Results 16 to 30 of 33
Thread: τρελλαινομαι?βοηθεια παλι!
-
12-05-2014, 22:15 #16
οχι μενω με τον αντρα μου.
- 13-05-2014, 00:42 #17
Αδιαφόρησε πλήρως και συγκεντρώσου κάπου αλλού. Είναι ο τρόμος ότι θα πάθεις κάτι και όχι ότι έχεις πάθει κάτι. Ξέρω κι από δικά μου συμπτώματα τι σου λέω, δε μουρθε έτσι απλά. Νομίζεις πως δεν έχεις τον έλεγχο, συγκεντρώσου εκείνη την ώρα στο αμάξι σε μια μελωδία ή σκέψη που σου αρέσει
13-05-2014, 09:43 #18
καταλαβαινω τι λες.το προβλημα μου ειναι οτι εκεινες τις στιγμες εχω πληρη αποσυντονισμο κ πληρη ελλειψη συγκεντρωσης σα χαμενη.
σημερα το πρωι που ξυπνησα ξυπνησα παλι με φοβο και αρχισα να λεω απο μεσα μου συνεχομενα "ειμαι καλα, ειναι ολα στο μυαλο μου, δεν εχω τιποτα, ειμαι καλα.εχω μπει σε τριπακι, σε λουκι, ειμαι καλα δεν χανω τον ελεγχο.δεν τον εχασα ποτε" κ καπως συνηλθα.οδηγησα ψυχραιμα.ηρθα στην δουλεια ψυχραιμα αλλα εχω αποπραγματοποιηση ρε γμτ!δε βαριεσαι..δεν του δινω σημασια κ αυτουτωρα.
καποια στιγμη θα περασουν.τι στο καλο! το χω ξαναπερασει κ μια χαρα ειχα γινει.οποτε κ αυτο θα περασει.πως νιωθετε εσεις?
13-05-2014, 11:14 #19
Καλημερα καλη μου φιλη! Εγω περιπου τα ιδια..Χθες ομως ημουν πολυ καλυτερα! Οταν ανεφερα κατι για δωρο Θεου εννοουσα την θεραπεια μου πριν πολλα χρονια,οχι την ιδια την αποπροσωποποιηση! Γιατι και τοτε ετσι νομιζα,οτι δεν θα μου περνουσε ποτε! Βεβαια ηταν μια μιξη,καταθλιψης και ελπιδας ταυτοχρονα! Παντως τοτε το θετικο απ'οτι θυμαμαι,ηταν οτι δεν ειχα φοβια οταν εμενα μονος με τον εαυτο μου. Αυτο ειναι που δυσκολευει τα πραγματα τωρα ακομη περισσοτερο.Βεβαια ακομη και τωρα το πιστευω ακραδαντα οτι προκειται για κατι περαστικο,για ολους μας.Απλα ειμαστε ανυπομονοι και απελπιδες και αυτο ειναι το χειροτερο.Εχω παντως την εντυπωση οτι τα φαρμακα κανουν καποιο καλο σιγουρα,αλλα νομιζω οτι υπαρχει και η σκοτεινη πλευρα τους που ελλοχευει αργοτερα.Θελω να πω οτι γινεσαι δεσμιος μιας καταστασης που καποιους δεν συμφερει να αποδεσμευτεις ποτε..Αλλα ελλειψει υπομονης ολα επιτρεπονται!
13-05-2014, 11:40 #20
μα τα ατνικαταθλιπτικα τα πηρα παλι πριν 5 χρονια για 8 μονο μηνες κ τα κοψα μονη μου.δεν κανουν εξαρτηση.
αλλο τα αγχολυτικα κ αλλο τα αντικαταθλιπτικα.τα αντικαταθλιπτικα δεν δρουν στο κεντιρκο νευρικο συστημα.δεν ειναι ηρεμηστικα.δεν δημιουργουν εξαρτηση.απλα δινουν σεροτονινη σαν ορμονικη αποκατασταση.τα αγχολυτικα ειναι τα χειροτερα φαρμακα ever.
13-05-2014, 11:44 #21
Εχεις δικιο οντως ετσι ειναι, Απλα ρε μπουμ να παρει η ευχη δεν ειναι καλυτερα να ξεπερνας κατι με φυσικο τροπο; Οταν βεβαια νιωθεις οτι μπορει να γινει κατι τετοιο.Στο κατω,κατω κι'εσυ το εχεις ξεπερασει ετσι,απλως τωρα βιαζεσαι!
13-05-2014, 12:13 #22
ρε να σου πω την μαυρη αληθεια..παλια ειχα την ιδια αντιληψη με σενα.ενιωθα πιο πολυ πεισμα κ ενιωθα μειωμενη που μου ειπε ο γιατρος να παρω αντικαταθλιπτικο.σαν να πληγωθηκε ο εγωισμος μου..σαν να μην ηθελα να με αλλαξω, τα φοβομουν κλπ.μεγαλωνοντας τα απομυθοποιησα τα αντικαταθλιπτικα.διαβασα ενημερωθηκα,ειδα κ οτι φιλοι μου πηραν κ γενικως μου φυγε αυτο το ταμπου σχετικα.
θεωρω πως βοηθανε πιο πολυ απο οσο κακο κανουν.μονο τοτε τα παιρνουμε αυτα.εμενα μου εδωσαν κ zanaχ πριν 1 μηνα στις αρχες κ πηρα μονο 1 εβδομαδα.μετα δνε επετρεψα στον εαυτο μου να παρω αλλο zanax .ειναι κωλοφαρμακοδημιουργει τα ιδια κ χειροτερα.σε κανει να θες να κοιμασαι κ οχι να βγεις στην ζωη.
δεν αντεχω πια να υποφερω.εχω υποφερει πολυ στην ζωη μου.αφου ο εγκεφαλος μου χασκει απο σεροτονινη αποφασισα να του την δωσω.οπως ο θυρεοειδης μου παραγει πολυ Τ4 κ πρεπει να παρω ενα φαρμακο καθε μερα για να τον ηρεμω.ετσι βλεπω κ το αντικταθλιπτικο.
ολα με μετρο κ σωστη χρηση πανω απο ολα! κ ο.τι πει ο γιατρος φυσικα.
13-05-2014, 12:20 #23
ΠΩς πας σημερα απο αποπραγματοποιηση?εγω σημερα την εχω εντονα..
13-05-2014, 13:59 #24
Χθες απο το απογευμα και μετα ημουν καλουτσικα. Σημερα ειμαι στενοχωρημενος γιατι σκεφτωμαι οτι μαλλον πρεπει να κανω δικοπη του λαντοζ. Απο χθες εχω πονοκοιλο. Δεν ξερω τι να κανω. Η αποπροσωποποιηση υπαρχει. Κατσικωθηκε ρε παιδι μου,αλλα ξερει οτι εχει ημερομηνια ληξης,γι'αυτο μαλλον επιμενει! Εσενα σου βγαζει υπαρξιακο φοβο,η ας πουμε δυσφορια;
13-05-2014, 14:06 #25
στην αρχη μου εβγαζε δυσφορια.τωρα θα ελεγα μου βγαζει λιγο ανησυχια κ απογοητευση κ σκεφτομαι...πφφφ αλλη μια μερα με αυτο.κ λιγο προβληματισμο αν θα το εχω κ αυριο κ μεθαυριο κ τετοια.γενικως με ενοχλει αρκετα και μου τη δινει.αλλα το απογευμα που νιωθω καλυτερα φευγει κ αυτη.εμενα ειναι εντονη το πρωι.
που θα παει...θα τα θυμομαστε κ θα γελαμε!
13-05-2014, 14:08 #26
Μολις μιλησα με τον γιατρο ο οποιος ειναι και προσωπικος φιλος. Μου ειπε να το παρω μερα παρα μερα μισο και την Παρασκευη θα βρεθουμε για καφεδακι,οποτε θα τα πουμε εκτενεστερα. Παντως εμενα αυτο το θεμα με το εντερο δεν μου κολλαει..Γνωριζω ανθρωπους με σοβαρο προβλημα στο εντερο και παιρνουν τετοια φαρμακα. Ενταξει εχω και'΄γω ενα θεματακι με το εντερο(ευερεθιστο),αλλα τοσο ρε παιδι μου; Η πλακα ειναι οτι δεν εχω προβλημα με τις κενωσεις,μονο πονο και φουσκωμα.
13-05-2014, 14:13 #27
εχω κ γω συνδρομο ευερεθιστου εντερου κ εχω παρατηρησει οτι εχω ελαχιστη διαρροια.σορυ για την αηδιαστικη περιγραφη μου.
ομως δεν το κοβω ο κοσμος να χαλασει!δεν κανει να κοβεις αντικαταθλιπτικο στη μεση θεραπειας πριν ολοκληρωσεις καποιους μηνες.σου κανει χειροτερη καταθλιψη απο πριν.
προσπαθησε να το αντεξεις κ δωσε βαση στην διατροφη σου.
μη τρως σαλτσες κ γαλα κ λαχανικα μεχρι να το συνηθησει το εντερο σου.τρωγε ζυμαρικα με τυρακι, κρεας ψητο κ ρυζια κ τετοια.μηπως το ενετερο σου εχει ερεθιστει με το στρες κ οχι απο το λαντοζ?γιατι οσοι εχουν ευερεθιστο εντερο πονουν περισσοτερο απο το στρες κ οχι απο καποιο φαρμακο.
13-05-2014, 14:39 #28
Η πλακα ειναι οτι ΔΕΝ εχω προβλημα με τις τροφες!!!!!! Θα τρελαθω τελειωωωωωωωςςςςςςςς!!!!!!!!!! Ρε μπας κι'εχω τιποτε στο εντερο; Ωρα ειναι να μου μπει καμια ιδεα τωρα...αυτο μονο μου ελλειπε! Πριν 2 χρονια παλι καπως ετσι ξεκινησα και μετα το επαιρνα ενα μερα παρα μερα χωρις προβλημα.
13-05-2014, 14:43 #29
ποτε σε πιανει ο πονος?μετα απο λιγη ωρα που παιρνεις το ladose?ή πιο μετα ακομα?
κανε υπομονη θα το συνηθισει ή απλα παιρνε το μερα παρα μερα.
13-05-2014, 15:04 #30
Ο πονος με πιανει σηνηθως μετα απο τεσσερις πεντε ωρες.Ενταξει δεν ειναι και κολικος αλλα ειναι καπως ενοχλητικο. Βασικα μου δημιουργει φουσκωμα οποτε απο'κει προερχεται και ο πονος. Δεν ξερω αν αλλαξω φαρμακο. Παντως το entact που δοκιμασα αρχικα ηταν περιπου τα ιδια. Λες και πρεπει για καποιον λογο να υποφερω για καποιο διαστημα.Οσο παραλογο κι'αν ακουγεται κατι τετοιο αρχισα να πιστευω.