Results 31 to 45 of 133
Thread: Φιλία η σεξ
-
23-01-2008, 21:43 #31
Στο ερωτημα φιλία ή σεξ φυσικα προτιμω το δευτερο που δεν αποκλειει να συμβαινει και το πρωτο.
Αναγκες εχουμε συντροφο θελουμε τι να κανουμε.
Του λες ενα δεν γουσταρω σεξ και τελειωνει η ιστορια....τα υπολοιπα ειναι παραφιλολογια για να διασκεδασεις με τον τωρινο σου συντροφο εις βαρος του αλλου...ετσι θα το εβλεπα αν συνεβαινε σε μενα.
Φυσικα δεν μπορουμε να ξερουμε και τι ειπωθηκε στην συζητηση.
Ετσι ειμαστε τα αγορακια θελουμε σεξ...το θεωρουμε βασικο στοιχειο...τι να κανουμε...επιφυλασσομαι για το πως σκεφτονται οι γυναικες γιατι ακομα δεν τις εχω καταλαβει:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 23-01-2008, 22:57 #32
Originally posted by krino
για δες συμπτωσεις....
και οι δυο λοιπον εχετε την γνωμη οτι ολοι δρουμε διαφορετικα....
συμπτωση νο 1.
Ο πρωτος θα ηταν μαζεμενος εν πρωτεις ο αλλος δεν λεει μεν τι θα εκανε (γιατι βρε φλαμενκιε??? μυστικο το εχεις?? :P )
αλλα εχει αποψη σαν να ηταν παρων στο συμβαν και εχεις αποψη και το τι εκανε, και αν κουνησε την ουρα της (οπως ολες) και αν..... και αν.....
Το οτι δεν ειναι το \"θεμα μας\" αυτο ειναι πολυ απλα γιατι εσυ θα την επεφτες αβλεπη.
Κατ εσε ειναι θεμα που η αλλη βγηκε για καφε, αρα τα θελει ο κωλος της, απλα και μπακαλιστικα.
οκ τον βλεπω τον συλλογισμο σου, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος απο την μανα μου.
Παρολο που διαβαζεις οτι λεει στον αλλο, ξερεις εχω σχεση και δεν θελω κατι αλλο περα απο μια φιλια, εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν εγιναν ετσι. Εχει γουστο να ξερεις και σε πιο μπαρ επιναν καφε.... :P
Μπορω ομως να σου απαντησω, οτι η αποψη σου ειναι τετοια επειδη ετσι εχεις μαθει.
Τιποτα περισσοτερο - τιποτα λιγοτερο.
Εγω πρεπει να πιω το κρασι που εχω βαλει και πρεπει να το απολαυσω γουλια γουλια...
:cool:
Επίσης δεν είπα ότι η γυναίκα του κουνήθηκε ή τίποτα τέτοιο. Είπα ότι δεν του ξεκαθάρισε τη θέση της όσο θα έπρεπε. Μέσα από το msn κι εγώ μπορεί να πω σε κάποια ότι θέλω μόνο φιλία αλλά η άλλη περιμένει ότι θα γοητευτώ κάπως μόλις τη γνωρίσω. Κι αν γοητευτεί κι αυτή και δεν της δείξω ξεκάθαρα ότι με τη σχέση μου νιώθω κορυφαία/δε θέλω κάτι παραπάνω από φιλία μαζί σου, μπορεί να κάνει κάποιο βήμα γρήγορα γιατί αυτό την εκφράζει περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Και έτσι αρχίζει και η παραπάνω ιστορία.
Τέλος, δεν πιστεύω στη φιλία των δύο φύλων. Πάντα ο ένας από τους δύο (σπάνια και οι δύο) υποκρύπτει κάποια περίεργα αισθήματα. Ο άλλος απλά εκμεταλλεύεται(δεν είναι πάντα τόσο κακό όσο ακούγεται, εννοώ πχ ο ένας απλά ζητάει συμβουλές από τον άλλο και μόνο αυτό)/διασκεδάζει/βγάζει τα απωθημένα του. Και συγνώμη που το λέω τόσο ωμά. Όλοι τα έχουμε κάνει/δει και ξέρουμε για τι πράγμα πρόκειται... Και θα κλείσω λέγοντας ότι αυτό ίσως σηκώσει καταιγισμό μηνυμάτων από διάφορους \"φίλους γυναικών\" και μερικές ανίδεες φίλες αλλά ευελπιστώ ότι δε θα γίνει τώρα που το ανέφερα... Και ελπίζω τώρα liberchild να πήρες την απάντηση που δεν ήξερες ήδη.......
24-01-2008, 10:20 #33
Originally posted by Flamenco
Φίλε μου, δεν απάντησα στο θέμα της κοπέλας για να αποδείξω πόσο άντρας είμαι και πως φέρομαι στις γυναίκες. Ίσως να σου έλεγα ότι ήθελες να ακούσεις (για να πάρεις ιδέες;), αλλά η ερώτηση σου ακούγεται στα αυτιά μου σαν \"Ποιο είναι το καλύτερο φαγητό;\" (και η απάντησή σου \"το περίμενα ότι δεν ξέρεις!\") τι να πω...
μισο λεπτο με μπερδευεις.....
Κανω μια ερωτηση, και δινω εγω παλι την απαντηση???
Εσυ που μετεχεις στο διαλογο τι ακριβως κανεις???
Τι εχω χασει σε ολα αυτα???
Αφου ρωτας τι να πεις, μπορω να σου πω.
Να πεις την γνωμη σου, εκτος και αν δεν θες να την καταθεσεις, δεκτο και αυτο.
Αντι αυτου με βαζεις σε μια θεση που δεν ειμαι: Εγω ρωταω - εγω απανταω.
Επιπλέον, συμμετέχω μόνο σε θέματα που νομίζω ότι με αφορούν κι έχω να πω κάτι με βάση την εμπειρία μου. Όλα είναι σχετικά, πότε θα το καταλάβετε μερικοί;
Μα αυτο ηθελα να ακουσω και εγω και τελικα μου απαντησες οτι δεν ειναι το θεμα μας τι θα εκανα εγω....
Δεν ειπα οτι υπαρχει συγκεκριμενο θεμα, ωστοσο αν θες μπορεις να καταθεσεις την δικη σου θεση σαν ανθρωπος.
Ειναι δεν ειναι το θεμα μας, σιγουρα θα ειχες καποια συμπεριφορα.
Ειτε θες να την μοιραστεις, ειτε θες να την κρατησεις μυστικη σεβαστα και τα δυο.
Μην παιζουμε ομως με τις λεξεις......
Επίσης δεν είπα ότι η γυναίκα του κουνήθηκε ή τίποτα τέτοιο. Είπα ότι δεν του ξεκαθάρισε τη θέση της όσο θα έπρεπε.
το κανεις λιγο πιο μπακαλικα αυτο???
σου ειναι ευκολο να βαλεις παραδειγματα του πως θα ενιωθες οτι η/ο αλλη εχει μια θεση ξεκαθαρη????
Εσυ πως θα επαιρνες ενα μυνημα το οποιο θα ηταν 100% clear??
Μέσα από το msn κι εγώ μπορεί να πω σε κάποια ότι θέλω μόνο φιλία αλλά η άλλη περιμένει ότι θα γοητευτώ κάπως μόλις τη γνωρίσω.
σωστο αυτο.
Κι αν γοητευτεί κι αυτή και δεν της δείξω ξεκάθαρα ότι με τη σχέση μου νιώθω κορυφαία/δε θέλω κάτι παραπάνω από φιλία μαζί σου, μπορεί να κάνει κάποιο βήμα γρήγορα γιατί αυτό την εκφράζει περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Και έτσι αρχίζει και η παραπάνω ιστορία.
στο στορυ του θρεντ που καταλαβες οτι εγινε κατι διαφορετικο???
Διαβασες οτι ηταν γοητευμενη???
οτι δεν τα εχει καλα με την σχεση της???
οτι ηθελε κατα παραπανω απο φιλια???
Τέλος, δεν πιστεύω στη φιλία των δύο φύλων.
εδω με βρισκεις απολυτα συμφωνω.
Αν και εχω κανει σχεση με γυναικα, το διαλυσαμε και μειναμε φιλοι στο τελος. Αλλα αυτο ειναι αλλο στορυ.
Με ενδιαφερουν οι απαντησεις σου στα παραπανω ερωτηματα και θα τις περιμενω.
24-01-2008, 10:31 #34
Δεν απάντησα στο thread της κοπέλας για να κάνω προσωπική αντιπαράθεση.
Νομίζω ότι κατάλαβε την άποψή μου, αν θέλει να συνεχίσει η συζήτηση νομίζω καλύτερα να το κάνει η ίδια κι όχι εμείς...
24-01-2008, 12:07 #35
αγαπητη liberchild, απο οσα εγραψες δεν μου φανηκε ο ανθρωπος που γνωρισες ουτε λιγουρης ουτε οτι εχει το διλημμα φιλια η σεξ στο μυαλο του. αντιθετως, επετρεψε μου να σου πω οτι αυτο ηταν η δικη σου ερμηνεια και μαλιστα εσυ ησουν αμυντικη και οχι εκεινος.
απο οσο καταλαβα και εφοσον η σχεση που εχεις δεν αποκλειει τις ερωτικες σχεσεις με αλλους, αν σου αρεσε αυτος ο ανθρωπος δεν θα ειχες προβλημα να συμπληρωσεις η να αντικαταστησεις τη φιλια με σεξ. οποτε το θεμα ηταν οτι δεν σου αρεσε ερωτικα.
απο εκει και περα θα μπορουσες απλα να του πεις ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα δεν με ελκυεις ερωτικα, γι\'αυτο θα σε παρακαλουσα να μην το αναφερεις παλι, θα ηθελες να κρατησουμε μια απλη φιλικη επαφη? και θα εβλεπες τη σταση του στην πορεια.
ειλικρινα δεν βλεπω τι νοημα ειχε η συμμετοχη της σχεσης σου στη συζητηση σας. ειναι φυσικο ο αλλος ανθρωπος να αισθανθει αβολα και αισθανομαι οτι χρησιμοποιησες τη σχεση σου για να τον αποθαρρυνεις η ισως για να σε \"προστατευσει\" απο τον \"λιγουρη\" (που εγινε \"λιγουρης\" απο τη στιγμη που δεν σου αρεσε ενω εκεινου του αρεσες).
με λιγα λογια απο τη δικη μου τη σκοπια δεν βλεπω να βγαινει το συμπερασμα οτι οι αρσενικοι πραττουν με βαση το σεξ απο αυτη την ιστορια και θα συμφωνησω με Flamenco οτι ηταν δικη σου υποθεση να το χειριστεις και κανενος αλλου.
24-01-2008, 12:51 #36
Originally posted by Flamenco
Δεν απάντησα στο thread της κοπέλας για να κάνω προσωπική αντιπαράθεση.
Νομίζω ότι κατάλαβε την άποψή μου, αν θέλει να συνεχίσει η συζήτηση νομίζω καλύτερα να το κάνει η ίδια κι όχι εμείς...
προσωπικα εγω δεν κανω προσωπκη αντιπαραθεση, νομιζω οτι συζηταμε και μονο.
Παρολα αυτα ολοι συζηταμε οτι νομιζουμε αρκει να θελουμε.
Περαν τουτο αλλο ουδεν.
24-01-2008, 13:04 #37
Originally posted by pennyva
απο εκει και περα θα μπορουσες απλα να του πεις ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα δεν με ελκυεις ερωτικα, γι\'αυτο θα σε παρακαλουσα να μην το αναφερεις παλι, θα ηθελες να κρατησουμε μια απλη φιλικη επαφη? και θα εβλεπες τη σταση του στην πορεια.
ειναι εμφανες οτι οταν ειπε αυτο που λες δεν ηθελε να κρατησει \"απλη φιλικη επαφη\"
αρα?
24-01-2008, 14:24 #38
Αγαπητη Liberchild, καθολου μην απορεις, βλεπεις απο το φορουμ τι πιστευουν οι αντρες και πως διαρθρωνεται η σκεψη τους...τρομερο στο 2008 αλλα ετσι ειναι...Θα μου πεις, η πατριαρχια απο την Ελλαδα ξεκινησε οποτε τι να περιμενει κανεις...Θα ειχα πολλα να πω επι του θεματος αλλα καλυτερα να σκασω γιατι θα χαλασει το thread και προβλεπω πολλους εξυπνακηδες να δινουν απαντησεις που δειχνουν ποσο ειναι στην πιστα τους. Δηλαδη αυτο με το \"κουνησες την ουρα σου¨\" ηταν το καλυτερο πιστευω, χρονια ειχα να γελασω ετσι...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καταλαβες τι ειπες ανθρωπε μου??????Σιγα μην καταλαβες. Σε 3.000 χρονια τα λεμε παλι...
24-01-2008, 14:59 #39
αγαπητε krino, καταρχην η liberchild μας εγραψε οτι δεν του ειπε κατι παρομοιο με αυτο που προτεινα, αλλα οτι λυπαται που θυσιαζει τη φιλια και καλυτερα να κοψουν επαφη, εχοντας ηδη βγαλει το συμπερασμα οτι προκειται για αλλο ενα πεινασμενο καμακι. δεν καταλαβα απο που προεκυψε αυτο. επειδη οταν την ειδε απο κοντα διαπιστωσε οτι τον ελκυει και ερωτικα?
που το κακο σε αυτο και τι νοημα ειχε να τον βαλει σε συνομιλια με τη σχεση της; μηπως για να τον \"ξεμπροστιασει\" και ταυτοχρονα να δειξει στη σχεση της \"κοιτα τι ξεκαθαρη που ειμαι εγω και τι ατιμος που ειναι ο αλλος\"? (με δεδομενο παντα οτι δεν της αρεσε)
αν δηλαδη τα πραγματα ηταν αντιθετα, αν δηλαδη η liberchild οταν τον εβλεπε της αρεσε ερωτικα τι θα γινοταν? θα ελεγε \"α εδω υπογραψαμε συμφωνητικο φιλιας, οποτε ας καταπνιξω την ερωτικη μου επιθυμια\" η θα ελεγε \"ας το πω μηπως και ειναι αμοιβαια τα αισθηματα\"?
μα μια γνωριμια μεσω διαδικτυου ηταν, πως ειναι δυνατον να προκαθορισεις την πορεια της οταν γνωριστουν απο κοντα? εξαλλου η liberchild του ειχε πει οτι εχει ανοιχτη σχεση, οτι ο φιλος της δεν θα ειχε προβλημα να βρεθει ερωτικα μαζι του αν της αρεσε, οποτε γιατι ηταν τοσο τρομερο που ο ανθρωπος εξεφρασε αυτο που ενιωσε?
24-01-2008, 16:21 #40
αγαπητη πεννυ,
αγαπητε krino, καταρχην η liberchild μας εγραψε οτι δεν του ειπε κατι παρομοιο με αυτο που προτεινα, αλλα οτι λυπαται που θυσιαζει τη φιλια και καλυτερα να κοψουν επαφη, εχοντας ηδη βγαλει το συμπερασμα οτι προκειται για αλλο ενα πεινασμενο καμακι. δεν καταλαβα απο που προεκυψε αυτο. επειδη οταν την ειδε απο κοντα διαπιστωσε οτι τον ελκυει και ερωτικα?
απο αυτο......
Originally posted by liberchild
, οτι θα μπορούσε αν δεν είχα σχέση να με ερωτευτεί, οτι του έχω καρφωθεί στο μυαλό, και ό,τι άλλη μπαρούφα συνήθως λένε οι άντρες για να συγκινήσουν.
που το κακο σε αυτο και τι νοημα ειχε να τον βαλει σε συνομιλια με τη σχεση της; μηπως για να τον \"ξεμπροστιασει\" και ταυτοχρονα να δειξει στη σχεση της \"κοιτα τι ξεκαθαρη που ειμαι εγω και τι ατιμος που ειναι ο αλλος\"? (με δεδομενο παντα οτι δεν της αρεσε)
δεν ειναι αναγκη να συμβει ακριβως αυτο.
Το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι να μπει και η σχεση της στην συζητηση.
Εσυ λες τι νοημα ειχε να τον βαλει στην συζητηση,
εγω αντιστρεφω το ερωτημα και σε ρωταω ευθεως που ειναι το προβλημα να ΜΗΝ το βαλει.
Αλλωστε δεν ηταν κατι κρυφο οπως περιγραφει η liberchild, νομιζω οτι το να τον βαλει σε μια κουβεντα θα ηταν το αναμενομενο μιας και το ηξερε ο τυπος.
Διαφωνεις???
αν δηλαδη τα πραγματα ηταν αντιθετα, αν δηλαδη η liberchild οταν τον εβλεπε της αρεσε ερωτικα τι θα γινοταν? θα ελεγε \"α εδω υπογραψαμε συμφωνητικο φιλιας, οποτε ας καταπνιξω την ερωτικη μου επιθυμια\" η θα ελεγε \"ας το πω μηπως και ειναι αμοιβαια τα αισθηματα\"?
αν της αρεσε ο τυπος για ενα πηδημα, προφανως θα το εκανε μαζι του.
Αν της αερεσε και συναισθηματικα, θα διελυε την σχεση της και θα εκανε μαζι του και σχεση.
Δεν βλεπω το μπλεξιμο καπου, εμενα μου φαινονται πολυ απλα ολα.
μα μια γνωριμια μεσω διαδικτυου ηταν, πως ειναι δυνατον να προκαθορισεις την πορεια της οταν γνωριστουν απο κοντα?
αν θες να την προκαθορισεις ειναι δικαιωμα σου, οπως και δικαιωμα σου ειναι να το αφησεις φλου.
Η δεν εχεις τετοιο δικαιωμα, ενεκα ιντερνετ???
νεο κολπο ειναι αυτο??
εξαλλου η liberchild του ειχε πει οτι εχει ανοιχτη σχεση, οτι ο φιλος της δεν θα ειχε προβλημα να βρεθει ερωτικα μαζι του αν της αρεσε, οποτε γιατι ηταν τοσο τρομερο που ο ανθρωπος εξεφρασε αυτο που ενιωσε?
γιατι μαλλον δεν ηταν μονο το ερωτικο η μαλλον το πηδηματικο να το πω ετσι, αλλα επαιζε και συναισθηματικο στην ολη υποθεση.
Εκει ξερεις ειναι αλλιως.
Το πηδημα οταν ειναι μονο αυτο περνας καλα 2-3 ωρες το ευχαριστιεσαι και τελος.
Οταν παιζει συναισθημα τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.....
Συμφωνεις η οχι???
25-01-2008, 00:49 #41
φυσικα και ειναι διαφορετικα οταν παιζει συναισθημα. επειδη λοιπον ο ανθρωπος αυτος εβγαλε συναισθημα απορριφθηκε και θεωρηθηκε πεινασμενο καμακι. αν ελεγε απλα θελω πολυ να πηδηχτουμε για ενα τριωρο και μετα ο καθενας στη δουλεια του, θα ηταν οκ. βεβαια ουτε αυτο θα γινοταν αφου στη liberchild δεν αρεσε. απο την αλλη αν της αρεσε μπορει να επιτρεποταν και το συναισθημα και οπως λες να διελυε τη σχεση της.
αλλα αφου δεν της αρεσε (ουτε ο τροπος επικοινωνιας του ουτε ο ιδιος) εβαλε στη συνομιλια τη σχεση της (και οχι λογω ανεσης και διαφανειας).
οπως και να εχει, δεν ημουν μπροστα στις συνομιλιες οποτε μονο υποθεσεις με βαση τα γραφομενα κανω. για εμενα το ολο ζητημα δημιουργηθηκε απλα επειδη ο ανθρωπος αυτος δεν της αρεσε και οχι επειδη της εθεσε το διλημμα \"φιλια η σεξ\".
25-01-2008, 05:20 #42
Bonnie1
Πες τα!! ουτε σε 3.000 χρονια...εχουμε καιρο ακομη!!:)"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
25-01-2008, 09:08 #43
φυσικα και ειναι διαφορετικα οταν παιζει συναισθημα. επειδη λοιπον ο ανθρωπος αυτος εβγαλε συναισθημα απορριφθηκε και θεωρηθηκε πεινασμενο καμακι.
καλως η οχι ολα καταληγουν στο σεξ.
Και αυτη ειναι η ερωτηση του θεματος και αυτη ειναι η απαντηση.
αν ελεγε απλα θελω πολυ να πηδηχτουμε για ενα τριωρο και μετα ο καθενας στη δουλεια του, θα ηταν οκ.
κατι τετοιο για να γινει θα πρεπει να παιζει επι ισοις ορους.
Αλλα ναι θα ηταν οκ.
βεβαια ουτε αυτο θα γινοταν αφου στη liberchild δεν αρεσε.
αυτο μπορει να συμβει στο καθενα, οι ανθρωποι ειτε εμπνεουν ειτε οχι, δεν ειναι κακο αυτο.
απο την αλλη αν της αρεσε μπορει να επιτρεποταν και το συναισθημα και οπως λες να διελυε τη σχεση της.
δεν εχει μπορει.
Οταν εμπνεεσαι με κατι, αυτο που εχεις να κανεις ειναι να πας με αυτο το κατι.
αλλα αφου δεν της αρεσε (ουτε ο τροπος επικοινωνιας του ουτε ο ιδιος) εβαλε στη συνομιλια τη σχεση της (και οχι λογω ανεσης και διαφανειας).
αντε παλι το ιδιο βιολι....
εβαλε την σχεση της και την εβγαλε.
Ειλικρινα αμα ειαι να μενεις σε αφορισμους απλα χωρις να αιτιολογεις τι σημαινει αυτο \"το εβαλε την σχεση της\" θα μεινουμε μονο στους αφορισμους.
Σε ρωτησα πιο πριν γιατι να μην βαλει στην κουβεντα την σχεση της και απαντας (?) με το παραπανω στερεοτυπο το οποιο να με συγχωρεις εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.
Εγω το θεωρω φυσιολογικο να μπει στην κουβεντα ενας ανθρωπος τετοιος με την εννοια οτι εχει ξακαθαριστει οτι δεν θα εχουν ενα μελλον διαφορετικο απο φιλοι.
Ειλικρινα δεν βλεπω το περιεργο στην υποθεση και μου προκαλει εντυπωση που το επαναλαμβανεις συνεχεια και συνεχεια....
οπως και να εχει, δεν ημουν μπροστα στις συνομιλιες οποτε μονο υποθεσεις με βαση τα γραφομενα κανω.
σωστο αυτο.
για εμενα το ολο ζητημα δημιουργηθηκε απλα επειδη ο ανθρωπος αυτος δεν της αρεσε και οχι επειδη της εθεσε το διλημμα \"φιλια η σεξ\".
εγω καταλαβα οτι οντως δεν της αρεσε και προτιμησε να μεινουν φιλοι. Το θεωρεις απιθανο να συμβει στις ζωες των ανθρωπων αυτο???
Ειναι προφανες οτι ο ενας ηθελε φιλια και ο αλλος κατι περισσοτερο.
Διαφορετικοι στοχοι αρα ειναι προφανες οτι οι δρομοι χωριζουν....
Ενω ολα φαινονται πολυ απλα, εχω την απορια γιατι τα μπερδευουμε μεσα μας.....
25-01-2008, 09:12 #44
Originally posted by Bonnie1
η σκεψη τους...τρομερο στο 2008 αλλα ετσι ειναι...Θα μου πεις, η πατριαρχια απο την Ελλαδα ξεκινησε οποτε τι να περιμενει κανεις...
εμμ τι να σου κανουμε ετσι ειναι τα κολπα εδω στο ελλαντα....
τωρα μεταξυ μας, καλα εισαι εκει που εισαι....
;)
25-01-2008, 10:45 #45
μα δεν εκανα κανεναν αφορισμο αγαπητέ krino, εξήγησα σε προηγουμενα μηνυματα ότι νιώθω πως χρησιμοποιησε τη σχεση της για να αποθαρρυνει τον άλλο άνθρωπο η ισως για να την \"προστατευσει\" απο τον \"λιγουρη\" η για να αποδείξει κατι και συμφωνω επισης με αναλογα γραφομενα των flamenco & keep_walking. αυτο για εμενα δεν ηταν σωστο. αποψη μου βεβαια, δεν ειναι αναγκη να το υπεραναλυσουμε και να συμφωνησουμε.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....