Τι ζώδιο είστε;;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 147
    Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Είμαστε τρελοί εμείς οι παρθένοι..... Που να δεις το γραφείο μου , την βιβλιοθήκη μου ... Τα αρχεία μου..... Όσο για την παρατηρητικοτητα , είναι το επάγγελμα μου
    φανταζομαι ολα στην πενα!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    φανταζομαι ολα στην πενα!!
    και ανάλογα το μέγεθος τακτοποιημενα....

Junior Member
    με τοξότη πώς τα πάω; όχι σαν σχέση, σαν μαμά-κόρη. χάλια;
    καθε ανοιξη μια ανασα πριν το κλεισιμο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lamya View Post
    Χαχαχαχαχα... ασε να μαντέψω... εεεεεμμμ Γλωσσοκοπάνες; επιθετικές; παρορμητικές; θέλουν να έχουν παντού τον έλεγχο;
    Και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως μπλέκετε; γιατι σαν ζωδια δεν ταιριαζετε..
    Οπότε πάρτο αλλιώς, ψάξε κάτι σε ταυρίνα που ταιριάζετε απόλυτα, σε καρκινάκι ή σε Παρθένο που είναι και το απέναντι ζωδιό του!
    ακριβως...συν οτι μπορει να στα χωσει και αν πεις κατι στο κραταει για παντα...κι ας εχεις δικιο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    και ανάλογα το μέγεθος τακτοποιημενα....
    πω πω μπραβο!! εγω δεν εχω την υπομονη ολα χυμα ειδικα το ψιλολογια.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    πω πω μπραβο!! εγω δεν εχω την υπομονη ολα χυμα ειδικα το ψιλολογια.
    Υπομονή θέλει και μεράκι

Member
    Quote Originally Posted by circus View Post
    με τοξότη πώς τα πάω; όχι σαν σχέση, σαν μαμά-κόρη. χάλια;
    Σαν ζωδια ειναι αντίθετα... Το παιδί σκορπιός είναι ευαίσθητο και διαισθητικό. Χρειάζεται ενθάρρυνση να δειξει τα συναισθήματα του. Θελει να κρύβει καλά την ιδιωτική του ζωή και οι γονείς πρέπει να δείξουν τρομερή υπομονή και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του!
    Δεν ξέρω πως τα πάει η μαμά σου στον τομέα αυτο, αν σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι και την διακριτικότητα στις ωρες αυτοσυγκέντωσής σου. Επειδή για σενα είναι ιερές...
    Απο την άλλη ο επιφανειακός και λίγο ζαμαν φου χαρακτήρας του τοξότη ερχεται σε αντίθεση με το σκορπιό ο οποίος είναι βαθύς-μελαγχολικος..και ίσως κάποιες φορές αδυνατεί να σε καταλάβει!

Banned
    Ιχθεις με ωροσκοπο Καρκινο!Κανενα ελαττωμα και γαμω τα παιδια ειμαστε! :P

Banned
    υδροχοος με 3 πλανητες στους ιχθεις κ η κοπελα μου ιχθεις με αφροδοτη στον υδροχοο πιο ειναι το πορισμα :-) ?

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    υδροχοος με 3 πλανητες στους ιχθεις κ η κοπελα μου ιχθεις με αφροδοτη στον υδροχοο πιο ειναι το πορισμα :-) ?
    Αν θέλεις για το μεταξύ σας πρέπει να μου δωσεις ακριβείς ημερομηνίες να σας κάνω τη συναστρία....
    Προς το παρόν θα πώ για τον υδροχόο μόνο και ξεκινάμε απο τα θετικά: Κοινωνικός, ιδεαλιστής, οραματιστής, ανεξάρτητος, επαναστατικός, εφευρετικός.
    Αρνητικά: Αντίδραση (πνευμα αντιλογίας που λέμε), αδιακρισία, περιέργεια
    Οσο για τους πλανήτες στους ιχθεις πρεπει να μου πεις ποιοι ειναι, γιατι ορισμένοι ειναι δευτερεύουσας σημασίας. Η αφροδίτη της κοπέλας σου στον υδροχόο δεν παιζει ρόλο, πρέπει να ταιριάζει με το ζωδιο που είναι ο Αρης σου.

Banned
    Εγω Lamya τιποτα???

Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω Lamya τιποτα???
    Σορυ αργεί να ενημερωθεί η σελίδα και δεν το είχα προσέξει!
    Λοιπόν... Ιχθείς,θετικά: Συμπονετικοί, ευαίσθητοι, δεκτικοι με κατανόηση, ταπεινοί, ρομαντικοί, διαθέτουν πολύ φαντασία!
    Αρνητικά: Καχυποψία, δειλία, μαζοχισμός, αδράνεια
    Ο ωροσκόπος σου στον καρκίνο σε κανει να φέρεσαι χαμηλόφωνα και σεμνά, στους άλλους φαίνεσαι άτομο ήρεμο και εσωστρεφές!

Banned
    Αν ασχολεισαι με ζωδια θα πρεπει να ξερεις οτι το ζωδιο των ιχθυων ειναι το μοναδικο που διαφερει απο ατομο σε ατομο σε συγκριση με αλλα που εχουν καποια κοινα στοιχεια μεταξυ τους!Ευαισθητοι ειμαστε ναι πολυ,καχυποπτοι οχι δεν θα το ελεγα ουτε αδρανεις!Στα υπολοιπα συμφωνω..Ο καρκινος πραγματικα δεν ξερω που κολλαει με εμενα μιας και ειμαι αρκετα εκρηκτικο ατομο..Δεν εχεις καλες πηγες :P Σε πειραζω..Δεν πιστευω ιδιαιτερα την αστρολογια,αλλα μου αρεσει να διαβαζω τα ζωδια καμια φορα.Παλια ημουν πολυ κολλημενη η αληθεια..
    Τα στοιχεια του χαρακτηρα ενος ανθρωπου δεν τα διαμορφωνουν τα ζωδια αλλα το περιβαλλον που ζει..Ετσι νομιζω!

Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αν ασχολεισαι με ζωδια θα πρεπει να ξερεις οτι το ζωδιο των ιχθυων ειναι το μοναδικο που διαφερει απο ατομο σε ατομο σε συγκριση με αλλα που εχουν καποια κοινα στοιχεια μεταξυ τους!Ευαισθητοι ειμαστε ναι πολυ,καχυποπτοι οχι δεν θα το ελεγα ουτε αδρανεις!Στα υπολοιπα συμφωνω..Ο καρκινος πραγματικα δεν ξερω που κολλαει με εμενα μιας και ειμαι αρκετα εκρηκτικο ατομο..Δεν εχεις καλες πηγες :P Σε πειραζω..Δεν πιστευω ιδιαιτερα την αστρολογια,αλλα μου αρεσει να διαβαζω τα ζωδια καμια φορα.Παλια ημουν πολυ κολλημενη η αληθεια..
    Τα στοιχεια του χαρακτηρα ενος ανθρωπου δεν τα διαμορφωνουν τα ζωδια αλλα το περιβαλλον που ζει..Ετσι νομιζω!

Αν κοιτάξεις παραπάνω θα δεις τι έχω γραψει. Πιστευω ότι ο καθενας χτίζει τη δική του προσωπικότητα ανεξαρτήτως ζωδίου.
    Τωρα όσον αφορά για τον ιχθύ σου είπα κάποια στανταρ, άλλωστε έχει ποιότητα μεταβλητή οπότε διαφέρει αρκετά όπως είπες κι εσυ απο άτομο σε άτομο.
    Ξέχασα να πω βέβαια ότι ειναι φλύαροι και νευρικοί,παρόλο που δεν το αναφερουν στα χαρακτηριστικά τους, (αυτο απο προσωπική μου εμπειρία).
    Ο καρκίνος κολλάει στον ωροσκόπο σου που μου είπες. Ο ωροσκόπος μας δειχνει πως μας βλέπουν οι γύρω μας!

Banned
    Quote Originally Posted by Lamya View Post
    Αν κοιτάξεις παραπάνω θα δεις τι έχω γραψει. Πιστευω ότι ο καθενας χτίζει τη δική του προσωπικότητα ανεξαρτήτως ζωδίου.
    Τωρα όσον αφορά για τον ιχθύ σου είπα κάποια στανταρ, άλλωστε έχει ποιότητα μεταβλητή οπότε διαφέρει αρκετά όπως είπες κι εσυ απο άτομο σε άτομο.
    Ξέχασα να πω βέβαια ότι ειναι φλύαροι και νευρικοί,παρόλο που δεν το αναφερουν στα χαρακτηριστικά τους, (αυτο απο προσωπική μου εμπειρία).
    Ο καρκίνος κολλάει στον ωροσκόπο σου που μου είπες. Ο ωροσκόπος μας δειχνει πως μας βλέπουν οι γύρω μας!
    Φλυαροι μονο αν νιωσουμε ανετα!!Ειναι αληθεια αυτο..!Αν δεν νιωσουμε ανετα ελατε και μετρηστε μας τον σφυγμο! :P Νευρικοι ναι πολυ,αλλα εχουμε ενα καλο/κακο σε 10 λεπτα τα ξεχναμε ολα!Μετα τα 30 λενε βγαινει ο ωροσκοπος..Εν παση περιπτωσει διακατεχομαι απο 2 τραγικα ευαισθητα ζωδια με πολλα ελαττωματα μιλωντας ζωδιακα παντα!
    Καποτε ειχα διαβασει για τον δικο μου συνδυασμο..:Ιδανικος αυτοχειρας!
    Παντως πραγματι για το ζωδιο των ιχθυων ισχυει το οτι αναμεταξυ μας ειμαστε η μερα με την νυχτα με μοναδικο κοινο ισως το φανταστικο και την ευαισθησια που πολλες φορες βγαινει στην επιφανεια με λαθος τροπο!Τεσπα ωραιο θεματακι!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast