Περίεργη συμπεριφορά!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51

Περίεργη συμπεριφορά!

Καλημέρα!

Νέο μέλος στο forum.

Είμαι 40 ετών και το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μια δύσκολη κατάσταση. Ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια κοπέλα. Μετά από από λίγο καιρό αφότου κάναμε παρέα (είχαμε καθημερινή επικοινωνία) και περνούσαμε καλά, ένιωσα εμπιστοσύνη κι αποφάσισα να της πω για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις (αμφί) και πως κάτι αρχίζω να νιώθω για εκείνην. Κι ενώ μέχρι τότε φαινόταν άνετο άτομο με αυτά τα θέματα (αν και straight), άρχισε να απομακρύνεται, μετά έβγαλε πολύ θυμό για μένα και τώρα νιώθω πως έχει αποφασίσει να μου κόψει την καλημέρα. Έχω δεθεί μαζί της και την νοιάζομαι. Η στάση της με έκανε να νιώσω ενοχικά απέναντί της, έβαλα στην άκρη τη δική μου άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπάθησα να την πλησιάσω (είχε δηλώσει πως δεν είναι καλά λόγω δικού της προσωπικού προβλήματος), να την καθησυχάσω πως δεν θα κάνω κάτι προσβλητικό και να ξεχάσουμε ό,τι είπα. Παρ όλα αυτά νιώθω πως έχει αποφασίσει να το βάλει στα πόδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά όταν κατά τα άλλα όλα φαίνονταν τόσο καλά ανάμεσά μας. Δεν ανοίγομαι εύκολα, 2-3 φορές το έχω ξανακάνει, αλλά πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πράγμα. Φταίει η ανωριμότητά της (δεν φαινόταν ανώριμο άτομο), το γεγονός ότι με ήξερε λίγο, είναι φόβος, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στην φτωχή πια επικοινωνία μας (και πάντα με δική μου πρωτοβουλία πια) το παίζω πως δεν τρέχει τίποτα για να μην της φορτώνω και τα δικά μου. Δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση κι αν ναι πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Banned
    για να ειχες σχεση μαζι της αν τεριαζατε πραγματικα θα ειναι κ αυτη αμφι κ να παιζει θεατρο

αν δε συμβενει αυτο τοτε απλα δε τεριαζατε καν

πολες γυναικες ειναι τρομερα κολημενες με αυτο το θεμα μολις ακουσουν τη λεξη αμφι γκει η λεσβια τρωνε τη γλωσσα τους σα να ακουνε βρισιες κ δε λενε λεξη μηπως της ειπες καπια απο αυτες τις λεξεις? εχω δει γυναικες που ξερω οτι ειναι αμφισεξουαλικες να παιζουν θεατρο μεχρι τελικης πτωσης εχουν τοσα ταμπου που σου σπανε τα νευρα αν τους μιλησεις για αυτο το θεμα

τωρα..
    έβγαλε πολύ θυμό για μένα
    αυτο εμενα μου εχει συμβει ενα εκατομυριο φορες αφου καπια στιγμη ειπα αν κοιταξεις τα θεματα που ανοιξα οτι εχω σχεση με μια κοπελα αμφισεξουαλικη κ καπιοι επαθαν αμοκ εναντιον μου κ μου πασαρουν συνεχεια ενα εκατομυριο ψευτικες δικαιολογιες κ νομιζεις οτι θα τις πιστεψω κ τελικα το μονο που καταφεραν ειναι να τους ακουω κ να κλεινω τα αυτια μου

τωρα αν αυτη επιμενει σε αυτο το βιολι πολα ενδεχομενα μπορει να ειναι ανοιχτα αν την ηξερα καλυτερα θα το ειχα μαντεψει

Senior Member
    Aλεξακο με καμια αμφισεξουαλικη κοπελα δεν ειχες σχεση...
    Σταματα αυτο το πραγμα π κανεις....
    Αγαπητε αλεξακο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    Καλημέρα!

Νέο μέλος στο forum.

Είμαι 40 ετών και το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μια δύσκολη κατάσταση. Ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια κοπέλα. Μετά από από λίγο καιρό αφότου κάναμε παρέα (είχαμε καθημερινή επικοινωνία) και περνούσαμε καλά, ένιωσα εμπιστοσύνη κι αποφάσισα να της πω για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις (αμφί) και πως κάτι αρχίζω να νιώθω για εκείνην. Κι ενώ μέχρι τότε φαινόταν άνετο άτομο με αυτά τα θέματα (αν και straight), άρχισε να απομακρύνεται, μετά έβγαλε πολύ θυμό για μένα και τώρα νιώθω πως έχει αποφασίσει να μου κόψει την καλημέρα. Έχω δεθεί μαζί της και την νοιάζομαι. Η στάση της με έκανε να νιώσω ενοχικά απέναντί της, έβαλα στην άκρη τη δική μου άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπάθησα να την πλησιάσω (είχε δηλώσει πως δεν είναι καλά λόγω δικού της προσωπικού προβλήματος), να την καθησυχάσω πως δεν θα κάνω κάτι προσβλητικό και να ξεχάσουμε ό,τι είπα. Παρ όλα αυτά νιώθω πως έχει αποφασίσει να το βάλει στα πόδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά όταν κατά τα άλλα όλα φαίνονταν τόσο καλά ανάμεσά μας. Δεν ανοίγομαι εύκολα, 2-3 φορές το έχω ξανακάνει, αλλά πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πράγμα. Φταίει η ανωριμότητά της (δεν φαινόταν ανώριμο άτομο), το γεγονός ότι με ήξερε λίγο, είναι φόβος, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στην φτωχή πια επικοινωνία μας (και πάντα με δική μου πρωτοβουλία πια) το παίζω πως δεν τρέχει τίποτα για να μην της φορτώνω και τα δικά μου. Δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση κι αν ναι πώς μπορεί να γίνει αυτό.
    υποθετικα:
    ισως σε εβλεπε καθαρα φιλικα και η ερωτικη διασταση που της εδειξες και κυριως οι δικες σου προθεσεις, την απομακρυναν.
    οταν καποιος που δεν βλεπουμε και δεν θελουμε να δουμε ερωτικα μας αποκαλυπτει τις ερωτικες προθεσεις του, μας απωθει. εκτος κι αν τον χρησιμοποιουμε για να τονωσουμε τον εγωισμο μας.
    βαλε σε αυτο και υφερποντα ταμπου περι ομοφυλοφιλιας και εχεις τον θυμο της φιλης σου... μπορει να θεωρησε οτι την πλησιασες σαν φιλη εκ του πονηρου, μεχρι να καταφερεις να της αποκαλυψεις τις ερωτικες σου διαθεσεις.

Banned
    μεχρι να καταφερεις να της αποκαλυψεις τις ερωτικες σου διαθεσεις.
    δε σου συνηστω να το ξαναεπιχηρισεις

παντος εκτος αν εμφανιστει μπροστα σου καπια που να στο πει πρωτη εκινη το σιγουρο παντως ειναι οτι οταν καπιον τον θες δε ψαχνεις αφορμη να βρεις αιτια να σηκωθεις να φυγεις ουτε να του προβαλεις τα δικα σου ελαττωματα με το παραμικρο εκτος αν ειχε σχεση πισω απο τη πλατη σου κ βρηκε την ευκαιρια που εψαχνε καιρο αλλα εμπιρικα στο λεω αν εχεις τετιες τασεις ειναι πολυ πιθανο να πεφτεις σε αμφισεξουαλικες συνεχεια γιατι απλα οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε κ οταν κατι το θες πολυ αυτο καπια στιγμη αρχιζει κ σε κυνηγαει

πολα ενδεχομενα μπορει να συμβαινουν

ομως

οπιος θελει κατι βρισκει λογους
    οπιος δε το θελει βρισκει αιτιες

αλλα αν τεριαζατε πραγματικα που δε το ξερω αυτο αυτο θα ταν σιγουρα φαντασιωση στο μυαλο της αλλα δε θα στο ομολογισει.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Γεια bluesk! Ποσο καιρο κανετε παρεα; Ολο αυτο το διαστημα, πριν της πεις για σενα, πως ηταν η σταση κ η συμπεριφορα της; Θεωρεις πως υπηρχε ερωτικο ενδιαφερον απο την πλευρα της;

Quote Originally Posted by marianna1984 View Post
    Γεια bluesk! Ποσο καιρο κανετε παρεα; Ολο αυτο το διαστημα, πριν της πεις για σενα, πως ηταν η σταση κ η συμπεριφορα της; Θεωρεις πως υπηρχε ερωτικο ενδιαφερον απο την πλευρα της;
    Καλησπέρα! Κάναμε παρέα περίπου 3 μήνες. Περνούσαμε πολύ ωραία. Βρισκόμασταν όλο χαρά και γενικά έπεφτε πολύ γέλιο κι από τις δυο. Ορισμένες φορές μου φαινόταν εντελώς αθώα, άλλες φορές πως πρέπει να είχε καταλάβει για μένα κι ευγενικά το προσπερνούσε. Μόνο 2-3 φορές είχα σκεφτεί πως ίσως υπήρξε κάτι από την πλευρά της...Κυρίως παρατηρώντας τη ματιά της, το στυλ όταν μου μιλούσε και την στάση του σώματος. Έδειχνε πολλή χαρά όταν βρισκόμασταν, απέφευγε το βλέμμα μου όταν την κοιτούσα κατάματα. Το θέμα είναι γιατί φέρεται όπως φέρεται και το μπορώ να κάνω να μην την χάσω. Αν ήδη δεν είναι αργά.

Banned

Αλεξανδρε τα δικα σου με την δικια σου τα ξεχασες ? ( απο το 16 και 20 και μετα )

https://www.youtube.com/watch?v=5ulccHC67D8

Banned
    Θα συμφωνησω με την ρεμεντι..Νομιζω οτι εκανες λαθος να αποκαλυψεις οτι νιωθεις καπως για την φιλη σου,νομιζω ολοι ετσι αντιδραμε και σε στρειτ καταστασεις.
    Προφανως της δημιουργησες αμηχανια και γι'αυτο και απομακρυνθηκε οχι λογω της σεξουαλικης επιλογης σου αλλα λογω των συναισθηματων σου προς αυτην.

Junior Member
    Το βρισκω φυσιολογικο να απομακρυνθει απο τη στιγμη που εκεινη σε εβλεπε φιλικα. πως θα μπορουσε να κρατησει μια σχεση οπου εσυ θα την βλεπεις ερωτικα ?? μπορει να σκεφτηκε οτι εσενα ηταν εξαρχης αυτος ο σκοπος σου και γι αυτο την πλησιασες! δεν ειναι θεμα ρατσιστικης συμπεριφορας αλοιμονο ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του. Ειναι σοκ, προσπαθησε να καταλαβεις την αντιδραση της δεν ειναι τοσο παραλογη να της αποκαλυπτεις συναισθηματα!

Banned
    Quote Originally Posted by Αληθινη View Post
    Το βρισκω φυσιολογικο να απομακρυνθει απο τη στιγμη που εκεινη σε εβλεπε φιλικα. πως θα μπορουσε να κρατησει μια σχεση οπου εσυ θα την βλεπεις ερωτικα ?? μπορει να σκεφτηκε οτι εσενα ηταν εξαρχης αυτος ο σκοπος σου και γι αυτο την πλησιασες! δεν ειναι θεμα ρατσιστικης συμπεριφορας αλοιμονο ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του. Ειναι σοκ, προσπαθησε να καταλαβεις την αντιδραση της δεν ειναι τοσο παραλογη να της αποκαλυπτεις συναισθηματα!
    α ετσι ειναι δηλαδη ε? δηλαδη η πανουργια κ οι ελιγμοι θεωρουνται αρετες δηλαδη αν της φαιροταν υπουλα κ τις το εκρυβε θα ηταν σωστος αλλα επιδη της ειπε την αληθεια στραβωσε

Senior Member
    μηπως αυτη εχει καποια σχεση?
    απο τη μια μπορει να σοκαριστηκε αλλα απο την αλλη θα μπορουσε να σου πει οτι δεν ενδιαφερεται να κανει σχεση μαζι σου και να μεινετε φιλοι η να ξεκοψετε.
    παει καιρος απο τοτε που της ειπες τι νιωθεις??
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    να σοκαριστηκε
    νai καλα καπου το χω ξαναδει αυτο το εργο σιγα μη σοκαριστικε ισως φοβηθικε οτι αν δεν εφευγε μηπως ο αλλος υποπτευθει οτι ειναι κ αυτη το ιδιο απο οτι υποθετω

Page 1 of 4 123 ... LastLast