Results 46 to 60 of 133
Thread: Φιλία η σεξ
-
25-01-2008, 11:27 #46
Αγαπητή pennyva, όπως καταλαβαίνεις, άδικα κοπιάζεις. Το θέμα νομίζω έχει απαντηθεί στο ζητούμενο βαθμό (και για τις δύο απόψεις). Από κει και πέρα, όρεξη για συζήτηση και αντιπαράθεση να έχεις...
- 25-01-2008, 11:32 #47
Originally posted by pennyva
μα δεν εκανα κανεναν αφορισμο αγαπητέ krino, εξήγησα σε προηγουμενα μηνυματα ότι νιώθω πως χρησιμοποιησε τη σχεση της για να αποθαρρυνει τον άλλο άνθρωπο η ισως για να την \"προστατευσει\" απο τον \"λιγουρη\" η για να αποδείξει κατι και συμφωνω επισης με αναλογα γραφομενα των flamenco & keep_walking. αυτο για εμενα δεν ηταν σωστο. αποψη μου βεβαια, δεν ειναι αναγκη να το υπεραναλυσουμε και να συμφωνησουμε.
Δεν ειπα οτι αφοριζεις κατι, απλα εδω και καμποσα μυνηματα λεω οτι εχω μια και μονη απορια:
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Η LIBERCHILD.
Δεν ειπα οτι πρεπει να συμφωνησουμε.
Εγω προσπαθω να μαθω την αποψη σου οποια και αν ειναι αυτη και ειναι σεβαστη.
Αλλα αντι να παιζουμε τυφλομυγα, γιατι δεν μου λες οτι ξερεις τι, δεν θελω να σου πω να τελειωνουμε??
Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα, αλλα και με ολους οσους ειχαν ιδια οπτικη οπως εσυ.
Επιτελους μια ερωτηση και εχουμε ανταλλαξει τοσα μυνηματα και προκοπη μηδεν, τοσο δυσκολο ειναι πια??
25-01-2008, 11:33 #48
Originally posted by Flamenco
Αγαπητή pennyva, όπως καταλαβαίνεις, άδικα κοπιάζεις. Το θέμα νομίζω έχει απαντηθεί στο ζητούμενο βαθμό (και για τις δύο απόψεις). Από κει και πέρα, όρεξη για συζήτηση και αντιπαράθεση να έχεις...
οχι απολυτα αγαπητε,
αν εχεις αποψη για αυτο που ρωταω και θες να την πεις καντο, μην ντρεπεσαι....
Η και εσυ το εχεις απαντησει και αυτο ηδη???
:cool:
25-01-2008, 12:08 #49
Originally posted by krino
οχι
τι εννοείς με το όχι;
απολυτα
θα συμφωνήσω μαζί σου
αγαπητε,
ευχαριστώ
αν εχεις
θα σου πω αμέσως
αποψη για
διαφωνώ
αυτο
τι δεν κατάλαβες από αυτό;
...
Κάνε το διάλογο μόνος σου στην τελική, ούτως ή άλλως αυτοαναιρείσαι ανά δύο post...
25-01-2008, 12:10 #50
Ρε όρεξη για συζήτηση να έχεις λέμε...
Κάνε το διάλογο μόνος σου στην τελική, ούτως ή άλλως αυτοαναιρείσαι ανά δύο post...
η ερωτηση παραμενει,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Η LIBERCHILD?
:cool:
25-01-2008, 12:20 #51
Αν είχα κάποιο νομοθετικό έγγραφο που με υποστηρίζει θα στο έδειχνα και θα τελείωνε εδώ. Δυστυχώς το μόνο που έχω είναι η άποψη μου. Αν δε σε πείθει ένα έχω να (ξανα)πω... Όλα είναι σχετικά. Με άλλα λόγια, έχω κι άλλες δουλειές να κάνω...
25-01-2008, 12:32 #52
Δυστυχώς το μόνο που έχω είναι η άποψη μου.
ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω,
δυο μερες προσπαθω ακριβως αυτο να μαθω, την αποψη σου.
Και λιγο πριν μου απαντας, μιλα μονος σου.
Ε βρε χρυσε μου,
θα μου την πεις τελικα αυτη την αποψη σου????
Δηλαδη πρεπει να σε παρακαλαω για να μου την πεις??
Τελος την επιθετικοτητα σου περι νομικου εγγραφου, θα την εκλαμβω ως υστατη αμυνα σου στο να αποφυγεις να απαντησεις.
Και σορρυ εγω θα επιμενω, το τι θα κανεις εσυ ειναι εντελως δικο σου ζητημα.
25-01-2008, 17:20 #53
Προβληματίστικα αν θάπρεπε να βάλω αυτό το ποστ.Ισως επειδή ήξερα από πριν τις απαντήσεις.Για του λόγου το αληθές, δεν ζητώ ακριβώς απάντηση όσο το να κάνω κάποια αρσεινικά της παρέας και μη, να αναρωτηθούν:
1. γιατί οι άντρες έχουν στο μυαλό τους ζωγραφισμένο ένα αιδοίο.
2. γιατί αυτό καθορίζει τις σχέσεις γενικώς.
3. γιατί δεν έχω βρεί μέχρι τώρα δύσκολο άντρα.
αυτά.
25-01-2008, 17:23 #54
1.Δεν εχουν μη το λες...σκεφτομαστε και αλλα πραγματα...απο το γυναικειο σωμα:P
2.Εμμμ ενταξει και χωρις να εχω σεξουαλικες σχεσεις μου αρεσει να κουβεντιαζω με γυναικες αν και δεν μπορω να πω οτι εχω καποια κολλητη φιλη να τα λεω οπως εχω κολλητους αντρες.
3.Μαλλον εχεις προσοντα...τωρα αν αυτο ειναι προβλημα δεν ξερω λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2008, 17:34 #55
Ξέρεις κήπ δεν είναι ακριβώς ανάγκη να έχεις προσόντα. Οσον αφορά το 3, έχω πολύ έλλειψη στο να χαρώ ένα καμάκι που θα κάνω σε κάτι δύσκολο. Οι άντρες γενικώς με ξενερώνουν επειδή μου φαίνονται πανεύκολοι. Ενώ αντίστοιχα εσεις, τη βρίσκετε με εμάς επειδή είμαστε είδος που επιλέγει και δεν κυνηγά. Θα έλεγα οτι είμαστε μάλλον καταδικασμένες σ αυτό τον τομέα. Εννοώ του κυνηγιού.
25-01-2008, 17:37 #56
Εγω ειμαι δυσκολος αν ενδιαφερεσαι...μεχρι να καταπολεμησω τις αναστολες μου μπορει να περασει μια...αιωνιοτητα:)
(Μη το βλεπεις ως καμακι:P)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2008, 18:10 #57
οχι
τι εννοείς με το όχι;
απολυτα
θα συμφωνήσω μαζί σου
αγαπητε,
ευχαριστώ
αν εχεις
θα σου πω αμέσως
αποψη για
διαφωνώ
αυτο
τι δεν κατάλαβες από αυτό;
...
Ακριβώς έτσι .
25-01-2008, 18:59 #58
Originally posted by krino
Δυστυχώς το μόνο που έχω είναι η άποψη μου.
ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω,
δυο μερες προσπαθω ακριβως αυτο να μαθω, την αποψη σου.
Και λιγο πριν μου απαντας, μιλα μονος σου.
Ε βρε χρυσε μου,
θα μου την πεις τελικα αυτη την αποψη σου????
Δηλαδη πρεπει να σε παρακαλαω για να μου την πεις??
Τελος την επιθετικοτητα σου περι νομικου εγγραφου, θα την εκλαμβω ως υστατη αμυνα σου στο να αποφυγεις να απαντησεις.
Και σορρυ εγω θα επιμενω, το τι θα κανεις εσυ ειναι εντελως δικο σου ζητημα.
ας επανελθω για μια ακομη φορα, και αν ειναι ας κλεισει το θεμα ετσι,
Και αναφερομαι σε οσους ειχαν την αποψη οτι κακως μπηκε στην συζητηση ο τυπος που ειχε σχεση η liberchild η οτι κουνουσε την ουρα της και αλλα ευτραπελα.
Ενω εδω και συνεχωμενα ποστ ρωταω κατι συγκεκριμενο, η απαντηση που παιρνω ειναι μηδεν στο πηλικο η εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε.
Εγω διαβαζω την απαντηση αλλιως (δικαιωμα μου) πεταω μια εξυπναδα και οταν με ρωτουν γιατι το λες αυτο - την κανω γυριστη γιατι δεν εχω να πω τιποτα για αυτο (ουτε χιλιοστο επιχειρηματος) αλλα απο την αλλη με το πες - πες ολο και κατι θα μεινει μπορει να περασει στο ετσι....
Θα πω λοιπον οτι οταν γραφεις κατι δημοσια, δεχεσαι επισης δημοσια κριτικη για τα οσα γραφεις.
Δεν θεωρω βεβαια οτι εχει κανεις την υποχρεωση να απαντησει σε κανενα τιποτα. Απαιτω ομως να ζηταω εστω και μια απαντηση του στυλ \"δεν σου απαντω\" γιατι ετσι μου κανει κεφι ρε αδερφε.
Αλλα δεν δεχομαι σαν απαντησεις ναι μεν εχω αποψη, αλλα τωρα εχω δουλειες και μιλα μονος σου.
Μονος μου μπορω να μιλαω, αλλα τα ποστ με τις ερωτησεις και απαντησεις που δεν υπαρχουν σε αυτες υπαρχουν και ειναι καταγεγραμενες.
Κατα τα αλλα,
οσοι ξενυχτανε στις δουλειες τους και ειναι τοσο απασχολημενοι οσο λενε, τους ευχομαι καλη ξεκουραση....
25-01-2008, 23:19 #59
Ενω εδω και συνεχωμενα ποστ ρωταω κατι συγκεκριμενο, η απαντηση που παιρνω ειναι μηδεν στο πηλικο η εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2008, 23:39 #60
Originally posted by keep_walking
:D
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....