Ψύχωση, μανία και κατάθλιψη απο Κεταμίνη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Senior Member
    ετσι οπως λενε the mind is a terrible thing to waste..

διαβασε φιλοσοφια, πλατωνα κλπ. για να δεις πως να εχεις το ευ ζειν.

Quote Originally Posted by Bromden View Post
    Φιλε Αρη, η κεταμινη δεν ειναι φαρμακο για ανθρωπους, για να μου τη δωσει καποιος. Δυστηχως δηλαδη, διοτι ΜΑΛΛΟΝ θα ηταν πιο ελεγχομενη αν πηγενε για ανθρωπους. Και μπατσοι να σε πιασουν με Κ, δε σου κανουν πολλα απ οτι ξερω, αντε να στην κατασχεσουν. Τα πίνανε οι φίλοι μου εκει ένα βράδυ και επειδή ήθελα να γίνω χάλια να ξεφύγω ήπια κ εγω τις μυτιές μου. Το μονο που ηξερα γι αυτο το σκατόπραμα ειναι οτι σε χαλαρώνει και σε τριπάρει. Οπως τα λες ειναι. Οι κτηνιατροι τη χρισημοποιουν την Κετα, και ειναι ηρεμιστικο αλόγων.

5-ΗΤ 2Α, μιας και ανεφερες απώλεια ελεγχου και επιθετικοτητα, ακου σκηνικο. Ενα κρυο βραδακι του Φλεβάρη που λες ειχα πιει ...... κατσε πως το λενε.... χμμ... " Ενα μπαφακι σαν ανθρωπος μωρε" (εδω γελαμε), και οπως ειμαι σε φαση υπερσκεψης, τρωω μια ΑΓΡΙΑ φρικη που σε αλλη περιπτωση θα ηταν ενας ελαφρυς προβληματισμος. Οπως κραταγα μια κεραμικη κουπα την κοπανησα στον τοιχο ουρλιαζοντας και το επομενο που θυμαμαι ειναι να ανοιγω την πορτα στους μπατσους και μετα να τρεχω να ραψω τον τενοντα του δαχτυλου μου και να μην μπορω να δουλεψω στον υπολογιστη για ενα μηνα. Επι ενα μηνα μετα απ αυτο, το χορτο μου εβγαζε θλιψη και ανυσηχια ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορα που το πινα και εκει εφαγα τη φαπα και το τελευταιο μου γάρο το ηπια στις 28 Μαρτιου 2015 ( και το περηφανευομαι χεχε :) ) !! Και που λες ναι καθε μερα επινα παρα το ιστορικο. τι να πει ενα 5μηνάκι που είχα κόψει? Ακομα και τοτε σκεφτομουν μερα νυχτα ποτε θα ξαναπιω χορτο. Τοση άγνοια του κινδύνου ! Και στα καλά σου να είσαι φίλε μου, το χασίσι σε κάνει πιο τεμπέλη και απο χειμερία νάρκη, και σε πολλες περιπτωσεις δημιουργει διπολικο χαρακτήρα ! Τωρα πια ξαναλέω είμαι 100% drug-free. Ουτε τσιγαρο κανονικό δεν καπνιζω. Γυμναστική, ιστοσελίδες και κανά ξύδι στο που και που ίσα ισα για λιγο κεφαλακι. Χωρις μεθυσια και μαλακιες !
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    :confused: απο το ενα στο αλλο, αστα ολα αυτα, το θεμα δεν ειναι μονο αν ειναι παρανομα αλλα αν ειναι και βλαβερα για τον οργανισμο

Page 3 of 3 FirstFirst 123