Results 46 to 56 of 56
Thread: Γονεις και πανελληνιες
-
01-06-2014, 02:25 #46
- 01-06-2014, 12:56 #47
Φιλέ unforgiven η δουλεια στο πάρκινγκ είναι όντως κάτι που σου αρέσει ή την εχεις σαν αποκουμπι στο μυαλό , σαν λύση για να μην αγχωνεσε αν τελικά δεν περάσεις? Ρωτάω γιατί απο αυτα που γραφείς δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι τη θες τόσο πολύ αυτή τη δουλεια...Με τα μαθήματα καλά εχεις παει?
01-06-2014, 21:55 #48
κοιταξε φιλε, περισυ εβγαλα 17.8 γενικο μεσο ορο..φετος π δινω πανελληνιες...απο την αρχη της χρονια τα ειχα με μια κοπελα και τα παρατησα ολα..μεγαλη μαλακια και πριν ενα μηνα χωρισα και την εχω ξεπερασει μπορω να πω, αλλα τα μαθηματα δε ξερω και πολλα πραγματα...εκθεση εγραψα 13-14 πιστευω, φυσικη γενικης κανενα 8-10, και αυριο μαθ κατ δε θα γραψω καλα δε ξερω τιποτα...πιστευω δε θα περασω πουθενα..αυτο πιστευω.....αλλα αν δεν περασω, θα ειμαι για μια ζωη αποτυχημενος...αυτο πιστευω εγω..πφφφφ :(
02-06-2014, 07:04 #49
Παιδια ας απαντησει καποιος. Ευχαριστω
02-06-2014, 08:28 #50
Καλήμερα φίλε δεν ξέρω σε τι ακριβώς θες απάντηση, αν θα περάσεις κάπου ή αν θα πετύχεις στη ζωή σου, για το πρώτο δεν ξέρω.. και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος πως ξέρω μα . θα σου πω το εξής
Δεν θα γίνουν όλοι γιατροί δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί (υπάρχουν και αποτυχημένοι που σπούδασαν) κ.τ.λ. κι αν αποτύχετε φέτος στις εξετάσεις μπορείς να δοκιμάσεις του χρόνου.
Μην τρελενεσαι όχι μόνο εσυ, άλλα κ όλα τα παιδιά που γράφετε εξετάσεις και μην ακούτε αυτά που λένε δεξιά κι αριστερά ..για σας για τη χώρα , για τον κόσμο...εμείς που είμαστε μεγαλυτεροι από εσάς αποτύχαμε..βολευτήκαμε για χρόνια σ ένα σύστημα που ευνοούσε τους αποτυχημένους.. κι αυτό δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα..παντού έγινε...εδώ ίσως περισσότερο..
Εσύ είσαι νέο παλικαρι όσο μπορείς κι εσυ κι όλοι της δίκη σου γενιάς αλλάξτε αυτό το σύστημα.. φτιάξτε ένα δικό σας..μην ακούτε εμάς...μην αντιγράφετε εμάς...
καλή επιτυχία σου εύχομαι ..
02-06-2014, 15:15 #51
02-06-2014, 16:56 #52
θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις...και να ξαναδώσεις ακόμα κι αν τώρα περάσεις κάπου που δεν σ ενδιαφέρει
Μα και να πας να δουλέψεις....δεν είσαι αποτυχημένος αν είναι δυνατόν;;
Να κανείς τη δουλειά σου με υπευθυνότητα όποια κι αν είναι ...
αποτυχημένος θα είσαι να πας στη δουλειά και να είσαι ότι να ναι
αποτυχημένος θα είσαι αν ακόμα κι αν σπουδάσεις και πας σε μια δουλειά ή κάνεις οτιδήποτε στη ζωή σου και είσαι πέρα βρέχει...
έχε θάρρος ρε φίλε 17-18 είσαι όλη η ζωή είναι μπροστά σου και είναι για σένα...
12-06-2014, 12:00 #53
μα, η γνωμη των αλλων δε με νοιαζει..απλα οι δικοι μου;;;;;....αν δεν περασω τι να τους πω;;;;δε θελω να ξαναδωσω..τι να κανω;;;
15-06-2014, 21:26 #54
Αν δεν θελεις να ξαναδώσεις μη ξαναδώσεις..κάνε κάτι που σου αρέσει να κάνεις. Ενας μπασκετμπολίστας κάποτε είχε πει ''κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ σου!'' Σκέψου λοιπόν που εχεις κλίση, σε τι είσαι καλός, που έχεις ταλέντο και ακολούθησέ το. Αν το θέλεις πραγματικά δεν θα σε νοιάξει και να ξαναδώσεις πανελλήνιες..και μη σε νοιάζει τι θα πουν οι δικοι σου..Οι γονείς πολλές φορές είναι προκατελειμένοι..κι εγω που έδινα πανελλήνιες πριν 5 χρόνια είχα πιεστει πολύ και είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα..τι θα πουν οι δικοί μου. Με πίεζαν να περάσω ιατρική γιατι ημουν καλή μαθήμτρια (απουσιολόγος και σημαιοφόρος) το πρόβλημα με τους γονείς όμως και πολλές φορές και με τους καθηγητές σου είναι ότι απαιτούν πράγματα απο σενα που εσενα μπορεί να μη σου αρέσουν και αν δεν τα καταφέρεις σε αυτό που θέλουν εκείνοι για σένα, απογοητεύονται. Το θέμα όμως είναι να μην απογοητεύσεις εσυ τον εαυτό σου! Και γω τον απογοήτευσα τον δικό μου εαυτο..πέρασα ιατρική (όπως θέλανε) και άφησα τα όνειρά μου πίσω..Τώρα που κοντεύω να τελειώσω βλέπω ότι έχασα 5 χρόνια απο τη ζωή μου (και άλλον έναν χρόνο του χρόνου) για κάτι που δεν με γεμίζει!!:( Μην επιτρέψεις να στο κάνει αυτό κανείς, ούτε καν οι γονείς σου. Κανείς δεν ξέρει εσενα καλύτερα απο εσένα! Κάτσε σκέψου λοιπόν και αποφάσισε. Δεν πάει να πει ντε και καλά ότι αμα σπουδάσεις θα πετύχεις..εγω ήδη γνωρίζω παιδια που εχουν τελειωσει ιατρικη (και μάλλιστα με άριστα) και δουλεύουν σε σουβλαντζίδικο!
17-06-2014, 15:08 #55
δηλαδη εισαι 18 χρονων
και αντι να σκευτεσαι το μελον σου ως ανεξαρτητο ατομο και τι εχουν να προσφερουν σε αυτο το μελον οι πανελληνιες
σκευτεσε οτι θα σε μαλωσουν οι γονεις σου
για ποσο ακομα θα κουβαλας αυτο το παιδιαστικο σκεπτικο?
η ζωη σου τωρα ξεκιναει και εσυ πρεπει να αναλαβεις την ευθυνη της οι γονεις σου δεν εχουν θεση σε αυτη
αλλιως σε βλεπω με την μανα σου μεχρι τα 40
17-06-2014, 15:13 #56