ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΒΟΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Junior Member

ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΒΟΗ

Λοιπόν , θα σας πω και εγώ το δικό μου πρόβλημα ... μιλάω με ένα παιδί από το ιντερνετ το ξέρω όμως το παιδί από κοντά απλά έχει μετακομίσει σε άλλη πόλη και έχουμε να βρεθούμε 3 χρόνια ....τις τελευταίες μέρες μιλάμε και στο τηλέφωνο και με κατάλαβε η μαμά μου και με ρωτάει συνέχεια πιο παιδί είναι δεν μου έχει καθόλου εμπιστοσύνη δεν θέλω να της πω δεν θέλω όλη μέρα κλαίω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.....δεν αντέχω να ξέρω ότι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος είναι και αυτός που δεν με εμπιστεύεται η ίδια μου η μανααααα?????πείτε μου τι να κάνω ....ευχαριστώ...

Senior Member
    Μπορεις να πεις την αληθεια, ενας φιλος μου πες.

Junior Member
    της είπα ότι είναι ένα παιδί και μιλάμε αλλά επειδή βάζουμε κάμερα στο skype μου λέει ότι φοβάται μήπως είναι κανένας μεγάλος που απλά θέλει να με πειράξει .....και της είπα όχι μαμά είναι ένα παιδί που ξέρω και μου λέει πες μου όνομα και της είπα δεν σου λέω και τσακωθήκαμε άσχημα...μα δεν γίνεται να μην με εμπιστεύεται δεν της έχω δώσει κανένα δικαίωμα να μην με εμπιστευτεί πότε δεν είχα σχέσεις με ανθρώπους εκτός απο λίγους γιατί ειμαι πολύ κλειστός άνθρωπος ...δεν μπορώ να καταλάβω το γιατίι...................

Senior Member
    Ποσο χρονων εισαι νανα?

Senior Member
    Ενταξει καλα κανει η μαμα σου και ανησυχει. Μπορεις να της τον γνωρισεις να δει στην καμερα οτι δεν ειναι καποιος μεγαλος. Πες της εμπαινα σ ενα σαιτ και γνωριστηκαμε, τον λενε ετσι και μιλαμε. Εσυ τον θελεις απ οτι καταλαβα, το πας για σχεση. Αμα δε σ ενδιαφερει και απλα μιλατε που κ που δεν υπαρχει λογος να πεις τοσα πολλα στη μαμα σου. Και αμα πας να τον βρεις θα πατε σε ενα καφε, δε θα πας σπιτι του με τη μια και σιγα σιγα θα γνωριστειτε καλυτερα.

Junior Member
    είμαι 17 ...δεν είναι από τους ανθρώπους που θα το πάρει έτσι πραγματικά είναι απόλυτη σε αυτό ....δεν είπα να μην ανησυχεί απλά όχι να μην μου έχει την παραμικρή εμπιστοσύνη την αδελφή μου στην ηλικία την άφηνε να κάνει πιο πολλά που η αδελφή της είχε δώσει και δικαιώματα εγώ μια σχέση έχω κάνει στην ζωή μου και αυτή την ήξερε απλά επειδή είμαι νευρικό άτομο πιστεύω ότι νιώθει ότι είμαι και ανεύθυνο ...θέλει με το έτσι θέλω να της πω ποιος είναι το απαιτεί ....

Senior Member
    Σου χει παρει τον αερα απο παλια φαινεται ενω στην αδερφη σου δεν κοταει ή της εχει αδυναμια. Πες της κι αμα σου πω πως τον λενε τι θα καταλαβεις? Πες οτι τον λενε Γιωργο Παπαδοπουλο.

Junior Member
    αυτό έχω σκεφτεί και εγώ ....το μόνο που θέλει είναι να δει ότι αυτό το άτομο είναι υπαρκτό ....αδυναμία της έχει ...

Senior Member
    Εγω λεω να ακουσεις την μαμα σου και να αφησεις τις γνωριμιες απο το νετ. Οταν με το καλο ενηλικιωθεις και εχεις μονο εσυ ευθυνη για το ατομο σου κανε οτι θες.

Senior Member
    Mιλα στο παιδι αμα θελει κι εκεινος να γνωριστει με τη μαμα σου να της φυγει η απορια. Αλλα νομιζω ειναι γενικοτερο το προβλημα με τη μαμα σου, θελει να επεμβαινει στα παντα.

Junior Member
    ευχαριστώ που έδωσες την γνώμη μου πάνω στο πρόβλημα που έχω ...αλλά κυρίως τόνισα ότι η μαμά μου δεν μου έχει εμπιστοσύνη ..

Junior Member
    ακριβώς αυτό είναι θέλει να επεμβαίνει στα πάντα ενοχλητικά όμως ...

Senior Member
    Εχεις μπλεξει...κανε υπομονη μια χρονια μεχρι να φυγεις να πας στο πανεπιστημιο.

Junior Member
    πραγματικά είναι άδικο αυτό μα δεν έχω δώσει δικαίωμα όλη μέρα σπίτι είμαι δεν πολύ βγαίνω και τώρα που είπα να γνωρίσω ένα παιδί να γίνεται αυτό ???όχι δεν το δέχομαι ...λες και δεν έχει ερωτευτεί η μάνα μου ....

Senior Member
    Με την αδερφη σου τι γινεται?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread