Quote Originally Posted by BOOM View Post
Παιδια δεν ξερω για σας,αλλα το δικο μου το στρες δεν παλευοταν χωρις αντικαταθλιπτικο.ηθελα μονο κρεβστι,δουλεια δεν μπορουσα να παω,συγχιση μονιμη,καθολου υπνος,καθολου φαγητο,τρεμουλα μετα κλαμα,μετα τιποτα απο συναισθηματα,ουρολοιμωξη,ε μετοι,εχασα 7κιλα σε 10μερες,ανησυχια.αποπρσγματ οποιηση..μιλαμε για τραγικη κατασταη.οταν με ειδε ο ψυχιατρος τρομαξε,μου πε πολυ απλα οτι αν δεν παρω αγωγη για την αγχωδη διαταραχη θα πεθανω απο ασιτια.ο ψυχοθεραπευτης μου ειπε οτι πρεπει να με πιασει το αντικαταθλιπτικο πρωτα για να δουλεψουμε την σκεψη.τωρα μετα απο 1 μηνα εχω ψυχραιμια.τρωω και κοιμαμαι,κανω ψυχοθεραπεια κ το δουλευω .σε τετοιες περιπτωσεις η αγωγη ειναι μονοδρομος..υπαρχουν βαθμοι στρες ,απο το παρακινητικο αγχος εως το παραλυτικο.εγω επαθα το παραλυτικο...χαχα..οποτε τα χαπακισ μου και παμε!χαχα
Φανταζομαι ποσο δυνατη εισαι κ μαγκας που βγηκες απο αυτο...τελικα ξερεις εχεις ιδεα τι σε βασανισε τοσο...
Η γιτρος μου ειπε να κανω 20 το σιπραλεξ...εχει παρει καποιος αλλος; Μειωνει το αγχος καθολου κ ποτε;;; Γαμωτο