Results 31 to 36 of 36
Thread: Φιλοξενία
-
05-05-2014, 13:54 #31
Όντως, σ'ευχαριστώ :)
Έχεις δίκαιο, αυτό έπρεπε να'χα κάνει, γι'αυτό μαζεύονταν όλα αυτά και φτάσαμε μέχρι εδώ :/
Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και κυρίως επειδή τα διάβασες όλα αυτά :p
- 05-05-2014, 14:01 #32
Δεν ξερω τι θα κανεις με τη σχολη σου αλλα παντως η φιλολογια εχασε ενα μεγαλο ταλεντο!:-P
Θα σου στειλω και στα μηνυματα μολις πας 50 δημοσιευσεις να διαβασεις κατι.
Τα λεμε! να προσεχεις!
05-05-2014, 14:01 #33
προχωρησε πολυ η συζητηση σας και δεν διαβασα ολη την αναλυση των περιστατικων.
να σου πω για το αρχικο σου μηνυμα, οτι στις φιλοξενιες αν δεν παρω καποιο δωρο να παω, φροντιζω να πληρωνω τα ψωνια του σουπερ μαρκετ η να κερναω εξω αυτον που με φιλοξενει και να συμμετεχω στην καθαριοτητα αν δεν υπαρχει οικιακη βοηθος. μιλαμε για φιλους βεβαια, οχι για εναν δεσμο.
λαστ μπατ νοτ λιστ.
ο κερασης κανει σε ολες τις κοπελες που πρωτομπαινουν εδω προσωπικες ερωτησεις που αφορουν προσωπικα δεδομενα και μετα τους επισκεπτεται στα πμ,οπως και καποιοι αλλοι.. .
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ειναι ενας χωρος του ιντερνετ με δεκαδες αγνωστους και αρκετους κακοηθεις η προβληματικους με πολλαπλα νικς...
05-05-2014, 14:09 #34
Επεξεργάστηκα ήδη αρκετά για να μην φανεί ούτε από που είμαι ούτε κάτι, ούτε έγραψα πουθενά την καταγωγή μου ή πολύ προσωπικές πληροφορίες, παρά μόνο γεγονότα και τι σπουδάζω. Απλά τα επεξεργάστηκα γιατί όντως ποτέ δεν ξέρεις, δεν θέλω να πέσει πάνω του η κοπέλα που έκανα το θέμα και να καταλάβει κάτι αν και πλέον δεν με ενδιαφέρει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σ'ευχαριστώ πάντως. Είδα και άκουσα αρκετά γι'αυτό και πλέον προσέχω πολύ τι λέω και ακόμη και αυτά που λέω που δεν μπορεί να με αναγνωρίσει κάποιος, τα σβήνω, όπως τώρα.
Σ'αυτά που είπες, εγώ έκανα ΟΛΑ τα παραπάνω. Δουλειές, ψώνια σουπερμαρκετ, δώρα. Απλά η φίλη μου τα θεωρούσε δεδομένα και με άφηνε κιόλας να πληρώνω τα πάντα. Απλά κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό μου γιατί δεν της έλεγα ξεκάθαρα τι με ενοχλούσε ώστε να με σέβεται και να με σκέφτεται τελοσπάντων.
Κεράσι, σ'ευχαριστώ! Ίσως είμαι καλύτερη στα φιλολογικά, το βλέπω απ'αυτά που γράφω :p
Γιατί 50 δημοσιεύσεις; Τώρα δεν γίνεται; :p
Σ'ευχαριστώ! Και συ το ίδιο!
05-05-2014, 14:12 #35
Ειναι κανονας της σελιδας απ οτι εχω καταλαβει να ενεργοποιειται η δυνατοτητα για μηνυματα στις 50 δημοσιευσεις. Θα σου στειλω ενα βιβλιο να διαβασεις γιατι εδω ειναι διαφημιση αν το γραψω. Μιλαμε! Καλο κουραγιο με τη σχολη γιατι ειναι και απ τις πιο δυσκολες!
05-05-2014, 14:14 #36
Δεν το ήξερα! Τότε οκ, θα κάνω υπομονή και θα ποστάρω περισσότερο :p
Ευχαριστώ πολύ!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία