εσωστρεφεια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

εσωστρεφεια!

Δεν ξερω αν υπαρχει αυτο το θεμα,ειναι κακο να ειναι καποιος εσωστρεφης χαρακτηρας?

Senior Member
    Οχι , αναπτυσεις αλλες ικανοτητες με την εσωστρεφεια .... αλλες με την εξωστρεφεια. Φυσικα ισως η εξωστρεφεια ειναι υπερτιμημενη , μιας και προσφερει ισως στον σημερινο τροπο ζωης περισσοτερα. Γνωμη μου , ισως και να μην ειναι σωστη μιας και εγω ειμαι απο τους πολυ εσωστρεφεις τυπους.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ναι κι εγω εσωστρεφεις ειμαι,δεν ξερω σε τι βαθμο θα μπορουσε να ειμαι,αν υπαρχει κλιμακα!και με ζαλιζουν ολοι πρεπει να γινεις πιο εξωστρεφεις!

Senior Member
    Ισως να ειναι προφανες οτι ζωντας σε μια κοινωνια , στην οποια πρεπει να ελιχθεις και να εξελιχθεις , η εσωστρεφεια δεν σου δινει πολλα εφοδια να προχωρησεις. Αλλα εχει σημασια και τι ειναι αυτο που θες εντελει απο τη ζωη? Σιγουρα μας λειπουν αυτα που δεν εχουμε παντα .... να ημουν πιο ομιλητικος .... πιο κοινωνικος .... πιο εξυπνος .... πιο δυνατος .... αστο μην το ψαχνεις η λιστα δεν εχει τελος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το θεμα ειναι ομως οτι,οταν οι κοντινοι σου ανθρωποι σου την λενε που εισαι εσωστρεφης,σημαινει οτι δεν σε αποδεχονται κι ολας γι αυτο που εισαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by manosthess View Post
    ναι κι εγω εσωστρεφεις ειμαι,δεν ξερω σε τι βαθμο θα μπορουσε να ειμαι,αν υπαρχει κλιμακα!και με ζαλιζουν ολοι πρεπει να γινεις πιο εξωστρεφεις!

Δεν μπορω να ξερω για σενα , σιγουρα οι συμβουλες πολλες φορες δεν ειναι κακοπροαιρετες ,καταντουν κουραστικες μεν αλλα οχι κακοπροαιρετες. Αντιμετωπισε τες με χιουμορ , αλλωστε τι ειναι ο ανθρωπος για να αλλαξει προσωπικοτητα συμφωνα με τα σταθμα του καθενος .... προγραμματιζομενη μηχανη? Βεβαια παλι δεν μπορω να ξερω ποιος εισαι , μπορει αν σε ηξερα να σε πλακωνα και εγω στις συμβουλες:) .... μπορει οχι.

Senior Member
    το θεμα ειναι ομως οτι,οταν οι κοντινοι σου ανθρωποι σου την λενε που εισαι εσωστρεφης,σημαινει οτι δεν σε αποδεχονται κι ολας γι αυτο που εισαι!

Οχι απαραιτητα , θελουν ισως να πετυχεις κατι παραπανω οπως μεγαλυτερη δοση ευτυχιας απο τη ζωη , εαν εισαι γενικα κατσουφιασμενος και ζηλευεις τους αλλους που "καλοπερνανε". Οπως προανεφερα δεν σε ξερω , αλλα προσπαθησε να δεις θετικα τα πραγματα.

Senior Member
    εγω αυτο που ξερω ο καθενας ειναι αυτο που ειναι,καποια μικροπραγματα αν μπορεις να αλλαξεις σε καποιον και θελει να τα αλλαξει δεκτον,αν προσπαθεις να τον αλλαξεις με το ζορι,δεν χρειαζεται,τον καθενα που εχεις στη ζωη σου τον αποδεχεσαι γι αυτο που ειναι με τα ελατωματα του!

Senior Member
    εγω αυτο που ξερω ο καθενας ειναι αυτο που ειναι,καποια μικροπραγματα αν μπορεις να αλλαξεις σε καποιον και θελει να τα αλλαξει δεκτον,αν προσπαθεις να τον αλλαξεις με το ζορι,δεν χρειαζεται,τον καθενα που εχεις στη ζωη σου τον αποδεχεσαι γι αυτο που ειναι με τα ελατωματα του!

Εαν ειχες ας πουμε ενα φιλο και ελεγε το "ρ" .... "λ" ... λεμε τωρα κατι παιδικο και δεν ειχε κατι ποτε μαθηματα ορθοφωνιας , και ηθελε να βρει μια κοπελλα αλλα ολες ψιλογελανε μαζι του και του προτεινες να κανει μαθηματα ορθοφωνιας , θα ηταν επειδη δεν τον αποδεχεσαι ή επειδη θες να τον βοηθησεις να πετυχει τον σκοπο του? Δεν νομιζω οτι οι κοντινοι σου ανθρωποι θελουν το "κακο" σου , εκτος φυσικα εαν το παρακανουν κατι παλι το οποιο δεν μπορω να ξερω. Παιδκα παραδειγματα , ισως ηλιθια για να δειξω μια πιο μεγαλη εικονα , πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να συμβουλευει αλλους , οπως τωρα εσενα για παραδειγμα , ασχετα αν και εγω ο ιδιος χρειαζομαι ενα καρο συμβουλες γιατι βρισκομαι σε αδιεξοδα.

Senior Member
    Και εαν ειναι κατι που με μπερδευει ειναι οτι εγω διαβαζω τους αλλους ... φυσικα και οι αλλοι διαβαζουν εμενα .... αλλα εγω δεν μπορω να διαβασω εμενα:P Φανταζομαι εγω και η υπολοιπη ανθρωποτητα εχουμε το ιδιο προβλημα λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εαν ειχες ας πουμε ενα φιλο και ελεγε το "ρ" .... "λ" ... λεμε τωρα κατι παιδικο και δεν ειχε κατι ποτε μαθηματα ορθοφωνιας , και ηθελε να βρει μια κοπελλα αλλα ολες ψιλογελανε μαζι του και του προτεινες να κανει μαθηματα ορθοφωνιας , θα ηταν επειδη δεν τον αποδεχεσαι ή επειδη θες να τον βοηθησεις να πετυχει τον σκοπο του? Δεν νομιζω οτι οι κοντινοι σου ανθρωποι θελουν το "κακο" σου , εκτος φυσικα εαν το παρακανουν κατι παλι το οποιο δεν μπορω να ξερω. Παιδκα παραδειγματα , ισως ηλιθια για να δειξω μια πιο μεγαλη εικονα , πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να συμβουλευει αλλους , οπως τωρα εσενα για παραδειγμα , ασχετα αν και εγω ο ιδιος χρειαζομαι ενα καρο συμβουλες γιατι βρισκομαι σε αδιεξοδα.
    ναι οκ για καλο του θα το ελεγα!ναι,οι κοντινοι μου ανθρωοποι δεν θελουν το κακο μου!μιλαμε για την εσωστρεφεια οκ?ας πουμε καποιος που ειναι εξωστρεφης,μπορεις να τον πεις σταματα να εισαι τοσο εξωστρεφης?

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και εαν ειναι κατι που με μπερδευει ειναι οτι εγω διαβαζω τους αλλους ... φυσικα και οι αλλοι διαβαζουν εμενα .... αλλα εγω δεν μπορω να διαβασω εμενα:P Φανταζομαι εγω και η υπολοιπη ανθρωποτητα εχουμε το ιδιο προβλημα λολ
    ολοι για τους αλλους μπορουμε να εχουμε συμβουλες για τον εαυτο μας τιποτα!

Senior Member
    ναι οκ για καλο του θα το ελεγα!ναι,οι κοντινοι μου ανθρωοποι δεν θελουν το κακο μου!μιλαμε για την εσωστρεφεια οκ?ας πουμε καποιος που ειναι εξωστρεφης,μπορεις να τον πεις σταματα να εισαι τοσο εξωστρεφης?

Εσωστρεφεια .... εξωστρεφεια , μπα αν ειναι φιλος μου και λεει μαλακιες μπορω να του πω σταματα να εισαι τοσο μαλακας (οχι επιθετικα). Απο την αλλη σε συναναστροφη με αγνωστους πρεπει να βρεις τις δικες σου ισορροπιες .... μαγικες συνταγες δεν υπαρχουν και αν βρεις πες τες και μενα:)

Senior Member
    ολοι για τους αλλους μπορουμε να εχουμε συμβουλες για τον εαυτο μας τιποτα!

Μπορουμε ομως να ειμαστε ανοικτομυαλοι (ενα απο τα ατου της εσωστρεφειας ειναι οτι εισαι πιο ανοικτομυαλος συνηθως απο τους αλλους) και να μεταλλαχθουμε προς αυτο που θελουμε εντελει στη ζωη.

Senior Member
    Απανταω σε σενα manosthess ....και προσπαθω και εγω να κατανοησω κατι δικα μου .... θεματακια ταυτοχρονα σε σχεση με την επαφη μου με τους αλλους γιατι ως ειπα και εγω εσωστρεφης ειμαι.

Page 1 of 2 12 LastLast