Ο πεθερός μου μου αποκάλυψε τον έρωτά του... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Banned
    ναι αλλα δε ξερω αν το εχεις καταλαβει γιατι καπιες φορες δεν το πολυκαταλαβαινει κανεις μου φαινεσε πολυ θυμωμενη κ οσο εισαι ετσι θυμομενη αυτο σημαινει οτι δε τα εχεις πει ολα κατι θα υπαρχει ακομα γιατι την εχω περασει αυτη τη φαση ειχα ενα σορο συναισθηματα που με ετρωγαν κ καπια στιγμη τα ειπα ολα κ μου περασαν τα παντα σχεδον κατα 90%

Senior Member
    Quote Originally Posted by dream05 View Post
    Αγαπητε-η ΙVAN,

Πραγματικά έδωσες όλη την εικόνα των σκέψεων και των συναισθημάτων μου!!!! ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γίνει ποτε ΓΕΓΟΝΟΣ, μπορει να εχω χάσει τα λόγια μου και το τσαγανό μου αλλά όταν αισθανθώ καλύτερα θα του μιλήσω και θα μιλήσω πολυ άσχημα (οχι βρισιές και απειλές) αλλά τα λόγια μου θα είναι καθοριστικά για την "πορεία" του!! Πρέπει πάση θυσία αυτός ο άνθρωπος να απομακρυνθεί απο το σπιτι μου!!!

Ξέρεις τι γίνεται, τα σκέφτομαι όλα και προσπαθώ να συνδέσω τα κομματια... και ενώ υπήρχαν καποια υποχθόνια σημάδια εγώ τα αγνοούσα, δεν έδινα σημασία γιατι έτσι είναι αυτός έτσι μιλάει σε όλους, όλους τους πειράζει με υπονοούμενα (πραγμα που ισχυει)! Εκεί φοβαμαι πως ήταν το ΛΑΘΟΣ μου!!! Επειδή απο αφέλεια αλλα και απο μαλακία μπορεις να πεις δεν του εκοψα το βήχα! Αλλα μιλαγε ετσι και μπροστα στον άντρα μου, δεν ήταν δηλαδη κατι περίεργο για μας! Γενικά εχουμε μικρους γονείς και οι δυο μας και μιλαμε ανετα, κανουμε πλακες κπλ.

Πραγματικά νιώθω οτι καλύτερα να πεθαινα, καλύτερα να μην υπήρχα... πώς να ξεπλυθεί τετοια ντροπη τέτοια καταντια? Είναι ασχημο και εδώ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου αλλά τον άντρα μου, σκέψου πώς θα νιώσει αυτός σε μια τέτοια αποκάλυψη? Πως θα συνέλθει? πως θα αντιδράσει?? Αυτόν θέλω να προφυλάξω κυριως!!!!

Ειλικρινά εύχομαι άλλος άνθρωπος να μην βρεθεί στην θέση μου!!!
    Αγαπητός είμαι.. άλλα αυτό δεν έχει σημασία..
    νομίζω (το κουράζω λίγο μα το αναφέρω συνέχεια και θα το κάνω μόνο να νομίζω μπορώ να σε καταλάβω δεν μπορώ κανείς δεν μπορεί.. μπορεί να είναι απογοητευτικό μα..)

Νομίζω λοιπόν πως συνεχίζεις να το βλέπεις λάθος...
    Δεν έκανες εσύ κανένα ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ....
    Το να φοβάσαι ότι θα γκρεμιστει ο κόσμος του Άντρα σου είναι λογικό .. άρα μπορείς να σκεφτείς έτσι λογικά ..
    το ότι νιώθεις ασχημα επίσης ειναι λογικό.. άρα το ίδιο με παραπάνω
    Ήθελες κάπου να μιλήσεις, το έκανες εδώ, ξέρω πως είναι λίγο.. ξέρω μάλλον πως θες κάποιον πολύ δικό σου να τα πεις να φύγουν από μέσα σου...
    Έχεις σε κανέναν τόση εμπιστοσύνη;;; Μακάρι να έχεις ... δεν θα σε καταλάβει.. αυτο που νιώθεις δεν θα τα καταλάβει...σορυ αυτό πιστευω
    γι αυτό προσπάθησε καλή μου να το αφήσεις πίσω... τωρα ξερω δεν μπορεις... μα σκεψου πως σε 3 μέρες 3 μηνες 3 χρονια
    θα χει περάσει αυτό... αυτο που νιωθεις εννοω...

Σώπα ρε που θα πεθαινες.. και πια ντροπη ΔΙΚΗ ΣΟΥ;;; γιατι;;;... Μπορει το πεθερο σου να τον εβλεπες σαν πατερα οκ .. τωρα αγνοησε τον παντελως..
    αστο να περασει..
    μην το αφήνεις να περασει απο ΠΑΝΩ σου..
    γραψε εδω αν σου κανει καλο οτι θες ..βρισε τον εδω αφου δεν μπορεις να το κανεις ακομα κατα προσωπο...μπορει να νιωσεςι καλύτερα

υ.γ... Προς στους φίλους που τσακώνονται....λίγος σεβασμός στο πρόβλημα της dream05... ανοίξτε ένα ΘΕΜΑ π.χ. ''Πλακωνόμαστε γιατί μας αρέσε''ι κ πλακωθείτε...

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    υ.γ... Προς στους φίλους που τσακώνονται....λίγος σεβασμός στο πρόβλημα της dream05... ανοίξτε ένα ΘΕΜΑ π.χ. ''Πλακωνόμαστε γιατί μας αρέσε''ι κ πλακωθείτε...
    άσε μας κι εσύ να μαλώσουμε.όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.
    και δώσαμε όλοι συμβουλές όχι μόνο εσύ.οπότε δικαιούμαστε και λίγα άσχετα.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναι αλλα δε ξερω αν το εχεις καταλαβει γιατι καπιες φορες δεν το πολυκαταλαβαινει κανεις μου φαινεσε πολυ θυμωμενη κ οσο εισαι ετσι θυμομενη αυτο σημαινει οτι δε τα εχεις πει ολα κατι θα υπαρχει ακομα γιατι την εχω περασει αυτη τη φαση ειχα ενα σορο συναισθηματα που με ετρωγαν κ καπια στιγμη τα ειπα ολα κ μου περασαν τα παντα σχεδον κατα 90%

Ναι, έχω πολύ θυμό μέσα μου γι'αυτόν τον άνθρωπο!!! Γιατι τα γκρέμισε όλα, γιατι δεν υπολόγισε ΤΟ ΓΙΟ του πάνω απ'ολα!!! Εχεις απόλυτο δίκαιο, είχε παιχτεί κι άλλο ένα σκηνικό πριν κάτι μήνες,δεν θέλω να αναφερθω σε πολλές λεπτομέριες αλλά με κατηγόρησε για κάτι το οποίο ουτε λόγος οτι δεν είχε συμβει. Μάλιστα αυτο το έκανε κρυφα πάλι απο το γιό του και μου είπε οτι μου το είπε σε μένα γιατι δεν ήθελε να με κατηγορήσει στον άντρα μου και τσακωνόμασταν ή χωρίζαμε . Και να μην πω τιποτα στο γιο του και γενικα αυτο να μείνει μεταξύ μας και να το ξεχάσουμε. Βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το είπα στον άντρα μου,(αλλωστε με ξέρει πολύ καλα για να καταλάβει οτι κάτι τρέχει). Απο κεινη τη στιγμη περριτό να σου πω πως ποτε δεν τον είδα όπως πριν! Έμεινε ένα αγκαθι μέσα μου αλλά το καταπια για χαρη της "οικογένειας" αλλα τώρα μου έχει βγει όλος ο θυμος- η οργή- η αγανάκτηση που έχω!!!!!!

Banned
    Προς στους φίλους που τσακώνονται.
    οχι τσακονονται τσακωνετε ενοεις αφου εγω δε τσακωνωμαι απλα μετατρεπομαι σε τοιχο που δεν ακουει λεξη οταν χρειαζετε

Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Αγαπητός είμαι.. άλλα αυτό δεν έχει σημασία..
    νομίζω (το κουράζω λίγο μα το αναφέρω συνέχεια και θα το κάνω μόνο να νομίζω μπορώ να σε καταλάβω δεν μπορώ κανείς δεν μπορεί.. μπορεί να είναι απογοητευτικό μα..)

Νομίζω λοιπόν πως συνεχίζεις να το βλέπεις λάθος...
    Δεν έκανες εσύ κανένα ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ....
    Το να φοβάσαι ότι θα γκρεμιστει ο κόσμος του Άντρα σου είναι λογικό .. άρα μπορείς να σκεφτείς έτσι λογικά ..
    το ότι νιώθεις ασχημα επίσης ειναι λογικό.. άρα το ίδιο με παραπάνω
    Ήθελες κάπου να μιλήσεις, το έκανες εδώ, ξέρω πως είναι λίγο.. ξέρω μάλλον πως θες κάποιον πολύ δικό σου να τα πεις να φύγουν από μέσα σου...
    Έχεις σε κανέναν τόση εμπιστοσύνη;;; Μακάρι να έχεις ... δεν θα σε καταλάβει.. αυτο που νιώθεις δεν θα τα καταλάβει...σορυ αυτό πιστευω
    γι αυτό προσπάθησε καλή μου να το αφήσεις πίσω... τωρα ξερω δεν μπορεις... μα σκεψου πως σε 3 μέρες 3 μηνες 3 χρονια
    θα χει περάσει αυτό... αυτο που νιωθεις εννοω...

Σώπα ρε που θα πεθαινες.. και πια ντροπη ΔΙΚΗ ΣΟΥ;;; γιατι;;;... Μπορει το πεθερο σου να τον εβλεπες σαν πατερα οκ .. τωρα αγνοησε τον παντελως..
    αστο να περασει..
    μην το αφήνεις να περασει απο ΠΑΝΩ σου..
    γραψε εδω αν σου κανει καλο οτι θες ..βρισε τον εδω αφου δεν μπορεις να το κανεις ακομα κατα προσωπο...μπορει να νιωσεςι καλύτερα

Να είσαι καλά. Με ηρεμεί κάπως το πως χειρίζεσαι το θέμα μου! Εχω μιλήσει στην αδερφή μου αλλά θέλω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου, και δυστυχώς η αδερφή μου είναι μακρια! Anyway!
    Δεν είμαι ετοιμη ακόμα να τον αντιμετωπίσω, προσπαθώ να τα βρώ λίγακι με την ψυχη και το μυαλό μου,να τα βρω λιγάκι με τον εαυτό μου, να πάψω να είμαι τοοοσο θυμωμένη... όταν όμως νιώσω και πάλι πως πατάω στα πόδια μου θα μιλήσω σε αυτόν και πίστεψέ με... θα τον τσακισω όπως τσακισε αυτός την ζωή μου, την ηρεμια και την γαλήνη μου....

Banned
    Ναι, έχω πολύ θυμό μέσα μου γι'αυτόν τον άνθρωπο!!! Γιατι τα γκρέμισε όλα, γιατι δεν υπολόγισε ΤΟ ΓΙΟ του πάνω απ'ολα!!! Εχεις απόλυτο δίκαιο, είχε παιχτεί κι άλλο ένα σκηνικό πριν κάτι μήνες,δεν θέλω να αναφερθω σε πολλές λεπτομέριες αλλά με κατηγόρησε για κάτι το οποίο ουτε λόγος οτι δεν είχε συμβει. Μάλιστα αυτο το έκανε κρυφα πάλι απο το γιό του και μου είπε οτι μου το είπε σε μένα γιατι δεν ήθελε να με κατηγορήσει στον άντρα μου και τσακωνόμασταν ή χωρίζαμε . Και να μην πω τιποτα στο γιο του και γενικα αυτο να μείνει μεταξύ μας και να το ξεχάσουμε. Βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το είπα στον άντρα μου,(αλλωστε με ξέρει πολύ καλα για να καταλάβει οτι κάτι τρέχει). Απο κεινη τη στιγμη περριτό να σου πω πως ποτε δεν τον είδα όπως πριν! Έμεινε ένα αγκαθι μέσα μου αλλά το καταπια για χαρη της "οικογένειας" αλλα τώρα μου έχει βγει όλος ο θυμος- η οργή- η αγανάκτηση που έχω!!!!!!
    ετσι οπως τα λες νομιζω οτι το θεμα σου ειναι οτι δεν εχεις πει σε κανενα 100% το πως εχουν τα πραγματα για αυτο εισαι τοσο θυμωμενη γιατι δεν ειναι ενα ειναι πολα μαζι αρα θα χρειαστεις ενα συνομιλιτη σε κρα διαρκεια που θα του πεις ακριβως πως εχει το πραγμα για τα παντα γιατι δεν ειναι μονο αυτο οπως βλεπεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    άσε μας κι εσύ να μαλώσουμε.όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.
    και δώσαμε όλοι συμβουλές όχι μόνο εσύ.οπότε δικαιούμαστε και λίγα άσχετα.
    Ναι όλοι δώσατε συμβουλές... όχι μόνο εγώ..(εγώ δε δίνω συμβουλές γιατί δεν νομίζω πως μπορώ)
    Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι δεν ''αποστειρώνω'' κι εγώ τίποτα... απλά ήταν η αρχή του Θέματος κι έτσι έκρινα.. έκρινα λάθος... σορυ
    Δεν είπα μη τσακώνεστε.. είπα λίγος σεβασμός.. η κοπέλα τρελαίνεται διαβάζοντας αυτά μπορεί να νιώθει (κακός βέβαια) περισσότερο άσχημα
    τεσπα όπως είπα κ παραπάνω σορυ ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει.. εγώ έκανα λάθος με την άστοχη παρέμβασή μου..

Senior Member
    οχι τσακονονται τσακωνετε ενοεις αφου εγω δε τσακωνωμαι απλα μετατρεπομαι σε τοιχο που δεν ακουει λεξη οταν χρειαζετε
    Δεν έπρεπε να έχω παρέμβει στην αντιπαράθεση και ζητώ κι από εσένα συγνώμη...

Senior Member
    Να είσαι καλά. Με ηρεμεί κάπως το πως χειρίζεσαι το θέμα μου! Εχω μιλήσει στην αδερφή μου αλλά θέλω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου, και δυστυχώς η αδερφή μου είναι μακρια! Anyway!
    Δεν είμαι ετοιμη ακόμα να τον αντιμετωπίσω, προσπαθώ να τα βρώ λίγακι με την ψυχη και το μυαλό μου,να τα βρω λιγάκι με τον εαυτό μου, να πάψω να είμαι τοοοσο θυμωμένη... όταν όμως νιώσω και πάλι πως πατάω στα πόδια μου θα μιλήσω σε αυτόν και πίστεψέ με... θα τον τσακισω όπως τσακισε αυτός την ζωή μου, την ηρεμια και την γαλήνη μου....
    Αγαπητή φίλη χαίρομαι που κι γω αλλά και άλλοι φίλοι σε βοηθάμε όσο μπορούμε να ηρεμήσεις λιγάκι... είναι καλό που έστω κι από μακρυά έχεις την υποστήριξη τις αδερφής σου..
    θα σου πω εν συντομία μια μικρή ιστορία (λίγο βαρετή) κάποτε με κατηγόρησαν άδικα κ χωρίς στοιχεία για ένα λάθος... Αγχώθηκα πάρα πολύ στεναχωρήθηκα, νευρίασα, έκλαιγα από τα νεύρα και την αδικία που ένιωσα... όμως κάποτε αποκαλύφθηκε ότι δεν ήμουν ένοχος για τίποτα, ούτε και βρέθηκε ο ένοχος ποτέ (αν υπήρξε και δε μας δούλευαν όλους)
    ο άνθρωπός που κυρίως με κατηγόρησε ήταν απλός γνωστός.. αλλά σημαντικός άνθρωπος.. έμαθα ότι ήθελε να μου ζητήσει συγνώμη.. είχα σκοπό να τον στολίσω με εκατομμύρια κοσμητικά επίθετα..
    βασικά είμαι κατά της βίας και της χειροδικίας ειδικότερα.. δεν ήρθε όμως να μιλήσουμε ποτέ, κι γω βέβαια τον απέφευγα.. σιγά σιγά με τον καιρό το ξέχασα το θέμα.. ξεχάστηκε γενικά απ όλους..
    Τώρα τον βλέπω και τον χαιρετώ και τον λυπάμαι ... είναι σαν να μην υπάρχει για μένα.. αν είχε έρθει τότε θα είχα, ίσως, δώσει καινούργια διάσταση δε ένα θέμα που δε με αφορούσε.. και επειδή ξέρω το χαρακτήρα του θα διαστρέβλωνε εκ νέου ίσως τα πράγματα.. δε φοβήθηκα όχι καθόλου.. απλά τον αγνόησα τον αγνοώ και θα τον αγνοώ...
    ήμουν κ είμαι (εκνευριστικά όμως ) από τότε υπέρμαχος της άποψης ..κανείς δε θα με καταλάβει.. εγώ θα έλεγα τα δικά μου από τη δική μου θέση κι εκείνος τα δικά του (μάλλον)..

Σκέφτομαι κ τώρα ότι όταν μου πέρασε η στεναχώρια η θλίψη κι ο θυμός από την αδικία ένιωσα απελευθερωμένος.. εντελώς, ήρεμος και γαλήνιος.. κι ας μην τον τσάκισα αυτόν..

Πάντα αυτά που γράφω είναι η άποψη μου.. όσο έχω το δικαίωμα κ νιώθω την υποχρέωση να την λέω... εύχομαι και πιστεύω να βρεις γρήγορα τη γαλήνη και την ησυχία σου.. για ότι θες (μαζί με τους υπόλοιπους) θα χαρώ κι εγώ να σε βοηθήσω όσο μπορώ...

Έχω κι εγώ συγγενείς στο εξωτερικό.. θα σου πω κι εσένα αυτό που λέω και σ αυτούς..

Καλή αντάμωση (εγώ με τους δικούς μου κι εσύ με τους αγαπημένου σου συγγενείς κ φίλους).

Senior Member
    Εχω φάει φρίκη, δεν ξέρω τι να σκεφτώ- τι να πώ- πώς να φερθώ και τι να κάνω, γι'αυτό και το μοιράστηκα εδώ. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι και μικρό πράγμα αφενός και αφετέρου, δεν είναι κάτι που μπορείς να το μοιραστείς με τις φίλες σου ή με τους ανθρώπους τις οικογένειάς σου και σιγουρα ειναι κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το μοιραστείς με τον άντρα σου. Οπότε καταλαβαίνεις, το να το κρατάω μέσα μου είναι δύσκολο. Επίσης είμαι ενας πολύ ευθύς και ντόμπρος άνθρωπος, οτι σκεφτομαι και με προβληματίζει το λέω no matter what, οποτε σκέψου ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να πνίγω όλες αυτές τις λέξεις και τα συναισθήματα μέσα μου. Είναι όμορφο να αρεσεις σαν ανθρωπος αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια της λογικής.
    πραγματικα ξεπερναει τα ορια της λογικης . δεν θα μπορουσα να φανταστω να μου συμβει κατι τοσο αηδιαστικο και αποτροπαιο και να σκεφτω οτι ειναι ομορφο να αρεσεις...
    η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι ειναι πολυ τρελο για ναναι αληθινο, αλλα επειδη τα πιο ξεφτιλισμενα σεναρια τα γραφει παντα η ζωη, απανταω σαν να ειναι απολυτα αληθινο...

δεν εχει να κανει με την ελξη η την ομορφια το οτι ο πεθερος σου ειναι υπανθρωπος καλη μου, κακως το συνεδεσες με αυτα... ειναι σαν να μας λες οτι ο βιαστης βιαζει ωραιες γυναικες, η οτι τον δολοφονο τον προκαλεσε το θυμα...
    αν ειναι τοσο λιγουρης που τολμαει να την πεσει ερωτικα την νυφη του, θα την πεφτει και σε θηλυκες κατσικες, ειναι βεβαιο...

κανεις ενα μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου και απ οσα διαβασα δεν ειδα να συμφωνει καποιος αλλος.
    παιζεις το παιχνιδι του.
    ξερεις γιατι νοιωθεις ενοχη? γιατι εισαι οντως ενοχη.
    οχι ενοχη που σου την επεσε ομως, αλλα οσο δεν το λες στον ανδρα σου, οση αηδια κι αν σου προκαλει ο σιχαμας, μοιραζεσαι μαζι του ενα ενοχο μυστικο που το κρυβετε ΜΑΖΙ απο τον ανδρα σου.αυτο το "μαζι" του αρκει, εφοσον δεν μπορει να σε εχει. του δινει αλλοθι να σε πλησιαζει καθε τοσο και να κανει οτι δεν βλεπει οτι σε αηδιαζει.

αυτο σε εχει αποσυντονισει πληρως και δηλητηριαζει σιγα- σιγα την σχεση σου με τον ανδρα σου, χωρις να το καταλαβαινεις.

αν εκτος απο σιχαμας, ο γερος ειναι και πανουργος, το ξερει καλα αυτο. επειδη δεν μπορει να σε εχει, παρηγοριεται με το να εχει στησει ενα μυστικο για να μοιραστειτε και να βγαλετε τον ανδρα σου απ εξω. δεν ειναι τυχαιο αυτο που σου λεω, ειναι χειριστικη μεθοδευση πολυ συγκεκριμενη απο ανθρωπους που θελουν και δεν μπορουν να εχουν καποιον που εκβιαζουν με "ενοχα μυστικα", μονο για να εχουν κρυφη επικοινωνια μαζι τους κι ας ξερουν οτι ειναι ανεπιθυμητοι.

κανε την κινηση- ματ, καλη μου. πες τα ολα στον ανδρα σου και το σκιαχτρο που σου ψιθυριζει σιχαμενα στο αυτι ενω σου προκαλει μονο αηδια, θα αυτοκαταστραφει... ;)

τι ειναι ολα αυτα "να μην χαλασουν οι σχεσεις πατερα-γυιου"??? πατε καθολου καλα εδω μεσα??? πατερας ειναι αυτο το ζωντοβολο, η τερας?
    δεν ειναι ανηλικος ο γυιος.
    ΦΥΣΙΚΑ πρεπει να ξερει τι σκατα πατερα εχει και να παρει τις αποφασεις του σαν ολοκληρωμενος ανθρωπος για τις σχεσεις του μαζι του!!!. σιγα μην σπασουν τα αυγα, με τον πορνογερο!!!!!
    Last edited by Remedy; 19-05-2014 at 13:16.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πραγματικα ξεπερναει τα ορια της λογικης . δεν θα μπορουσα να φανταστω να μου συμβει κατι τοσο αηδιαστικο και αποτροπαιο και να σκεφτω οτι ειναι ομορφο να αρεσεις...
    η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι ειναι πολυ τρελο για ναναι αληθινο, αλλα επειδη τα πιο ξεφτιλισμενα σεναρια τα γραφει παντα η ζωη, απανταω σαν να ειναι απολυτα αληθινο...

δεν εχει να κανει με την ελξη η την ομορφια το οτι ο πεθερος σου ειναι υπανθρωπος καλη μου, κακως το συνεδεσες με αυτα... ειναι σαν να μας λες οτι ο βιαστης βιαζει ωραιες γυναικες, η οτι τον δολοφονο τον προκαλεσε το θυμα...
    αν ειναι τοσο λιγουρης που τολμαει να την πεσει ερωτικα την νυφη του, θα την πεφτει και σε θηλυκες κατσικες, ειναι βεβαιο...

κανεις ενα μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου και απ οσα διαβασα δεν ειδα να συμφωνει καποιος αλλος.
    παιζεις το παιχνιδι του.
    ξερεις γιατι νοιωθεις ενοχη? γιατι εισαι οντως ενοχη.
    οχι ενοχη που σου την επεσε ομως, αλλα οσο δεν το λες στον ανδρα σου, οση αηδια κι αν σου προκαλει ο σιχαμας, μοιραζεσαι μαζι του ενα ενοχο μυστικο που το κρυβετε ΜΑΖΙ απο τον ανδρα σου.αυτο το "μαζι" του αρκει, εφοσον δεν μπορει να σε εχει. του δινει αλλοθι να σε πλησιαζει καθε τοσο και να κανει οτι δεν βλεπει οτι σε αηδιαζει.

αυτο σε εχει αποσυντονισει πληρως και δηλητηριαζει σιγα- σιγα την σχεση σου με τον ανδρα σου, χωρις να το καταλαβαινεις.

αν εκτος απο σιχαμας, ο γερος ειναι και πανουργος, το ξερει καλα αυτο. επειδη δεν μπορει να σε εχει, παρηγοριεται με το να εχει στησει ενα μυστικο για να μοιραστειτε και να βγαλετε τον ανδρα σου απ εξω. δεν ειναι τυχαιο αυτο που σου λεω, ειναι χειριστικη μεθοδευση πολυ συγκεκριμενη απο ανθρωπους που θελουν και δεν μπορουν να εχουν καποιον που εκβιαζουν με "ενοχα μυστικα", μονο για να εχουν κρυφη επικοινωνια μαζι τους κι ας ξερουν οτι ειναι ανεπιθυμητοι.

κανε την κινηση- ματ, καλη μου. πες τα ολα στον ανδρα σου και το σκιαχτρο που σου ψυθιριζει σιχαμενα στο αυτι ενω σου προκαλει μονο αηδια, θα αυτοκαταστραφει... ;)

τι ειναι ολα αυτα "να μην χαλασουν οι σχεσεις πατερα-γυιου"??? πατε καθολου καλα εδω μεσα??? πατερας ειναι αυτο το ζωντοβολο, η τερας?
    δεν ειναι ανηλικος ο γυιος.
    ΦΥΣΙΚΑ πρεπει να ξερει τι σκατα πατερα εχει και να παρει τις αποφασεις του σαν ολοκληρωμενος ανθρωπος για τις σχεσεις του μαζι του!!!. σιγα μην σπασουν τα αυγα, με τον πορνογερο!!!!!
    Εχει απόλυτο δίκιο σε αυτα που σου λέει!!! εχει τυχει να μου εξομολογηθουν και να εχω ζησει απο κοντά παρόμοιες καταστάσεις με συγγενικά μου πρόσωπα, γι'αυτο εχω μονο να πω οτι αυτου του ειδους τα ατομα δεν εχουν ουτε ιερο ούτε όσιο.
    Μη σου πω ότι θα ερμηνευει και τη σιωπή σου ως συγκατάβαση. Στο μόνο που έχω αμφιβολία ειναι μη χειραγωγήσει και τον άντρα σου όταν πεις την αλήθεια και στραφει εναντίον σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lamya View Post
    Εχει απόλυτο δίκιο σε αυτα που σου λέει!!! εχει τυχει να μου εξομολογηθουν και να εχω ζησει απο κοντά παρόμοιες καταστάσεις με συγγενικά μου πρόσωπα, γι'αυτο εχω μονο να πω οτι αυτου του ειδους τα ατομα δεν εχουν ουτε ιερο ούτε όσιο.
    Μη σου πω ότι θα ερμηνευει και τη σιωπή σου ως συγκατάβαση. Στο μόνο που έχω αμφιβολία ειναι μη χειραγωγήσει και τον άντρα σου όταν πεις την αλήθεια και στραφει εναντίον σου.
    ακριβως ετσι...
    γι αυτο, οσο νωριτερα, τοσο καλυτερα. ο χρονος ειναι υπερ του στο να στησει μια ψευτικη ιστορια και να αγωνιζεται μετα η ντριμ να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

το τελειο θα ηταν να το ειχε πει αυθημερον, αλλα ποτε δεν ειναι αργα.
    αργα θα ειναι μονο οταν ο ανδρας της πιστεψει τον σιχαμα, αντι για τον ανθρωπο του..

οι σκευωριες τετοιου ειδους, λειτουργουν με ψεματα και λογικα αλματα: "εφοσον μου μιλησε και δεν στο ειπε, με ηθελε!" .
    οσο διαστημα περναει χωρις να το λες, αν ο γεροςειναι πονηρος, μπορει να το εμφανισει σαν διαστημα σχεσεων και οχι παρενοχλησεων εκ μερους του και δικων σου αρνησεων. προσεχε..

κανε την ανατροπη. '"εφοσον τον σιχαινεσαι , τον στελνεις στον διαολο και τα λες ολα στον ανδρα σου, αποκλειεται να τον ηθελες"... GAME OVER για τον κακομοιρη.. του χαλας το μοναχικο παιχνιδακι του.
    Last edited by Remedy; 19-05-2014 at 13:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως ετσι...
    γι αυτο, οσο νωριτερα, τοσο καλυτερα. ο χρονος ειναι υπερ του στο να στησει μια ψευτικη ιστορια και να αγωνιζεται μετα η ντριμ να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

το τελειο θα ηταν να το ειχε πει αυθημερον, αλλα ποτε δεν ειναι αργα.
    αργα θα ειναι μονο οταν ο ανδρας της πιστεψει τον σιχαμα, αντι για τον ανθρωπο του..

οι σκευωριες τετοιου ειδους, λειτουργουν με ψεματα και λογικα αλματα: "εφοσον μου μιλησε και δεν στο ειπε, με ηθελε!" .
    οσο διαστημα περναει χωρις να το λες, αν ο γεροςειναι πονηρος, μπορει να το εμφανισει σαν διαστημα σχεσεων και οχι παρενοχλησεων εκ μερους του και δικων σου αρνησεων. προσεχε..

κανε την ανατροπη. '"εφοσον τον σιχαινεσαι , τον στελνεις στον διαολο και τα λες ολα στον ανδρα σου, αποκλειεται να τον ηθελες"... GAME OVER για τον κακομοιρη.. του χαλας το μοναχικο παιχνιδακι του.
    Συμφωνώ απόλυτα με ρέμεντι και με Λαμυα -κάνε αυτά που σου λένε όσο είναι καιρός-είναι σιχαμένος ο γέρος.!

Senior Member

Αλεξανδρε , ακολουθεις την καλυτερη τακτικη , μπραβο σου , εσυ λες μαθαινεις απ τους αλλους , εγω τωρα μαθαινω απο σενα . Αγγελος .

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast