Φιλία η σεξ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 133
    Banned
    Originally posted by Flamenco
    Πως περιμένεις να αποδείξει κάποιος ότι κάτι είναι κακό δηλαδή; Συγκρίνοντάς το με το \"καλό\";
    δεν ζητω αποδειξεις, ερωτηση εκανα (εδω και καιρο) βασιζομενος στα λογια σου,

Ο γκόμενος σου τι δουλειά είχε να συμμετέχει;

Και προσπαθω να βρω απαντησεις, τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.
    Για να γραψεις τα οσα εγραψες φαινεται οτι δεν εγκρινεις την κινηση αυτη και προσπαθω να μαθω που ειναι το προβλημα.

Μπορεις να με φωτισεις περι αυτου?

Senior Member
    Επειδή ίσως πραγματικά σε έχει ανησυχήσει το θέμα και θέλεις μια απάντηση για να κοιμηθείς ήσυχος:

Νομίζω ότι δε χρειάζεται η τρελή ανάλυση στα post για να συμπεράνεις τη γνώμη μου. Από τα πρώτα κιόλας βγαίνει το συμπέρασμα ότι για τον τρίτο ο οποίος απλά θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με την κοπέλα, αυτή η εμπειρία είναι πολλές φορές σοκαριστική και σε πολλές περιπτώσεις το μετανιώνει και η ίδια η κοπέλα (και θέτει τελικά το ερώτημα για το αν έκανε σωστά ή όχι). Οτιδήποτε αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά αποτελεί μια μικρή επίθεση στον οργανισμό μας. Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που είναι συναισθηματικά φορτισμένος εκείνη τη στιγμή να έχει να αντιμετωπίσει ακόμα έναν εχθρό πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. Το είπα όσο πιο απλά μπορούσα.

Αυτά από την δική μου εμπειρία και μόνο. Δεν υποστηρίζω τίποτε περισσότερο. Στην τελική εσένα σου φαίνεται λογικό να σου πει κάποια κοπέλα ότι της αρέσεις κι εσύ να βάλεις και τη κοπέλα σου στη συζήτηση; Δοκίμασε και κρίνε μόνος σου...

Κι αν μπορέσεις να μου αποδείξεις ποτέ ότι κάτι είναι καλό ή κακό επειδή έτσι, θα έχω κλείσει σαν άνθρωπος.

Senior Member
    Οι πράξεις κρίνονται πρωτίστως εκ του αποτελέσματος και δευτερευόντως εκ της προθέσεως.
    Το αποτέλεσμα της παρέμβασης της σχέσης της θεματοθέτριας ήταν να μην προχωρήσει είτε φιλικά είτε ερωτικά η σχέση με τον \"τύπο\"
    Η πρόθεση είναι άγνωστη σε εμάς.
    Η οπτική γωνία του καθενός δίνει καλό ή κακό χρώμα στην πράξη η οποία αυτή καθευαυτή δεν έχει κανένα χρώμα
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member

σοκαριστική - φορτισμένος- εχθρό

Aποσπώ τα παραπάνω.

Εβγαλες ολόκληρα σενάρια συμπεριφορών λες και πάμε για μάχη.
    Οι μάχες λοιπόν αν το θες δίνονται συλλογικά, όπως και το αποτέλεσμά τους, νίκη ή ήττα.
    Πειράζει που δεν μ αρέσουν οι ίντριγκες και οι διαβουλεύσεις?

Banned
    Επειδή ίσως πραγματικά σε έχει ανησυχήσει το θέμα και θέλεις μια απάντηση για να κοιμηθείς ήσυχος:

με ενοχλει να διαβαζω ατακες μονο για τις ατακες.

Νομίζω ότι δε χρειάζεται η τρελή ανάλυση στα post για να συμπεράνεις τη γνώμη μου.

οχι αλλα ηθελα να τη δω γραμμενη.

Από τα πρώτα κιόλας βγαίνει το συμπέρασμα ότι για τον τρίτο ο οποίος απλά θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με την κοπέλα,

εδω αρχιζει το πρωτο λαθος του, μιας και η δοκιμη που θελει να κανει, εχει λιγες πιθανοτητες επιτυχιας, αλλα κανεις δεν μπορει να του πει οχι.

αυτή η εμπειρία είναι πολλές φορές σοκαριστική και σε πολλές περιπτώσεις το μετανιώνει και η ίδια η κοπέλα (και θέτει τελικά το ερώτημα για το αν έκανε σωστά ή όχι).

ναι γιατι οπως το εβαλε, ηθελε απλα ενα φιλο να λεει δυο κουβεντες και οχι να αρχισει ενα λαβ στορυ.
    Δικαιωμα του καθενος να οριζει οπως θελει τον εαυτο του, σωστα??

Οτιδήποτε αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά αποτελεί μια μικρή επίθεση στον οργανισμό μας.

αυτος που ειναι ξεκαθαρος στο τι θελει να κανει δεν εχει να βρει καμια επιθεση στον εαυτο του.

Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που είναι συναισθηματικά φορτισμένος εκείνη τη στιγμή να έχει να αντιμετωπίσει ακόμα έναν εχθρό πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. Το είπα όσο πιο απλά μπορούσα.

το προβλημα οπως το βαζεις, ειναι του τυπου και οχι του γκομενου της λιμπερ.
    Κατεβαινει σε μια συναντηση για ενα σκοπο και δεν του βγηκε.
    Θα επρεπε να ξερει οτι παιζει να φαει τα μουτρα του αμα το γυρισει αλλιως....

Αυτά από την δική μου εμπειρία και μόνο. Δεν υποστηρίζω τίποτε περισσότερο. Στην τελική εσένα σου φαίνεται λογικό να σου πει κάποια κοπέλα ότι της αρέσεις κι εσύ να βάλεις και τη κοπέλα σου στη συζήτηση;

εσυ που διαβασες στο ολο στορυ, οτι η θεματοθετρια της αρεσε ο τυπος??? συναισθηματικα μιλαμε παντα ετσι???
    Δυστυχως μπερδευεις πραγματα και καταστασεις που δεν λεχθηκαν ποτε, απο κει ξεκιναει το λαθος σου.

Δοκίμασε και κρίνε μόνος σου...

Δεν χρειαζεται το εχω κανει.

Κι αν μπορέσεις να μου αποδείξεις ποτέ ότι κάτι είναι καλό ή κακό επειδή έτσι, θα έχω κλείσει σαν άνθρωπος.

Δεν υπαρχει καλο η κακο.
    υπαρχει θεμιτο η οχι και αυτο ειναι στο καθε ανθρωπο διαφορετικο.
    Αν βγω με μια κοπελα και μου πει οτι θελει φιλια μαζι μου, μιας και ειναι με ενα τυπο, θα το σεβαστω γιατι πολυ απλα δεν θα ηθελα να μπλεξω σε μια τετοια κατασταση.
    Ακομα και αν δω οτι η κοπελα θελει να παιξει μαζι μου κατι σε συναισθηματικο επιπεδο, θα ηθελα να ειναι ξεκαθαρη με ολους.
    Με ενοχλουν τα διπλα παιχνιδια τα οποια παιζονται ειτε σε βαρος μου ειτε σε βαρος αλλων.

Τελος για να το κλεισουμε, το μονο που θα θεωρουσα μεμπτο ειναι να υπαρχει οποιαδηποτε σκια στην ολη υποθεση.
    Απο την στιγμη που η Χ κοπελα λεει σε ενα τυπο,
    κοιτα να δεις ελα να πιουμε ενα καφε, αλλα εχω και σχεση και για αυτο θελω να ειναι ο καφες φιλικος θα βρεθεις με μια τυπα που στο παει στο φιλικο και αυτο θα πρεπει να περιμενεις.
    Αν στην συνεχεια βρεθει στην παρεα και η σχεση της ειναι παλι αναμενομενο.
    Ο τυπος μπορει βεβαια να αρχιζεινα στρωνει διαφορα σεναρια αλλα αυτο ειναι δικο του προβλημα.
    Δεν του εκρυψαν κατι και οτι τελικα τρωει ηττα ηταν ακριβως γιατι εφτιαχνε πυργους στην αμμο.
    Το οτι οι πυργοι του εγιναν ισωμα, ισως θα πρεπει να το προβληματισει οτι η αρχιτεκτονικη του θελει νεους σχεδιασμους στο μυαλο του.

Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.

Senior Member
    Originally posted by krino

Τελος για να το κλεισουμε, το μονο που θα θεωρουσα μεμπτο ειναι να υπαρχει οποιαδηποτε σκια στην ολη υποθεση.
    Απο την στιγμη που η Χ κοπελα λεει σε ενα τυπο,
    κοιτα να δεις ελα να πιουμε ενα καφε, αλλα εχω και σχεση και για αυτο θελω να ειναι ο καφες φιλικος
    θα βρεθεις με μια τυπα που στο παει στο φιλικο και αυτο θα πρεπει να περιμενεις.
    Αν στην συνεχεια βρεθει στην παρεα και η σχεση της ειναι παλι αναμενομενο.
    Ο τυπος μπορει βεβαια να αρχιζεινα στρωνει διαφορα σεναρια αλλα αυτο ειναι δικο του προβλημα.
    Δεν του εκρυψαν κατι και οτι τελικα τρωει ηττα ηταν ακριβως γιατι εφτιαχνε πυργους στην αμμο.
    Το οτι οι πυργοι του εγιναν ισωμα, ισως θα πρεπει να το προβληματισει οτι η αρχιτεκτονικη του θελει νεους σχεδιασμους στο μυαλο του.

Σε μία υποθετική περίπτωση που υπήρχαν αυτά τα δεδομένα (και μόνο αυτά) θα είχες απόλυτο δίκιο
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by liberchild

πάμε για μάχη.
    Οι μάχες δίνονται συλλογικά
    νίκη ή ήττα.
    Είσαι από τους πιο πολεμοχαρής ανθρώπους που ξέρω. (Με το μοντάζ όλα γίνονται αγαπητή liberchild σε ένα forum.)

Senior Member
    ...
    Το να απαντήσω σε αυτό το post αγγίζει τα όρια της τρέλας.

Ας πούμε λοιπόν ότι καταλήξαμε κάπου να τελειώνουμε...

Banned
    εγω ετσι καταλαβα και αυτα λεω.
    Εσυ καταλαβες κατι αλλο?

Banned
    ...
    Το να απαντήσω σε αυτό το post αγγίζει τα όρια της τρέλας.

Ας πούμε λοιπόν ότι καταλήξαμε κάπου να τελειώνουμε...
    ισως θα ηταν προτιμοτερο να πουμε την αληθεια παρα να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας με δικαιολογιες και φανφαρες....
    Ισως λεω ετσι??

Senior Member
    Όποιος πιστεύει ότι κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου δεν έχει διαβάσει το post σου.

Και ποια είναι αυτή η αλήθεια επιτέλους;

Banned
    να σου πω,

Διαβαζωντας τα ποστ σου (οχι μονο τα δικα σου) εβγαζες μια αποψη οτι η λιμπερ κακος ηθελε κατι τετοιο βαζωντας μαλιστα οτι ειαι φτιαχτρια και θα επρεπε να ζητησει συγνωμη.
    Αμφεβαλλες για τις προθεσεις της επειδη αυτη την γνωμη εχεις για τις γυναικες (εκτος αν την ξερεις προσωπικα)

Νομιζω οτι οι εμπειριες σου σε οδηγουν σε αυτο, αλλα ειναι ατοπο να φτιαχνεις κανονες απο αυτο.
    Ειναι γεγονος οτι πολλες γυναικες παιζουν περιεργα παιχνιδια, σου λενε φιλικα και οποτε γουσταρουν στο γυρνανε στο πιτσι πιτσι και στο καπακι παλι ψυγειο και εσυ μενεις μαλακας.....
    Ειναι γεγονος οτι δουλευουν οπως ακριβως τις βολευει.
    Ειναι γεγονος οτι σε μια κλιμακα Α εχουν το πανω χερι και εσυ καθεσαι απο κατω να ψηνεις αρνι.

Ολα αυτα δεν ειναι στο μυαλο μου η στο δικο σου.
    Μονο που δεν στοιχειοθετουν κανονα - δεν στοιχειοθετουν θεση.
    Με την ιδια λογικη παμε στο οτι, ολες οι γυναικες ειναι πουτανες κλπ κλπ....
    Δεν μπορω να δεχθω γενικευσεις και επιπλεον δεν τις προαγω.
    Θεωρω α πριορι οτι αυτο που λεει ο αλλος διπλα μου ειναι η αληθεια εστω και αν δεν την πιστευει και ετσι θα ηθελα να πορευονται οι γυρω μου.

Θα μου πεις ξερεις σε ποιο κοσμο ζεις??
    Ναι φυσικα, αλλα δεν με νοιαζει.
    Αυτο δεν ειναι προβλημα δικο μου, αλλα των αλλων που αλλα λενε - αλλα κανουν και αλλα εννοουν.

Η αληθεια που κρυβεις ειναι οτι ο πονος που εχεις ειναι οτι τον αφηνεις να σε κυριευει και να γενικευεις.
    Αμα θες το βλεπεις, αμα δεν θες ναι μπορεις να βαλεις μπροστα το δαχτυλο σου και πιστεψε με δεν θα φαινεται....
    ;)

Senior Member
    Originally posted by liberchild

πάμε για μάχη.
    Οι μάχες δίνονται συλλογικά
    νίκη ή ήττα.
    Είσαι από τους πιο πολεμοχαρής ανθρώπους που ξέρω. (Με το μοντάζ όλα γίνονται αγαπητή liberchild σε ένα forum.)

:o

:P

Senior Member
    να σου πω,

Διαβαζωντας τα ποστ σου (οχι μονο τα δικα σου) εβγαζες μια αποψη οτι η λιμπερ κακος ηθελε κατι τετοιο βαζωντας μαλιστα οτι ειαι φτιαχτρια και θα επρεπε να ζητησει συγνωμη.
    Αμφεβαλλες για τις προθεσεις της επειδη αυτη την γνωμη εχεις για τις γυναικες (εκτος αν την ξερεις προσωπικα)

Νομιζω οτι οι εμπειριες σου σε οδηγουν σε αυτο, αλλα ειναι ατοπο να φτιαχνεις κανονες απο αυτο.
    Ειναι γεγονος οτι πολλες γυναικες παιζουν περιεργα παιχνιδια, σου λενε φιλικα και οποτε γουσταρουν στο γυρνανε στο πιτσι πιτσι και στο καπακι παλι ψυγειο και εσυ μενεις μαλακας.....
    Ειναι γεγονος οτι δουλευουν οπως ακριβως τις βολευει.
    Ειναι γεγονος οτι σε μια κλιμακα Α εχουν το πανω χερι και εσυ καθεσαι απο κατω να ψηνεις αρνι.

Ολα αυτα δεν ειναι στο μυαλο μου η στο δικο σου.
    Μονο που δεν στοιχειοθετουν κανονα - δεν στοιχειοθετουν θεση.
    Με την ιδια λογικη παμε στο οτι, ολες οι γυναικες ειναι πουτανες κλπ κλπ....
    Δεν μπορω να δεχθω γενικευσεις και επιπλεον δεν τις προαγω.
    Θεωρω α πριορι οτι αυτο που λεει ο αλλος διπλα μου ειναι η αληθεια εστω και αν δεν την πιστευει και ετσι θα ηθελα να πορευονται οι γυρω μου.

Θα μου πεις ξερεις σε ποιο κοσμο ζεις??
    Ναι φυσικα, αλλα δεν με νοιαζει.
    Αυτο δεν ειναι προβλημα δικο μου, αλλα των αλλων που αλλα λενε - αλλα κανουν και αλλα εννοουν.

Η αληθεια που κρυβεις ειναι οτι ο πονος που εχεις ειναι οτι τον αφηνεις να σε κυριευει και να γενικευεις.
    Αμα θες το βλεπεις, αμα δεν θες ναι μπορεις να βαλεις μπροστα το δαχτυλο σου και πιστεψε με δεν θα φαινεται....
    ;)
    Κρίνο δεν γενικεύω τίποτα. Το μόνο που είπα είναι ότι είμαι αντίθετος στο να ανακατέψεις σε μια τέτοια περίπτωση τη σχέση σου και επιπλέον να περιμένεις ο άλλος να μείνει φιλικός απέναντί σου. Ανέπτυξα αρκετά τους λόγους που το πιστεύω αυτό. Το τι έγινε ακριβώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει τόση σημασία, από τη στιγμή που ο άλλος δεν τη στρίμωξε σε μία γωνία με τη βία.

Και για να προλάβω την αντίδραση, γενίκευσα μόνο εκεί που είπα ότι δεν ξεκαθάρισε τη θέση της: γιατί δε νομίζω ότι κάποιος ξεκινάει φιλία από το net και είναι σίγουρος ότι δε θα προκύψει τίποτα από αυτό. Άποψη μου όπως είπα και παραπάνω είναι ότι θα υπάρχουν κρυφά αισθήματα τουλάχιστον από τον ένα αν είναι να κρατήσει η \"φιλία\".

Δεν βλέπω να βγαίνει πουθενά το συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι κάπως ή αλλιώς. Απλά δε συμφωνώ με το συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης της liberchild (αλλά και άλλων γυναικών).

The end.

Senior Member
    Οντως φλαμένκο το παρατράβηξα.
    Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της:

1. κάθεται στ αυγά της και δεν αναζητά φιλίες μέσω νετ.
    2. αν της γίνει άνοιγμα και δεν γουστάρει αρνείται ευγενικά και συνεχίζει όμως να χαριεντίζεται γιατί κι ο τύπος αυτό θέλει.
    3. σε καμμιά περίπτωση δεν μπλέκει τη σχέση της. καλύτερα να κοιμάται ήσυχος.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η γυναίκα αυτή θεωρείται πολεμοχαρής.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast