Ξεπερασμα χωρισμου - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 259
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γιατι δεν κανεις προσπαθειες να τα ξαναβρειτε αφου την γουσταρεις? τοσα ζευγαρια παρεξηγουνται και στο μελλον τα ξαναβρισκουνε. Τι θα γινει τωρα με τις σχολες? μηπως παει σε αλλο μερος? θα εισαι εσυ κοντα?
    δε ξερω αν θα περασω..δεν το κοβω...οποτε...δε με νοιαζει ...και αν ειμαι κοντα τι θα αλλαξει;;;;;

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αρχικα να σου ζητησω συγγνωμη για το παραπανω ποστ.Ξαναδιαβαζοντας το,ειδα οτι παραημουν σκληρος μαζι σου,εισαι μολις 18 και πιθανον ηταν η πρωτη σου σχεση ή ερωτας.Δεν ειναι η στιγμη να ακουσεις ή να καταλαβεις αυτα που σου ειπα.

Κρατα αυτα που ειπα στην 1η παραγραφο,με το που πας στο νεο περιβαλλον,αυτο της σχολης σου,ειναι θεμα μερων ή βδομαδων να φυγει απο το μυαλο σου.Θα γνωρισεις αλλες,πιθανον και πιο ωραιες.

Nαι λοιπον,θα την ξεχασεις σιγουρα,στο υπογραφω χερια ποδια.
    μη ζητας συγνωμη...και δηλαδη...θα την σκεφτομαι, θα την βλεπω η θα την συνανταω και δε θα νιωθω ουτε σφηξιμο στο στομαχι ουτε θα στεναχωριεμαι ουτε τιποτα;;;τιποτα τιποτα;; :(

Quote Originally Posted by xart View Post
    Αλαφροίσκωτε μπορείς να μου το υπογράψεις κι εμένα που είμαι 46 και με χώρισε μετά από 13 χρόνια πληηηηηζ!!!

Δεν ξέρω αν ακούγετε ως αστείο αλλά εγώ το εννοώ όντως.

Το forum εδώ μας δίνει την δυνατότητα να λέμε ότι θέλουμε απολύτως ελεύθερα χωρίς να φοβόιμαστε τι θα πουν οι άλλοι για μας αφού είμαστε "κρυμμένοι" πίσω από ένα ψευδώνυμο.

Αυτό που σε ρωτάω θα ήθελα να το ρωτάω 100 φορές την μέρα σε όλους μου τους γνωστούς και φίλους αλλά δεν το κάνω... Είμαι σαν το παιδάκι που ρωτάει τους γονείς του πότε θα γίνει καλά για να πάει να ξαναπαίξει!!!
    εσυ μετα απο 13 χρονια..ποσος καιρος περασε που χωρισες;;;πως νιωθεις;;το εχεις ξεπερασει;;;πως εισαι;;;μιλησε μου..θελω να ξερω :(

Senior Member
    τι? την επρηξες θες να στη πω αλυπητα???????????? :D:D χαχχαχ οχι πλακα κανω μαλον πρεπει να γνωρισεις καμια καινουρια για να μη σκεφτεσαι αυτη..
    χαχαχα πιστευω ολοι κανουμε αυτες τις βλακειες,μιλω για αντρες,να σκεφτομαστε μια ενω αυτη μας εχει γραψει .... και τι προβλημα εχουν αυτες μιλανε με 2-3 και κανουν επιλογη ;) ενω εμεις δεν ειναι ετσι

Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    μη ζητας συγνωμη...και δηλαδη...θα την σκεφτομαι, θα την βλεπω η θα την συνανταω και δε θα νιωθω ουτε σφηξιμο στο στομαχι ουτε θα στεναχωριεμαι ουτε τιποτα;;;τιποτα τιποτα;; :(
    Πρωτα απ' ολα,ποτε θα την ξαναδεις.Εγω δεν εχω ξαναδει τους περισσοτερους συμμαθητες μετα το τελος του σχολειου,και ας μενουμε στην ιδια περιοχη και κυκλοφορω ακομα εκει που μεγαλωσα.Αντε να την βλεπεις τυχαια μια φορα στα 2 χρονια.Πιθανον δε,να εισαι με νεα γκομενα οταν την ξαναδεις,και θα σκασει αυτη απο την ζηλια της :)

Senior Member
    Κοίτα unforgiven
    σε κάθε χωρισμό τα βασικά στάδια είναι τρία
    Στην αρχή κλαις, μετά βρίζεις και στο τέλος δε σε νοιάζει πια...

Senior Member
    Κοίτα unforgiven
    η μπορει να συμβει με την αντιστροφη σειρα

Senior Member
    Κοίτα unforgiven
    στο πρωτο (κλαμα) αν κλαψεις,και καταλαβαεις οτι δεν αξιζει το προσωπο οσα του εδωσες,δεν βριζεις,απλα χρησιμοποιηεις μελανι και προχωρας

Senior Member
    Κοίτα unforgiven
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    στο πρωτο (κλαμα) αν κλαψεις,και καταλαβαεις οτι δεν αξιζει το προσωπο οσα του εδωσες,δεν βριζεις,απλα χρησιμοποιηεις μελανι και προχωρας

αυτο που θελω ειναι να μη με νοιαζει καθολου...δηλαδη να την βλεπω απο κοντα ειτε σε φωτογραφια ειτε πουδηποτε και να μη μου καιγεται καρφι....τιποτα δηλαδη..τιποτα τιποτα...να μη θυμαμαι τα παλια..τιποτα...θα γινει αυτο;;100% η οχι;;;

Senior Member
    αυτο που θελω ειναι να μη με νοιαζει καθολου...δηλαδη να την βλεπω απο κοντα ειτε σε φωτογραφια ειτε πουδηποτε και να μη μου καιγεται καρφι....τιποτα δηλαδη..τιποτα τιποτα...να μη θυμαμαι τα παλια..τιποτα...θα γινει αυτο;;100% η οχι;;;
    αυτο ρε φιλε
    πως θα γινει να τις αντιμετοπιζουμε σαν ολες τις υπολοιπες

Senior Member
    θα το φερει ο χρονος και καινουριες γνωριμιες...

Senior Member
    τιποτα....

Senior Member
    μα αυτο με νοιαζει να γινει...γιατι γινομαι ολοενα και πιο χαλια οταν το σκεφτομαι...θελω να το σκεφτομαι και να μη με νοιαζει καθολου,..

Junior Member
    Ο χρόνος είναι σύμμαχος και φίλος!
    Όλα θα πάνε καλά.Έχεις ολόκληρη την ζωή μπροστά σου για να ζήσεις πολλές ακόμα παρόμοιες καταστάσεις!
    Μην σε παίρνει από κάτω,όλοι μας έχουμε ζήσει παρόμοια συναισθήματα,που μόνο ωραία δεν είναι αλλά με το πέρασμα του χρόνου και ειδικά εάν θα κάνεις μια καινούργια σχέση,θα τα ξεχάσεις όλα! :) :) :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georg.87 View Post
    Ο χρόνος είναι σύμμαχος και φίλος!
    Όλα θα πάνε καλά.Έχεις ολόκληρη την ζωή μπροστά σου για να ζήσεις πολλές ακόμα παρόμοιες καταστάσεις!
    Μην σε παίρνει από κάτω,όλοι μας έχουμε ζήσει παρόμοια συναισθήματα,που μόνο ωραία δεν είναι αλλά με το πέρασμα του χρόνου και ειδικά εάν θα κάνεις μια καινούργια σχέση,θα τα ξεχάσεις όλα! :) :) :) :)
    ολα ολα;;τα παντα;;;ακομα και να την βλεπω και να μη μου καιγεται καρφι;;τιποτα τιποτα;;;

Senior Member
    Ρε unforgiven έτσι είναι... 11 σελίδες στο λέμε τόσοι νοματαίοι αλλά εσύ δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις. Χωρίς καμία σχετική εμπειρία σε χωρισμούς νομίζεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά δεν είναι έτσι. Εδώ πεθαίνουν δικοί μας άνθρωποι και συνεχίζουμε την ζωή μας, σε μια σχέση θα κολλήσουμε; Σε λίγο καιρό (το λίγο είναι σχετικό) ούτε θα την σκέφτεσαι πια. Κι όταν την βλέπεις θα λες "τι ήταν να την δω και συγχύστηκα;". Μετά από χρόνια όταν την ξανασυναντήσεις καμιά φορά τυχαία στο δρόμο... θα χαρείς κιόλας! Σαν να βλέπεις ένα παλιό συμμαθητή που κάνατε παρέα αλλά πήγε σε άλλη πόλη και χαθήκατε. Έτσι θα την βλέπεις!
    Ούτε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν την βλέπω να κρατάει η ανάμνησή της!

Senior Member
    Ρε unforgiven έτσι είναι... 11 σελίδες στο λέμε τόσοι νοματαίοι αλλά εσύ δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις. Χωρίς καμία σχετική εμπειρία σε χωρισμούς νομίζεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά δεν είναι έτσι. Εδώ πεθαίνουν δικοί μας άνθρωποι και συνεχίζουμε την ζωή μας, σε μια σχέση θα κολλήσουμε; Σε λίγο καιρό (το λίγο είναι σχετικό) ούτε θα την σκέφτεσαι πια. Κι όταν την βλέπεις θα λες "τι ήταν να την δω και συγχύστηκα;". Μετά από χρόνια όταν την ξανασυναντήσεις καμιά φορά τυχαία στο δρόμο... θα χαρείς κιόλας! Σαν να βλέπεις ένα παλιό συμμαθητή που κάνατε παρέα αλλά πήγε σε άλλη πόλη και χαθήκατε. Έτσι θα την βλέπεις!
    Ούτε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν την βλέπω να κρατάει η ανάμνησή της!
    φιλε σε ευχαριστω και εσενα για την υπομονη σου ως προς το θεμα μου..οντως ηταν η πρωτη σχεση μου που κρατησε τοσο και ηθελα κ αλλο να κρατησει..αλλα τωρα τελειωσε..και ο πρωτος μου χωρισμος φυσικα και γι αυτο ειμαι ετσι..ελπιζω να την ξεπερασω γρηγορα πολυ και να την βλεπω οπως λες και να μη με νοιαζει απολυτως τιποτα..ελπιζω....οτι αλλο χρειαστω θα ενοχλησω....ευχαριστω

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast