Results 31 to 45 of 91
-
18-05-2014, 10:58 #31
- 18-05-2014, 11:04 #32
18-05-2014, 11:05 #33
Αγαπητή φίλη καλημέρα .. δεν είχα σκοπό να στείλω κανένα μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν έχω τελικά κάτι να πω, στην τελική και ποιος είμαι γω μα, νομίζω πως κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος και το ξέρεις πολύ καλά κι εσύ.
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΗ…….
Αισθάνεσαι πως εσύ το προκάλεσες αυτό..κι αυτό συμβαίνει γιατί το σοκ σου ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά
ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Επειδή πολλοί άνθρωποι, κι εσύ είσαι μέσα σ΄αυτούς νομίζω, έχουν σκηνοθετική μνήμη και σκέψη… πάνω στο μεγάλο άγχος και στρες που νιώθεις φαντάζεσαι ότι, χωρίς τη θέληση σου βέβαια, όλο αυτό προχωράει και από επιθυμία (του πεθερούς σου) γίνεται γεγονός.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ
Από την άλλη μέσα σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να χει μια οικογένεια που αναγκάζεται να ξενιτευτεί για να μπορέσει να ζήσει σου προέκυψε κι αυτό..
ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΩΣΕΙ ΦΤΑΙΣ..
Μπορεί εκεί που είσαι να μην έχεις κανέναν να εμπιστευτείς, κανέναν να στηριχτείς θα αρχίζεις να αισθάνεσαι μόνη .. ο φόβος που μπορεί να νιώθεις επειδή νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν όλα, θα γίνετε μεγαλύτερος..
ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ…
Μπορεί να νιώθεις ότι ο κόσμος όλος καρτέρευε, ο κόσμος σου.. μα δεν το προκάλεσες εσύ, είσαι το θύμα σ΄αυτήν την ‘’καταστροφή’’… νιώθεις όλο το βάρος από τα ερείπια πάνω σου και φοβάσαι να μιλήσεις επειδή νιώθεις ότι, όχι μόνο δε θα βρεις βοήθεια άλλα θα σου χρεώσουν και την ‘’καταστροφή’’..
ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ‘’ΠΕΘΑΝΕΙΣ’’
Μπορεί να έχω κάνει λάθος σε όλα(το πιο πιθανό) δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις ούτε συμβουλή μπορώ να σου δώσω.. κι παραπάνω που το έκανα ήταν γιατί νομίζω πως βοηθώ (αν το κάνω) έναν άνθρωπο που πνίγεται σε μια φουρτούνα.
Ελπίζω άλλοι φίλοι να σε βοήθησαν και να σε βοηθήσουν περισσότερο.
18-05-2014, 11:07 #34
Αλέξανδρε, παλιότερα είχα μια σχέση, που όπως αποδείχτηκε ο τύπος δεν έστεκε καλά... Για να απαντήσω στις απορίες σου, αυτά τα σκηνικά να μου χτυπάνε το βράδυ τις πόρτες και τα κουδούνια και να φώναζουν, να μην σταματάνε τα τηλέφωνα, να με απειλούν οτι θα αυτοκτονήσουν, τις έχω ξαναζήσει με εκείνο τον τύπο (συν ότι με παρακολουθούσε και μου έκανε σκηνικα χοντρα μπροστα σε κόσμο, μέσα στους δρόμους κλπ.)
Οπότε ναι, ζω ξανά εκείνες τις μαυρες- τρομακτικές στιγμές.
Αν με αυτο που λες οτι:
"μπορε να ταν σαν πατερας σου η ετσι να τον εβλεπες αλλα απο οτι φαινετε δεν τον ηξερες κ τοσο καλα αλλα οτι λες τη φραση ηταν σαν πατερας μου αυτο με βαζει σε υποψιες οτι καπια σχεση εχει ολο αυτο με το ολο εργο μηπως αυτο σου θυμισε κατι? χμμμ..."
υποννοείς οτι υπάρχει κάποια σύνδεση (ανώμαλη) με τον πατέρα μου , σε διαβεβαιώ οτι έχω 2 υπέροχους γονείς που με έχουν μεγαλώσει οχι πλουσιοπάροχα σε υλικα αγαθά (αν και δεν μου έλειψε ποτε κατι ολα αυτά τα χρόνια) αλλά πλουσιοπάροχα σε αγάπη- φροντιδα και στοργη. Ετσι κατηγορηματικά σου δηλώνω πως όχι! Απλά αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας του άντρα μου, τον είχαμε στήριγμα εδώ στην ξενιτιά και μιας που ο αντρας μου του έχει αδυναμία ε δεν γίνεται να μην ένιωθα κι εγώ αγάπη γι'αυτόν τον άνθρωπο ως πατερα. Ο αντρας μου ξέρει για εκείνη η σχέση και ξέρει όλα τα σκηνικά, δεν νομιζω οτι αυτό που προτείνεις θα βοηθήσει σε κάτι. Και τέλος, αυτό που λες οτι "δε το πολυπιστευω οτι στα καλα καθουμενα ολο αυτο σου δημιουργησε τοσο μεγαλο αμοκ" Να σου υπενθυμίσω οτι είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του αντρα μου, ο ΠΕΘΕΡΟΣ μου... δεν είναι ένας τυχαίος φίλος ή κάποιος άγνωστος επομένως είναι φυσικό και επόμενο να με έχει πιάσει ΑΜΟΚ!!!
18-05-2014, 11:09 #35
δεν εχω σκοπο να σε εντυπωσιασω ουτε να σου τραβηξω την προσοχη αλλα εσυ για καποιο λογο τραβας την προσοχη με τις κοτσανες που πετας!!!
Τραβα κοιμησου καλυτερα μην καις αλλο τον εγκεφαλο σου!! τι σου φταιει ο αμαχος πληθυσμος??? η περιπτωση σου ειναι εδω ο κοσμος καιγεται και καποιο πραγματακι χτενιζεται!!!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
18-05-2014, 11:14 #36
ειδες απαντησες μονη σου,απο την στιγμη που ηταν και ειναι "γυναικας" θα εχει και τους τροπους για να σε γλυκανει,να προσπαθησει να σε ρηξει!οποτε πρεπει να κανεις λεπτους χειρισμους, να φερθεις εξυπνα οσο πιο πολυ τον αποφευγεις αυτος πιο πολυ θα κολλαει και καποια στιγμη θα φανει και μπροστα στον αντρα σου οτι κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και στη τελικη μπορει να την ακουσεις εσυ!
18-05-2014, 11:18 #37
υποννοείς οτι υπάρχει κάποια σύνδεση (
ομως εγω απλως διαβαζω τι γραφεις κ επισης προσεχω κ τις λεξεις που χρησιμοποιει ο καθε ενας κ με βαση οτι διαβαζω γραφω
τωρα το συγκεκριμενο περιστατικο δε νομιζω οτι θα σε συμφερε να το πεις η δε ξερω τουλαχιστον τι μπορει να συμβει θα μπορουσες ομως να πεις σε καπιον τα παλιοτερα σε καπια φιλη σου πχ η καπου.
18-05-2014, 11:21 #38
μαλον δε με ξερεις τοσο καλα οσο νομιζεις γιατι οτι κ να κανεις αν δεν αποφασισω εγω να σε ακουσω δε προκειται να ακουσω τιποτα απο οσα λες κ στη καλυτερη περιπτωση θα σε παρω στη πλακα κ στη χειροτερη δε θα διαβαζω καν οτι λες οπως κανω με τον νοκ αρα αν θες να μιλαμε αλλαξε υφος αλλιως θα αλλαξεις συνομιλιτη.
18-05-2014, 11:27 #39
Αγαπητε-η ΙVAN,
Πραγματικά έδωσες όλη την εικόνα των σκέψεων και των συναισθημάτων μου!!!! ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γίνει ποτε ΓΕΓΟΝΟΣ, μπορει να εχω χάσει τα λόγια μου και το τσαγανό μου αλλά όταν αισθανθώ καλύτερα θα του μιλήσω και θα μιλήσω πολυ άσχημα (οχι βρισιές και απειλές) αλλά τα λόγια μου θα είναι καθοριστικά για την "πορεία" του!! Πρέπει πάση θυσία αυτός ο άνθρωπος να απομακρυνθεί απο το σπιτι μου!!!
Ξέρεις τι γίνεται, τα σκέφτομαι όλα και προσπαθώ να συνδέσω τα κομματια... και ενώ υπήρχαν καποια υποχθόνια σημάδια εγώ τα αγνοούσα, δεν έδινα σημασία γιατι έτσι είναι αυτός έτσι μιλάει σε όλους, όλους τους πειράζει με υπονοούμενα (πραγμα που ισχυει)! Εκεί φοβαμαι πως ήταν το ΛΑΘΟΣ μου!!! Επειδή απο αφέλεια αλλα και απο μαλακία μπορεις να πεις δεν του εκοψα το βήχα! Αλλα μιλαγε ετσι και μπροστα στον άντρα μου, δεν ήταν δηλαδη κατι περίεργο για μας! Γενικά εχουμε μικρους γονείς και οι δυο μας και μιλαμε ανετα, κανουμε πλακες κπλ.
Πραγματικά νιώθω οτι καλύτερα να πεθαινα, καλύτερα να μην υπήρχα... πώς να ξεπλυθεί τετοια ντροπη τέτοια καταντια? Είναι ασχημο και εδώ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου αλλά τον άντρα μου, σκέψου πώς θα νιώσει αυτός σε μια τέτοια αποκάλυψη? Πως θα συνέλθει? πως θα αντιδράσει?? Αυτόν θέλω να προφυλάξω κυριως!!!!
Ειλικρινά εύχομαι άλλος άνθρωπος να μην βρεθεί στην θέση μου!!!
18-05-2014, 11:30 #40
18-05-2014, 11:37 #41
Αλέξανδρε, παλιότερα είχα μια σχέση, που όπως αποδείχτηκε ο τύπος δεν έστεκε καλά...
18-05-2014, 11:41 #42
Έχω μιλήσει για τα παλιότερα περιστατικά και σε φίλες μου αλλά και στον άντρα μου. Γενικά με τον άντρα μου έχουμε μια υπέροχη σχεση! Είμαστε σύζυγοι, εραστές, φίλοι... κι αυτό γιατί όπως ξαναέχω πει είμαστε απο μικροί μαζι και ξεκινήσαμε ως φίλοι, έτσι έχουμε χτίσει μέσα σε αυτά τα χρόνια μια πολύ όμορφη σχέση. Οπότε ανοιγόμαστε ο ένας στον άλλο και μοιραζόμαστε τις σκέψεις- τις φοβίες- τα προβλήματα γενικά ότι κουβαλάμε μέσα μας! Φαντάσου λοιπόν πόσο δύσκολο είναι για μένα να μην μπορώ να του πω αυτό το ζόρι που τραβάω τώρα! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν του το πώ μόνο κακό μπορώ να του κάνω! :(
18-05-2014, 11:43 #43
18-05-2014, 11:45 #44
εφοσον μιλατε και ειστε και φιλοι μαζι και ανοιγεστε δεν ειναι δυσκολο να του το πεις; τι φοβασαι;; δεν ειπες οτι ανοιγεστε και εχετε χτισει ωραια σχεση;;
ε γιαυτο το λογο δε θα επρεπε να το λες.
συνελθε κοπελα μου δε φταις εσυ.
αμα συνεχισεις ετσι θα φταις ομως.τι μυαλο κουβαλας; εδω σου λεμε οτι ο πεθερος σου φταιει κι εσυ φοβασαι να μιλησεις.
αν δε μιλησεις θα τα σκατωσεις παραπανω.
κανεις λαθος.θα σου ριξει το φταιξιμο μετα και θα σου πει τοσο καιρο δεν μου το ειπες και μου το εκρυβες κλπ
ενω μετα απο καιρο μπορει να προχωρησει και να γινει χειροτερο κι ο πεθερος να κανει διαφορα.
τωρα ειναι η ωρα.εσυ επιλεγεις τι τροπη θα παρουν τα πραγματα.
18-05-2014, 11:49 #45
Πραγματικά νιώθω οτι καλύτερα να πεθαινα, καλύτερα να μην υπήρχα... πώς να ξεπλυθεί τετοια ντροπη τέτοια καταντια? Είναι ασχημο και εδώ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου αλλά τον άντρα μου, σκέψου πώς θα νιώσει αυτός σε μια τέτοια αποκάλυψη? Πως θα συνέλθει? πως θα αντιδράσει?? Αυτόν θέλω να προφυλάξω κυριως!!!!
Ειλικρινά εύχομαι άλλος άνθρωπος να μην βρεθεί στην θέση μου!!!
Μπες στη θεση του εσυ τι θα προτιμουσες να μην στο πει η να στο πει και να γνωριζεις??
Ειπα την αποψη μου! Ευχομαι οτι καλυτερο!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!