Results 1 to 15 of 91
-
17-05-2014, 16:26 #1
Ο πεθερός μου μου αποκάλυψε τον έρωτά του...
Καλησπέρα στο forum.
Βρίσκομαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρω πώς να σηκώσω το βαρύ φορτίο που μου φορτώθηκε...
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Με τον άντρα μου αν και μικροί σε ηλικία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Μπορεί να ζούμε λίγο δύσκολα αλλά είμαστε πολύ δεμένοι και αγαπημένοι! Μην τα πολυλογώ, όλα κυλούσαν ομαλά, και μιας και είμαστε και οι δύο από πολύ δεμενες και αγαπημένες οικογένειες, δεν νοεί τω να μην είναι ο σπίτι μας παντα ανοιχτο για τις οικογένειές μας και πόσο μάλλον για τους γονείς μας και φυσικά τον "μπαμπά". Πριν λίγο καιρό λοιπόν,(και αφού ο άντρας μου έλλειπε στη δουλειά του) μου σκάει ο πεθερός μου την ΒΟΜΒΑ!!!
" Ξέρεις, μου λέει, οτι σε αγαπάω πάρα πολύ και σε έχω καλύτερα και απο κόρη μου, οταν είσαι μαζι με το γιό μου το χαίρομαι πάρα πολύ, σας καμαρώνω και δεν περναει τιποτα από το μυαλό μου, αλλά οταν είσαι μόνη σου σε βλέπω σαν γυναίκα. Βασανίζομαι εδώ και κάποιο καιρό, είμαι ερωτευμένος μαζί σου, δεν φταίς εσύ, δεν μου έχεις δώσει αφορμές αλλά είμαι καψουρεμένος. Δεν μπορώ να συνέλθω έχω τρελθεί! Πολλές φορές που κάθεσαι δίπλα μου θέλω να σου πιάσω το πόδι κλπ. Θέλω να με συγχωρήσεις, σε παρακαλώ αλλά είναι σοβαρό αυτό που σου λέω"
Ήταν λες και έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου και με πλάκωσε, δεν ήξερα πως να φερθώ δεν ήξερα τι να πω.... Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί....!!!!
Αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν πατέρας μου, μάλλον τον είχα καλύτερα και από πατέρα μου, και γυρίζει και μου λέει αυτά τα πράγματα? Δεν ντρέπεται το γιο του? Δεν σκέφτεται τίποτα? Είμαι παιδί του για όνομα του Θεού και έχει τα διπλάσια χρόνια μου!!! Δηλαδή τι περίμενε με αυτά που μου είπε να ανταποκριθώ??? Και σαν να μην έφταναν αυτά μπροστά στο γιο του είναι λες και δεν συμβαίνει τίποτα και όχι μόνο. Συνεχίζει να μου μιλάει φυσιολογικά και περιμένει και από μένα να φέρομαι σαν να μην τρέχει τίποτα! Μάλιστα προχθές μου είπε:" Λοιπόν, εκείνο εκεί που σου είπα, το ξεχνάμε." Πόσο διχασμένη μπορεί να είναι αυτή η προσωπικότητα???Πόσο ανώμαλος και άρρωστος μπορεί να είναι??? Περιμένει οτι εγώ μπορώ να του φέρομαι όπως πρώτα? Πονάω και λυπάμαι πραγματικά γιατι ο άντρας μου τον έχει εξιδανικευμένο αυτό τον άνθρωπο και αυτός φέρθηκε τόσο ανέντιμα. Δεν ξέρω τι να κάνω, πως να φερθώ, και πάνω από όλα, φοβάμαι μην καταλάβει τίποτα ο άντρας μου γιατι δεν θέλω να σκέφτομαι τις συνέπειες....
Οποιαδήποτε σκέψη σας και άποψη θα ήταν χρήσιμη, ευχαριστώ!Last edited by dream05; 17-05-2014 at 17:50.
- 17-05-2014, 17:02 #2
Πρεπει να σαι πολυ σεξοβομβα παντως για να τρελανεις και τον πεθερουλη...!
17-05-2014, 17:33 #3
Kerasi Λυπάμαι αλλά δεν είμαι σεξοβόμβα ούτε καμία που προκαλώ.
17-05-2014, 17:36 #4
Παντως αυτο που λες οτι ειναι ανωμαλος νομιζω πρεπει να το αναθεωρησεις. Καθε αντρας οταν συνανταει μια γυναικα την αξιολογει ως γυναικα. Κι εγω οταν ημουν 18 μπηκε μια φιλολογος γκομεναρα παντρεμενη στα 30κατι και εφαγα κοκομπλοκο. Παει να πει οτι ειμαι ανωμαλος επειδη ειναι μεγαλυτερη και παντρεμενη? Μη το παιρνεις ετσι.
17-05-2014, 17:45 #5
Πιστεύω ότι πρέπει να κόψης τα πολλά πάρε δώσε με αυτόν επειδή αργά η γρήγορα αυτός θα προσπαθήσει να προχωρήσει
17-05-2014, 17:46 #6
Εχω φάει φρίκη, δεν ξέρω τι να σκεφτώ- τι να πώ- πώς να φερθώ και τι να κάνω, γι'αυτό και το μοιράστηκα εδώ. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι και μικρό πράγμα αφενός και αφετέρου, δεν είναι κάτι που μπορείς να το μοιραστείς με τις φίλες σου ή με τους ανθρώπους τις οικογένειάς σου και σιγουρα ειναι κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το μοιραστείς με τον άντρα σου. Οπότε καταλαβαίνεις, το να το κρατάω μέσα μου είναι δύσκολο. Επίσης είμαι ενας πολύ ευθύς και ντόμπρος άνθρωπος, οτι σκεφτομαι και με προβληματίζει το λέω no matter what, οποτε σκέψου ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να πνίγω όλες αυτές τις λέξεις και τα συναισθήματα μέσα μου. Είναι όμορφο να αρεσεις σαν ανθρωπος αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια της λογικής.
17-05-2014, 17:49 #7
17-05-2014, 17:54 #8
πεθερα υπαρχει?
17-05-2014, 17:54 #9
Κοίτα το καλύτερο θα ήταν να το μοιραστής με τον άντρα σου άλλα αυτό είναι σαν δίκοπο μαχαίρι δηλαδή υπάρχουνε 2 εκδοχές η ο άντρας σου θα τσακωθείς μαζί του και δεν θα τον ξαναδείς στα ματιά σου η αυτός θα σου ρίξει εσένα το φταίξιμο (ότι και κάλα του κουνήθηκες) και θα γίνεται μάλια κουβάρια εκεί μέσα
17-05-2014, 18:00 #10
Πω πω φιλη μου εχω μεινει αναυδη!!Αυτο ηταν πυρηνικη βομβα οχι απλα βομβα!!Ας υποθεσουμε οτι μπορει να συμβει και αυτο..απορω πραγματικα με αυτον τον ανθρωπο που εκατσε και στο ειπε κιολας και σε εφερε σε τοσο δυσκολη θεση!Εσυ αληθεια τι του ειπες οταν σου ξεφουρνισε ολα αυτα?
Δεν ξερω αν πρεπει να το πεις στον αντρα σου,δεν ξερω τι πρεπει να κανεις πραγματικα ειναι πολυ σοκαριστικο ολο αυτο!!
17-05-2014, 18:03 #11
Φυσικά και υπάρχει, είναι μαζί σαν αντρόγυνο, δεν είναι χωρισμένοι.Και γενικά είναι μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Απλά είμαστε εξωτερικό εμείς, η πεθερά μου έρχεται για κάποιο διάστημα και φεύγει. Είναι και ένας λόγος παραπάνω αυτός, που δεν μπορώ να τον κάνω πέρα, υποτίθεται ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας.
17-05-2014, 18:06 #12
17-05-2014, 18:09 #13
Τι να πώ; Ετρεμα σύγκορμη, και ήθελα να του σπάσω τα μούτρα, πραγματικά με έχει φέρει σε πολύ ασχημη θέση!!! Μου έχει κάνει μια ψυχολογία χαλια, δεν μπορώ ουτε να τον βλέπω ούτε να τον ακούω, και πρέπει να το παίζω και καραγκιόζης και να κανω πως δεν τρέχει τιποτα μπροστα στους άλλους. Κοντεύω να τρελαθώ!
17-05-2014, 18:13 #14
Κοιτα εισαι σε πολυ δυσκολη θεση,αλλα αν συνεχισει να σε ενοχλει πρεπει να κινηθεις αναλογως!Και μην μενεις μονη μαζι του..Τι να πω!Ουτε το παιδι του δεν σεβαστηκε και εκατσε να στο πει κιολας?Απιστευτος!
17-05-2014, 18:19 #15
Τον αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, αλλά είναι οι συνθήκες τέτοιες που αναγκαστικά θα υπάρχουν φορές που θα βρεθούμε και μόνοι μας. Πλέον όμως στο σπίτι δεν έρχεται όταν δεν είναι εδώ ο άντρας μου, του το επέβαλα κι εγώ με τον τρόπο μου, κάτι είναι κι αυτό. Τώρα αν παραζορίσουν τα πράγματα, δεν ξέρω τι θα κάνω...