Ξεπερασμα χωρισμου - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 259
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Κι εγώ είμαι σε μια τέτοια φάση όπως ο unforgiven. Βέβαια για μένα έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και πονάω ακόμα και νομίζω ότι δε θα πάψω να τον αγαπώ ποτέ (μην κοιτάτε τις συμβουλές που δίνω στους άλλους)... και πιστεύω πως δε θα ξαναγαπήσω ποτέ γιατί προδόθηκα από ένα άνθρωπο που δεν το περίμενα με τίποτα να με προδώσει... και αφού με πλήγωσε αυτός δεν υπάρχει κανένας να εμπιστευτώ... κλπ κλπ

Έχω δει πολλούς ανθρώπους να χωρίζουν μετά από μακρόχρονες σχέσεις (σε μεγάλες ηλικίες, διαζύγια κλπ) και να μην ξαναφτιάχνουν ποτέ την ζωή τους. Αυτό με προβληματίζει πολύ έντονα!!!

Φυσικά αυτό δεν ισχύει για τον νεαρό μας φίλο. Δεν ξέρω κανέναν που μετά από μια μικρή και νεανική σχέση να μην πήγε παρακάτω. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή βάση για να δει και να καταλάβει τι θέλει, τι να περιμένει και πως πρέπει να συμπεριφέρεται στις επόμενες σχέσεις του!

Υ.Γ. Χτες βράδυ την ώρα που γύριζα στο σπίτι είδα ένα νεαρό ζευγάρι να κοιτιούνται έντονα στα μάτια χωρίς να λένε τίποτα ούτε να αγγίζουν ο ένας τον άλλον. Ήταν τόσο ερωτικό αυτό... που ζήλεψα! Θα ήθελα να το ξαναζήσω! Ποιος; Εγώ που λέω πως δε θέλω να ξανακάνω σχέση ποτέ μου για να μην υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναπληγωθώ!!!

με τρομαζει το ποσο ιδια κατασταση ζουμε....σε νιωθω πολυ και λυπαμαι...δε νομιζω οτι περναει

Eισαι ακομα στο περιβαλλον του σχολειου για αυτο την βλεπεις συνεχεια.Απο Σεπτεμβρη θα παει ο καθενας στην σχολη του και θα χωρισουν οι δρομοι σας.Τους περισσοτερους συμμαθητες σου,οπως και αυτην,θα αργησεις να τους ξαναδεις.

Senior Member
    συμφωνω, αλλα καπου καποτε θα την ξαναδω..η αν δεν την ξαναδω θα την θυμαμαι, θα την σκεφτομαι και θα γινομαι σκατα...θα θελω να γυρισω σ αυτη παλι..πφφ...πωςς ξεπερνιεται ολο αυτο;;

Senior Member
    Μάλλον ήταν ο πρώτος σου έρωτας σωστά;;
    Αν είναι έτσι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα την θυμάσαι, αλλά δεν θα πονάς πια.... όχι τόσο...
    ίσως, τον πρώτο καιρό να υπάρχει μια θλίψη..που όλο και θα γίνετε μικρότερη...
    Μα σίγουρα θα την θυμάσαι..και δεν είναι κακό αυτό... τώρα είναι νωπός ακόμα ο χωρισμός... η πληγή όσο κλείνει τόσο λιγότερο θα σε πονά....
    Αν μπορείς σταμάτα να μπαίνεις κάθε μέρα στο f/b να την βλέπεις ..αν το κάνεις....δες μια ταινία, διάβασε μια σελίδα από ένα βιβλίο, βγες περπάτα, τρέξε..ή καλύτερα πήγαινε για μπάνιο
    Κυρίως ζήσε ... μην αφήνεσαι στη θλίψη..είναι εθιστική, χειρότερη κι από ναρκωτικό................

Junior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    καλησπερα σε ολους...ειμαι 18 χρονων..τον σεπτεμβριο τα κλεινω...και τα ειχα με μια κοπελα 16 χρονων...ειμασταν 10 μηνες μαζι..απο τον 4ο 5ο μηνα αρχισα να ζηλευω υπερβολικα δηλαδη να μη θελω να δειχνει φωτογραφιες της σε αλλους να μην βγαζει φωτογραφιες με αλλους και τετοια..αυτη το πηρε οκ μια χαρα...αλλα τελευταια εκανε καποια πραγματα που με πειραζαν πολυ...αρκετα...εβγαζε φωτογραφιες με αλλους ενω ηξερε πως με πειραζει και τετοια...τελικα μια μερα αφου το συνεχισε δυο φορες της ειπα οτι θελω να χωρισουμε γιατι κανει πραγματα που δε μ αρεσουν και τετοια......καταλαβα ομως τοτι εκανα βλακεια..προσπαθησα να τη φερω πισω αλλα τιποτα...την αγαπαω ακομα..μπορειτε να μου πειτε τροπους να την ξεπερασω;;;αλλα να την ξεπερασω οριστικα.....την βλεπω καθε μερα ομως σχολειο...πειτε μου τροπους να την ξεπερασω οριστικα.... ευχαριστω

το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σε 10 χρόνια από τώρα (γιατί τόσο σου ρήχνω) μόνο που θα θυμάσαι τι είδους γυναίκες (αλλά και φάσεις γενικά) έπαιρνες στα σοβαρά θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και θα μουτζονεσαι...(με την καλή έννοια)
    ρε μικρός είσαι, πέρνα καλά και πάρτες όλες στο χαβαλέ και στα χαλαρά... και για σένα αλλά και για όποιαδίποτε 18αρα (μην πω και 28αρα) είναι τουλάχιστον αστείο να παίρνετε στα σοβαρά τις σχέσεις σας.
    ακόμα ανακαλήπτετε πράγματα,γούστα και το ίδιο σας τον εαυτό.
    μην βιάζεστε να μεγαλώσετε.σε αυτή την ηλικία (χεχε όπως και στη δικιά μου ηλικιά) είναι όλα παιχνίδι...

φιλικά :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Μάλλον ήταν ο πρώτος σου έρωτας σωστά;;
    Αν είναι έτσι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα την θυμάσαι, αλλά δεν θα πονάς πια.... όχι τόσο...
    ίσως, τον πρώτο καιρό να υπάρχει μια θλίψη..που όλο και θα γίνετε μικρότερη...
    Μα σίγουρα θα την θυμάσαι..και δεν είναι κακό αυτό... τώρα είναι νωπός ακόμα ο χωρισμός... η πληγή όσο κλείνει τόσο λιγότερο θα σε πονά....
    Αν μπορείς σταμάτα να μπαίνεις κάθε μέρα στο f/b να την βλέπεις ..αν το κάνεις....δες μια ταινία, διάβασε μια σελίδα από ένα βιβλίο, βγες περπάτα, τρέξε..ή καλύτερα πήγαινε για μπάνιο
    Κυρίως ζήσε ... μην αφήνεσαι στη θλίψη..είναι εθιστική, χειρότερη κι από ναρκωτικό................

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ...αλλα....εχω και μια αλλη απορια...αυτο, που ερωτευτηκα δηλαδη, γιατι ερωτευτηκα δεν ηταν απλα μια σχεση....φοβαμαι πως δε θα ξαναγινει...εννοω πως ο ερωτας, αυτο που περασα μου αρεσε πααρα πολυ αν εξαιρεσουμε τον χωρισμο..αλλα φοβαμαι πως δε θα ξαναερωτευτω,....ενω θελω να ερωτευτω...αλλα δε ξερω αν θα γινει...θα γινει;;

Quote Originally Posted by nikos86 View Post
    το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σε 10 χρόνια από τώρα (γιατί τόσο σου ρήχνω) μόνο που θα θυμάσαι τι είδους γυναίκες (αλλά και φάσεις γενικά) έπαιρνες στα σοβαρά θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και θα μουτζονεσαι...(με την καλή έννοια)
    ρε μικρός είσαι, πέρνα καλά και πάρτες όλες στο χαβαλέ και στα χαλαρά... και για σένα αλλά και για όποιαδίποτε 18αρα (μην πω και 28αρα) είναι τουλάχιστον αστείο να παίρνετε στα σοβαρά τις σχέσεις σας.
    ακόμα ανακαλήπτετε πράγματα,γούστα και το ίδιο σας τον εαυτό.
    μην βιάζεστε να μεγαλώσετε.σε αυτή την ηλικία (χεχε όπως και στη δικιά μου ηλικιά) είναι όλα παιχνίδι...

φιλικά :D
    φιλε σε υυπερευχαριστω..πραγματικα με βοηθατε παρα πολυ..ευχαριστω

Ρε Ανφοργκιβεν,αδιορθωτος εισαι.Τι σου ειπα να κανεις το καλοκαιρι?

Senior Member
    δε θυμαμαι...για θυμισε μου :/

Να βρεις νεα γκομενακια το καλοκαιρι!!

Senior Member
    κατι παιχτηκε...1-2 φασεις παιχτηκαν...αλλα αλλο ρωτησα τα παιδια ...:/

Ε στα χουμε ξαναπει,σιγουρα θα ξαναερωτευτεις.Ηδη εκανες τις φασεις σου και αρχισες να προχωρας!

Senior Member
    ναι αλλα νομιζω πως καταλαβες οτι δε θελω σχεση χωρις να εχει νοημα...εννοω ερωτα σαν αυτον που εζησα...θα ξαναερωτευτω η οχι;;

Banned
    http://www.beautifulminds.gr/wp-cont...une-teller.jpg

Θηλυκα πολλα βλεπω στον δρομο σου..Ενα Μ..Ενα Μ θα σε κυνηγησει!

Senior Member
    πφφ θα μου απαντησετε επιτελους;
    :///

Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    ναι αλλα νομιζω πως καταλαβες οτι δε θελω σχεση χωρις να εχει νοημα...εννοω ερωτα σαν αυτον που εζησα...θα ξαναερωτευτω η οχι;;
    Μην αποκλειεις τιποτα εκ τω προτερων ρε,αραξε,νεουδι εισαι

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast