Καθημερινό άγχος για τη σχολή μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Banned
    δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τα παντα επιδη δε το διαβασα ολο αλλα περιπου μια ιδεα πηρα το σιγουρο ειναι ενα μην αφοσιονεσε υπερβολικα σε ενα αντικειμενο οπως μαθηματα σε σημειο να το σκεφτεσαι 24 ωρες καπια στιγμη θα πρεπει να ξεκουραζεσε κ λιγο εγω πχ μικροτερος ειχα αφοσιωθει 24 ωρες στη ζωγραφικη κ οτιδηποτε σχετικο κ στο τελος αρχισε κατι να μη πηγαινει καλα με εμενα ειχα ξεχασει τα παντα κ ζουσα μονο για να ζωγραφιζω ολοι οι ανθρωποι πρεπει καπια στιγμη να κανουν κ μερικες παυσεις ετσι κ καλυτερα αποδιδουν αλλα κ καλυτερα πηγαινουν εγω πιστευω οτι αυτο σου φταιει σου εχει γινει εμονη το διαβασμα σε σημειο να το σκεφτεσαι μερα νυχτα

χαλαρωσε!

δωσε σημασια κ στους ανθρωπους γυρω σου βρες ανθρωπους που σου τεριαζουν κ μοιρασου μαζι τους τα ενδιαφεροντα σου αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο για να νιωσεις κ συ καλυτερα.

Banned
    αν δεν τους βρίσκεις; Είμαι όλη μέρα πανεπιστήμιο-σπίτι. Νοικίαζα και ήμουν απέναντι χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς τίποτα. Το σύστημα δεν σου επιτρέπει να βγαίνεις, ειδικά από εμάς κανείς δεν έβγαινε. Κάθε μέρα έχεις εργασίες και quiz και εξετάσεις, και να θέλεις, μπορείς; Επίσης όταν όλοι οι γύρω σου σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή δεν τους καίγεται καρφάκι; Ή μόνο εσύ τους ψάχνεις και εξαφανίζονται; Άνοιξα ακόμη ένα τεράστιο θέμα, απλά μέσα σ΄όλα αυτά, είμαι ΚΑΙ μόνη μου. Και ειλικρινά, δεν είναι ότι δεν έψαξα, ίσα ίσα που εγώ κάνω πάντα το βήμα. Απλά με κούρασε και ο τόσος ανταγωνισμός! Σε ρίχνει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά. Και όταν αναγκαστικά είσαι στη σχολή τόσες ώρες, πως να τον αποφύγεις; H όταν γυρνάς σπίτι αργά και την επόμενη πρέπει να παραδώσεις εργασία ή να γράψεις εξέταση, πως να χαλαρώσεις;

Senior Member
    Δεν εψαξες να εμενες με καμμια φιλη σου να μοιραζεστε το νοικι? Για να μην εχεις το πηγαινελα.

Banned
    Δεν γνώριζα κανέναν όταν ήρθα, άργησα κιόλας γιατί είχα εκκρεμότητα να ξενοικιάσω το σπίτι εκεί που έμενα. Επίσης νομίζεις πως μια συγκατοίκηση είναι βολική, ακόμη κι αν ξέρεις τον άλλον; Μπορεί να σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα..

Senior Member
    Σωστα ναι, και δυσκολο και να διαβασεις.

Banned
    Aκριβώς, και άλλα πολλά. Μια φορά το επιχείρησα με την κολλητή μου μάλιστα και ήταν ο λόγος που τώρα πια δεν μιλάμε. Οπότε;

Senior Member
    Aς τα παρουμε απ την αρχη.

Banned
    Στους γονείς μου να μιλήσω; Τι προτείνετε;
    Ή να πάρω μια τελική απόφαση και μετά;
    Το 2ο ε; Επίσης δεν θέλω να τους πω κάτι γιατί περνάμε όλοι μας μια φάση με τον αδερφό μου.
    Έχει κατάθλιψη και τον τρέχουμε στις κλινικές και στους ψυχολόγους. -Είναι κληρονομικό φαίνεται!-
    Οπότε καταλαβαίνετε, δεν θέλω να επέμβω και γω και να τους "αποτελειώσω"...

Senior Member
    Mη τους λες τιποτα τωρα. Πες τους διαβαζεις και προσπαθεις.

Banned
    Τον Ιούνιο θα βγουν τα αποτελέσματα. Αν κοπώ έστω και ένα μάθημα (επειδή τα ξανακάνω), δεν θα έχω κουράγιο πια να συνεχίσω τη σχολή. Οπότε τότε θα πρέπει να τους μιλήσω, αλλά, κυρίως, να αποφασίσω τι να κάνω με τη ζωή μου, που δεν έχω ιδέα!

Senior Member
    Τωρα μη λες τιποτα αφου τρεχουνε με τον αδερφο σου. Θα λες ομως οτι ειναι δυσκολα.
    Εισαι και συ καλομαθημενη παντως! Θα σου τα χε μαθει η μαμα ολα στο χερι φαινεται..! Εισαι και τελειομανης! αμαν!

Banned
    Αυτό κάνω, δίκαιο έχεις.
    Μίλα ελεύθερα μωρέ, δεν παρεξηγώ. Για ποιους λόγους το λες αυτό;

Senior Member
    Θα κοιταξεις να μαθεις καποια βασικα πραματα καλα, ακομη και να τα χεις περασει παλιοτερα ετσι επιφανειακα. Για παραδειγμα για να καταλαβεις ηλεκτρομαγνητισμο που λες, πρεπει να ξερεις καλα vector calculus και να ξερεις και λιγο απο μηχανικη. Μετα μπορεις να διαβασεις καποια αυτοτελη πχ κανενα θεωρητικο μαθημα, καμμια ιστορια, διδακτικες, παιδαγωγικα κλπ που δε χρειαζεται να ξερεις προηγουμενα. Εχεις κενα απο παλια, επαθες και ψιλοκαταθλιψη που εμεινες πισω, ε δε θελει και πολυ. Αυπνια, αδρανεια και αρνητικες σκεψεις θα εισαι συνεχεια και ολα μαυρα. Μη σου πω θα σε πιανει και δυσπνοια.

Senior Member
    Δε μπορεις να πας να περασεις ετσι 20 μαθηματα με τη μια! σιγα σιγα! Μολις σου φυγουνε μερικα μετα θα αναθαρησεις.

Banned
    Αυτό ακριβώς. Το ότι έχω κενά είναι ένα τεράστιο θέμα, ε ούτε καν τα διάβαζα, όσο περνάει ο καιρός αυτά μεγαλώνουν και μετά, κλάφτα Χαράλαμπε. Μένω πίσω και μετά κλαίγομαι. Στην περίπτωση μου δεν είναι η αυπνία, είναι το ακριβώς αντίθετο, + η αδράνεια + οι αποτυχίες.. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast