to pisma kai o egwismos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

to pisma kai o egwismos

geia sas!!!exw ena thema sxetika me tn prwin mou...eixame mia sxesh gia 1,5 xrono konta stin arxi itan polu wraia alla meta ta xristougenna arxise na mou kanei nera eixe alla3ei polu i sumperifora tou einai apotomos milage asxima den vriskomastan polu suxna ospou mia mera mou zitise xrono na skeftei an 8elei na eimaste mazi kai telika apofasise pws den 8elei na eimaste kai oti 8elei na xwrisoume gia ena diasthma 1-2 mhnes na meinoume monoi mas!!egw ekana ta panta gia na ton ferw pisw erija ton egwismo mou tn ajioprepeia mou mesa se ena vradu ola auta pou piga na ton vrw klaigontas kai to mono pou mu elege itan na prosexw oti magapaei alla dne 8elei na eimaste mazi oti 8elei na prosexw kai oti xreiaste 8a einai dipla mou...meta apo kapoies meres ema8a apo kapoia filh mou ot eixe gnwrisei mia kopela enw eimastan akoma mazi alla milagane mono..entometaju me eixe kanei block sto fb.anagkastika na ftia3w ena pseutiko fb gia na psarepsw...milagame mia vdomada mesa apo ayto to fb kai stn ousia mou tn epefte alla sto telos anakalypse oti eimai egw kai mou to eipe!me pire thl kai milagame kai mou elege diafora oti 8elei na tou gnwrisw autin tn kopela akki egw sumfwnousa xwris na tou deixnw oti zileyw kai mou elege parade3ou oti zileueis kai oti eisai trelo akoma gia mena kai oti me 8es..kai me rwtage an mou 3anaelege na eimaste mazi ti 8a tou eleg kai tu elega sunexeia oxi..an exw tipota me kanenan an ton agapaw kai genika edeixne mia mikri zhleia mou eipe oti 8elei na vgoume gia kafe.tn epomenh mera me 3anaphre kai mpou eipe pws to apogeuma afou 3emperdepsie 8a me parei gia na kanwnisoume alla den pire pote gt efyge gia sparti gia 3 meres gt spoydazei ekei kai pige na parei kati vivlia.exthes pou mpika apo to pseutiko fb mou esteile mnm 3erontas oti eimai i maria me rwtise ti kanw kai ty eipa na me vgalei apo block apo to kanwniko mou profil gia na milame kai kai meta apo ligo esvise to diko tu fb teleiws...kai smr to 3anaanoi3e xwris na 3erw ton logo...ti exete na mou peite gia ola ayta???

Senior Member
    Oταν σου ειπε την πρωτη φορα να κανετε ενα διαλειμα για 2 μηνες, δε τον ρωτησες το λογο? τι σου ειπε?

Junior Member
    ton rwtisa moy eipe gia na hremhsoume ligo kai na doume ti ais8anomaste pragmatika o enas gia ton allon

Junior Member
    kai elege se olous oti den ton noiazei gia mena oti einai mia xara oti den zileuei kai as kanw oti 8elw

Senior Member
    Aυτα που εκανες με τα διπλα προφιλ παντως ειναι πολυ κατινιστικα...! Στις πονηριες βλεπω εισαι πρωτη! :p

Senior Member
    τι ηλικίες έχετε?

Junior Member
    kerasaki ma egw to ekana mono gia na vlepw ti kanei den tou milhsa egw prwti aytos mu esteile..kai petages spontes gia mena alla egw ts prospernousa..alla mou milage polu gluka kai hrema apo ekei..

Junior Member
    kokkinoskoyfitsa kai oi duo 19 eimaste!!

Senior Member
    Λοιπον εγω βλεπω οτι σου κανει τσαλιμακια, συντομα θα εχεις μηνυμα, να το θυμηθεις! Τον καιει αλλα δε θελει να το παραδεχτει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by biol View Post
    kokkinoskoyfitsa kai oi duo 19 eimaste!!
    εγω νομιζω οτι απλα σου κανει τον δυσκολο, τωρα για ποιο λογο, μονο αυτος ξερει.

Junior Member
    makari giati mporei na me pligwse arketa alla akoma tn 8elw kai ton agapaw kai as mn ta paradexomai se ekeinon gt den 8elw na ta parei pali panw tou par ola ayta ekeinos 3erei oti ton agapaw akoma kai tn 8elw!!!

Junior Member
    apla einai egwistis arketa

Senior Member
    Eλα τωρα που σε πληγωσε...

Junior Member
    nai gt ekana ta panta gia epanasundesh kai ekeinos mu akurwne ka8e prospa8eia les kai den upirxa kan gia auton

Senior Member
    άρα είσαι κι εσύ εγωίστρια. :Ρ
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Page 1 of 2 12 LastLast