Δεν ξέρω πια... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Member
    Quote Originally Posted by χωρίς ελπίδα View Post
    Δεν ξέρω με τι λόγια να σας ευχαριστήσω. Ανοίξατε μια μεγάλη αγκαλιά και με υποδεχτήκατε. Να είστε καλά. :)

ifeelblue και Inside out, πολύ χαίρομαι που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας και δεν τα αφήνετε να διαιωνίζονται και να βαλτώνουν(όπως εγώ). Ό,τι καλύτερο εύχομαι.

Υ.Γ. Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα. Γνωρίζετε γιατί;

Τα καλύτερα λόγια για να μας ευχαριστήσεις είναι μέσα απ το να μας εκφράζεσαι κ να μας μιλάς ανοιχτά όταν το χεις πραγματικά ανάγκη!

Κ γω δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα.. δεν ξέρω τι παίζει!

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    πρέπει να ποσταρεις 40 μηνυματα πρώτα...
    ελπίζω να έχεις ελπίδα στη ζωή σου πια...έστω λίγη....
    Δεν έχω, IVAN... Πάλι πόνοι παντού... Και ναυτία... Κουράστηκα.

Quote Originally Posted by Inside out View Post
    Αλλαξε το ονομα σου σε " ελπιδα" και βγαλε το χωρις. Ψαξε να βρεις το δρομο σου, να βγεις απο αυτο που σε βαςανιζει.
    Ολα καλα θα πανε για ολους μας!

Αυτο με τα μηνυματα δε το ξερω καθολου! Χεχε
    Καληνυχτα
    Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο!
    Σε ευχαριστώ όμως για την αισιοδοξία που θέλεις να μου μεταδώσεις. :)
    Καληνύχτα!

Μην το βαζεις κατω σε παρακαλω! Ετσι ειναι το ********! Αλλα περναει! Ειναι κουραστικο πολυ, το ξερω.. Το περναω κι εγω.
    Δεν εισαι μονη σου, μην φοβασαι, μην τρομαζεις.

Quote Originally Posted by Lefteris82 View Post
    Τα καλύτερα λόγια για να μας ευχαριστήσεις είναι μέσα απ το να μας εκφράζεσαι κ να μας μιλάς ανοιχτά όταν το χεις πραγματικά ανάγκη!

Κ γω δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα.. δεν ξέρω τι παίζει!
    Προσπαθώ. :) Θέλω να δω και άλλα θέματα του φορουμ, αλλά δεν έχω τη δύναμη προς το παρόν.

Κανε οτι ξεκουραζει το μυαλο σου. Δεν εισαι υποχρεωμενη να ξερεις τι τραβαει ο καθενας μας! Εδω ειμαστε και τα λεμε :)

Μην το βαζεις κατω σε παρακαλω! Ετσι ειναι το ********! Αλλα περναει! Ειναι κουραστικο πολυ, το ξερω.. Το περναω κι εγω.
    Δεν εισαι μονη σου, μην φοβασαι, μην τρομαζεις.
    Κουράγιο <3
    Το θέμα είναι ότι αποφεύγω να πάω και στο γιατρό, μην μου πει ότι είναι καρκίνος και τότε πειστούμε όλοι ότι θα πεθάνω. Τουλάχιστον αν δεν είμαι σίγουρη για τίποτα θα έρθει ξαφνικά.
    Είχα πάει πριν από 5 μήνες για πόνους στην πλάτη. Δεν ήθελε να κάνω ακτινογραφία και με έδιωξε, μου είπε ότι είναι μυικός πόνος. Εγώ πονάω εδώ και 1 μιση χρόνο όμως. Μυικός είναι;; Και άσε που σκέφτομαι ότι μέσα σε 5 μήνες ίσως να εξελίχθηκε και κάτι άλλο...

Senior Member
    έχεις απλά φοβάσαι ... όλοι φοβούνται κι γω φοβάμαι.... υπάρχει όμως ελπίδα και κουράγιο υπάρχει..μέσα σου είναι,, μέσα στον καθένα μας..
    ξέρω πως είναι δύσκολο.. μα σκέψου.. κι όχι μόνο εσύ...

κάποτε ήσουν χαρούμενη.. είχες τις στιγμές σου.... θυμήσου μερικές.. έστω μια... ξέρω πως είναι δύσκολο.. αλλά όπως έγραψε και η Inside out δεν είσαι μόνη...

! Τζοιν δε κλαμπ! Παιδακι μου κι εγω τα ιδια σκεφτομαι! Και δε παω κι εγω πλεον σε γιατρο γιατι φοβαμαι! Χανεις τα χρονια σου χωρις λογο. Ξεκολλα! Οσες διαβεβαιωσεις και να παρεις , θα εξακολουθησεις να βασανιζεσαι με κατι νεο στη φαση που εισαι. Λεω σε ολο το κοσμο τα συμπτωματα μου για να μου λεει " ολα καλα! Δεν ειναι τιποτα". Αυτο εννοω οταν σου λεω, οτι το παθαινουν και αλλοι.. Και στο κατω κατω και η καταθλιψη και το σωματοποιημενο αγχος, ασθενειες ειναι. Περνανε ομως! Ειμαι σιγουρη πως σκεφτεςαι τι εχεις και ψαχνεις να νιωςεις κ να αναζητηςεις συμπτωματα 24/7. Ζητα βοηθεια, περναει. Το ειχα ξαναπαθει και παλιοτερα. Δε ξερω τι αλλο να σου πω..
    Last edited by Inside out; 27-05-2014 at 01:29. Reason: Λαθος παραθεση

"κάποτε ήσουν χαρούμενη.. είχες τις στιγμές σου.... θυμήσου μερικές.. έστω μια..."
    Δάκρυσα με αυτή σου την πρόταση, σε συνδυασμό με ένα τραγούδι που άκουγα στο ραδιόφωνο τώρα... Κάποτε ήμουν χαρούμενη ή έτσι νόμιζα. Όπως και να 'χει περνούσα καλά και τι έκανα; Τα γκρέμισα όλα σε μια στιγμή... Έτσι που τα έκανα, καλά να πάθω.

! Τζοιν δε κλαμπ! Παιδακι μου κι εγω τα ιδια σκεφτομαι! Και δε παω κι εγω πλεον σε γιατρο γιατι φοβαμαι! Χανεις τα χρονια σου χωρις λογο. Ξεκολλα! Οσες διαβεβαιωσεις και να παρεις , θα εξακολουθησεις να βασανιζεσαι με κατι νεο στη φαση που εισαι. Λεω σε ολο το κοσμο τα συμπτωματα μου για να μου λεει " ολα καλα! Δεν ειναι τιποτα". Αυτο εννοω οταν σου λεω, οτι το παθαινουν και αλλοι.. Και στο κατω κατω και η καταθλιψη και το σωματοποιημενο αγχος, ασθενειες ειναι. Περνανε ομως! Ειμαι σιγουρη πως σκεφτεςαι τι εχεις και ψαχνεις να νιωςεις κ να αναζητηςεις συμπτωματα 24/7. Ζητα βοηθεια, περναει. Το ειχα ξαναπαθει και παλιοτερα. Δε ξερω τι αλλο να σου πω..
    Αυτό κάνω ακριβώς! Ψάχνω συνέχεια τι έχω. Και αυτό γίνεται εδώ και 8 χρόνια με κάποια διαλείμματα, μικρά ίσως, αλλά επανέρχομαι στον παλιό κακό μου εαυτό!

"κάποτε ήσουν χαρούμενη.. είχες τις στιγμές σου.... θυμήσου μερικές.. έστω μια..."
    Δάκρυσα με αυτή σου την πρόταση, σε συνδυασμό με ένα τραγούδι που άκουγα στο ραδιόφωνο τώρα... Κάποτε ήμουν χαρούμενη ή έτσι νόμιζα. Όπως και να 'χει περνούσα καλά και τι έκανα; Τα γκρέμισα όλα σε μια στιγμή... Έτσι που τα έκανα, καλά να πάθω.
    Για να γκρεμισεις κατι παει να παει πως κατι σου αρεσε, με κατι δεν ησουν ευτυχισμενη.. Μην κατηγορεις τον εαυτο σου. Ε, Οχι και καλα να παθεις! Δε ξερω κ που μενεις να ερχομουν να σου δωσω μια σφαλιαριτσα! Ακου εκει "καλα να παθω"!
    Αυτη η δυστυχια δεν αξιζει σε κανεναν! Ποσο μαλλον σε ευαισθητους ανθρωπους σαν κι εσενα

Senior Member
    ποιος έζησε σε τούτον τον κόσμο...... και δεν έχτισε, δε γκρέμισε, δεν πόνεσε, δεν έκλαψε.... δεν υπάρχουν ''λάθη''... χανόμαστε καμιά φορά σε μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα... μα πάλι βρίσκουμε τον δρόμο μας το δικό μας μονοπάτι...
    γράψε αν θέλεις πιο τραγούδι άκουγες..... :)

Για να γκρεμισεις κατι παει να παει πως κατι σου αρεσε, με κατι δεν ησουν ευτυχισμενη.. Μην κατηγορεις τον εαυτο σου. Ε, Οχι και καλα να παθεις! Δε ξερω κ που μενεις να ερχομουν να σου δωσω μια σφαλιαριτσα! Ακου εκει "καλα να παθω"!
    Αυτη η δυστυχια δεν αξιζει σε κανεναν! Ποσο μαλλον σε ευαισθητους ανθρωπους σαν κι εσενα
    Λες; Πραγματικά δεν παύω να κατηγορώ τον εαυτό μου γι'αυτό, το μετάνιωσα και δεν βρίσκω πουθενά γαλήνη(όσον αφορά αυτό το θέμα). 2 χρόνια πέρασαν και ακόμη τα ίδια και τα ίδια σκέφτομαι... Ας πάω να κοιμηθώ σιγά σιγά και με το καλό να ξημερώσει να δω με τι διάθεση θα ξυπνήσω...
    Inside out, σου εύχομαι καλό βράδυ και σε ευχαριστώ για τη συνομιλία μας :)

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    ποιος έζησε σε τούτον τον κόσμο...... και δεν έχτισε, δε γκρέμισε, δεν πόνεσε, δεν έκλαψε.... δεν υπάρχουν ''λάθη''... χανόμαστε καμιά φορά σε μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα... μα πάλι βρίσκουμε τον δρόμο μας το δικό μας μονοπάτι...
    γράψε αν θέλεις πιο τραγούδι άκουγες..... :)
    Εγώ 2 χρόνια τώρα δεν βρίσκω μονοπάτι. Βλέπω μόνο έναν τοίχο μπροστά μου και γύρω μου...
    Post love - Πρωτοψάλτη άκουγα :') Φοβερή σύμπτωση να το παίξει στο ραδιόφωνο. Σημαίνει πολλά για μένα...
    Καληνύχτα και σε σένα, IVAN! :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast