Results 16 to 21 of 21
Thread: σοσ
-
23-05-2014, 15:47 #16
- 25-05-2014, 06:54 #17
το ότι έχω ασχυμήνει, το ότι δεν κάνω τπτ στην ζωή μου και δεν έχω καταφέρει να γίνω τπτ
25-05-2014, 15:11 #18
Με τους γονείς σου τί σχέση έχεις;
αδέλφια δεν έχεις απ'όσο ξέρω.
Θέλεις να μας πεις κάτι πιο ουσιώδες από το να μας λες συνέχεια ότι έχεις παχύνει-ασχημύνει και ότι έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου πριν 100 χρόνια;
Ενα θα σου πω και βαλτο στο μυαλό σου ΚΑΛΑ
Για να νιώσεις καλύτερα πρέπει να παίρνεις και τα φαρμακα που σου γράφει ο γιατρός και να βρεις την λύση στα προβλήματα σου...
Οσες φορές και αν γράψεις τα ίδια θέματα εμείς δεν κουραζόμαστε-αρκεί να κοιτάς τις λύσεις των προβλημάτων σου και όχι τα προβληματα.
Οταν κοιτάς τα προβλήματα δημιουργείς καινούργια.
Ξεκίνα να ψάχνεις τις λύσεις ήρεμα και ένα-ένα,μην τρελαθείς χωρίς άγχος ....σε αυτό το δρόμο θα σε βοηθήσει ο γιατρός σου-ο ψυχολόγος σου-μία όμορφη βόλτα στην παραλία ένα ζωάκι που θα πρέπει να το φροντίζεις και να το αγαπάς.
Γιατί δεν ψάχνεις κίνητρα; μόνο αυτά θα σε βοηθήσουν-απ'όσο εχω καταλάβει είσαι όλη μέρα σπίτι και σκέφτεσαι τα ίδια τα ίδια τα ίδια τα ίδια και κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό.
Γιατί δεν πας στο ζωοφιλικό σύλλογο της περιοχής σου να βοηθήσεις;
Εμένα που μου αρέσει έχω γίνει μέλος περνάω από τον σύλλογο συχνά-δίνω χρήματα απ'όσα μου περισσεύουν,διαχειρίζομαι την σελίδα του ζωοφιλικού στο ίντερνετ μαζί με άλλα 5 άτομα.
Αλήθεια facebook έχεις;
Αν όχι φτιάξε ένα προφίλ και θα δεις πόσα ενδιαφέροντα πράγματα θα βρεις από τις σελίδες που θα κάνεις λάικ...που ούτε που το φαντάζεσαι!
Σταμάτα να ασχολείσαι συνέχεια με τον εαυτό σου και πάρε δράση ΤΩΡΑ.Αν δεν εμπιστεύεσαι εσύ τον εαυτό σου,ποιός θα το κάνει αυτό για σένα;;;;
Διάβασε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας...ξεκίνα όμως να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει-οχι κλεισμένη σ΄ένα σπίτι που θα σκέφτεσαι ξανα και ξανά όλη μέρα το ίδιο πράγμα!
25-05-2014, 15:38 #19
Όλγα αφού τώρα, εσύ λες ότι ασχημυνες..άρα είσαι όμορφη.. έστω ήσουν... μπορείς λοιπόν να ξανά γίνεις... ή αν θέλεις να βάλεις στόχο να γίνεις..έστω υποφερτή για τον εαυτό σου..;;
στο κάτω κάτω... η ομορφιά είναι υποκειμενική.. κι εφήμερη...
τι λες;;
εδώ μέσα υπάρχουν κορίτσια που ασχολούνται με την ομορφιά...και την περιποίηση.. ίσως αν το ζητούσες κι εσύ να μπορούσαν.. αν ήθελες, αν ήθελαν κι εκείνες να σε βοηθήσουν.. μπορεί να ένιωθες λιγάκι καλύτερα.......
25-05-2014, 15:55 #20
25-05-2014, 16:07 #21
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία