θέλει στη ζωή του.το να με βοηθάει βέβαια οικονομικά ίσως το κάνει και επίτηδες περισσότερο γιατί με τη μαμά μου έχοθν μεγάλο μίσος και θέλει να της δείξει πως αυτός μπορεί να προσφέρει ενώ αυτή όχι

Senior Member
    Η μαμα σου μενει στο ιδιο σπιτι με το φαδερ?

Page 1 of 2 12 LastLast