Φιλία η σεξ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 133
    Senior Member
    Επέτρεψέ μου να σου κομίσω μία τουλάχιστον γλαύκα καθώς αυτές τις μέρες αρχίζεις να με γνωρίζεις.
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    Originally posted by justme
    Επέτρεψέ μου να σου κομίσω μία τουλάχιστον γλαύκα καθώς αυτές τις μέρες αρχίζεις να με γνωρίζεις.

δεν θα εισαι ο πρωτος,
    ειναι σπορ που ανθιζει απο την αρχαιοτητα, και δεν θα ηθελα να ειμαι αυτος εγω ο οποιος θα σου την χαλασει.....

:cool:

Senior Member
    Φαντάζομαι είσαι στην Αθήνα..... Μην την κουβαλάω τζάμπα μέχρι εκεί την γλαύκα....

Banned
    ε ναι βρε, για χαμαλικια σε εχω?
    κεντρο αθηνας, και διαθετω και ημιφορτηγο για να τη βαλεις αμα σου κατσει βαρια....

Senior Member
    Originally posted by krino

Κατι που να εχει σχεση με τα οσα συζηταμε?

Πχ ας πω και εγω οτι
    και η γη γυριζει....
    τσ, τσ, τσ....κριμα που ασχολεισαι με ασχετοσυνες....τοσο ωραιο χρωματακι μωβ κ αναλυτικη απαντηση σε ασχετοσυνες....κριμα!

Banned
    Originally posted by Sofia

Κατι που να εχει σχεση με τα οσα συζηταμε?

Πχ ας πω και εγω οτι
    και η γη γυριζει....
    τσ, τσ, τσ....κριμα που ασχολεισαι με ασχετοσυνες....τοσο ωραιο χρωματακι μωβ κ αναλυτικη απαντηση σε ασχετοσυνες....κριμα!

μερικες φορες αποφασιζω να γινω τοσο καλος ετσι ωστε να ασχολουμε και με ασχετοσυνες οπως εσυ,
    δεν με βρισκεις πολυ τρυφερο???

Senior Member
    μμμμμμμμμμμμμμ τουλάχιστον!!!!!!!!!!!!

Banned
    Originally posted by Sofia
    μμμμμμμμμμμμμμ τουλάχιστον!!!!!!!!!!!!

τι γλυκια κοπελα...
    παντα την εχω στην καρδια μου.....

(και οχι μονο)

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Μιλούσαμε με ένα τύπο εδώ και κάμποσο καιρό από το ιντερνετ. Η κουβέντα που κάναμε ήταν φιλική - τρυφερή χωρίς ίχνος σεξουαλικού υπονοούμενου. Εκτιμώντας αυτά, και από το γεγονός οτι είμασταν και γείτονες, του ζητώ να πάμε για καφέ φιλικά για να τον γνωρίσω και από κοντά, εξηγώντας παράλληλα οτι δεν γουστάρω τα καμάκια.

Οντως η μπύρα που ήπιαμε αντί του καφέ τελικώς ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, με καλή κουβέντα, αρκετή πλάκα, κουτσομπολιό, και όλα αυτά που λέγονται ανάμεσα σε καλά φιλαράκια. Ο τύπος κοντά στην ηλικία μου, με καλό μυαλό, προοδευτικές ιδέες, και όλα αυτά που θα με έκαναν να είμαι ανοιχτή σε μια τέτοια παρέα.

Ιχνος καμακίου δεν έπαιξε, πράγμα που με προδιέθεσε θετικά απέναντί του, χωρίζουμε, καληνυχτιζόμαστε και λέμε εις το επανιδείν.

Την αμέσως επόμενη μέρα, μου εκμηστυρεύεται οτι έχει εντυπωσιαστεί από μένα, σα γυναίκα και σαν άνθρωπος, οτι θα μπορούσε αν δεν είχα σχέση να με ερωτευτεί, οτι του έχω καρφωθεί στο μυαλό, και ό,τι άλλη μπαρούφα συνήθως λένε οι άντρες για να συγκινήσουν.

Επειδή είμαι και λίγο χύμα στις εξηγήσεις μου, του λέω να κόψουμε κάθε επαφή, και ότι δυστυχώς θυσιάζει τη φιλία μας αυτή, που πήγε να αρχίσει ομαλά.

Ενα ακόμα πεινασμένο καμάκι .... τι να πεις ?

εδιτ.

Ο τύπος έκοψε λάσπη όταν μιλώντας μαζί μου από το μσν, βάζω στην κουβέντα και τη σχέση μου η οποία ήταν ενήμερη εξ αρχής περί του τί έπαιζε και οπου καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.
    Οταν μιλούσαμε και οι τρεις, το στυλάκι του τύπου άλλαξε, έγινε
    αμυντικό, και γενικώς τα μάσαγε. Δεν είχε καν το θάρρος να παραδεχτεί οτι έκανε καμάκι τη στιγμή που ήταν ενήμερος οτι η σχέση μου γνωρίζει τα πάντα για μένα ανά πάσα ώρα και στιγμή.
    Τώρα πλέον, δεν μου μιλάει, καν, ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα. Αυτό ήταν όλο?

Πρός άντρες: γιατί ρε παιδιά έτσι? ή πήδημα, ή τίποτα?

Ε το θέτεις λίγο ωμά....Κανείς δεν προσεγγίζει κανένα του αντιθέτου φύλου έχοντας εξ\'αρχής φιλικές προθέσεις αλλά επειδή ενυπάρχει η έλξη του αντιθέτου άσχετα αν στην πορεία και μόνο στην πορεία καταλήγει σε φιλία..Λένε πως δεν υπάρχει ουσιαστική φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα παρά μόνο υπό προϋποθέσεις.........Ένας ερωτισμός θα υπάρχει πάντα είτε επενδυθεί είτε όχι......Και αν εν τέλει ο τύπος σε έβλεπε ερωτικά τιμή σου...Του κέντρισες το ενδιαφέρον........Δεν μπορούσε να σε δει φιλικά...προς το παρών.....Μην τα παίρνεις.....

Senior Member
    Κάτι που εν μέρει θεωρώ τραβηγμένο αλλά το έλεγε ο παλιός ντόκτωρ είναι ότι δεν έχεις φίλο κάποιον που δεν σου αρέσει και σαν άντρας......απλά δεν ταίριαξε το ερωτικό....

Senior Member
    Ντόκτορας είναι...... κάτι ξέρει........

Banned

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Η LIBERCHILD??

:cool::cool:

Senior Member

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Η LIBERCHILD??

Γιατί είναι κακό οτιδήποτε;

Banned
    Originally posted by Flamenco

Γιατί είναι κακό οτιδήποτε;

αυτη ειναι η ερωτηση και οχι η απαντηση φλαμενκο μου....

Senior Member
    Πως περιμένεις να αποδείξει κάποιος ότι κάτι είναι κακό δηλαδή; Συγκρίνοντάς το με το \"καλό\";

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast