Τι ζώδιο είστε;;;; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 147
    Banned
    Αν ασχολεισαι με ζωδια θα πρεπει να ξερεις οτι το ζωδιο των ιχθυων ειναι το μοναδικο που διαφερει απο ατομο σε ατομο
    πιο πολυ με σουπια μου κανεις περισσοτερο εσυ

Αν θέλεις για το μεταξύ σας πρέπει να μου δωσεις ακριβείς ημερομηνίες να σας κάνω τη συναστρία....
    δε θυμαμαι

Senior Member
    Tι να πω και γω που ειμαι ιχθεις με ωροσκοπο ιχθυ... χαχαχα.. πρεπει να μαι μοναδικη περιπτωση... επρεπε μαλλον να παρω τα βουνα απο καιρο... χαχαχα

Banned
    Δλδ ρε Αλεξ με βαζεις στην κατηγορια των μαλακιων??Ευχαριστω ρε! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lamya View Post
    Κατ'αρχην ο ωροσκόπος σου σε κάνει να δειχνεις στους άλλους το ακριβώς αντίθετο απο αυτο που είσαι. Φαινεσαι μυστηριώδης, διανοούμενος και κλειστός χαρακτηρας.
    Ως προς το ζώδιο σου είσαι πράος, τελειομανής, δίνεις βάση στην εξωτερική εμφάνιση, έχεις καλλιτεχνικές τάσεις. Ισορροπείς και ολοκληρώνεις μόνο μέσω των άλλων (ειτε στον επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα). Ρομαντικός, διπλωμάτης. Σου αρέσει η πολυτέλεια και τα ωραία πράγματα,πχ ρούχα,κοσμήματα κλπ.
    Τα αρνητικά σου είναι η αναποφασιστικότητα, πολλες φορές οι συγκρισεις που κάνεις, καθως επίσης και η τελειομανία που ανέφερα πριν σαν προτερημα, σε μεγαλο βαθμό μπορει να απαοτελέσει και ελαττωμα..

Lamya ,σευχαριστω , καπως ετσι ειμαι .

Senior Member
    Εγώ είμαι παρθένος,αλλά ο χαρακτήρας μου μοιάζει περισσότερο με τοξότη,καραμπινάτη τοξοτίνα είμαι,αλλά παρ'όλα αυτά μεε ζώδιο παρθένο

(ολοκληρο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=I_j8upEyMoQ )

Ντιάνα πες μου τι ισχυει για τους τοξότες.!!!

Member
    Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι το πρώτο Σαλβαδορ. Εχω αναρωτηθει πολλές φορές τι θα ηταν ακριβώς αυτο που θα άλλαζε στο χαρακτήρα μου αν ειχα γεννηθεί Σεπτέμβρη πχ αντι για Μάρτη. Θα ειχα δηλαδή λιγότερα νευρα; Θα ημουν λιγότερο επιθετική και εγωίστρια; Θα ήμουν τοσο τακτική όπως αρμόζει στην παρθένο ενω είμαι χύμα; Αυτο φυσικά ποτέ δε θα το μαθουμε, γιατι και να γεννηθούμε δευτερη φορά δε θα θυμόμαστε πως ήμασταν την προηγούμενη.
    Οπότε έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο χαρακτήρας μας χτίζεται ανάλογα με την κληρονομικότητα απο τους γονείς μας, το περιβάλλον και τις εμπειρίες μας! Αντε να παίζουν ρόλο λίγο και τα άστρα, ως προς κάποια απλά χαρακτηριστικά.......

Senior Member
    φυσικα και το κοινωνικο και ειδικα το οικογενειακο περιβαλλον ειναι αυτο που διαμορφωνει τον χαρακτηρα και μετα η κληρονομικοτητα.... αλλα μερικες φορες οπως με τους κριους που ξερω καλα,διαβαζεις τα χαρακτηριστικα τους καμμια φορα εστω για πλακα και λες δεν μπορει να στην περιγραφει τοσο καλα χαχαχαχα απλα να τα διαβαζουμε δεν θα κινηθουμε με βαση αυτα προς θεου..

Senior Member
    Παντως για τους ιχθυς, επειδη τα εχω με ιχθυ κι εχω γνωρισει κι αλλους μπορω να πω οτι ειναι πολυ εξυπνοι, εχουν πολλες γνωσεις σε πολλα πραγματα ειναι ψαγμενοι τυποι και εχουν συγκροτημενη σκεψη, εχουν χιουμορ. νταξει ειναι λιγο ιδιοτροποι, νευριαζουν ευκολα αμα δουν να γινεται κατι παραλογο ειδικα σε συμπεριφορα καποιου παιρνουν αναποδες και δεν καταλαβαινουν τιποτα και δινουν πονο.
    Αν αναλαβουν να κανουν κατι θα το κανουν σωστα απο την αρχη ως το τελος ακομα και την παραμικρη λετομερεια.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    εχω παρομοια αποψη για τους ιχθεις, γι'αυτο τους προτιμω, οπως και ολα τα ζωδια του νερου. την κοινωνικοτητα τους δεν εχω καταλαβει μονο, και ποσο σταθεροι ειναι.
    οχι πως ξερω τι μου ταιριαζει ακριβως, αλλα μ'αυτα περασα καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο , πες μου lamya τι σημαινει σε περακαλω.
    Ειμαστε το ιδιο!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    Ειμαστε το ιδιο!!!!

Καλο αυτο , εισαι αναποφασιστη κ τελειομανης ?, γιατι εγω δεν ειμαι αναποφασιστος , τελειομανης σε λογικα πλαισια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Ντιάνα πες μου τι ισχυει για τους τοξότες.!!!
    http://www.xn----ylbefiabzfr6bln8a2e...s-gynaika.html

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast