δεδομενη ή τελειωμενη? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Πως ξεσπουσε ρε μινοπουλακι? τηλεφωνικα δε τα λετε? πως τοση τριβη απο αποσταση? μηπως του λες και συ τα δικα σου γκρινιες και αλλα τετοια? Τι παει να πει σου μιλουσε ασχημα? Δηλαδη σε παιρνει λετε καλημερα και αρχιζει να σε βριζει? δε μπορω να καταλαβω.

Member
    Με επερνε τηλ..ειχε νευρα με αλλους κ οταν τ ελεγα κατι αρπαζοταν..πχ τ λεω θα παω να αλλαξω κτ παπουτσια,και τι με νοιαζει εμενα τι θα κανεις κ τετοια...
    Δν γκρινιαζα καθολου αυτες τς μερες..κ απο μονος τ γυρισε κ μ ειπε πως εχει αποκτησει ψυχολογικα κ νευρα κ την πληρωνω εγω..

Senior Member
    Εαν εχει τσακωθει με αλλα παιδια, αστον να ηρεμησει. Ολοι εχουμε νευρα καποιες φορες. Αστο λιγο. Οτι εχει ψυχολογικα τι εννοει? τι εγινε? Βασικα θα μπει και σε λιγο μεσα οποτε μηπως κανει ετοιμασιες? γιατι ειναι αγχωτικη σκεψη κι αυτη.

Member
    Με επερνε τηλ..ειχε νευρα με αλλους κ οταν τ ελεγα κατι αρπαζοταν..πχ τ λεω θα παω να αλλαξω κτ παπουτσια,και τι με νοιαζει εμενα τι θα κανεις κ τετοια...
    Δν γκρινιαζα καθολου αυτες τς μερες..κ απο μονος τ γυρισε κ μ ειπε πως εχει αποκτησει ψυχολογικα κ νευρα κ την πληρωνω εγω..

Member
    Δεν ξερω ρε κερασι μου τι κ πως και γιατι ολα αυτα κ ακομα π ρωτουσα απαντηση δν επερνα.θα μυριζω τα νυχια μου?θα μπορουσε να μ μιλησει ανοιχτα εστω για αυτα..! Το θεμα ειναι οτι νομιζω οτι τον βολεψα που του ειπα τελος.. κ μου εχει μπει υποψια πως εχει βρει καποια αλλη...

Senior Member
    Του ειπες τελος?

Member
    Του ειπα δεν αντεχω αλλο γιατι νιωθω πως δεν με θες..

Senior Member
    Απ οτι θυμαμαι σε λιγους μηνες μπαινει μεσα. Επισης μενει τωρα σε αλλο μερος απ τον τοπο καταγωγης του, αρα και συμφεροντολογικα να το παρεις δε νομιζω να παιζει αλλη. Αφου σε λιγο θα φυγει. Η γνωμη μου ειναι μην καλεις και στο φβ επειδη φαινεται, μη βαλεις τιποτα καταθλιψαρες.

Member
    Δεν κανω τπτ τετοιο..ουτε εχω σκοπο να παρω...κ οσο γισ το φβ μονο φωτο που με κανουν επισημανσεις οι κολλητες μου..

Senior Member
    Ασε λιγο να ηρεμησουν τα πνευματα και βλεπεις. Γενικα αμα βλεπεις οτι ο αλλος εχει νευρα, κανε την παλαβη και δωσε χρονο, πες ναι ναι ναι εκεινη την ωρα και κλειστο. Και αλλη ωρα θα ειναι πιο ηρεμα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123