Ξεπερασμα χωρισμου - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 259
    Senior Member
    ετσι μπραβο..γραψτην..εμεις νοιαζομαστε αυτες οχι..αρα γιατι να το συνεχιζουμε

Senior Member
    Σε αυτές τις ηλικίες unforgiven οι σχέσεις κρατάνε λίγο γιατί παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό, την παύλα (δεν λέω κακά λόγια), θέλεις να γνωρίσεις έρωτες, θέλεις να επιδειχθείς σε φίλους/φίλες κλπ. Αυτά είναι παιδιάστικα μεν άλλα εντελώς φυσιολογικά για την ηλικία σου πράγματα.
    Αν νομίζεις ότι θα είσαι κολλημένος με αυτήν για μια ζωή... πλανάσαι πλάνην οικτράν!
    Αυτά που θέλεις στα 20 δεν είναι αυτά που ήθελες στα 10 και δεν είναι αυτά που θα θέλεις στα 30 που με την σειρά τους δε θα είναι αυτά που θα θέλεις στα 40 κ.ο.κ.
    Δεν εννοώ ότι θα σου πάρει δεκαετία για να την ξεπεράσεις. Με τίποτα!!! Ρε ούτε το καλοκαίρι δε θα βγάλει σου λέωωωωωωωω

Senior Member
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Σε αυτές τις ηλικίες unforgiven οι σχέσεις κρατάνε λίγο γιατί παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό, την παύλα (δεν λέω κακά λόγια), θέλεις να γνωρίσεις έρωτες, θέλεις να επιδειχθείς σε φίλους/φίλες κλπ.
    και αν σε εχει κανει η αλλη να πιστεψεις οτι ακριβως αυτο ΔΕΝ συμβαινει
    και μετα σε αφησει
    τι να πεις τοτε?

Senior Member
    Σε αυτές τις ηλικίες unforgiven οι σχέσεις κρατάνε λίγο γιατί παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό, την παύλα (δεν λέω κακά λόγια), θέλεις να γνωρίσεις έρωτες, θέλεις να επιδειχθείς σε φίλους/φίλες κλπ. Αυτά είναι παιδιάστικα μεν άλλα εντελώς φυσιολογικά για την ηλικία σου πράγματα.
    Αν νομίζεις ότι θα είσαι κολλημένος με αυτήν για μια ζωή... πλανάσαι πλάνην οικτράν!
    Αυτά που θέλεις στα 20 δεν είναι αυτά που ήθελες στα 10 και δεν είναι αυτά που θα θέλεις στα 30 που με την σειρά τους δε θα είναι αυτά που θα θέλεις στα 40 κ.ο.κ.
    Δεν εννοώ ότι θα σου πάρει δεκαετία για να την ξεπεράσεις. Με τίποτα!!! Ρε ούτε το καλοκαίρι δε θα βγάλει σου λέωωωωωωωω
    μακαρι....μακαρι....σε ευχαριστω φιλε..οτι θελω θα γραψω...ευχαριστω πολυ

Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    και αν σε εχει κανει η αλλη να πιστεψεις οτι ακριβως αυτο ΔΕΝ συμβαινει
    και μετα σε αφησει
    τι να πεις τοτε?
    Ε τι να πεις ρε,ολοι την εχουμε πατησει,και ετσι πρεπει.Δεν γινεται να ζεις τελειως με το μυαλο.Σημασια εχει να μπορεις να δεις πιο καθαρα οταν αποστασιοποιεισαι και να μαθαινεις.

Senior Member
    Τελικά 10 μέρες κράτησε η ερωτική απογοήτευση του unforgiven...
    Μια βδομάδα τώρα δεν μας την έχει αναφέρει την πρώην του (έχει άλλο καημό τώρα ...το μηχανάκι)!

Έτσι είναι ο έρωτας ρε παιδί. Και είναι επώδυνα μεν αλλά φυσιολογικά δε, τα συναισθήματα σου.

Μπορει να κανει βολτες με το μηχανακι πιωμενος και νταλκαδιασμενος και να σπασει κανενα κεφαλι ομως.Αλλα προβληματα απο εκει.

Ασχετο,ηξερα εναν που ειχε τρακαρει 2-3 φορες με αμαξι για να τον προσεξει η πρωην του.

Junior Member
    καλησπέρα
    συμφωνώ, δε νμιζω συγκεκριμένος τροπος να ξεπερασεισ καποιον... Απλως φροντισε να σαι καλα και σιγα σιγα να σιγουρευτεις οτι δε θα επαναλαβεις τα ιδια λαθη και οτι θα κηνυγησεις αυτο που πραγματικα΄θεσ!

Senior Member
    Τελικά 10 μέρες κράτησε η ερωτική απογοήτευση του unforgiven...
    Μια βδομάδα τώρα δεν μας την έχει αναφέρει την πρώην του (έχει άλλο καημό τώρα ...το μηχανάκι)!

Έτσι είναι ο έρωτας ρε παιδί. Και είναι επώδυνα μεν αλλά φυσιολογικά δε, τα συναισθήματα σου.
    δεν το λες 10 μερες...καταρχας καλησπερα, που και που την θυμαμαι και το μυαλο μου γινεται χαλια και εγω μαζι γινομαι σκατα..πηγα διακοπες 5-6 μερες....σημερα γυρισα..στις διακοπες την σκεφτομουν αρκετα και δεν ενιωθα και καλα...ποσο μαλλον που ξερω οτι τα εχει με αλλον....ακομα η αληθεια ειναι πως δεν την εχω ξεπερασει ακομα...αλλα....μου λενε ολοι με τον καιρο θα περασει...ποιον καιρο;;;εχω τωρα 2 μηνες...κ αλλο καιρο;;;......εννοειται πως απο την πρωτη εβδομαδα που χωρισαμε νιωθω πολυ καλυτερα τωρα αλλα πλεον καθε μερα που περναει μοιαζει με την προηγουμενη..γιατι;;;δε θα την ξεχασω ποτε;;; υπαρχει περιπτωση να την σκεφτομαι και να μη με νοιαζει;;γιατι τωρα την σκεφτομαι και δε νιωθω και πολυ καλα...σορρυ αν πρηζω κοσμο...ψαχνω να βρω τη ζωη που εκανα παλια..ευχαριστω

Senior Member
    τωρα το διαβασα το θεμα.αγορινα μου οριμασε και βαλε λιγο μυαλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    τωρα το διαβασα το θεμα.αγορινα μου οριμασε και βαλε λιγο μυαλλο
    εξηγησε μου τι εννοεις;;για ποιο θεμα;;σε ποιο θεμα να βαλω μυαλο;;;; και αλλο με απασχολει τωρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    δεν το λες 10 μερες...καταρχας καλησπερα, που και που την θυμαμαι και το μυαλο μου γινεται χαλια και εγω μαζι γινομαι σκατα..πηγα διακοπες 5-6 μερες....σημερα γυρισα..στις διακοπες την σκεφτομουν αρκετα και δεν ενιωθα και καλα...ποσο μαλλον που ξερω οτι τα εχει με αλλον....ακομα η αληθεια ειναι πως δεν την εχω ξεπερασει ακομα...αλλα....μου λενε ολοι με τον καιρο θα περασει...ποιον καιρο;;;εχω τωρα 2 μηνες...κ αλλο καιρο;;;......εννοειται πως απο την πρωτη εβδομαδα που χωρισαμε νιωθω πολυ καλυτερα τωρα αλλα πλεον καθε μερα που περναει μοιαζει με την προηγουμενη..γιατι;;;δε θα την ξεχασω ποτε;;; υπαρχει περιπτωση να την σκεφτομαι και να μη με νοιαζει;;γιατι τωρα την σκεφτομαι και δε νιωθω και πολυ καλα...σορρυ αν πρηζω κοσμο...ψαχνω να βρω τη ζωη που εκανα παλια..ευχαριστω
    Tι δυο μήνες ρε παιδί... θέλει τον χρόνο του που είναι διαφορετικός από περίπτωση σε περίπτωση και από άνθρωπο σε άνθρωπο!
    Δεν πρήζεις κόσμο (υπό αυτή την έννοια όλοι πρήζουμε τους άλλους εδώ μέσα).
    Και την ζωή σου θα την βρεις (όχι όπως παλιά γιατί τα πράγματα που περνάμε μας κάνουν σοφότερους και ωριμότερους) και θα κάνεις και άλλες σχέσεις και θα δεις... Απλά ο πρώτος έρωτας (που μάλλον αυτός ήταν για σένα) είναι κάτι που σου μένει έντονα στην ψυχή σου και θα την θυμάσαι (χωρίς πόνο αλλά με αισθήματα απλά νοσταλγίας).
    Επειδή είμαι κι εγώ σε φάση ερωτικής απογοήτευσης (αλλά σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από σένα και με σχέση 13 χρόνων) καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ότι ακόμα σε πονάει. Άκουσε... αυτό θα φύγει με κύματα... στην αρχή τα κύματα είναι πολλά και έντονα και όσο θα περνάει ο χρόνος θα είναι πιο αραιά και πιο ήπια αλλά αυτό δεν αποκλείει το γεγονός κάποιες φορές να σου έρχονται μεγάλα κύματα απανωτά!

Senior Member
    Tι δυο μήνες ρε παιδί... θέλει τον χρόνο του που είναι διαφορετικός από περίπτωση σε περίπτωση και από άνθρωπο σε άνθρωπο!
    Δεν πρήζεις κόσμο (υπό αυτή την έννοια όλοι πρήζουμε τους άλλους εδώ μέσα).
    Και την ζωή σου θα την βρεις (όχι όπως παλιά γιατί τα πράγματα που περνάμε μας κάνουν σοφότερους και ωριμότερους) και θα κάνεις και άλλες σχέσεις και θα δεις... Απλά ο πρώτος έρωτας (που μάλλον αυτός ήταν για σένα) είναι κάτι που σου μένει έντονα στην ψυχή σου και θα την θυμάσαι (χωρίς πόνο αλλά με αισθήματα απλά νοσταλγίας).
    Επειδή είμαι κι εγώ σε φάση ερωτικής απογοήτευσης (αλλά σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από σένα και με σχέση 13 χρόνων) καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ότι ακόμα σε πονάει. Άκουσε... αυτό θα φύγει με κύματα... στην αρχή τα κύματα είναι πολλά και έντονα και όσο θα περνάει ο χρόνος θα είναι πιο αραιά και πιο ήπια αλλά αυτό δεν αποκλείει το γεγονός κάποιες φορές να σου έρχονται μεγάλα κύματα απανωτά!
    αυτα τα κυματα μπορει να ερχονται ακομα και μετα απο 1 χρονο;;; η και 2 χρονια;;;κ παραπανω;;;;

Senior Member
    Απαγορεύεται να γράφουν μικρά παιδιά κάτω των 18 εδώ! χαχαχαχαχα :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    αυτα τα κυματα μπορει να ερχονται ακομα και μετα απο 1 χρονο;;; η και 2 χρονια;;;κ παραπανω;;;;

unforgiven , επειδη ειμαι 52 χρ. , και εχω αρκετη πειρα απο σχεσεις , μην βαζεις προθεσμιες ( πολυ σημαντικο ) , μην ζοριζεις τον εαυτο σου να μην την σκεφτεσαι , ετσι θα την σκεφτεσαι περισσοτερο , καποια στιγμη θα αποτελει αναμνηση , οχι δυσαρεστη , αλλα θα απορεις με τον εαυτο σου , πως ηταν δυνατον να βρισκεσαι σε αυτη την κατασταση , και το σημαντικοτερο , φροντισε να βρεις καποια αλλη το συντομοτερο . Τωρα σου φαινεται ακατορθωτο , καταλαβαινω , αλλα στην πορεια , θα αμβλυνθη ο πονος , αυτο στο εγγυωμαι .

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast