Results 1 to 8 of 8
Thread: Bloonis . που παω ?!
-
11-05-2014, 12:43 #1
Bloonis . που παω ?!
Γεια σας ! Θα ηθελα να μου πειτε τι γνωριζετε για τα φαρμακα bloonis των 2,5 mg. Εχω περα απο διαταραχη πανικου,πανελληνιες σε κατι μερες. Ειμαι σε αγωγη με σιπραλεξ εδω και 1,5 χρονο κ μιας και δεν με πιαναν τα ζαναξ , ο αγαπημενος μου ντοκτορ -δεν το λεω ειρωνικα - μου εδωσε αυτα τα χαπια γιατι ειμαι σε μια κατασταση συγχυσης ! Τα φωτα σας !
- 11-05-2014, 14:12 #2
Καλημερα! Γιατι σου προσθεσε τα καινουργια φαρμακα; Με το σιπραλεξ δεν ησουν καλυμενη; Τα αντικαταθλιπτικα ειναι νομιζω η ενδεδειγμενη φαρμακοθεραπεια για καταστασεις αγχους και πανικου.Μηπως διεκοψες την θεραπεια σου;
11-05-2014, 14:21 #3
Ναι ημουν καλυμμενη σε καταστασεις ομως νορμαλ αγχους. Εν ολιγοις σε καθημερινες καταστασεις.Τωρα που ερχονται οι πανελληνιες,εχω αδρανοποιηθει τελειως,δεν διαβαζω και εν ολιγοις ειμαι σε ενα συνεχες αγχος απο την μια γιατι δεν διαβαζω ( επειδη δεν μπορω ) κι δεν θελω να παει ο αγωνας μ χαμενος και απο την αλλην γιατι περναω μια πιο δυσκολη φαση . Νιωθω συνεχεια στεναχωρημενη , πολυ ηττοπαθεια και κακο και γενικα ειμαι μια του υψους κι μια του βαθους. Οποτε θα παιρνω αυτα τα χαπια μονο για ενα μηνα αυστηρα ,μεχρι δηλαδη το τελος των πανελληνιων. Δεν διεκοψα την θεραπεια μου και δεν προκειται,ολα με συμβουλη γιατρου! Τελικα τι ειναι αυτα τα χαπια ? γραφει κατι για αντιψυχωσικα και τα επαιξα λιγο!!
11-05-2014, 14:31 #4
Το ότι παίρνεις αντιψυχωσικά δε σημαίνει πως έχεις ψύχωση, μην ανησυχείς. Είναι για να μην έρχονται οι σκέψεις σα χιονοστιβάδα, βοηθάει στην ισορροπία του εγκεφάλου. Οπότε πιστεύω θα σε βοηθήσει για τη δοκιμασία των Πανελληνίων!
11-05-2014, 14:34 #5
Μωρε ξερω οτι δεν εχω ψυχωση . Απλα ειμαι μονο 18 χρονων και δεν ξερω κατα ποσο οι κωλοπανελληνιες αξιζουν να γινω μια αποθηκη χαπιων !!!
11-05-2014, 14:39 #6
Ελα βρε κοριτσι μου,αν δεν το θελησεις εσυ δεν προκειται να γινεις αποθηκη χαπιων. Παντως δεν ξερω αλλα και οι γιατροι,μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι θελουν δουλεια...Δεν καταφερομαι εναντιων τους,αλλα μερικες φορες καποιοι απο δαυτους ειναι ψυχροι επαγγελματιες. Παντως αυτα τα χαπια πρωτη φορα τα ακουω! Στο διαδυκτιο δεν βρηκες τιποτε;
11-05-2014, 14:44 #7
Tωρα μολις τα βρηκα! Ειναι αντιψυχωσικο φαρμακο και για διπολικη διαταραχη. Γραφει και κατι για βαρια στενοχωρια και αγχος. Παντως συνιστα προσοχη στην συγχωρηγηση με αντικαταθλιπτικα.
11-05-2014, 14:45 #8
Τον συγκεκριμενο ψυχιατρο τον εκτιμω και τον σεβομαι απιστευτα. Δεν θα επαιζε με χαπια ιδιαιτερα οταν εχει να κανει με νεαρη κοπελα γιατι αυτος αναλαμβανει γενικα χοντρες κ δυσκολες καταστασεις. Σιγουρα κοιταει και την δουλεια του , οπως και ο καθενας που καταπιανεται με εναν συγκεκριμενο κλαδο. Απλα ο συγκεκριμενος ξερω οτι δεν κοιταει ΜΟΝΟ αυτην,νοιαζεται για τον θεραπευομενο.Βρηκα αλλα οχι πολλα πραγματα . Απλα οτι ειναι αντιψυχωσικα και χορηγουνται ως σταθεροποιητης διαθεσης στην διπολικη διαταραχη
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια