Ξεπερασμα χωρισμου - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 259
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    πφφφ...φοβαμαι πως δε θα γινει αυτο..γιατι και τωρα και αργοτερα πιστευω πως θα την δω απο κοντα η θα την σκεφτομαι και θα νιωθω χαλια...
    και εγω βλεπω μια πρωην μου σχεδον καθε μερα,αλλα την εχω ξεπερασει πληρως και δεν με ενοχλει κατι..

Senior Member
    εσυ ομως οταν πρωτοχωρισατε εχασες τη γη κατω απο τα ποδια σου;;;εγω ναι, γιατι την χωρισα και μετα την ηθελα πισω...κ ξαναλεω φοβαμαι πως δε θα την ξεπερασω ποτε....αν και εχω ακουσει που λενε ο χρονος τα ξεπερναει ολα....εγω ομως επιμενω να πιστευω πως δε θα την ξεπερασω ποτε...ετσι νιωθω μεσα μου...τι να κανω;;

Senior Member
    εσυ ομως οταν πρωτοχωρισατε εχασες τη γη κατω απο τα ποδια σου;;;εγω ναι, γιατι την χωρισα και μετα την ηθελα πισω...κ ξαναλεω φοβαμαι πως δε θα την ξεπερασω ποτε....αν και εχω ακουσει που λενε ο χρονος τα ξεπερναει ολα....εγω ομως επιμενω να πιστευω πως δε θα την ξεπερασω ποτε...ετσι νιωθω μεσα μου...τι να κανω;;
    αραξε ρε
    μπορει να ειναι και πιο ευκολο απο οσο νομιζεις

Senior Member
    καλα αμα γνωρισεις καμμια στην παραλια και σε παρει με το καλο... θα δεις αν θα την θυμασαι :)

Senior Member
    αν γινει κατι τετοιο τι θα κανω;;;δηλαδη αν ακομα και μετα απο 1 χρονο την θυμαμαι και γινομαι χαλια η την δω καπου και γινομαι χαλια..τι θα κανω;

Ειπες οτι τον Σεπτεμβριο γινεσαι 18,αρα λογικα απο την επομενη σεζον θα εισαι φοιτητης.Εκει θα γνωρισεις πολυ κοσμο και πιθανοτατα θα κανεις νεες σχεσεις και θα ξεχασεις την παλια.Μην χολοσκας,εχω δει παρθενους 30αρηδες και 40αρηδες εδω μεσα,με περισσοτερη αισιοδοξια.Εσυ τουλαχιστον τσιμπησες τον μεζε σου.

Οσο για το οτι προχωρησε γρηγορα,πρεπει να καταλαβεις οσο πιο γρηγορα γινεται,οτι οι σχεσεις βασιζονται κυριως στο παθος και τον ενθουσιασμο.Οι αγνοι ερωτες ειναι στα παραμυθια,καμια δε θα σε αγαπησει αν δεν της προσφερεις ασφαλεια,καλο σεξ κλπ και καμια δε θα σε θελει για την καλη σου την καρδια απλως.Οσο πιο νωρις το καταλαβεις τοσο καλυτερα.

Senior Member
    φιλε σε ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δινεις...αλλα και παλι δε με καταλαβαινετε τι ρωταω////εμενα με νοιαζει να μην την σκεφτομαι και να μην την βλεπω μετα απο καιρο και να μην χαλιεμαι ουτε στο τοσο δα...να μη με νοιαζει καθολου..αλλα αυτο ειναι που φοβαμαι..δηλαδη φοβαμαι πως δε θα γινει ποτε..σε ολη μ τη ζωη αν τη θυμαμαι θα χαλιεμαι..αυτο με στεναχωρει τωρα...

Senior Member
    φιλε σε ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δινεις...αλλα και παλι δε με καταλαβαινετε τι ρωταω////εμενα με νοιαζει να μην την σκεφτομαι και να μην την βλεπω μετα απο καιρο και να μην χαλιεμαι ουτε στο τοσο δα...να μη με νοιαζει καθολου..αλλα αυτο ειναι που φοβαμαι..δηλαδη φοβαμαι πως δε θα γινει ποτε..σε ολη μ τη ζωη αν τη θυμαμαι θα χαλιεμαι..αυτο με στεναχωρει τωρα...
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΖΟΥΝ Η ΠΕΘΑΝΑΝ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΑ.
    Κοινώς, μας έπρηξες φιλαράκι.;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΖΟΥΝ Η ΠΕΘΑΝΑΝ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΑ.
    Κοινώς, μας έπρηξες φιλαράκι.;)
    marian (y)

φιλε μου εκανα και μπορει και στο μελλον να κανω χειροτερα απο εσενα,αλλα μολις γνωριζα καμμια αλλη εφευγε απο το μυαλο μου,και μετα σκεφτομουν "αξιζαν οι σκεψεις? οχι "... λες και εχω παιδια στη μεση να σκεφτω αυτος ο χωρισμος τι θα προκαλεσει... αμα βρεις καμμια στην παραλια η καμμια φοιτητρια...ουτε πως την λενε δεν θα θες να ακους

Senior Member
    Γιατι δεν κανεις προσπαθειες να τα ξαναβρειτε αφου την γουσταρεις? τοσα ζευγαρια παρεξηγουνται και στο μελλον τα ξαναβρισκουνε. Τι θα γινει τωρα με τις σχολες? μηπως παει σε αλλο μερος? θα εισαι εσυ κοντα?

Senior Member
    αυτο το θεμα προκαλει περιεργα ονειρα ...

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=ljD9Mj62VyU

τραγουδι χωρισμου θα σε βοηθησει

Banned
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    marian (y)

φιλε μου εκανα και μπορει και στο μελλον να κανω χειροτερα απο εσενα,αλλα μολις γνωριζα καμμια αλλη εφευγε απο το μυαλο μου,και μετα σκεφτομουν "αξιζαν οι σκεψεις? οχι "... λες και εχω παιδια στη μεση να σκεφτω αυτος ο χωρισμος τι θα προκαλεσει... αμα βρεις καμμια στην παραλια η καμμια φοιτητρια...ουτε πως την λενε δεν θα θες να ακους
    τι? την επρηξες θες να στη πω αλυπητα???????????? :D:D χαχχαχ οχι πλακα κανω μαλον πρεπει να γνωρισεις καμια καινουρια για να μη σκεφτεσαι αυτη.. :D:D

Αρχικα να σου ζητησω συγγνωμη για το παραπανω ποστ.Ξαναδιαβαζοντας το,ειδα οτι παραημουν σκληρος μαζι σου,εισαι μολις 18 και πιθανον ηταν η πρωτη σου σχεση ή ερωτας.Δεν ειναι η στιγμη να ακουσεις ή να καταλαβεις αυτα που σου ειπα.

Κρατα αυτα που ειπα στην 1η παραγραφο,με το που πας στο νεο περιβαλλον,αυτο της σχολης σου,ειναι θεμα μερων ή βδομαδων να φυγει απο το μυαλο σου.Θα γνωρισεις αλλες,πιθανον και πιο ωραιες.

Nαι λοιπον,θα την ξεχασεις σιγουρα,στο υπογραφω χερια ποδια.

Senior Member
    Αλαφροίσκωτε μπορείς να μου το υπογράψεις κι εμένα που είμαι 46 και με χώρισε μετά από 13 χρόνια πληηηηηζ!!!

Δεν ξέρω αν ακούγετε ως αστείο αλλά εγώ το εννοώ όντως.

Το forum εδώ μας δίνει την δυνατότητα να λέμε ότι θέλουμε απολύτως ελεύθερα χωρίς να φοβόιμαστε τι θα πουν οι άλλοι για μας αφού είμαστε "κρυμμένοι" πίσω από ένα ψευδώνυμο.

Αυτό που σε ρωτάω θα ήθελα να το ρωτάω 100 φορές την μέρα σε όλους μου τους γνωστούς και φίλους αλλά δεν το κάνω... Είμαι σαν το παιδάκι που ρωτάει τους γονείς του πότε θα γίνει καλά για να πάει να ξαναπαίξει!!!
    Last edited by xart; 22-06-2014 at 23:25.

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast