Results 16 to 22 of 22
Thread: Εγκλιπαρω για βοηθεια!!!
-
06-05-2014, 21:55 #16
Προσωπικά προτείνω να πεις στη φίλη σου ότι έτσι και δεν πληρώσει το μισό νοίκι θα φύγεις από το σπίτι και μετά θα πρέπει να πληρώνει ολόκληρο νοίκι μόνη της. Τότε είναι που θα τη διώξουν, αν δεν πληρώνει καθόλου το νοίκι. Εμμέσως να την απειλήσεις...
Εναλλακτικά, μπορείς να πεις όλη την αλήθεια στον πατέρα σου, κι άμα δε σε πιστέψει πες του μία φορά να της ζητήσει ο ίδιος το μισό νοίκι. Τότε θα καταλάβει!
Σ' αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κοιτάς το συμφέρον σου, δε γίνεται αλλιώς. Καλή και η φιλανθρωπία, αλλά όχι και να γίνεται εις βάρος μας!
Επίσης, όσο μπορείς γυμναστική (έντονο περπάτημα, ποδήλατο κλπ), για να εκτονώνεσαι!...
- 07-05-2014, 01:33 #17
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...λησπερα φιλη μου επειδη πιστευω οτι πασχεις απο καταθλιψη σου στελνω την ιστορια μου να μελετησεις για να αντιμετωπιση της καταστασης,Πιστευω εχεις περασει ζορικα λογω της σχεσης των γονιων σου κ ειναι λογικο να σου βγει σε καταθλιψη τωρα ομως πρεπει να κανεις το καλυτερο για σενα για να θεραπευτεις να σου πανε ολα καλυτερα απο εδω κ περα,Εφοσον πηρες πτυχιο ετσι κ δεν βρισκεις δουλεια εκει δεν καταλαβαινω γιατι να μενεις περισσοτερο,Ο πατερας σου ειναι καπετανιος κ εφοσον αναλαμβανει να σε βοηθαει οικονομικα πιθανον να εχει αρκετους γνωστους λογω της δουλειας του σε ορισμενα μερη για να ζητησει σε καποιον να σε βοηθησει να σου βρουνε δουλεια,η εποχη αυτη ειναι ζορικη κ ετσι κ δεν εχεις μεσον ειναι δυσκολο να βρεις κατι δουλεια της προκοπης εκτος αν βρεις σε καφετερια η ταβερνα με πολυ λιγα λεφτα,Προτεινω να σε βοηθησει ο πατερας σου να βρεις δουλεια καπου αλλου επομενως δεν θα μενεις πλεον με την κοπελα αυτη που σε εκμεταλλευεται,τωρα ετσι κ αυτο δεν ειναι εφικτο κ παραμεινεις εκει φυγε απο αυτο το σπιτι κ βρες ενα εστω κ φτηνοτερο η μικροτερο αρκει να εχεις την ηρεμια σου
07-05-2014, 08:02 #18
οχι ειναι χωρισμενοι και εχουν να μιλησουν 20 χρονια
07-05-2014, 08:09 #19
jim1992 και μυσπ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας....η αληθεια ειναι πως δυσκολευομαι πολυ στο να πω την αληθεια στον μπαμπα μου...ειναι ενας ανθρωπος που με μειωνει συνεχεια και ανεβαζει παντα τους αλλους....το θεμα ειναι πως αυτοι οι 2 ισως λενε και αλλα πραγματα μεταξυ τους δεν ξερω...τις τελευταιες μερες εχω αρχισει να σκεφτομαι την επιστροφη μου στο χωριο κ οτι θα ηταν λυτρωτικο αλλα και παλι εκει θα εχω τον πατερα μου και πραγματικα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο...ο μπαμπας μου οσο για δουλεια δε με βοηθαει μου λεει πως πρεπει μονη μου να τα φροντισω ολα καθως και αυτος εκανε το ιδιο στη ζωη του οποτε και γνωριμιες να εχει ισως τις χρησιμοποιησει για τη συγκατοικο μου αλλα για εμεα ποτε
07-05-2014, 08:11 #20
jim1992 και μυσπ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας....η αληθεια ειναι πως δυσκολευομαι πολυ στο να πω την αληθεια στον μπαμπα μου...ειναι ενας ανθρωπος που με μειωνει συνεχεια και ανεβαζει παντα τους αλλους....το θεμα ειναι πως αυτοι οι 2 ισως λενε και αλλα πραγματα μεταξυ τους δεν ξερω...τις τελευταιες μερες εχω αρχισει να σκεφτομαι την επιστροφη μου στο χωριο κ οτι θα ηταν λυτρωτικο αλλα και παλι εκει θα εχω τον πατερα μου και πραγματικα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο...ο μπαμπας μου οσο για δουλεια δε με βοηθαει μου λεει πως πρεπει μονη μου να τα φροντισω ολα καθως και αυτος εκανε το ιδιο στη ζωη του οποτε και γνωριμιες να εχει ισως τις χρησιμοποιησει για τη συγκατοικο μου αλλα για εμενα ποτε
07-05-2014, 10:32 #21
ναι αλλα πρεπει να κανεις κι εσυ κατι γτ τωρα αυτη εχει βολευτει αφου την σπιτωνεις και την ταιζεις και δεν ειναι μονο αυτο, εχει παρει με το μερος της τον πατερα σου ειναι εγκλημα η τυπισσα.
Και αληθεια να πεις στον πατερα σου παλι μαζι σου θα τα βαλει και γιατι την αφηνες να λεει ψεμματα και γιατι αφησες να διαιωνιζεται η κατασταση, θα χει και δικιο σε αυτο το θεμα. Στην ουσια αυτη σας εκμεταλλευεται και τους δυο.
Αφου πληρωνεις που πληρωνεις εσυ τα εξοδα στειλτην στο γεροδιαολο και βρες αλλο συγκατοικο η καλυτερα βρες αλλο σπιτι με μικροτερο ενοικιο να μενεις μονη σου μην εχεις κι αλλα μπλεξιματα και με αλλους συγκατοικους.Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
07-05-2014, 11:02 #22
Διώξτην απο το σπίτι σου, ακούγεται πολύ κακή επιρροή, μίλα του πατέρα σου, και αν επιμένει πως έχει δίκαιο τότε μην τον λάβεις υπόψην σου και αν δεν θέλει πλέον να σε βοηθά τότε φύγε απο το διαμέρισμα, πήγαινε στην μητέρα σου για λίγο καιρό μέχρι να βρείς δουλειά για να ενοικιάσεις κάτι μόνη σου. Δεν σου κάνει καλό η συμπεριφορά του πατέρα σου, και για την συγκάτοικο δεν το συζητώ εκμεταλλευτρια. Μείνε με την μητέρα σου αν εκείνη σου συμπεριφερετε καλύτερα μέχρι να βρείς κάποια δουλειά και στη συνέχεια ενα σπίτι.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια