Περίεργη συμπεριφορά! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    Δεν είχα σκοπό να ξαναμιλήσω για όσα αρχικά της είπα, μα επειδή έβλεπα πως έχει αλλάξει, αρχικά έκανα λίγο πίσω, μετά μιλούσα για άσχετα θέματα και στο τέλος έδωσα κάποιες εξηγήσεις, μπας και νιώθει πιο άνετα.
    Γιατί να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση από μένα;
    Σκέφτηκα στην αρχή, αφού της το πα, να απομακρυνθώ, αλλά αυτό δεν θα ταν σαν να περίμενα κάτι; Εκεί που μιλούσαμε συνεχώς, να χαθώ; Θα ήταν σαν να παραδεχόμουν πως από την πλευρά μου κάτι άλλαξε.
    Τέλος πάντως. Τελικά μπερδεύονται τα πράγματα. Από την στιγμή που την είδα αλλιώς, μάλλον το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνόμουν χωρίς εξηγήσεις. Όταν εξηγείς, δυσκολεύουν όλα.
    μα βεβαιως θα ηταν σαν να περιμενες κατι, γιατι οντως περιμενες κατι!!!και πως αλλιως θα μπορουσε να ειναι μετα απο μια τετοια δηλωση?
    το κατι αυτο, δεν ηταν μια ερωτικη ανταποκριση, αλλα η οποια αντιδραση και συνεχεια αποφασιζε εκεινη να δωσει, εφοσον εσυ απο μεριας σου ειχες ξεκαθαρισει τις βλεψεις σου!!

αν ενοιωθες πως ειχες να δωσεις εξηγησεις, καλως τις εδωσες. το να ζητας απο εκεινην ομως επιβεβαιωσεις οτι δεν αλλαξε τιποτε η να επιχειρεις να της αποδειξεις οτι αλλαξε, ειναι εντελως ματαιο. θα ηταν αδυνατον να μην αλλαξει κατι , γιατι αλλαξαν τα δεδομενα της γνωριμιας σας. απλο δεν ειναι?

βεβαιως βρεθηκε σε πολυ δυσκολη θεση,αν δεν ενοιωθε αναλογα για σενα. εκεινη ξεκινησε μια φιλια οπως νομιζε και ισως να ειχε επενδυσει ελπιδες σε αυτη την φιλια και ξαφνικα της προεκυψε ερωτικη διεκδικηση. αυτο προκαλει τεραστια αμηχανια οταν ειναι ανεπιθυμητο,αλλα και μεγαλο προβληματισμο για το αν ειναι δυνατον και με ποιον τροπο να συνεχισει μια τετοια ανιση πλεον ,σχεση.

εγω νομιζω οτι απο την στιγμη που την ειδες αλλιως, καλα εκανες και το ειπες.
    αυτο πιστευω.
    το να απομακρυνοσουν επισης το θεωρω μια σωστη επιλογη, αλλα ετσι θα εχανες την μικρη εστω ελπιδα να μαθεις αν ειχε κι εκεινη αναλογα αισθηματα.
    το χειροτερο ειναι αυτο που ΔΕΝ εκανες. το να συνεχιζες δηλαδη μια ταχα φιλια ενω θα απεκρυπτες τις αληθινες βλεψεις σου για αυτη την σχεση.
    το μονο λαθος ηταν η πιεση που ασκησες και οι εξηγησεις (που εν τελει) ζητουσες.
    το ειπες, αστην να το διαχειριστει. δεν οφειλει να σε ενημερωσει ουτε να σου δωσει εξηγησεις..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα βεβαιως θα ηταν σαν να περιμενες κατι, γιατι οντως περιμενες κατι!!!και πως αλλιως θα μπορουσε να ειναι μετα απο μια τετοια δηλωση?
    το κατι αυτο, δεν ηταν μια ερωτικη ανταποκριση, αλλα η οποια αντιδραση και συνεχεια αποφασιζε εκεινη να δωσει, εφοσον εσυ απο μεριας σου ειχες ξεκαθαρισει τις βλεψεις σου!!

αν ενοιωθες πως ειχες να δωσεις εξηγησεις, καλως τις εδωσες. το να ζητας απο εκεινην ομως επιβεβαιωσεις οτι δεν αλλαξε τιποτε η να επιχειρεις να της αποδειξεις οτι αλλαξε, ειναι εντελως ματαιο. θα ηταν αδυνατον να μην αλλαξει κατι , γιατι αλλαξαν τα δεδομενα της γνωριμιας σας. απλο δεν ειναι?

βεβαιως βρεθηκε σε πολυ δυσκολη θεση,αν δεν ενοιωθε αναλογα για σενα. εκεινη ξεκινησε μια φιλια οπως νομιζε και ισως να ειχε επενδυσει ελπιδες σε αυτη την φιλια και ξαφνικα της προεκυψε ερωτικη διεκδικηση. αυτο προκαλει τεραστια αμηχανια οταν ειναι ανεπιθυμητο,αλλα και μεγαλο προβληματισμο για το αν ειναι δυνατον και με ποιον τροπο να συνεχισει μια τετοια ανιση πλεον ,σχεση.

εγω νομιζω οτι απο την στιγμη που την ειδες αλλιως, καλα εκανες και το ειπες.
    αυτο πιστευω.
    το να απομακρυνοσουν επισης το θεωρω μια σωστη επιλογη, αλλα ετσι θα εχανες την μικρη εστω ελπιδα να μαθεις αν ειχε κι εκεινη αναλογα αισθηματα.
    το χειροτερο ειναι αυτο που ΔΕΝ εκανες. το να συνεχιζες δηλαδη μια ταχα φιλια ενω θα απεκρυπτες τις αληθινες βλεψεις σου για αυτη την σχεση.
    το μονο λαθος ηταν η πιεση που ασκησες και οι εξηγησεις (που εν τελει) ζητουσες.
    το ειπες, αστην να το διαχειριστει. δεν οφειλει να σε ενημερωσει ουτε να σου δωσει εξηγησεις..
    Σωστα!!! Ποιος αλλωστε δε θα απομακρυνοταν μετα απο μια τετοια δηλωση??

Banned
    Αν και...Θα συμπληρωσω μετα την ευστοχη απαντηση της ρεμεντι,επρεπε εσυ να απομακρυνθεις οταν συνειδητοποιησες οτι κατι αισθανεσαι γι'αυτην την κοπελα..Επρεπε να προστατεψεις τον εαυτο σου.Επαναλαμβανω οπως ειπα και χτες,δεν απομακρυνθηκε λογω της επιλογης σου αλλα λογω των συναισθηματων σου προς αυτην.
    Δωσε της χρονο λοιπον και ασε το κυνηγι εξηγησεων τα κανεις πολυ χειροτερα τα πραγματα.

Quote Originally Posted by Αληθινη View Post
    Σωστα!!! Ποιος αλλωστε δε θα απομακρυνοταν μετα απο μια τετοια δηλωση??
    Στο παρελθόν μου έχει ξανατύχει παρόμοια κατάσταση και απέκτησα μια φίλη. Σεβάστηκε την ειλικρίνειά μου και με διαβεβαίωσε πως αν και δεν ενδιαφέρεται θα προχωρήσουμε κανονικά. Το συζητήσαμε αναλυτικά και προχωρήσαμε λοπόν. Θαύμασε μάλιστα, όπως μου χε πει το θάρρος να πω κάτι τόσο σοβαρό. Αλλά η πιο λογική και συνηθισμένη αντίδραση τελικά είναι να απομακρυνθεί ο άλλος. Δεν ξέρω βρε παιδιά, νομίζω αν ήμουν στη θέση της θα λειτουργούσα διαφορετικά. Ίσως γι αυτό άργησα να καταλάβω την αντίδρασή της. Ασφαλώς κι έχει δίκιο η κοπέλα.

Banned
    σεβαστηκε την ηλικρινια σου η ηταν απλα συναδελφος

Junior Member
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    Στο παρελθόν μου έχει ξανατύχει παρόμοια κατάσταση και απέκτησα μια φίλη. Σεβάστηκε την ειλικρίνειά μου και με διαβεβαίωσε πως αν και δεν ενδιαφέρεται θα προχωρήσουμε κανονικά. Το συζητήσαμε αναλυτικά και προχωρήσαμε λοπόν. Θαύμασε μάλιστα, όπως μου χε πει το θάρρος να πω κάτι τόσο σοβαρό. Αλλά η πιο λογική και συνηθισμένη αντίδραση τελικά είναι να απομακρυνθεί ο άλλος. Δεν ξέρω βρε παιδιά, νομίζω αν ήμουν στη θέση της θα λειτουργούσα διαφορετικά. Ίσως γι αυτό άργησα να καταλάβω την αντίδρασή της. Ασφαλώς κι έχει δίκιο η κοπέλα.
    Σεβαστηκε την ειλικρινεια που ειχες απεναντι της μαλλον!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234