Φιλία η σεξ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 133
    Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Ακου φλαμέγκο μου καλή-έ

Δεν είναι θέμα να διεκδικήσεις εδώ παρά ένα πήδημα και μόνο. Αν ο τύπος με ξετρέλλαινε νάσαι σίγουρος θα πήγαινα και με τις ευλογίες του δικού μου. Ομως, το να μου αραδιαζει όλες αυτές τις μπούρδες προς τι? ίσως σου φαίνομαι λίγο κυνική, αλλά μ αρέσει να φέρνω τους άλλους προ των αληθινών τους προθέσεων και απαιτώ να τις υπερασπίζονται.
    Αυτό είναι εγωιστικό. Το παιδί είναι σαν να σου είπε: \"ξέρεις θα θελα να είχαμε σχέση μαζί. Ίσως είσαι στα πρόθυρα χωρισμού οπότε θέλω να ξέρεις ότι εγώ ψήνομαι\". Πες του, \"δυστυχώς όχι, σε βλέπω μόνο φιλικά, μ\'αρέσει πολύ το αγόρι μου\". Και το θέμα τελείωνε εκεί και τώρα μπορεί να μιλούσατε ακόμα από το msn. Ο γκόμενος σου τι δουλειά είχε να συμμετέχει; Ήταν σε πλεονεκτική θέση οπότε ήταν αυτός που θα επιβαλλόταν και το ήξερες. Το πως αντέδρασε ο άλλος είναι μέρος της στιγμής, όπως και για όλους τους ανθρώπους...

Senior Member
    Originally posted by Flamenco
    Ακου φλαμέγκο μου καλή-έ

Δεν είναι θέμα να διεκδικήσεις εδώ παρά ένα πήδημα και μόνο. Αν ο τύπος με ξετρέλλαινε νάσαι σίγουρος θα πήγαινα και με τις ευλογίες του δικού μου. Ομως, το να μου αραδιαζει όλες αυτές τις μπούρδες προς τι? ίσως σου φαίνομαι λίγο κυνική, αλλά μ αρέσει να φέρνω τους άλλους προ των αληθινών τους προθέσεων και απαιτώ να τις υπερασπίζονται.
    Αυτό είναι εγωιστικό. Το παιδί είναι σαν να σου είπε: \"ξέρεις θα θελα να είχαμε σχέση μαζί. Ίσως είσαι στα πρόθυρα χωρισμού οπότε θέλω να ξέρεις ότι εγώ ψήνομαι\". Πες του, \"δυστυχώς όχι, σε βλέπω μόνο φιλικά, μ\'αρέσει πολύ το αγόρι μου\". Και το θέμα τελείωνε εκεί και τώρα μπορεί να μιλούσατε ακόμα από το msn. Ο γκόμενος σου τι δουλειά είχε να συμμετέχει; Ήταν σε πλεονεκτική θέση οπότε ήταν αυτός που θα επιβαλλόταν και το ήξερες. Το πως αντέδρασε ο άλλος είναι μέρος της στιγμής, όπως και για όλους τους ανθρώπους...
    Γιατί θεωρείς εγωιστικό το ξεκαθάρισμα ? όλα φίλε μου επί τάπητος και να αναγνωρίζουμε τα φάουλ μας, είναι η καλύτερη συνταγή και στην συνιστώ. Και αν θες, όταν η πόρτα σου είναι κλειστή, να μη την παραβιάζεις. Δεν σέβεσαι ούτε αυτόν που πίνεις μπύρα μαζί του, αλλά ούτε και τη σχέση που σου διατυμπανίζει στη μούρη.

Banned
    Originally posted by krino
    γιατι φλαμενκιε,
    αυτο δεν ειναι θεμα απειριας η χρονων αλλα λιγουριασης η οποια παιζει απο τοτε που σου σηκωνεται την πρωτη φορα στη ζωη σου και ληγει λιγο πριν το ταφο.

Καλα ειναι τα ενστικτα αλλα μερικες φορες πρεπει και να ξερουμε τι ακριβως κανουν πανω μας οπως και σε αλλους επισης.
    Τώρα έμαθε να τα συγκρατεί. Έτσι μάθαμε όλοι. Για να ψάχνει κοπέλα από το msn ίσως να μην έχει την εμπειρία που χρειαζόταν.

δεν νομιζω οτι θα εμαθε τιποτα χωρις να λεω για την υποθεση την συγκεκριμενη.
    Απλα εχω δει περιπτωσεις που τετοια στορυ το εχουν κξανει συστημα.
    Και ναι κατι τετοιο ειναι πολυ ενοχλητικο.

Senior Member
    Ρε συ πατέρας σου ήταν ο γκόμενος και περίμενες να του πει ότι σε γουστάρει; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσει μία κοπέλα για να της το πω πρέπει να το πω και στο αγόρι της; Της το λες κι η άλλη αν θέλει χαλάει τη σχέση της. Αλλιώς δε τρέχει τίποτα. Δε βάζει τους δύο να πλακωθούν. Νομίζω είναι σαφές.

Senior Member

Δηλαδή εσύ αποκλείεις αυτά που είπε στη κοπέλα και αυτή τα χαρακτήρισε μπούρδες να ήταν το απόσταγμα της ψυχής του,να τα εννούσε ειλικρινώς και αυτή με τη συμπεριφορά της να του έκανε χιλια κομματακια τη καρδιά?

Banned
    Originally posted by Winston_man

Δηλαδή εσύ αποκλείεις αυτά που είπε στη κοπέλα και αυτή τα χαρακτήρισε μπούρδες να ήταν το απόσταγμα της ψυχής του,να τα εννούσε ειλικρινώς και αυτή με τη συμπεριφορά της να του έκανε χιλια κομματακια τη καρδιά?

αντιθετως πιστευω οτι ετσι εγινε ακριβως και αυτο ειναι το προβλημα που προκυπτει αλλωστε ετσι δεν ειναι???
    Ομως μπαινουμε σε μια αλλη στενωπο,
    δεν γινεται οσων η καρδια τους παει να γινει χιλια κομματια, να κανουμε την δικη μας δεκα χιλιαδες ετσι???
    Ποσο μαλλον οταν βλεπεις εξ αρχης οτι το εδαφος δεν ειναι προσφορο.
    Ε οκ δεν κρινεις σκοπιμο οτι δεν ειναι βολικο να μπλεξεις σε μια τετοια ιστορια??

Senior Member
    αντιθετως πιστευω οτι ετσι εγινε ακριβως και αυτο ειναι το προβλημα που προκυπτει αλλωστε ετσι δεν ειναι???
    δεν γινεται οσων η καρδια τους παει να γινει χιλια κομματια, να κανουμε την δικη μας δεκα χιλιαδες ετσι???
    Ε οκ δεν κρινεις σκοπιμο οτι δεν ειναι βολικο να μπλεξεις σε μια τετοια ιστορια??

Μα δεν ισχυρήστηκα ότι η κοπέλα από τη στιγμή που δεν ενδιαφερόταν και είχε άλλη σχέση έπρεπε να... ενδώσει στο καμάκι. Η ενστασή μου είναι ως προς τον τρόπο που του απάντησε (τ αφήνω ότι έβαλε και τον φίλο της στο παιχνίδι μετά) Οσο για το πρόσφορο έδαφος μπορεί να ήταν άπειρο το παιδι και να ενθουσιάστηκε από τη κοπέλα και να θέλησε να το βγάλει από μέσα του. (Γιαυτό ρώτησα και τί \"μπούρδες\" της είπε ακριβώς. Θα φαινόταν από τα λεγόμενα του αν ήταν επαγγελματίας καμακιας που τη πέφτει οπου βρεί ή απλά πρωτόβγαλτος) ;)

Senior Member

Ρε παιδιά, μπορεί το τυπάκι να του είπε κάποιος φίλος του να ορμήξει γρήγορα στην αρχή πριν τον δεί η άλλη σα φίλο. Μπορεί να νόμισε και λίγο ότι η άλλη τον ψιλοθέλει αλλά δε λέει τίποτα λόγω της σχέσης και θα έπρεπε να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Γενικά ήταν άπειρος κατά τη γνώμη μου. Την επόμενη φορά δε θα ορμήξει έτσι είμαι σίγουρος.
    Το μεγαλύτερο λάθος είναι να τα βλέπουμε όλα υποκειμενικά. Προσπάθησε λίγο να σκεφτείς και τη μεριά του άλλου πριν προβείς σε κάποιες πιο ακραίες ενέργειες.

Senior Member
    Ρε συ πατέρας σου ήταν ο γκόμενος και περίμενες να του πει ότι σε γουστάρει; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσει μία κοπέλα για να της το πω πρέπει να το πω και στο αγόρι της; Της το λες κι η άλλη αν θέλει χαλάει τη σχέση της. Αλλιώς δε τρέχει τίποτα. Δε βάζει τους δύο να πλακωθούν. Νομίζω είναι σαφές.

δεν κατάλαβα εσύ που είδες να μιλήσω για πλάκωμα.σιγά μη το παίξουμε και θιγμένοι εραστές. η ερώτηση όμως εξ αρχής ήταν γιατί οι αρσενικοί σκέφτονται και πράττουν βάσει του σεξ σε κάθε περίπτωση. απάντηση πέραν του κρίνου δεν πήρα ακόμα.

Senior Member

δεν κατάλαβα εσύ που είδες να μιλήσω για πλάκωμα.σιγά μη το παίξουμε και θιγμένοι εραστές. η ερώτηση όμως εξ αρχής ήταν γιατί οι αρσενικοί σκέφτονται και πράττουν βάσει του σεξ σε κάθε περίπτωση. απάντηση πέραν του κρίνου δεν πήρα ακόμα.
    Η πλάκα εδώ ξέρεις ποιά είναι; Ότι ΕΣΥ σκέφτηκες το sex. Ο άλλος ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο...

Senior Member

Η πλάκα εδώ ξέρεις ποιά είναι; Ότι ΕΣΥ σκέφτηκες το sex. Ο άλλος ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο...

ακου φίλε μου, όταν είσαι 50 χρονών, και λες τέτοιες μπαρούφες, ναι, κάνεις καμάκι που ούτε ο γιός μου στα 21 δεν θα επέλεγε.

Banned

Μα δεν ισχυρήστηκα ότι η κοπέλα από τη στιγμή που δεν ενδιαφερόταν και είχε άλλη σχέση έπρεπε να... ενδώσει στο καμάκι. Η ενστασή μου είναι ως προς τον τρόπο που του απάντησε (τ αφήνω ότι έβαλε και τον φίλο της στο παιχνίδι μετά) Οσο για το πρόσφορο έδαφος μπορεί να ήταν άπειρο το παιδι και να ενθουσιάστηκε από τη κοπέλα και να θέλησε να το βγάλει από μέσα του. (Γιαυτό ρώτησα και τί \"μπούρδες\" της είπε ακριβώς. Θα φαινόταν από τα λεγόμενα του αν ήταν επαγγελματίας καμακιας που τη πέφτει οπου βρεί ή απλά πρωτόβγαλτος) ;)

κανω κουοτ στο γουινστον αλλα μιλαω και στον φλαμενγκο επισης,

Βγαινεται με μια κοπελα που γνωρισατε απο μσν η απο καπου δεν εχει σημασια.
    Σας λεει οτι δεν θελει καμακι γιατι εχει μια σχεση, τα παει καλα, δεν ψαχνει κατι αλλο κλπ κλπ....

Τελικα βγαινεται.
    Πινετε το καφε.
    Συζητατε ομορφα και ωραια.
    Το ληγετε.
    Η δικη σας θεση ειναι οτι την καραγουσταρετε αλλα δυστυχως εμεινε τελειως φιλικη η τυπα και δεν σας εδωσε ενδειξεις οτι θελει κατι περαιτερω και επιπλεον σκεφτεστε οτι εχει μια σχεση που παει καλα.

Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η επομενη κινηση σας στην επομενη επικοινωνια σας??
    ειτε τηλεφωνο, ειτε καφε ειτε οτι κατσει???

μερσω.

Senior Member
    κανω κουοτ στο γουινστον αλλα μιλαω και στον φλαμενγκο επισης,

Βγαινεται με μια κοπελα που γνωρισατε απο μσν η απο καπου δεν εχει σημασια.
    Σας λεει οτι δεν θελει καμακι γιατι εχει μια σχεση, τα παει καλα, δεν ψαχνει κατι αλλο κλπ κλπ....

Τελικα βγαινεται.
    Πινετε το καφε.
    Συζητατε ομορφα και ωραια.
    Το ληγετε.
    Η δικη σας θεση ειναι οτι την καραγουσταρετε αλλα δυστυχως εμεινε τελειως φιλικη η τυπα και δεν σας εδωσε ενδειξεις οτι θελει κατι περαιτερω και επιπλεον σκεφτεστε οτι εχει μια σχεση που παει καλα.

Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η επομενη κινηση σας στην επομενη επικοινωνια σας??
    ειτε τηλεφωνο, ειτε καφε ειτε οτι κατσει???

μερσω.

Ο καθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Προσωπικά δεν θα εκανα κίνηση ή τουλάχιστον δεν θα εκανα κινηση την αμέσως επόμενη αλλά θα περίμενα λίγο να ερευνήσω καλύτερα την κατασταση και μετά έβλεπα. Δεν ισχυριζομαι οτι είμαι Ο εμπειρος κτλ αλλά τα όσα έχω διδαχτεί αυτά θα μου υπαγόρευαν. Τωρα αν όμως ήμουν ένας πρωτοβγαλτος που καραγούσταρε τη κοπέλα δεν είχα ξανακανει καμακι στη ζωή μου πιθανότατα να όρμαγα με τα μούτρα. (και να τα τρωγα) :D

Senior Member
    Στον Κρίνο: το θέμα δεν είναι τι θα κάναμε εμείς. Ο κάθε άνθρωπος δρα διαφορετικά και ανάλογα με τις ανάγκες και το περιβάλλον του και τη διάθεση του και και και...

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι απλά το ότι οι γυναίκες κάνουν λάθος που ανακατεύουν άλλους για προσωπικά τους. Και είμαι σίγουρος ότι δεν του ξεκαθάρισε του άλλου ότι δε θέλει να κάνει κάτι άλλο πέρα από τη σχέση της. Είπε (όπως όλες) για να δούμε, μπορεί αυτός να είναι κάτι καλύτερο και κράτησε μια πισινή. Και αν ο άλλος μετά κάνει κίνηση φταίει εκείνος. Τα ψάρια δεν πιάνονται χωρίς δολώμα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, εξάλλου πρέπει να φύγω.

Banned
    για δες συμπτωσεις....
    και οι δυο λοιπον εχετε την γνωμη οτι ολοι δρουμε διαφορετικα....
    συμπτωση νο 1.

Ο πρωτος θα ηταν μαζεμενος εν πρωτεις ο αλλος δεν λεει μεν τι θα εκανε (γιατι βρε φλαμενκιε??? μυστικο το εχεις?? :P )
    αλλα εχει αποψη σαν να ηταν παρων στο συμβαν και εχεις αποψη και το τι εκανε, και αν κουνησε την ουρα της (οπως ολες) και αν..... και αν.....
    Το οτι δεν ειναι το \"θεμα μας\" αυτο ειναι πολυ απλα γιατι εσυ θα την επεφτες αβλεπη.
    Κατ εσε ειναι θεμα που η αλλη βγηκε για καφε, αρα τα θελει ο κωλος της, απλα και μπακαλιστικα.

οκ τον βλεπω τον συλλογισμο σου, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος απο την μανα μου.
    Παρολο που διαβαζεις οτι λεει στον αλλο, ξερεις εχω σχεση και δεν θελω κατι αλλο περα απο μια φιλια, εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν εγιναν ετσι. Εχει γουστο να ξερεις και σε πιο μπαρ επιναν καφε.... :P

Μπορω ομως να σου απαντησω, οτι η αποψη σου ειναι τετοια επειδη ετσι εχεις μαθει.
    Τιποτα περισσοτερο - τιποτα λιγοτερο.

Εγω πρεπει να πιω το κρασι που εχω βαλει και πρεπει να το απολαυσω γουλια γουλια...
    :cool:

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast