Τι ζώδιο είστε;;;; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 147 of 147
    Senior Member
    Λοιπον εχουμε 12 πιθανα ζωδια και 12 πιθανους ωροσκοπους. Αυτο μας δινει 144 συνολικα συνδυασμους , οποτε υπαρχουν 144 διαφορετικες προσωπικοτητες σε ολο τον πλανητη και μπορουν καλλιστα να περιγραφουν σε ενα μεσαιου μεγεθους βιβλιο:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ξέρει κανένας από ζώδια κ πλανήτες?
    Παραμυθακι για μεγαλα παιδια.
    Απλως ολοι καπου θελουν να πιστεψουν .
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=26895

Στο παρακατω βιντεο τα λεει απλα και κατανοητα. Καλο και απαραιτητο θα ειναι να το δει καποιος απο την αρχη αλλά αν καποιος βαριεται ας το ξεκινησει απο το 25 λεπτο .

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Λοιπον εχουμε 12 πιθανα ζωδια και 12 πιθανους ωροσκοπους. Αυτο μας δινει 144 συνολικα συνδυασμους , οποτε υπαρχουν 144 διαφορετικες προσωπικοτητες σε ολο τον πλανητη και μπορουν καλλιστα να περιγραφουν σε ενα μεσαιου μεγεθους βιβλιο:P
    δεν ειναι μονο αυτα, γιατι μετραει και το ποτε γεννηθηκες, στο ξεκινημα ή προς το τελος καθε ζωδιου. επισης υπαρχουν κι αλλα, οπως το 13ο ο Οφιουχος.

Banned
    Άψογο το βίντεο!Απλά τώρα θα πρέπει να βρούμε άλλο αποδιοπομπαίο τράγο αν κάτι κάθεται στραβά, γιατί ο ανάδρομος Ερμής είναι γεγονός ότι είχε βολέψει πολύ κόσμο........

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν ειναι μονο αυτα, γιατι μετραει και το ποτε γεννηθηκες, στο ξεκινημα ή προς το τελος καθε ζωδιου. επισης υπαρχουν κι αλλα, οπως το 13ο ο Οφιουχος.

Κατι που εχει σαθρες βασεις λογικης οσο πολυπλοκο και να το κανεις , δεν αποκτα καμμια αξιοπιστια. Ενας που γεννηθηκε στην Αιθιοπια και ενας που γεννηθηκε εκατομυριουχος στην Αμερικη θα εχουν την ιδια προσωπικοτητα ή αναλογως τα βιωματα? Ενας που υπεστη

κακομεταχειριση απο ατυχες γεγονος σαν παιδι , ενας που γεννηθηκε με αναπηρια κλπ .... δεν εχει τελος η λιστα απο παραμετρους που διαμορφωνουν την προσωπικοτητα. Δεν μπορει να ερχεται ο αστρολογος και να λεει οτι εισαι αυτος επειδη ο ταδε πλανητης βρισκοταν εκει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    κι εμενα τι μου το λες, τραβα πεστα στους αστρολογους κι οσους τους πιστευουνε. εγω εγραψα οτι εγραψα για να δεις οτι δεν ειναι τοσο απλα οσο σου φαινονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εμενα τι μου το λες, τραβα πεστα στους αστρολογους κι οσους τους πιστευουνε. εγω εγραψα οτι εγραψα για να δεις οτι δεν ειναι τοσο απλα οσο σου φαινονται.

Τα γραφω για αυτους που πιστευουνε. Αλλωστε οι περισσοτεροι πανε να βγαλουν συμπερασμα για καποιον απο το ζωδιο , μετα το κανουν λιγο πιο πολυπλοκο και σου βαζουν και το ωροσκοπο. Και για να

ξεχωρισουν οι πραγματικοι "επαγγελματιες" , εχουν φτιαξει μυθοπλασια με την κινηση των πλανητων ή δεν ξερω τι. (Επαναλαμβανω για αυτους που πιστευουν τα λεω , δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι πιστος και ποιος οχι).

Banned
    Τα γραφω για αυτους που πιστευουνε.
    οστοσο υπαρχει κ ενα πραγμα που δε μπορει τιποτα μα τιποτα να το αμφισβιτησει

οταν καπιος σου λεει πραγματα που αντιστοιχουν στο τροπο σκεψης σου που δεν ειναι απαραιτητα ο τροπος που γραφεις κειμενο στο φορουμ για να φαινετε πως σκεφτεσαι σου λεει λεξεις φρασεις εκφρασεις η ατακες που σκεφτεσαι κ δε τις λες ειναι 100% σιγουρο οτι αν αυτο γινετε συνεχεια οτι εχεις πολα κοινα μαζι του

Senior Member
    Ποτε δεν καταλαβα αυτην την μαλακια με τα ζωδια (συγγνωμη για το μαλακια)
    Λεει η Λιτσα Πατερα :

Ζυγος
    Καλα τα ερωτικα σας και σημαντικες αποφασεις θα παρετε,τα οικονομικα σας θα παρουν την ανω βολτα. καλη υγεια.

Και λεω εγω...
    Το ιδιο ειναι ο Ζυγος πχ Σακης Ρουβας (τυχαιο το ονομα) η ο εφοπλιστης ζυγος
    και το ιδιο ειναι ο ανεργος ζυγος που δεν εχει πληρωσει την ΔΕΗ και δεν εχει ρευμα και εχει να φαει κρεας 1 μηνα??
    11/12/2006

Senior Member
    Θεός.xaoaxoxaoxaoxoxoxaoxoaxoaxoxoxoxoaxoxoxox aoxaoaxoxaoxaoxaooxaoaxoxaoxooax
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Ποτε δεν καταλαβα αυτην την μαλακια με τα ζωδια (συγγνωμη για το μαλακια)
    Λεει η Λιτσα Πατερα :

Ζυγος
    Καλα τα ερωτικα σας και σημαντικες αποφασεις θα παρετε,τα οικονομικα σας θα παρουν την ανω βολτα. καλη υγεια.

Και λεω εγω...
    Το ιδιο ειναι ο Ζυγος πχ Σακης Ρουβας (τυχαιο το ονομα) η ο εφοπλιστης ζυγος
    και το ιδιο ειναι ο ανεργος ζυγος που δεν εχει πληρωσει την ΔΕΗ και δεν εχει ρευμα και εχει να φαει κρεας 1 μηνα??
    Βεβαια μπορεί να θεωρηθεί ότι ο πεινασμένος,φτωχός ζυγός,ακολουθεί την ιδεολογία του μινιμαλισμού και είναι vegetarian.
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Banned
    εγω πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο απο το τροπο που ντυνεται καπιος μεχρι την ημερα που γεννηθηκε αφου υπαρχουν ενα σορο επιστημες που βρησκουν τι χαρακτηρας ειναι καπιος ακομα κ απο το τι γραματα γραφει για παραδειγμα αν υποθεταμε οτι δυο ανθρωποι γενηθηκαν την ιδια ωρα εχουν το ιδιο προσωπο φορανε τα ιδια ρουχα δε θα θελει κ πολυ κανεις για να συμπερανει οτι θα εχουν κ τον ιδιο χαρακτηρα οστοσο αν καπιος ειναι απομακρος οχι ιδιαιτερα κοινωνικος ειναι επομενο να ενοχλιται απο ολα αυτα τα "πορισματα" ας τα πουμε ετσι γιατι απλα δε θελει να πλησιασει κανενα ετσι οτιδηποτε τον φερνει πιο κοντα με τους αλλους ειναι επομενο να το αμφισβιτησει για να κρατησει τις αποστασεις του απο τα παντα εγω δεν ειναι οτι πιστευω τοσο στα ζωδια αλλα το οτι πιστευω πολυ στην ταυτιση οπιασδηποτε μορφης πχ αν καπιος γενηθηκε την ιδια μερα κ την ιδια ωρα αυτο δε πιστευω οτι ειναι τυχαιο αφου πιστευω οτι τα παντα εξυπηρετουν καπιο σκοπο κ λογο.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910