Φιλία η σεξ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    Banned
    το the end ειναι απο την δικη σου πλευρα - οχι απο την δικη μου.

1. Εισαι αντιθετος στο να ανακατεψεις την σχεησ σου σε αυτο, αλλα δεν λες το γιατι.
    Τι περιμενεις να καταλαβει αυτος που μας διαβαζει???
    ετσι γενικα και αοριστα στην ζωη σου εισαι αντιθετος???
    Και ξαναρωτω,
    που ειναι το μεμπτο απο την στιγμη που δεν κρυβει στο τυπο οτι εχει σχεση??
    Και που ειναι το αφυσικο εφοσον το γνωριζει ο αλλος αυτο, να πει χαιρεται απο εδω ο φιλος μου, οπως σου ειχα πει???

Δηλαδη πας να μας τρελανεις και απο πανω???
    Οκ δικαιωμα σου βεβαια να εχεις την αποψη σου, αλλα κατ εμε προς το παρον την εχεις εντελως στον αερα.
    Αμα θες να τεκμηριωσεις παει καλα, αν οχι τοτε παει καλυτερα....

2. Δεν νομιζεις λες να ξεκιναει κανεις φιλια απο το νετ και δεν θα προκυψει κατι απο αυτο.
    Σωστο και επαυξανω.
    Πλην ομως ο καθε ενας, εχει το δικαιωμα εαν θελει να ΜΗΝ προκυψει, σωστα???
    Δεν μπορεις σε κανενα να προσαψεις αν βγαινει με καποιον και απαιτει απο αυτον μονο φιλια και τιποτα αλλο οτι εχει καπου λαθος. Ετσι θελει εκεινη την στιγμη και κριτικη στα θελω μας δεν υπαρχει εφοσον δεν αντιβαινουν σε βαρος αλλου.
    Εχω δικαιο η αδικο??
    Και αν εχω γιατι?? και αν δεν εχω παλι γιατι??

3. Δεν συμφωνεις με το τροπο αντιμετωπισης, παλι ομως δεν αιτιολογεις.
    Σορρυ που θα σε πικρανω, αλλα για μενα οταν διαβαζω κατι και δεν συμπεριλαμβανεται και απο μια πιο αναλυτικη σκεψη ειναι σαν να μην την διαβασα.

Ευχαριστως θα περιμενω (λεμε τωρα....) τις βαθυτερες σκεψεις σου εαν και εφοσον υπαρχουν.

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Οντως φλαμένκο το παρατράβηξα.
    Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της:

1. κάθεται στ αυγά της και δεν αναζητά φιλίες μέσω νετ.
    2. αν της γίνει άνοιγμα και δεν γουστάρει αρνείται ευγενικά και συνεχίζει όμως να χαριεντίζεται γιατί κι ο τύπος αυτό θέλει.
    3. σε καμμιά περίπτωση δεν μπλέκει τη σχέση της. καλύτερα να κοιμάται ήσυχος.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η γυναίκα αυτή θεωρείται πολεμοχαρής.
    Η γνώμη μου:
    1. Σε καμμία περίπτωση δεν είπα (και δεν εγκρίνω) κάτι τέτοιο
    2. Αν της γίνει άνοιγμα και δεν γουστάρει: απλά αρνείται και ξεκαθαρίζει ότι θέλει μόνο φιλία. Ο άλλος μετά ας κάνει ότι θέλει.
    3. Πες το αν σε καίει τόσο στη σχέση σου, αλλά μην την ανακατεύεις σε διάλογο με τον 3ο (αν δε θες να νιώσει ο άλλος τιποτένιος και να παραμείνει μετά εντάξει απέναντί σου) και μην περιμένεις ότι ο 3ος θα έχει πολύ συχνά το θάρρος να σε διεκδικήσει μπροστά στη σχέση σου.

Και το πολεμοχαρής ήταν απλά μία πλάκα. Για να δεις ότι αν κρατήσεις μόνο λίγες λέξεις από ένα post (όπως είχες κάνει παραπάνω) μπορείς να οδηγήσεις την κοινή γνώμη εκεί που θέλεις...

Senior Member
    Originally posted by krino
    το the end ειναι απο την δικη σου πλευρα - οχι απο την δικη μου.

1. Εισαι αντιθετος στο να ανακατεψεις την σχεησ σου σε αυτο, αλλα δεν λες το γιατι.
    Τι περιμενεις να καταλαβει αυτος που μας διαβαζει???
    ετσι γενικα και αοριστα στην ζωη σου εισαι αντιθετος???
    Και ξαναρωτω,
    που ειναι το μεμπτο απο την στιγμη που δεν κρυβει στο τυπο οτι εχει σχεση??
    Και που ειναι το αφυσικο εφοσον το γνωριζει ο αλλος αυτο, να πει χαιρεται απο εδω ο φιλος μου, οπως σου ειχα πει???

Δηλαδη πας να μας τρελανεις και απο πανω???
    Οκ δικαιωμα σου βεβαια να εχεις την αποψη σου, αλλα κατ εμε προς το παρον την εχεις εντελως στον αερα.
    Αμα θες να τεκμηριωσεις παει καλα, αν οχι τοτε παει καλυτερα....

2. Δεν νομιζεις λες να ξεκιναει κανεις φιλια απο το νετ και δεν θα προκυψει κατι απο αυτο.
    Σωστο και επαυξανω.
    Πλην ομως ο καθε ενας, εχει το δικαιωμα εαν θελει να ΜΗΝ προκυψει, σωστα???
    Δεν μπορεις σε κανενα να προσαψεις αν βγαινει με καποιον και απαιτει απο αυτον μονο φιλια και τιποτα αλλο οτι εχει καπου λαθος. Ετσι θελει εκεινη την στιγμη και κριτικη στα θελω μας δεν υπαρχει εφοσον δεν αντιβαινουν σε βαρος αλλου.
    Εχω δικαιο η αδικο??
    Και αν εχω γιατι?? και αν δεν εχω παλι γιατι??

3. Δεν συμφωνεις με το τροπο αντιμετωπισης, παλι ομως δεν αιτιολογεις.
    Σορρυ που θα σε πικρανω, αλλα για μενα οταν διαβαζω κατι και δεν συμπεριλαμβανεται και απο μια πιο αναλυτικη σκεψη ειναι σαν να μην την διαβασα.

Ευχαριστως θα περιμενω (λεμε τωρα....) τις βαθυτερες σκεψεις σου εαν και εφοσον υπαρχουν.
    Ότι ήταν να πω το είπα. Πες με ανεύθυνο ή όπως θες. Αλλά πριν κλείσω τελείως πες μου εσύ γιατί είναι σωστή η άποψή σου;

Senior Member
    Καταλαβαίνω οτι θέτεις ηθικό ζήτημα στο οτι έβαλα στη μέση τη σχέση μου. Για μένα θα ετίθετο ηθικό θέμα ακριβώς στην αντίθετη περίπτωση. Αν ΔΕΝ την έβαζα. Είναι βλέπεις θέμα προτεραιοτήτων τα πάντα.

Senior Member
    Πάντα :). Παντού έλεγα ότι όλα είναι σχετικά και αυτά που έλεγα ήταν απλά η γνώμη μου. Και την είπα επειδή έχω υπάρξει σε παρόμοια θέση με εκείνον τον τύπο και μπορώ να καταλάβω πως ένιωσε ως ένα βαθμό και δικαιολογώ την αντίδρασή του. Αυτό δεν ήθελες να μάθεις εξ\'αρχής; Δε νομίζω ότι τίθεται γενικά το θέμα σεξ ή τίποτα στο θέμα που άνοιξες. Κι αυτή είναι ΠΑΛΙ μόνο η γνώμη μου. Δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου λοιπόν, οπότε:

THE END.

Senior Member
    Ελα δώ βρέ φλαμέγκο. Απαξιώνεις την ερώτησή μου διότι κάποτε βίωσες μια εμπειρία που μοιάζει με ότι άκουσες?

Φάγαμε εκατόν πενήντα μηνύματα για αυτό το λόγο?

Οκ, λοιπόν, τουλάχιστον κατάλαβα προς τι η αντίδραση.

Φιλιά

Banned
    Originally posted by Flamenco

Αλλά πριν κλείσω τελείως πες μου εσύ γιατί είναι σωστή η άποψή σου;

Λυπαμαι που θα σε ενημερωσω, αλλα μεχρι να αντικρουσεις την δικη μου με καποιο δικο σου αντιλογο παραμενει η δικη μου ως σωστη αποψη.
    Για αυτο και για κανενα αλλο λογο.

Φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις εσυ, μπορει να το κανει αλλο αντι για σενα, το ζητημα δεν ειναι προσωπικο, διαλογο κανουμε ολοι με ολους.

Μεχρι να δω ομως αντιλογο (και οχι τα τσιτατα που βαζεις) επετρεψε μου να εχω σε ισχυρη θεση την αποψη μου.
    Θα μεινω ομως πολυ ευχαριστημενος αν τελικα εχεις επιχειρηματολογια και με πεισεις για το αντιθετο....

ΥΓ μην αγχωθεις να απαντησεις, αμα οντως οτι εχεις να πεις το κατεθεσες, αστο να παει στο καλο και εγω θα καταλαβω...
    ;)

Senior Member

Λυπαμαι που θα σε ενημερωσω, αλλα μεχρι να αντικρουσεις την δικη μου με καποιο δικο σου αντιλογο παραμενει η δικη μου ως σωστη αποψη.
    Καλό !!!!!!!

:D:D:D:D:D

Λες οτι δεν πιστευεις σε Θεό ....... αλλα μάλλον πιστεύεις ....... τον Θεό τον Κρίνο .
    Πρεπει να πιστεψουμε και εμείς ? Και χωρίς αποδείξεις ? Ωραία !

Senior Member
    Καταλαβαίνω οτι θέτεις ηθικό ζήτημα στο οτι έβαλα στη μέση τη σχέση μου. Για μένα θα ετίθετο ηθικό θέμα ακριβώς στην αντίθετη περίπτωση. Αν ΔΕΝ την έβαζα. Είναι βλέπεις θέμα προτεραιοτήτων τα πάντα.
    συγγνωμη αλλα δεν βάζεις στη μεση τη σχεση σου...τη χρησιμοποιεις ως αλλοθι κ ως βολεμα. βγαλε μονη σου τα καστανα απ τη φωτια.

Senior Member

Φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις εσυ, μπορει να το κανει αλλο αντι για σενα, το ζητημα δεν ειναι προσωπικο, διαλογο κανουμε ολοι με ολους.

Μεχρι να δω ομως αντιλογο (και οχι τα τσιτατα που βαζεις) επετρεψε μου να εχω σε ισχυρη θεση την αποψη μου.
    Θα μεινω ομως πολυ ευχαριστημενος αν τελικα εχεις επιχειρηματολογια και με πεισεις για το αντιθετο....

ΥΓ μην αγχωθεις να απαντησεις, αμα οντως οτι εχεις να πεις το κατεθεσες, αστο να παει στο καλο και εγω θα καταλαβω...
    ;)

Ρε δεν καταλαβαίνεις ότι όλος αυτός ο διάλογος τόσες μέρες γίνεται γιατί και τα δικά σου επιχειρήματα δεν με πείθουν; Επειδή εσύ πείθεις τον εαυτό σου νομίζεις ότι έχεις δίκιο; Να σου λέω κι εγώ ότι δε με έπεισες μέχρι να βαρεθείς να απαντάς;

Και να σου πω κάτι ευνόητο; Στα @@ μου αν δεν πείθεσαι. Δε θα ξοδεύω εγώ το χρόνο μου προσπαθώντας να σου αποδείξω τα αναπόδεικτα.

Κι αν δε μου αποδείξεις ρητά το γιατί είσαι εσύ σωστός (με επιχειρήματα που να με πείσουν) θα θεωρήσω ότι εγώ είμαι ο σωστός. :). Πόσο ηλίθιο σου ακούγεται τώρα;

Με τη liberchild τελείωσε αισίως και δε ξαναμιλάω σε καμμία περίπτωση στο thread μέχρι να με πείσει ο κρίνος ότι είναι σωστός... Με λίγα λόγια, τα λέμε...

Banned

;)

Ρε δεν καταλαβαίνεις ότι όλος αυτός ο διάλογος τόσες μέρες γίνεται γιατί και τα δικά σου επιχειρήματα δεν με πείθουν; Επειδή εσύ πείθεις τον εαυτό σου νομίζεις ότι έχεις δίκιο; Να σου λέω κι εγώ ότι δε με έπεισες μέχρι να βαρεθείς να απαντάς;

Και να σου πω κάτι ευνόητο; Στα @@ μου αν δεν πείθεσαι. Δε θα ξοδεύω εγώ το χρόνο μου προσπαθώντας να σου αποδείξω τα αναπόδεικτα.

Κι αν δε μου αποδείξεις ρητά το γιατί είσαι εσύ σωστός (με επιχειρήματα που να με πείσουν) θα θεωρήσω ότι εγώ είμαι ο σωστός. :). Πόσο ηλίθιο σου ακούγεται τώρα;

Με τη liberchild τελείωσε αισίως και δε ξαναμιλάω σε καμμία περίπτωση στο thread μέχρι να με πείσει ο κρίνος ότι είναι σωστός... Με λίγα λόγια, τα λέμε...

Πολυ ωραια,
    εγω λεω λοιπον οτι απο την στιγμη που γνωστοποιειται οτι η κοπελα εχει σχεση ειναι μια χαρα νορμαλ να εμφανιστει ο τυπος της οποιαδηποτε στιγμη.

Εχει καμια αντιρρηση σε αυτο?
    Και αν πες μου το λογο.

Banned
    Originally posted by Sofia
    συγγνωμη αλλα δεν βάζεις στη μεση τη σχεση σου...τη χρησιμοποιεις ως αλλοθι κ ως βολεμα. βγαλε μονη σου τα καστανα απ τη φωτια.

σωπα ρε καστανου εσυ, τραβα παραπερα μην πεσει πανω σου καμια σπιθα και καεις....

Εσυ αμα βγαινεις με ενα τυπο και ντρεπεσαι για τον δικο σου βαλτον στην φορμολη και καθαριζε μονη σου...
    Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα,
    οτι να ναι.........

:cool:

Senior Member

Πολυ ωραια,
    εγω λεω λοιπον οτι απο την στιγμη που γνωστοποιειται οτι η κοπελα εχει σχεση ειναι μια χαρα νορμαλ να εμφανιστει ο τυπος της οποιαδηποτε στιγμη.

Και αν πες μου το λογο.
    Ας απαντήσει κάποιος άλλος, εγώ αποσύρομαι μέχρι να με πείσεις τελείως με ένα post μόνο. Δεν έχω χρόνο και όρεξη για αργοοοοούύς διαλόγους...

Banned

Πολυ ωραια,

Και αν πες μου το λογο.
    Ας απαντήσει κάποιος άλλος, εγώ αποσύρομαι μέχρι να με πείσεις τελείως με ένα post μόνο. Δεν έχω χρόνο και όρεξη για αργοοοοούύς διαλόγους...

Δεν εχω να σε πεισω για τιποτα,
    η ερωτηση ειναι σαφης αν θες την απαντας (εσυ η αλλος) αν δεν θες σιωπας, το ειπα και πιο πανω αυτο αρκετες φορες.

Οσο για τις αποσυρσεις, αυτο το εχεις πει 2-3 φορες.
    Καντες 10 τουλαχιστον να ειναι στρογγυλο το ποσο....

ΥΓ..... πριν μερες ειχες πολλες δουλειες και δεν ειχες χρονο, τωρα σε ενοχλουν οι αργοι διαλογοι....
    μμμμμμμμμ.....
    Γιατι τελικα δεν αποδεχεσαι το αδιεξοδο σου????
    Ε οκ δεν ειναι ντροπη.....

Senior Member
    σωπα ρε καστανου εσυ, τραβα παραπερα μην πεσει πανω σου καμια σπιθα και καεις....

Εσυ αμα βγαινεις με ενα τυπο και ντρεπεσαι για τον δικο σου βαλτον στην φορμολη και καθαριζε μονη σου...
    Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα,
    οτι να ναι.........

καλα, οτι καταλαβαινει κανεις.....

οσο για το υφος σου,κατι παραπανω απο cool....

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast