Results 61 to 75 of 133
Thread: Φιλία η σεξ
-
26-01-2008, 02:13 #61
krino, η απαντηση στο που ηταν το προβλημα να συμμετεχει στη συζητηση της liberchild με τον αλλο η σχεση της σου εχει ηδη δοθει σε προηγουμενα ποστ αλλα δεν θελεις να τη δεις.
επιπλεον ηταν δικη της υποθεση να το χειριστει (αποψη μου με βαση το τι θα εκανα εγω και τι θεωρω λειτουργικο αν καποιος ειλικρινα επιθυμει μια φιλια και τιποτα αλλο).
τελος δεν καταλαβαινω γιατι το παιρνεις τοσο προσωπικα και κολλας σε αυτο το ερωτημα. απλες αποψεις και εναλλακτικες ερμηνειες δινονται.
σε αυτο το θεμα νιωθω οτι εσυ ταυτιζεσαι ψυχολογικα με τη σχεση της liberchild και προσπαθεις να παιξεις με τις λεξεις για να καταληξεις στο συμπερασμα οτι καλως μπηκε στη συζητηση ο φιλος της.
συμφωνω σε πολλες απο τις αποψεις και τα επιχειρηματα που εχεις εκφρασει κατα καιρους σε αλλα θεματα, αλλα εδω νομιζω οτι το θεμα αγγιζει καποιο ευαισθητο προσωπικο σου ζητημα και γι\' αυτο αρνεισαι να δεχτεις οτι οι απαντησεις εχουν ηδη δοθει στο ερωτημα σου, απλα ειναι διαφορετικες απο αυτη που θα επιθυμουσες.
σεβαστα ολα, ειπα και πριν οτι δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε.
- 26-01-2008, 02:28 #62
να κανω ενα σχολιο και επι του θεματος και συγγνωμη liberchild που τοση ωρα μιλαω για εσενα σε τριτο προσωπο μεσω των απαντησεων στον krino...
δεν νομιζω οτι το σεξ καθοριζει τις σχεσεις. πιστευω πως υπαρχει παντα στην ακρη του μυαλου σε (σχεδον) οποιαδηποτε σχεση μεταξυ αντρα-γυναικας αλλα γενικα η μορφη που θα εχει η σχεση καθοριζεται απο πολλους αλλους παραγοντες, ακομα κι αν το σεξ γινει πραξη.
26-01-2008, 08:12 #63
Originally posted by pennyva
krino, η απαντηση στο που ηταν το προβλημα να συμμετεχει στη συζητηση της liberchild με τον αλλο η σχεση της σου εχει ηδη δοθει σε προηγουμενα ποστ αλλα δεν θελεις να τη δεις.
οκ.....
αν θες βοηθα τον αοματο....
:)
26-01-2008, 10:54 #64
Originally posted by liberchild
Μιλούσαμε με ένα τύπο εδώ και κάμποσο καιρό από το ιντερνετ. Η κουβέντα που κάναμε ήταν φιλική - τρυφερή χωρίς ίχνος σεξουαλικού υπονοούμενου. ......................
Ιχνος καμακίου δεν έπαιξε, πράγμα που με προδιέθεσε θετικά .......
Μέχρι εδώ πάει καλά ... Ο τύπος δείχνει να \"σεβάστηκε\" τη ... σύμβαση που κάνατε ( του έκανες δηλ.) εξ΄αρχής.
Την αμέσως επόμενη μέρα, μου εκμηστυρεύεται οτι έχει εντυπωσιαστεί από μένα, σα γυναίκα και σαν άνθρωπος, οτι θα μπορούσε αν δεν είχα σχέση να με ερωτευτεί,
εδώ εκφράζει αυτό που του βγαίνει αλλά λέγοντας \"ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ..... ΑΝ ΔΕΝ είχες σχέση να σε ερωτευτεί\" αφήνει να υπονοήθεί οτι \" ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να σε ερωτευτεί γιατι ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ\"
.......οτι του έχω καρφωθεί στο μυαλό, και ό,τι άλλη μπαρούφα συνήθως λένε οι άντρες για να συγκινήσουν.
Μέσα σ΄όλα δηλ που σου έλεγε αφηνε να ενοηθεί ότι αναιρούσε αυτό που έβγαινε από τα πιό πάνω λόγια του , οτι δηλ αφου είσαι σε σχέση ΔΕ μπορει να σε .. \'ερωτευτεί\' ??? Ζήταγε σχέση ??? ΑΝ όντως έβγαζε αυτή την \'αμφισημία\' . Ναι είναι φάουλ ..!!!
Επειδή είμαι και λίγο χύμα στις εξηγήσεις μου, του λέω να κόψουμε κάθε επαφή, και ότι δυστυχώς θυσιάζει τη φιλία μας αυτή, που πήγε να αρχίσει ομαλά.
Εδω με δική σου πρωτοβουλία ζητάς να διακόψετε κάθε επαφή. Αυτός συμφώνησε να μη τα ξαναπήτε? Ξαναμιλήσατε μετά απ΄αυτό ?
Ο τύπος έκοψε λάσπη όταν μιλώντας μαζί μου από το μσν, βάζω στην κουβέντα και τη σχέση μου
η οποία ήταν ενήμερη εξ αρχής περί του τί έπαιζε και οπου καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.
Οταν μιλούσαμε και οι τρεις, το στυλάκι του τύπου άλλαξε, έγινε
αμυντικό, και γενικώς τα μάσαγε. Δεν είχε καν το θάρρος να παραδεχτεί οτι έκανε καμάκι τη στιγμή που ήταν ενήμερος οτι η σχέση μου γνωρίζει τα πάντα για μένα ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Μισό λεπτό ! Εφόσον προηγουμένως του ζήτησες να κόψετε εντελώς την επικοινωνία τί έγινε μετά ? τελικά δεν την κόψατε και συνεχίσατε να μιλάτε κι άλλο ? - και κάτι άλλο : έβαλες στην κουβέντα τη σχέση σου αφού του το είπες πρώτα ή μπήκε έτσι ξαφνικά ? Αν έτσι έγινε μήπως ήρθε σε θέση \"άμυνας\" από την αντιπαράθεση 2:1 οπότε έβγαλε μια αμυντική -δε λέω οτι καλά έκανε ή οτι ήταν σωστή και υπεύθυνη- συμπεριφορά ?
Τώρα πλέον, δεν μου μιλάει, καν, ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα. Αυτό ήταν όλο?
... Μα αφού εσύ του το ζήτησες να κόψετε πώς θα μπορούσε να σου ζητάει πάλι να μιλάτε ? Κι αν τόκανε θάθελες εσύ μετά από τόσο που είχε πέσει στα μάτια σου αφού δεν είχε το θάρρος όπως λες να υποστηρίξει τη στάση του όταν μιλάγατε και οι 3 στο μσν, να επικοινωνήτε πλέον ???
Πρός άντρες: γιατί ρε παιδιά έτσι? ή πήδημα, ή τίποτα?
- Καλά , το ότι φέρθηκε και ανώριμα και ανεύθυνα ... δε το συζητώ ... ! Τί να λέμε τώρα ... !!
26-01-2008, 11:12 #65
[quote]Originally posted by psychangel
Εδω με δική σου πρωτοβουλία ζητάς να διακόψετε κάθε επαφή. Αυτός συμφώνησε να μη τα ξαναπήτε? Ξαναμιλήσατε μετά απ΄αυτό ?
----πρόσεξε κάτι που δεν ανέφερα μέχρι τώρα: ο τύπος ανάμεσα στα άλλα ανέφερε οτι ζηλεύει την σχέση που έχω συν τα υπόλοιπα. καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί του είπα οτι δεν μπορούμε να έχουμε ούτε φιλία μ αυτές τις συνθήκες. εκείνος όχι δεν το δέχτηκε, ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε έστω και φιλικά. στη ροή της κουβέντας και ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον ρωτάω αν θα ήθελε να μπει μέσα και ο φίλος μου να τα πούμε όλοι μαζί και συμφώνησε μετά χαράς.
.
... Μα αφού εσύ του το ζήτησες να κόψετε πώς θα μπορούσε να σου ζητάει πάλι να μιλάτε ? Κι αν τόκανε θάθελες εσύ μετά από τόσο που είχε πέσει στα μάτια σου αφού δεν είχε το θάρρος όπως λες να υποστηρίξει τη στάση του όταν μιλάγατε και οι 3 στο μσν, να επικοινωνήτε πλέον ???
----- θα πρέπει να πήρες την απάντηση από τα παραπάνω
26-01-2008, 11:20 #66
[----πρόσεξε κάτι που δεν ανέφερα μέχρι τώρα: ο τύπος ανάμεσα στα άλλα ανέφερε οτι ζηλεύει την σχέση που έχω συν τα υπόλοιπα.
Originally posted by liberchildκαταλαβαίνεις λοιπόν γιατί του είπα οτι δεν μπορούμε να έχουμε ούτε φιλία μ αυτές τις συνθήκες. εκείνος όχι δεν το δέχτηκε, ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε έστω και φιλικά. στη ροή της κουβέντας και ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον ρωτάω αν θα ήθελε να μπει μέσα και ο φίλος μου να τα πούμε όλοι μαζί και συμφώνησε μετά χαράς.
Originally posted by psychangel
- Καλά , το ότι φέρθηκε και ανώριμα και ανεύθυνα ... δε το συζητώ ... ! Τί να λέμε τώρα ... !!
26-01-2008, 11:54 #67
Υπάρχει όμως και μια άλλη λεπτομέρεια . Δεν περίμενε οτι οταν θα μπει η σχέση της στην κουβέντα , θα τον αναγκάσουν να παραδεχτεί τα συναισθήματα του . (ή κάτι δεν κατάλαβα καλά ?)
Απο την στιγμή που η Λιμπερ έχει σχέση και αυτός θα ήθελε να είναι στη θέση του άλλου , τα συναισθήματα του δεν ήταν \'\'φιλικά\'\' προς τον άλλον και γιαυτό μπήκε σε θέση άμυνας , οταν τον ανάγκασαν να τα παραδεχτεί . Αμυνας απέναντι στο φίλο σου Λίμπερ , που θα ήθελε να του πάρει την γυναίκα (αν το ήθελε και εκείνη) .
Το αν δικαιολογούνται δυνατά συναισθήματα προς εσένα, που εσύ ονομάζεις μπούρδες για να σε ρίξουν στο κρεβάτι , είναι άλλο θέμα . Γιατι όμως είσαι σίγουρη οτι η μοναδική του ανάγκη είναι το κρεβάτι ? Μπορεί να είχε και άλλες ανάγκες (συντροφικότητα κ.α.) που δεν είχε ικανοποιήσει μέχρι στιγμής , οπότε η συσσώρευση αυτών δυναμώνει τα συναισθήματα , που εκφράζονται ώς \'\'μπούρδες\'\' κατ εσένα . Στο μυαλό του όμως , είναι αληθινά , ζωντανά αφου τα βιώνει . Με άλλα λόγια χρειάζεται μια σχέση ο άνθρωπος και εσυ αν ήσουν διαθέσιμη θα ήσουν μια καλή λύση στο πρόβλημα του .
Απο την άλλη εσύ έχεις σχέση και ψάχνεις φίλους ή ερωτικές συνευρέσεις . Αυτες είναι οι δικές σου αλήθειες και τα άλλα είναι μπούρδες . Για εκείνον όμως είναι ? Ισως να γίνουν οταν θα βρεθεί στη θέση σου . Οταν θα έχει αυτό που έχεις και θα ψάχνει αυτό που ψάχνεις .
26-01-2008, 12:09 #68
Originally posted by krino
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Η LIBERCHILD??
:cool:
29-01-2008, 15:53 #69
Χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω απλά θέλοντας να συζητήσω είπα να γράψω σε αυτό το θέμα.
Ξεκινώντας από το βασικό ερώτημα θα κάνω μονάχα μία διαπίστωση
…η ερώτηση όμως εξ αρχής ήταν γιατί οι αρσενικοί σκέφτονται και πράττουν βάσει του σεξ σε κάθε περίπτωση..
Συνεχίζοντας διαπιστώνω ότι στην ιστορία υπάρχουν αρκετά μπερδέματα.
1) Ο τύπος ήταν ειλικρινής?
Ας δούμε τα γεγονότα με τη σειρά. Τι έκανε ο τύπος? Μιλούσε με μία γυναίκα στο νετ. Ωραία παρέα, κουβεντούλα κλπ κλπ κλπ. ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ πρόταση για συνάντηση.
Ωππππππππππ εδώ αλλάζει το τοπίο. Η γυναίκα που το ζητάει προφανώς θέλει κάτι επιπλέον της παρέας. Γιατί μέχρι τώρα παρέα υπήρχε. Ιντερνετική μεν αλλά παρέα φιλική ήταν. Δεν μπορεί εξάλου μόνο μέσα ενός υπολογιστή να υπάρξει κάτι το σεξουαλικό πλην της φαντασίωσης. Από την στιγμή λοιπόν που αλλάζει αυτό το δεδομένο αρχίζει και αυτός και σκέφτεται και κάτι περαιτέρω.
Μπορεί μεν η θεματοθέτρια να του είπε ότι δεν ζητάει κάτι άλλο πέραν της φιλίας, αλλά του απέκρυψε τι πραγματικά εννοούσε πίσω από αυτό που έλεγε. Αυτό που σε εμάς εκμηστηριεύεται εδώ
……… Αν ο τύπος με ξετρέλλαινε νάσαι σίγουρος θα πήγαινα και με τις ευλογίες του δικού μου. …….
Δεν είπε ότι γούσταρε ένα τρίο. Δεν είπε ότι γούσταρε την παρέα της σχέσης της θεματοθέτριας. Δεν είπε ότι έχει διάθεση να εξηγήσει αυτός (τώρα αν αυτό το κάνει η θεματοθέτρια είναι δικό της θέμα) στην σχέση της liber ότι την γουστάρει πλέον και ερωτικά. Ειπε ότι αφού την είδε του άρεσε η θεματοθέτρια και ερωτικά.
Τι να περιμένει? Να την γνωρίσει? Μα μέσω του ιντερνέτ την είχε ήδη γνωρίσει. Και μόλις την είδε του έγινε και ερωτικό το συναίσθημα. Ε το ξεκαθάρισε, δεν το έκρυψε.
Από τα παραπάνω εγώ βλέπω έναν τύπο που αφενός φέρθηκε ειλικρινά. Μπορεί να μην ήταν ο τύπος της θεματοθέτριας,
Μπορεί να μην ήξερε να κάνει καμάκι
ακου φίλε μου, όταν είσαι 50 χρονών, και λες τέτοιες μπαρούφες, ναι, κάνεις καμάκι που ούτε ο γιός μου στα 21 δεν θα επέλεγε.
…. Αν παραδεχόταν οτι έπαιξε και μπροστά στη σχέση μου με μαγκιά, θα τον εκτιμούσα αλλιώς.
2) Τελικά ο τύπος πήγαινε ή για ένα πήδημα ή για τίποτα?
Ενας τύπος που γνωρίζει ιντερνετικά μία γυναίκα (η οποία ΤΟΝΙΖΩ του ξεκαθαρίζει ότι είναι ανοιχτών σχέσεων και δεν έχει πρόβλημα παρά την σχέση της να έχει επαφές σεξουαλικές και με τρίτους) και δεν ζητάει ο ίδιος να την γνωρίσει από κοντά εμένα δε μου κάνει για λιγούρης που πάει για ένα πήδημα.
Εγώ είδα έναν τύπος που που τρώει χυλόπιτα ορθά κοφτά, που ενώ τελικά ο ίδιος δέχεται το γεγονός ότι ερωτική ανταπόκριση δεν θα έχει, εξακολουθεί να στηρίζει (υπό τις νέες συνθήκες) την φιλία που είχε ξεκινήσει και τελικά αντί να συνεχισθεί φιλικά η σχέση (όπως είχε ξεκινήσει) γυρνάει στο γιατί ο ίδιος δεν στήριξε τα ερωτικά του αισθήματα. Ε πάλι δε μου φαίνεται για τύπος που πήγαινε ή για πήδημα ή για τίποτα καθώς ο ίδιος είχε μία φιλική σχέση, του βγήκε στην πορεία έρωτας, δέχτηκε την απόρριψη και τελικά θέλησε να συνεχίσει την φιλική σχέση.
…..εκείνος όχι δεν το δέχτηκε, ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε έστω και φιλικά. στη ροή της κουβέντας και ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον ρωτάω αν θα ήθελε να μπει μέσα και ο φίλος μου να τα πούμε όλοι μαζί και συμφώνησε μετά χαράς.
Τα ανωτέρο δύο ερωτήματα (α: η ειλικρίνεια και β: το πήδημα ή τίποτα)
από την μεριά της θεματοθέτριας τώρα:
1) Σε θέλω μόνο για φίλο
Αυτό το «θέλω» κατά παραγγελία ξενίζει μεν αρχικά αλλά τελικά καταλήγει σε ανιλειρκίνεια καθώς ήδη από τα ανωτέρο φαίνεται ότι υπάρχει και το «αν μου κάτσει καλός το ξανασκέφτομαι»
2) Να ξεκόψουμε εντελώς. Δεν σε θεωρώ φίλο μου αφού εσύ με είδες ερωτικά
Τους φίλους, αυτούς που επιλέγουμε τους ξεκόβουμε ξέρω εγώ όταν κάνουν κάτι κακό σε εμάς. Και το να μου πεί κάποιος εμένα σταράτα «σε γουστάρω» δεν το κατατάσω στο κάτι κακό. Στο κάτι που δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι πιθανώς ναι αλλά όχι στο κάτι κακό.
3) Να συνεχίσουμε φιλικά
Αλλά πρώτα «φιλικά πάντα» κάτσε και εξήγησε σε έναν τρίτο (ποτέ ο τύπος και η σχέση της θεματοθέτριας δεν είχαν φιλική σχέση. Ηταν τρίτος ο ένας για τον άλλον) πως σου ήρθε και με είδες ερωτικά. Αν το κάνεις αυτό τότε είσαι φίλος μου. Αν καταφέρεις και γίνεις φίλος με την σχέση μου τότε αξίζεις για φίλος μου ( ή και για κάτι παραπάνω).
Φιλία με προυποθέσεις και όρους δεν είναι φιλία, είναι καταναγκασμός σκέφτομαι εγώ.
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω και εγώ κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα (και ομολογώ πως δεν πολυπροβληματίστικα για το αν έπρεπε ή όχι)
Προβληματίστικα αν θάπρεπε να βάλω αυτό το ποστ.Ισως επειδή ήξερα από πριν τις απαντήσεις.Για του λόγου το αληθές, δεν ζητώ ακριβώς απάντηση όσο το να κάνω κάποια αρσεινικά της παρέας και μη, να αναρωτηθούν:
1. γιατί οι άντρες έχουν στο μυαλό τους ζωγραφισμένο ένα αιδοίο.
2. γιατί αυτό καθορίζει τις σχέσεις γενικώς.
3. γιατί δεν έχω βρεί μέχρι τώρα δύσκολο άντρα.
2) Επειδή είναι πολύ ωραίο να υπάρχουν δύο φύλλα που το ένα αποζητάει το άλλο
3) Έίτε επειδή είσαι πολύ άτυχη είτε επειδή προκαλείς μόνη σου το αντίθετοbeen good, been bad. WILL GO ON
29-01-2008, 16:42 #70
δεν πιστεύω στο \" οι αντρες κανουν..............\" , \"οι γυναικες............\"....νομίζω πώς έτσι αδικεις τον καθε ανθρωπο που συναντας. πώς γνωρίζεις εκ των προτέρων τί θα κανει? πώς θα συμπεριφερθει? προκαταλαμβανεις ή κρινεις με βάση του τί εχεις συναντήσει μεχρι τώρα στη ζωή σου κ παιρνει κ τους επομενους η μπάλα?
προσωπικά θεωρώ οτι ο τυπος ήταν ειλικρινης κ μαλλον δεν ήξερες εσυ πως να το αντιμετωπισεις.
αν συνεχως συναναστρεφεσαι \"ιδιου τύπου\" ανθρωπους και το ρίχνεις στην τυχη ή σε μια ακομα γενικευση, μήπως ήρθε η ώρα να το παρεις αλλιως? δλδ μήπως δεν ειναι τυχαιο ολο αυτο?
29-01-2008, 18:53 #71
Originally posted by justme
Χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω απλά θέλοντας να συζητήσω είπα να γράψω σε αυτό το θέμα.
Ξεκινώντας από το βασικό ερώτημα θα κάνω μονάχα μία διαπίστωση
…η ερώτηση όμως εξ αρχής ήταν γιατί οι αρσενικοί σκέφτονται και πράττουν βάσει του σεξ σε κάθε περίπτωση..
ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ....
(και σορρυ για τα κεφαλαια....)
Συνεχίζοντας διαπιστώνω ότι στην ιστορία υπάρχουν αρκετά μπερδέματα.
1) Ο τύπος ήταν ειλικρινής?
ολοι ειμαστε ειλικρινεις η απο την αναποδη λεμε μισες αληθειες, κανεις δεν λεει ακριβως ψεματα....
Γενικοτητες ετσι?
Ας δούμε τα γεγονότα με τη σειρά. Τι έκανε ο τύπος? Μιλούσε με μία γυναίκα στο νετ. Ωραία παρέα, κουβεντούλα κλπ κλπ κλπ. ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ πρόταση για συνάντηση.
Ωππππππππππ εδώ αλλάζει το τοπίο. Η γυναίκα που το ζητάει προφανώς θέλει κάτι επιπλέον της παρέας.
λες να εχεις δικαιο???
μηπως τα ζηταγε ο κωλος της???
Ειναι και αυτο μια αποψη....
Γιατί μέχρι τώρα παρέα υπήρχε. Ιντερνετική μεν αλλά παρέα φιλική ήταν.
και φυσικα αφου γινεται εξωλης και προωλης και ριχνει την προταση η συνεχεια εχει να κανει με κρεβατι,
ναι η οχι?
Δεν μπορεί εξάλου μόνο μέσα ενός υπολογιστή να υπάρξει κάτι το σεξουαλικό πλην της φαντασίωσης. Από την στιγμή λοιπόν που αλλάζει αυτό το δεδομένο αρχίζει και αυτός και σκέφτεται και κάτι περαιτέρω.
εδω συμφωνω,
και το εχω πει.
Δεν υπαρχει αλλο στορυ μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας.
Αυτο ομως ρωταγε και η θεματοθετρια, γιατι να υπαρχει κατι περαιτερω.
Ποια η γνωμη επι αυτου?
Μπορεί μεν η θεματοθέτρια να του είπε ότι δεν ζητάει κάτι άλλο πέραν της φιλίας, αλλά του απέκρυψε τι πραγματικά εννοούσε πίσω από αυτό που έλεγε. Αυτό που σε εμάς εκμηστηριεύεται εδώ
……… Αν ο τύπος με ξετρέλλαινε νάσαι σίγουρος θα πήγαινα και με τις ευλογίες του δικού μου. …….
Δεν είπε ότι γούσταρε ένα τρίο. Δεν είπε ότι γούσταρε την παρέα της σχέσης της θεματοθέτριας. Δεν είπε ότι έχει διάθεση να εξηγήσει αυτός (τώρα αν αυτό το κάνει η θεματοθέτρια είναι δικό της θέμα) στην σχέση της liber ότι την γουστάρει πλέον και ερωτικά. Ειπε ότι αφού την είδε του άρεσε η θεματοθέτρια και ερωτικά.
Τι να περιμένει? Να την γνωρίσει? Μα μέσω του ιντερνέτ την είχε ήδη γνωρίσει. Και μόλις την είδε του έγινε και ερωτικό το συναίσθημα. Ε το ξεκαθάρισε, δεν το έκρυψε.
αρα η θεματοθετρια ειναι ενα δοχειο αποδοχης σπερματος το οποιο οποιος την βλεπει μπορει να εκσπερματωνει πολυ χαλαρα πανω της.....
ειναι σωστος ο συλλογισμος μου?
Από τα παραπάνω εγώ βλέπω έναν τύπο που αφενός φέρθηκε ειλικρινά. Μπορεί να μην ήταν ο τύπος της θεματοθέτριας,
Μπορεί να μην ήξερε να κάνει καμάκι
ακου φίλε μου, όταν είσαι 50 χρονών, και λες τέτοιες μπαρούφες, ναι, κάνεις καμάκι που ούτε ο γιός μου στα 21 δεν θα επέλεγε.
…. Αν παραδεχόταν οτι έπαιξε και μπροστά στη σχέση μου με μαγκιά, θα τον εκτιμούσα αλλιώς.
2) Τελικά ο τύπος πήγαινε ή για ένα πήδημα ή για τίποτα?
Ενας τύπος που γνωρίζει ιντερνετικά μία γυναίκα (η οποία ΤΟΝΙΖΩ του ξεκαθαρίζει ότι είναι ανοιχτών σχέσεων και δεν έχει πρόβλημα παρά την σχέση της να έχει επαφές σεξουαλικές και με τρίτους) και δεν ζητάει ο ίδιος να την γνωρίσει από κοντά εμένα δε μου κάνει για λιγούρης που πάει για ένα πήδημα.
Γιατι αλλο σου κανει ενας τυπος ο οποιος λαμβανει μια προσκληση η οποια δεν θα πρεπει να περιεχει ερωτικο περιεχομενο αλλα τελικα αυτο προκυπτει???
Γιατι βαζεις σαν δεδομενο οτι εφοσον η γυναικα στην περιτωση μας ειναι ανοικτων ερωτικων επαφων, αυτο σημαινει οτι οπου παει και αναπνεει ειναι με ανοικτα τα ποδια??
Δεν εχει αναγκη φιλιας κατ εσε?
Μονο στα 4 μπορεις να την δεις???
Αληθεια ποσες ενοχες κουβαλαμε μεσα μας?
Ρητορικο το ερωτημα....
Εγώ είδα έναν τύπος που που τρώει χυλόπιτα ορθά κοφτά, που ενώ τελικά ο ίδιος δέχεται το γεγονός ότι ερωτική ανταπόκριση δεν θα έχει,
Θα επρεπε να αντιληφθεις οτι ΔΕΝ θα επρεπε να προχωρησει σε θεμα χυλοπιτας.
Δεν βγηκε με την πιθανη νεα του γκομενα, βγηκε με μια πιθανη φιλη, αλλα αυτο κατ εσε αποκλειεται ετσι?
εξακολουθεί να στηρίζει (υπό τις νέες συνθήκες) την φιλία που είχε ξεκινήσει
εγω διαβασα οτι ο τυπος εξαφανιζεται, εσυ πως καταλαβες οτι \"εξακολουθει να στηριζει\"?
και τελικά αντί να συνεχισθεί φιλικά η σχέση (όπως είχε ξεκινήσει) γυρνάει στο γιατί ο ίδιος δεν στήριξε τα ερωτικά του αισθήματα. Ε πάλι δε μου φαίνεται για τύπος που πήγαινε ή για πήδημα ή για τίποτα καθώς ο ίδιος είχε μία φιλική σχέση, του βγήκε στην πορεία έρωτας, δέχτηκε την απόρριψη και τελικά θέλησε να συνεχίσει την φιλική σχέση.
Βαστααααααααααααααα βρε αδερφε.....
εσυ δηλαδη αμα βγεις με μια γυναικα και πιεις ενα καφε αμεσως ερωτευεσαι???
Μηπως ειναι χρησιμο να αφησουμε τας υπερβολας??
Λεγω εγω τωρα.....
Ποια πορεια μιλας τωρα?
Την πορεια μιας κουβεντας ενος καφε???
Πλακα κανεις ετσι??
…..εκείνος όχι δεν το δέχτηκε, ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε έστω και φιλικά. στη ροή της κουβέντας και ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον ρωτάω αν θα ήθελε να μπει μέσα και ο φίλος μου να τα πούμε όλοι μαζί και συμφώνησε μετά χαράς.
Τα ανωτέρο δύο ερωτήματα (α: η ειλικρίνεια και β: το πήδημα ή τίποτα)
από την μεριά της θεματοθέτριας τώρα:
1) Σε θέλω μόνο για φίλο
Αυτό το «θέλω» κατά παραγγελία ξενίζει μεν αρχικά αλλά τελικά καταλήγει σε ανιλειρκίνεια καθώς ήδη από τα ανωτέρο φαίνεται ότι υπάρχει και το «αν μου κάτσει καλός το ξανασκέφτομαι»
σου βγαινει για ανιειλικρινια γιατι δεν εχεις διαβασει προσεκτικα.
Αλλο το πηδημα και αλλο η συναισθηματικη σχεση.
Δυστυχως εχουμε διαφωνησει σε αλλο θεμα για αυτο και δεν νομιζω να συμφωνησουμε και σε αυτο.
2) Να ξεκόψουμε εντελώς. Δεν σε θεωρώ φίλο μου αφού εσύ με είδες ερωτικά
Τους φίλους, αυτούς που επιλέγουμε τους ξεκόβουμε ξέρω εγώ όταν κάνουν κάτι κακό σε εμάς. Και το να μου πεί κάποιος εμένα σταράτα «σε γουστάρω» δεν το κατατάσω στο κάτι κακό. Στο κάτι που δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι πιθανώς ναι αλλά όχι στο κάτι κακό.
Δηλαδη εσυ αμα γνωρισεις μια κοπελα και δεν την κανεις ερωτικα καθολου μα καθολου κεφι αλλα αυτη το μονο που θελει ειναι να το κανετε, εσυ συνεχιζεις να την εχεις φιλη???
3) Να συνεχίσουμε φιλικά
Αλλά πρώτα «φιλικά πάντα» κάτσε και εξήγησε σε έναν τρίτο (ποτέ ο τύπος και η σχέση της θεματοθέτριας δεν είχαν φιλική σχέση. Ηταν τρίτος ο ένας για τον άλλον) πως σου ήρθε και με είδες ερωτικά. Αν το κάνεις αυτό τότε είσαι φίλος μου. Αν καταφέρεις και γίνεις φίλος με την σχέση μου τότε αξίζεις για φίλος μου ( ή και για κάτι παραπάνω).
Φιλία με προυποθέσεις και όρους δεν είναι φιλία, είναι καταναγκασμός σκέφτομαι εγώ.
σωστο για αυτο το κοβεις...
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω και εγώ κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα (και ομολογώ πως δεν πολυπροβληματίστικα για το αν έπρεπε ή όχι)
Προβληματίστικα αν θάπρεπε να βάλω αυτό το ποστ.Ισως επειδή ήξερα από πριν τις απαντήσεις.Για του λόγου το αληθές, δεν ζητώ ακριβώς απάντηση όσο το να κάνω κάποια αρσεινικά της παρέας και μη, να αναρωτηθούν:
1. γιατί οι άντρες έχουν στο μυαλό τους ζωγραφισμένο ένα αιδοίο.
2. γιατί αυτό καθορίζει τις σχέσεις γενικώς.
3. γιατί δεν έχω βρεί μέχρι τώρα δύσκολο άντρα.
ο πλανητης ειναι γεματο ζωγραφους, αυτο ειναι γεγονος...
2) Επειδή είναι πολύ ωραίο να υπάρχουν δύο φύλλα που το ένα αποζητάει το άλλο
ειπες την μαγικη λεξη, δυο φυλλα, οχι ενα στην περιπτωση μας.
3) Έίτε επειδή είσαι πολύ άτυχη είτε επειδή προκαλείς μόνη σου το αντίθετο
δεν εχω γνωμη, ας απαντησει η ιδια.
29-01-2008, 18:57 #72
Originally posted by Sofia
δεν πιστεύω στο \" οι αντρες κανουν..............\" , \"οι γυναικες............\"....νομίζω πώς έτσι αδικεις τον καθε ανθρωπο που συναντας. πώς γνωρίζεις εκ των προτέρων τί θα κανει? πώς θα συμπεριφερθει? προκαταλαμβανεις ή κρινεις με βάση του τί εχεις συναντήσει μεχρι τώρα στη ζωή σου κ παιρνει κ τους επομενους η μπάλα?
η εμπειρια νομιζω ειναι αυτο που μας οδηγει,
ειτε καλη ειτε κακη.
προσωπικά θεωρώ οτι ο τυπος ήταν ειλικρινης κ μαλλον δεν ήξερες εσυ πως να το αντιμετωπισεις.
πες της και αλλα....
αλλα τεκμηριωσε τα, δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις.
Εχω απαντησει για την σταση του τυπου, τωρα εσυ βαζεις και μια δευτερη παραμετρο οτι δεν ηξερε πως να το αντιμετωπισει.
Τι σημαινει αυτο?
αν συνεχως συναναστρεφεσαι \"ιδιου τύπου\" ανθρωπους
Πως το ξερεις αυτο, εγω δεν διαβασα κατι τετοιο.
και το ρίχνεις στην τυχη ή σε μια ακομα γενικευση, μήπως ήρθε η ώρα να το παρεις αλλιως
πως αλλιως για πες μας...
? δλδ μήπως δεν ειναι τυχαιο ολο αυτο?
τιποτα δεν ειναι τυχαιο, ολα εχουν σημασια οσα συμβαινουν στην ζωη μας.
Πχ ας πω και εγω οτι
και η γη γυριζει....
30-01-2008, 14:38 #73
Ξεχειλώνει πολύ η παράθεση της παράθεσης γιαυτό αρχίζω και αποκόπτω
ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ....
(και σορρυ για τα κεφαλαια....)
ολοι ειμαστε ειλικρινεις η απο την αναποδη λεμε μισες αληθειες, κανεις δεν λεει ακριβως ψεματα....
Γενικοτητες ετσι?
λες να εχεις δικαιο???
και φυσικα αφου γινεται εξωλης και προωλης και ριχνει την προταση η συνεχεια εχει να κανει με κρεβατι,
ναι η οχι?
αρα η θεματοθετρια ειναι ενα δοχειο αποδοχης σπερματος το οποιο οποιος την βλεπει μπορει να εκσπερματωνει πολυ χαλαρα πανω της.....
Κατ αρχάς θα πρέπει να σου εξηγήσω οτι έχω ανοιχτή σχέση όπερ σημαίνει οτι ο δικός μου ουδεμία αντίρρηση θα είχε να βρεθώ ερωτικά με τον τύπο αν πράγματι μου άρεσε.
Γιατι βαζεις σαν δεδομενο οτι εφοσον η γυναικα στην περιτωση μας ειναι ανοικτων ερωτικων επαφων, αυτο σημαινει οτι οπου παει και αναπνεει ειναι με ανοικτα τα ποδια??
Δεν βγηκε με την πιθανη νεα του γκομενα, βγηκε με μια πιθανη φιλη, αλλα αυτο κατ εσε αποκλειεται ετσι?
- Εφτασεεεεεεεεεεεε
εγω διαβασα οτι ο τυπος εξαφανιζεται, εσυ πως καταλαβες οτι \"εξακολουθει να στηριζει\"?
…..εκείνος όχι δεν το δέχτηκε, ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε έστω και φιλικά. στη ροή της κουβέντας και ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον ρωτάω αν θα ήθελε να μπει μέσα και ο φίλος μου να τα πούμε όλοι μαζί και συμφώνησε μετά χαράς.Originally posted by krino
Λεγω εγω τωρα.....
Ποια πορεια μιλας τωρα?
Πλακα κανεις ετσι??
been good, been bad. WILL GO ON
30-01-2008, 14:46 #74
Θέλωντας δε να δώσω την δική μου απάντηση στο θέμα ΦΙΛΙΑ Ή ΣΕΞ θα έλεγα ότι δεν είναι δίλλημα.
Οι φιλικές σχέσεις δημιουργούνται κα καλύπτουν άλλες ανάγκες και οι ερωτικές σχέσεις δημιουργούνται και καλύπτουν άλλες.
Η διαδικασία της μετατροπής μίας καταρχήν άγνωστης, σε μία γνωστή και κατόπιν σε μία φίλη ή σε μία ερωτική σχέση δεν είναι κάτι απλό. Δεν υπάρχει κανένα manual ούτε καμία συνταγή. Απλά εμπιστεύομαι την λογική και τα συναισθήματά μου και τα ακολουθώ όπου με οδηγούν.
(την 10 φορά που θα πώ \"απλά\" καίγομαι?????)been good, been bad. WILL GO ON
30-01-2008, 14:59 #75
Originally posted by justme
Ξεχειλώνει πολύ η παράθεση της παράθεσης γιαυτό αρχίζω και αποκόπτω
λες να εχεις δικαιο???
ναι η οχι?
Κατ αρχάς θα πρέπει να σου εξηγήσω οτι έχω ανοιχτή σχέση όπερ σημαίνει οτι ο δικός μου ουδεμία αντίρρηση θα είχε να βρεθώ ερωτικά με τον τύπο αν πράγματι μου άρεσε.
δεν τραβαω καθολου τιποτα.
Σχολιαζω ακριβως το σκεπτικο το οποιο σε σχεση με το δικο μου, συγχωρεσε με απεχει παρασαγκας απο τα δικα σου νοηματικα αλματα που κανεις.
Δεν μπορω να κρινω τα τραβηγμενα απο τα μαλλια αποψεις που εχεις, επετρεψε μου απλα να εχω διαφορετικες εκτιμησεις.
- Εφτασεεεεεεεεεεεε
ταχυτης - ποιοτης - εξυπηρετησης....
μελεταγε λιγο πιο προσεκτικα,
Ο τύπος έκοψε λάσπη όταν μιλώντας μαζί μου από το μσν, βάζω στην κουβέντα και τη σχέση μου η οποία ήταν ενήμερη εξ αρχής περί του τί έπαιζε και οπου καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.
Λεγω εγω τωρα.....
Ποια πορεια μιλας τωρα?
Πλακα κανεις ετσι??
Δυστυχως πεφτεις στην λουμπα οτυ ιντερνετ που πολυ νομιζουν οτι αμα μιλας απο το ιντερνετ γνωριζεις τον αλλον.
Επετρεψε μου να εκφρασω την καθετη αντιθεση μου σε αυτο μεσα απο την 15χρονη εμπειρια μου στο ιντερνετ, οτι αυτο ειναι μια απατη και μιση.
Και οποιος το πιστευει, κομιζει γλαυκας εις αθηνας....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία