Results 1 to 15 of 48
-
28-04-2014, 13:05 #1
Ζηλευω τις φιλες μου γιατι ειμαι μονη μου?
hello, με λενε Στελλα και ειμαι 23 ετων. Δεν εχω κανει ποτε σχεση και ντρεπομαι γ αυτο. Επισης δεν ειχα ποτε κατακτησεις σε αντιθεση με τις φιλες μου που ανα διαστηματα εχουν αρκετες και παντα τις προσεχουν. Ξερω να ντυνομαι κ να αναδεικνυω το σωμα μου, εχω κανει αλλαγες στην εμφανιση μου,πχ βαφη μαλλιων, μακιγιαζ, και γενικα δεν εχω καποιο χτυπητο ελαττωμα πχ μεγαλη μυτη ή κατι τετοιο. Εχω ενδιαφεροντα κ μπορω να σταθω ανετα σε μια συζητηση. Στο προσωπο ειμαι ομως πολυ μετρια και ολες μου οι φιλες ειναι πολυ πιο ωραιες. Δηλαδη στην παρεα οταν μας πλησιαζουν αγορια παντα μιλανε σ αυτες κυριως. Να σημειωσω πως ειμαι ντροπαλη με τα αγορια σε μεγαλο βαθμο αλλα επειδη και οι φιλες μου ειναι ντροπαλες αρκετα αλλα εχουν κατακτησεις δε μπορω να αποδωσω μονο εκει το γεγονος οτι ειμαι μονη μου κ δε με πλησιαζει ποτε κανεις. Εχω χιουμορ και μπροστα σε αγορια (γελανε ατομα με αυτα που θα πω, δεν ειναι οτι εγω φανταζομαι οτι εχω χιουμορ) κ η παρεα μου περναει ευχαριστα με μενα και με συμπαθουν γενικα πολλα ατομα , ειμαι κοινωνικη, δε γκρινιαζω και ειμαι βολικος ανθρωπος...δεν ξερω τι φταιει...αυτο που ξερω ειναι οτι τον τελευταιο καιρο στην παρεα μου ολες εχουν απο τουλαχιστον μια κατακτηση κ μερικες και σχεση ενω μεχρι τωρα δεν ειχε καμια σχεση (κατακτησεις ειχαν ομως παντα ολες)...οπου παμε τις προσεχουν γιατι ειναι εντυπωσιακες χωρις καν να βαφονται, να προσποιουνται, να ναι προστυχες ή να ντυνονται ιδιαιτερα ενω εμενα κανεις...φανταζομαι ειναι η αυρα τους, το καλυτερο προσωπο, το ωραιοτερο σωμα με καμπυλες...μονο αν μας πλησιασει καποιος ως παρεα θα μιλησει και σε μενα αλλα και παλι απο καθαρη ευγενεια...γενικα δεν 'παει το ματι τους' σε μενα, αυτο νομιζω συνοψιζει την κατασταση μου και λογικα τους βγαζω απιστευτη ξενερα ενω ειμαι ομιλητικη και πεταω αστεια κ γελανε...δεν ειμαι εμφανισιμη το ξαναδηλωνω αλλα δε θεωρω οτι δε θα μπορουσα ποτε να βρω σχεση λογω εμφανισης, δηλαδη εχω δει κ αρκετα πιο ασχημες απο μενα σπανια βεβαια αλλα εχω δει. Το θεμα ειναι οτι εχω αρχισει να απομονωνομαι γιατι τελευταια-δεν ξερω εχει πεσει επιδημια φλερτ φαινεται- σε καθε εξοδο οι φιλες μου εχουν καποιον να τους κοιταει κ γω δε θελω να φαινομαι ως η ατυχη, η κακομοιρα της παρεας...γιατι οσο συνεχιζουν να μην με πλησιαζουν ενω αυτες τις πλησιαζουν πολλοι-και στο στυλ τους οχι οποιοσδηποτε καφρος- κ εχουν σχεση, τοσο τονιζεται η δικη μου 'κακομοιρια', ας το θεσω ετσι. ως τωρα δεν το σκεφτομουν ποτε, δε μου ελειψε μια σχεση, περνουσα γαματα με την παρεα μου, καναμε κ συνεχιζουμε να κανουμε τρελες και να γελαμε...απλως οταν ακουω οτι ενας ακομη τους ριχτηκε και περνανε τελεια με τα αγορια τους, με θλιβει γιατι θυμαμαι τα δικα μου...δεν ειναι ζηλια ακριβως γιατι αυτες ηταν παντα 2-3 επιπεδα πιο πανω απο μενα εμφανισιακα κ στην ανεση αλλα θλιβομαι που θα μεινω γεροντοκορη και να με λυπουνται ολες...αυτο με ποναει περισσοτερο, κ να μεινω μονη μου θα το παλεψω δε νιωθω προσωρινα την αναγκη για μια σχεση αλλα με πειραζει το κοινωνικο του πραγματος, τα σχολια απο πισω μου, η αναποφευκτη συγκριση με τις αλλες...δεν ξερω τι αλλο να κανω, οταν ερχονται αγορια ενταξει φαινομαι ντροπαλη αλλα μιλαω δεν σνομπαρω ουτε καθομαι βουδας...οι αλλες εχουν κ πιο ανεση και καλυτερη προσωπικοτητα...δε ζηταω αυτα που εχουν αυτες ουτε τον τελειο γκομενο ουτε την τελεια εμφανιση γιατι ειμαι πολυ ρεαλιστρια ως χαρακτηρας και αρκουμαι σ αυτα που εχω...θα θελα μια κατακτηση, κατι να μου τονωσει την αυτοπεποποιθηση για να μη φαινομαι το μαυρο προβατο της παρεας...αυτο μονο...απο τις κολλητες μου που εχουν παντα τις περισσοτερες κατακτησεις η μια εχει τελειο προσωπο και ιδιατερο κ τελειο σωμα κ η αλλη εχει φοβερες καμπυλες και εμφανισιμο προσωπο...και η λοιπη παρεα το ιδιο...εγω χορευω ωραια, εχω αδυνατο σωμα και πολλοι μου λενε ειναι ωραιο αλλα εγω βλεπω κοιτανε παντα τις αλλες...τι να κανω για ξεπερασω τη ζηλια μου? κ σκεφτομαι τωρα θα παμε κ διακοπες το καλοκαιρι και παλι θα τους ριχνονται ολοι κ σε μενα κανεις...εχω σκεφτει να παω σε ψυχολογο γιατι η αυτοεκτιμηση μου ειναι απο παντα πολυ χαμηλη ειδικα στον τομεα αγορια που δεν εχω επιτυχια αλλα κ γενικοτερα...ετσι γεννηθηκα, δεν ξερω...ισως ακουγομαι κλαψας αλλα δεν ειμαι ετσι στην πραγματικοτητα δειχνω αλλο προσωπο χαρουμενο, προσιτο δεν μιζεριαζω δηλαδη σε κανεναν, προσπαθω να δινω θετικες συμβουλες...εχει περασει απο το μυαλο μου οτι θα μεινω χωρις συντροφο για παντα και δεν αντεχεται η σκεψη...δε με νοιαζει αν θα ειναι τωρα ή σε δεκα χρονια απλως πιστευω πλεον οτι δε θα βρεθει ποτε...
- 28-04-2014, 13:56 #2
τωρα εσυ ξερεις τι χρειαζεσαι;;;;
1.ψυχολογο
2.αλλαγη παρεας
3.αλλαγη εξωτερικης εικονας (ολικη αλλαγη)
4.νεο ξεκινημα!
το μυαλο σου δε θα αλλαξει αμα συνεχισεις να κανεις τα ιδια.
μενεις σε μια παρεα που σου κανει κακο.
δεν εχεις που δεν εχεις αυτοεκτιμηση,η παρεα σε διαλυει.
φυγε απο κει για να σωθεις και να μαζεψεις τα κομματια σου.
να κανεις μια νεα αρχη.
28-04-2014, 14:44 #3
Διαφωνώ, καλύτερα να μην αφήσει την παρέα της έστω και με αυτό τον κίνδυνο, μπορεί να προκύψει κάτι πιο εύκολα παρά όταν μείνει μόνη της. Επίσης, είναι χρήσιμο να έχεις άτομα για παρέα, η πλήρης μοναξιά μακροπρόθεσμα σε κάνει περίεργο και ακοινώνητο. Καταλαβαίνω πως είναι δυσάρεστο να βγαίνει μαζί τους και να συμβαίνει αυτό, αλλά καλύτερα να μη το σταματήσει εκτός να υπάρχει κάποια άλλη παρέα να βγαίνει. Και βέβαια πίστη και υπομονή ότι κάτι θα γίνει, κάποια στιγμή δε μπορεί! Ειδικά αν έχεις κοινωνικές δεξιότητες.
28-04-2014, 15:22 #4
οχι, δεν προκειται να αφησω την παρεα μου γιατι τις αγαπω ολες τις φιλες μου και με εχουν στηριξει ανα καιρους κ ειναι πολυ ενδιαφεροντα ατομα και περναω τελεια μαζι τους...τουλαχιστον οσο δε λεμε γ κατακτησεις και αγορια...κ γω ελπιζω οτι κατα θα γινει καποτε..μου φαινεται αδιανοητο να μεινει καποιος γ παντα μονος του απλως εχω μαθει να μη θεωρω τιποτα αδυνατο...
28-04-2014, 17:55 #5
Γεια σου στελλα. Κοιταξε λενε οτι οι ανδρες κοιτανε πρωτα την εμφανιση μιας γυναικας αλλα αν ειναι ετσι τοτε πως θα εξηγησουμε ενα μεγαλο ποσοστο που ο ανδρας ειναι θεος και η κοπελα χοντρη ή πολυ ασχημη? Και ειναι ενα ικανο ποσοστο αυτο. Εγω βλεπω καθημερινα τετοιες περιπτωσεις, που ο ανδρας δηλ ειναι πολυ πιο πανω εμφανισιακα. Ποσο μαλλον εσυ που απ οτι καταλαβα εισαι στο μεσο ορο, δεν εισαι χοντρη-καλο αυτο!-ουτε και αποκρουστικη. Τωρα για τις γυναικειες παρεες ο κανονας λεει οτι κανεις παρεες με κοπελες που εισαστε στο ιδιο επιπεδο ομορφιας για να μη γινονται μπερδεματα, ανταγωνισμοι κλπ. Αφου ετυχε να μη το ακολουθησεις αυτο, εγω θα σου λεγα κατσε ενα διαστημα οφ, ας μην βγαινεις πολυ μαζι τους αφου σε ενοχλει που αυτες λαμβανουν ολη την προσοχη, κατι που τον καθενα θα ενοχλουσε. Ενας αλλος παραγοντας ισως ειναι οι αντιληψεις περι σεξ και σχεσεων με τις οποιες εχεις ανατραφει, συνειδητα ή ασυνειδητα και ισως ειναι τροχοπεδη. Εγω λοιπον θα σου προτεινα να βρεις καμμια κοπελα που να εισαστε σε παρομοιο επιπεδο ομορφιας.
28-04-2014, 18:19 #6
δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις παρεα.. σε καμια περιπτωση... συμφωνω με το κερασι.. βρες μια αναλογη με σενα κοπελα.. κ ετσι ισως νιωσεις καλυτερα.. κ ο ψυχολογος θα βοηθησει στο να ανεβει η αυτοεκτιμηση σου... επισης σταματα να το σκεφτεσαι κ θα ερθει απο μονο του το φλερτ... ολα γινονται εκει που δεν τα περιμενεις.. ζησε την καθε μερα σου χωρις να μιζεριαζεις σκεπτομενη ολα τα αρνητικα που γινονται καθε φορα που εισαι με τις φιλες σου.. ολα ειναι στο μυαλο...
ποιος ειπε πως οι αγγελοι ειναι μονο στον ουρανο? κ ομως ζουν κ υπαρχουν αναμεσα μας!
28-04-2014, 20:15 #7
Γεια σου Στέλλα!!!
Ξέρεις τι μου θυμιζεις?ΕΜΕΝΑ!!!Οι περισσότερες φιλες μου ειναι πιο ομορφες απο εμένα,πιο σεξί,πιο φινέτσατες,πιο...,πιο...,πιο... !
Κάποιες που νόμιζα για φιλες θα έλεγα τα ίδια...μέχρι που τα κόμπλεξ τους φάνηκαν ένα βράδυ και το επόμενο πρωι....τις σουταρα!!!
Επισης οταν Εισαι απελπισμένη φαινεσαι απελπισμένη κι η απελπισία δεν αρεσει ούτε στους...απελπισμενους!
Οταν ψαχνεσαι κάνει μπαμ!Γιατι κι οι άλλοι ψάχνονται και τα ματια τους παίζουν....κι αυτο φαινεται!
Θες να πας σε ψυχολόγο για βοήθεια?Πηγαινε Απλα να ξέρεις πως τα πάντα τα χτίζουμε εμεις κι οτι εχουμε μέσα μας κάποια στιγμη θα βγει στην επιφάνεια!
Επισης,πρεπει να ξέρεις-που λογικά το ξέρεις-πως η ομορφιά ειναι υποκειμενική.Η αντικειμενική ειναι αμελητέα ποσότητα!
Τέλος οι γυναικες προτιμούν να δείχνουν ομορφες παρα έξυπνες,γιατι αποκάλυψη οι αντρες ειναι περισσότερο ηλίθιοι παρα...τυφλοί!
29-04-2014, 01:50 #8
Κ εγω στα 23 μου βρηκα το αγορι μου κ θελουμε να κανουμε οικογενεια!Μην απελπιζεσαι ολα γινονται εκει που δεν το περιμενεις κ προσωπικα απεχθανομαι τις επιπολαιες καταστασεις βρες ενα ανθρωπο κ καλο,Πιθανον καποια φιλη σου αν σε νοιαζονται πραγματικα να σε βοηθησει να κανεις γνωριμια οπως εγινε κ με μενα που το αγορι μου ειναι ξαδερφος της κολλητης μου,Πριν τα 23 μου δεν ειχα ποτε σχεση αλλα δεχτηκα κακοποιηση απο συγγενικο μου προσωπο κ αυτο με τραυματισε τρομερα ψυχολογικα πιστεψε με καλυτερα να ημουν σαν εσενα κ να μην μου συνεβαινε ποτε κατι μεχρι να γνωρισω το αγορι μου μην ζητας κατι που θα σε τραυματισει η θα σε τονωσει προσωρινα ζητα κατι που θα σε ολοκληρωσει μονιμα!
30-04-2014, 12:32 #9
σας ευχαριστω πολυ ολους!! ανακουφιστηκα καπως γτ δε μ αρεσε που ζηλευα τις φιλες μου γ αυτο το λογο- επειδη ειμαι πολυ δεμενη μαζι τους ενιωθα ασχημα που τις ζηλευα και ηθελα να μην εχουν τοσες κατακτησεις. ναι σημασια γ μενα εχει αυτο πιυ θα βρω να ειναι κατι καλο και οχι κατι ετσι γ να βρισκεται...ελπιζω να βρεθει! προς το παρον κανω ο,τι μπορω
30-04-2014, 13:31 #10
αυτα και μερικα ακομα που υποστηριζεις, τα λεει ο κανονας της καλης κατινας. ισως εχεις γνωρισει μονο τετοιες...
οι φιλιες και οι ερωτικες σχεσεις γινονται με βαση την επικοινωνια και την αμοιβαια ελξη.
πρεπει να εισαι μεγαλη κομπλεξαρα για να αποφυγεις μια κοπελα επειδη ειναι ομορφοτερη σου, η να προτιμησεις μια ασχημοτερη για να μην σου τρωει τους ανδρες...
μακρια απο τετοιες γυναικες και απο ανδρες με αυτα τα μυαλα... δεν κανουν φιλιες,αλλα καριολικια. ξεκαθαρα...
μακρια επισης απο γυναικες που επειδη δεν ελκουν τους ανδρες , γνωριζουν κοπελες και ζευγαρια για να την πεσουν στους δικους τους ανδρες. αυτες ειναι για φτυσιμο στα μουτρα και χτυπημα στα βραχια μεχρι να μαλακωσουν..:rolleyes: συνηθως αυτες ειναι και οι πιο αδικημενες απ την φυση και αντι να αποδεχτουν την μοιρα τους, κυνηγουν τους ανδρες των φιλεναδων τους.
στελλα, εφοσον δεν εχεις χτυπητα ασχημα χαρακτηριστικα που θα σε δυσκολευαν (τεραστια μυτη, ανυπαρκτα χειλη, ασχημο δερμα, ασουλουπωτο σωμα, πολλα κιλα), ωστοσο θεωρεις οτι δεν εισαι ιδιαιτερα ωραια, παω στοιχημα ο,τι θελεις, οτι μπορεις να γινεις πολυ ωραια κοπελα, με αλλαγες στο μακιγιαζ, μαλλια, ρουχα κλπ.
αυτα οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση.
περα απο αυτα, αφου δεν εχεις χτυπητα ασχημα θεματα εμφανισης, θεωρω οτι σιγουρα κατι παιζει με την συμπεριφορα σου και δεν εχεις προτασεις.
σε αυτο δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. καποιος που σε ξερει κι εχεις αρκετη οικειοτητα ωστε να ξερει οτι μπορει να σου μιλησει ανοιχτα, ισως μπορεσει να σου πει τι ειναι αυτο.
μηπως εισαι υπερβολικα συνεσταλμενη? μηπως δεν αντιλαμβανεσαι το χιουμορ και δεν συμμετεχεις με ωραιο τροπο στις συζητησεις, η πετας ακυρα σχολια? δεν ξερω, υποθεσεις κανω.
30-04-2014, 17:16 #11
remedy, η απαντηση σου με εβαλε σε σκεψεις! εχω οντως μικρα χειλια κ μικρο στομα αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι τοσο ικανο γ να απωθει τους ανδρες? ως τωρα δηλαδη δεν το θεωρουσα τοσο αρνητικο με ενοχλει βεβαια γιατι ξερω οτι τα μεγαλα χειλη παραπεμπουν κιολας σ αυτο που ολοι ξερουμε κ αρα ειναι σεξουαλικα, αλλα δε νομιζα οτι ειναι κατι τοσο ξενερωτικο ωστε να θεωρειται χτυπητο ελαττωμα. σε σχεση με το προσωπο μου ταιριαζει αυτο το μεγεθος. σωμα εχω αρκετα καλο με μικρο στηθος μεν αλλα ταιριαζει γενικα δλδ εχω καλη ανατομια. ενας μου ειχε πει στην παραλια οτι εχω το πιο ωραιο σωμα απο ολες και γενικα μου λενε ανα καιρους γ ενα συγκεκριμενο σημειο του σωματος που κ μενα μου αρεσει και το αναδεικνυω. Στη συζητηση συνηθως ναι ειμαι πιο συνεσταλμενη απο τις αλλες. γενικα οταν ειμαι με τις φιλες μου μερικες φορες λενε οτι κανω γκριματσες χωρις ομως να το καταλαβαινω καθολου ειναι ασυναισθητες δλδ. Φοβαμαι μηπως παιζει κατι τετοιο γιατι νιωθω καποια δυσφορια οταν μας πλησιαζει καποιος επειδη ξερω οτι παλι θα παει χαλια η βραδια. αλλα κανω ερωτησεις δλδ δεν καθομαι σαν το βουδα προσπαθω να μιλαω.δεν κανω ακυρα σχολια συνηθως αυτα που λεω τους αρεσουν αν κρινω απο το γεγονος οτι γελανε. το θεμα ειναι οτι μπορει να γελασουν με αυτα που θα πω εγω περισσοτερο απο τις αλλες, αλλα τις αλλες θα προσεξουν, αυτο ειναι το θεμα δλδ για τις αλλες θα ενδιαφερθουν ερωτικα, εμενα θα με δουν κυριως φιλικα. γενικα ειμαι προσιτη και φιλικη με τους ανδρες. ενα αλλο θεμα που ισως λειτουργει ανασταλτικα περα απο τη ντροπη που θα φαινεται ειναι οτι οι φιλες μου ειναι πιο σκερτσοζες να το πω ετσι κ παιχνιδιαρες, εχουν ανεση με τους ανδρες και ειναι ετοιμολογες δηλαδη αμα τους πειραξει καποιος ερωτικα στο φλερτ θα χουν μια εξυπνη απαντηση ενω εγω οχι, ειναι παραπανω δυναμικες και και! μιλανε περισσοτερο...πιστευω οτι χανω στη συγκριση δηλαδη οτι ειμαι τελειως ακυρη στην παρεα σε σχεση με ατομα πολυ ανετα...κ αυτες ειναι ντροπαλες αλλα οταν ερθουν ανδρες ξεντρεπονται ενω εγω νιωθω ακομη αμηχανα. μονη μου οταν ειμαι εχω παραπανω αυτοπεποιθηση παντου, στο δρομο, σε ενα παρτυ αλλα οταν ειναι κ αυτες ειναι σα ναι 5 κουκλες και μια κακομοιρα μαζι..φανταζομαι ετσι φαινεται γιατι εμφανισιακα δε διαφερουμε σε τεραστιο βαθμο απλως αυτες ειναι πιο ωραιες γενικα. προσπαθω να το δουλεψω ισως παω κ σε ειδικο....μπορει να κανω κατι που δεν εχω καταλαβει...το προβλημα μου συνοψιζεται απλα σε μια φραση νομιζω...οταν ειμαι καπου με τις φιλες μου θα προσεξουν παντα τις φιλες μου κ ποτε εμενα, σα να μην υπαρχω, με μενα θα μιλησουν φιλικα ενω αυτες ερωτικα!
30-04-2014, 17:27 #12
ε οχι βεβαια!!!
φυσικα και δεν εννοω οτι επειδη εχεις λεπτα χειλη, μπορει αυτο να φταιει για να μην σε πλησιαζουν οι ανδρες!!!!
ενα παραδειγμα ηταν αναμεσα σε πολλα αλλα που θα μπορουσε να χωλαινει μια εμφανιση. δεν εχεις δει κοπελες με λεπτα χειλια να εχουν αγορι?
αυτο που εννοω, ειναι απ οσα ειπες κι επανελαβες και τωρα δεν φαινεται να εχεις θεματα τοσο σοβαρα πια εμφανισης για να εξηγειται απο αυτην η αδιαφορια των ανδρων.
αυτα που ανεπτυξες παραπανω με κανουν να πιστευω οτι μαλλον στις αρχικες αυτες επαφες που γινονται με ανδρες και με τις φιλες σου, δεν δειχνεις ερωτικη.
ναι, αυτο που ειπες περι τσαχπινιας, παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε τετοιες γνωριμιες.
αν δεν φερεσαι θηλυκα αλλα περισσοτερο παιδικα, οι περισσοτεροι ανδρες θα προτιμησουν μια πιο ερωτικη γυναικα και θα σε δουν σαν φιλαρακι.
επισης αυτο με την μουγγαμαρα. δεν ειναι μονο η μουγγαμαρα απωθητικη.καμια φορα περνιεται, λανθασμενα βεβαια, για μυστηριο και γοητεια.
ειναι ακομα πιο επιζημιο να μιλας πολυ απο αμηχανια να μην δειξεις το βουβο προσωπο η να χαχανιζεις νευρικα χωρις να υπαρχει κατι αστειο. τοτε μπορει να πεις αδιαφορα πραγματα και να φανει το αγχος και η αμηχανια σου και ο αλλος να απωθειται. να μιλας οταν εσυ η ιδια θεωρεις ενδιαφερον αυτο που θες να πεις.
καπου στην ανασφαλεια σου και στην μεγαλυτερη ανεση των υπολοιπων φιλεναδων σου, μαλλον παιζεται το θεμα.
30-04-2014, 17:35 #13
κ γω αυτο πιστευω...οτι χανω λογω ανασφαλειας και επειδη οι αλλες σε αντιθεση με μενα εχουν ανεση...γενικα μιλαω αλλα οι αλλες μιλανε με παραπανω ανεση οποτε χανω πολυ στη συγκριση!! οταν ξαναπαμε σε καποιο μερος που να γινει παιχνιδι, θα προσπαθησω να ειμαι λιγοτερο ανασφαλης και αμηχανη...σ ευχαριστω για τις συμβουλες!! κ ολους!! ελπιζω ν φτιαξουν τα πραγματα!!
30-04-2014, 18:29 #14
και μολις τωρα εμαθα οτι σε μια απο τις κολλητες μου την επεσε ενας τυπος που τον ειχαμε γνωρισει μαζι, βασικα εγω πρωτη του ειχα μιλησει γτ ηθελα να ρωτησω κατι και ηταν και καλο παιδι κ εμφανισιμος...κ θα βγουνε μαζι αυριο...μαλλον θα πρεπει να το παρω στην πλακα πλεον το θεμα γ να το υπομεινω αλλιως δεν παλευεται με τον κατακλυσμο κατακτησεων που ακουω εδω και μηνες συνεχως...τι να πω τελικα πρεπει να σε θελει κ η τυχη αλλιως...μ αρεσει που μαζι τον σχολιαζαμε κ λεγαμε ποσο τελειος ειναι...αλλα ηταν αναμενομενο πιστευω πλεον
30-04-2014, 18:32 #15
Στελα μου μπορει να χανεις οντως λογω ομορφιας. Δεν ειναι κακο ουτε μπορουμε να κατηγορησουμε ενα αγορι που πλησιαζει την ομορφοτερη. Η ομορφια παει και συγκριτικα, δηλαδη εφοσον οι φιλες σου αυτες ειναι αρκετα πιο ομορφες ειναι και λογικο να τραβανε ολη την προσοχη. Εγω θα σου προτεινα να κανεις παρεα κοπελες πιο κοντα στην ομορφια σου και οταν κανεις σχεση μετα βγαινεις και πιο συχνα με τις αλλες, οπου εκει δε θα σε πειραζει. Δεν ειναι λοιπον η ανασφαλεια ουτε και τα αλλα προσοντα που λες. Οταν αρεσεις σε ενα αγορι αυτα ουτε που τα σκεπτεται.