Ποσο γκαντεμης μπορει να μαι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Banned
    Χρηστο! πολύ ευχαρηστος να σου πω ότι θες! να σου γραψω την γνωμημου, τις προτασεις μου για να βρεις αυτό που ζητας! αλλα θα το κανω σε π.μ. όχι εδώ περα! σορρυ!! αλλα ο λογος είναι ότι υπαρχει εδώ μεσα μια παρεα -μια κλικα- που ότι κι να γραψει καποιος , ειδικα εγω! που με αντιπαθουν , θα προσπαθησουν να το ξεφτιλισουν , θα προσπαθησουν με ψεματα να μου την πουν για αυτό λοιπον θα στα πω ε π.μ.
    απλα να ξερεις ότι δεν εχω την μαγεικη συνταγή! απλα θα σου πω την γνωμημου που εχει σχηματιστεί από την ως τωρα εμπειριαμου!. για παραδηγμα η συμμαθητριασου , που σου κανει τη δυσκολη! το κανει για να σε κραταει, μπορει να μην σε γουσταρει αλλα θελει να εχει γυρο της ανδρες που να της την πεφτουν για να γυρνα να λεει στις φιλες της -" αχχ, τι θα κανω?? αυτος ο χρηστος ολο με κυνηγα καλε κορίτσια?? τι θα κανω? δε με αφηνει ησυχη!!!"- ενώ θα μπορουσε να σου πει να την αφησεις στην ησυχια της με ευγενικο τροπο, αλλα δε το κανει! γτ. πολύ απλα - όπως κι οι πιο πολλες από αυτές που σου γραφουν εδώ μεσα, ετσι κι αυτή λογο ελειψης αυτοπεπηθεσης, λογο του ότι δεν είναι οσο ομορφη θα ηθελε δε το κανει για να νιωσει ότι είναι καποια!!. χρηστομου θα στα πω σε π.μ.
    καλα, για το σεξ!! αστω!! εκει να δεις γελειο!!! ,καλα τα λεμε π.μ.

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    .......

λοιπον, φιλε χρηστο η χριστο, εισαι ακομα μικρος!! πιστευω ότι συντομα θα βρεις την "συνταγή" του να ριχνεις γυναικες!! αφου το θες τοσο πολύ αργα η γρηγορα θα το βρεις!!
    απλα, μην ακους ότι οι γυναικες ψαχνουν το χιουμορ σε έναν ανδρα, ότι τους γοητευει μοναχα ο εσωτερικος κοσμος!! οι πιο πολλες τρελενοντε για την εξουσια ενός ανδρος!! αυτό αναζητουν πανω από όλα!! κι ας είναι κακασχημος!! αν είναι ησχυρος, αν εχει χρημα κι εξουσια τωτες μπορει να βρει οποια θελει!! κι μηλαμε για τις κοπελες που είναι υπερβολικα ομορφες! αυτές που ξεχωριζουν με διαφορα!! ετσι λοιπον αυτό που ζηταν είναι να ακολουθουν ένα αρσενικο με δυναμη!! που να μπαινουν στα μπουζούκια κι να τον χερεταν ολοι! να του φεροντε σαν βασηλια!! εκει οι γυναικες τρελενοντε!! κι δε πα να τις κερατωνει, να τις ξεφτιλιζει!! αυτές εκει!! , κι αν τις κερατονει θα πουν-"" ελα μωρε, τι να τον κανω?? είναι αρενοπος!! ο ανδρας μου, είναι επιβήτορας!! εχει τεστοσδτερονη πολύ!"- κι θα το ξεχασουν.η ομορφια ακολουθει, αν εχει τα προηγουμενα ο ανδρας δεν παν να είναι σαν τον κουασιμοδο,αυτές θα τον ερωτευτουν! μετα ακολουθει η ομορφια! θελουν να εχουν διπλα τους έναν ομορφο ανδρα! . όλα τα παραπανω εχουν να κανουν μ την εικονα που θα παρουσιασουν στις φιλες τους! διοτι ενδιαφερον είναι το τι θα πουν μεταξυτους!

όμως επειδή δεν μπορω να τα βαζω όλα σε ένα τσουβαλι κι φυσηκα υπαρχουν κοπελες που τις ενδιαφερει ο συντροφος τους να εχει μια υπεροχη καρδια! να είναι καλος ανθρωπος,να τις προσεει κι να τις αγαπάει!! υπαρχουν κοπελες που θελουν ομορφο ανδρα από εξω αλλα κι πιο πολύ από μεσα! ναι! υπαρχουν τέτοιες κοπελες! αλλα δεν θα τις βρεις ευκολα! διοτι ουτε είναι προκλητικα ντυμενες! ουτε θα χωρευουν πανω στα τραπεζια! ουτε θα είναι στο επικεντρο της παρεας! θα είναι καπου που δεν θα πεφτουν όλα τα φωτα πανω τους! θα είναι σε καποια μεροι με πιο ησιχια κι πιο αξιολογο περιβαλον! θα είναι λιγομηλιτες! κι δεν θα τις ακουσεις να κανουν φυγουρα! υπαρχουν τέτοιες κοπελες! κι είναι εκει εξω! αρκει να ψαξεις καλα!! κι σαν θα τις βρεις να φερθεις όπως τους αξιζει! με απολυτο σεβασμο! με ειλικρινεια!! τέτοιες κοπελες δεν τις τραβανε τα λαμπερα αμαξια! δεν τρελενοντε από φυγουρα!! τους νοιαζει να χεις λαμπερη ψυχη! να εχεις χρωματα στην εικονα σου!!
    ........
    Γιώργο βασικά συμφωνώ μ αυτα που λες στην πρώτη παράγραφο. Μια υπερβολικά όμορφη κοπέλα θα αναζητήσει τον άντρα που περιγράφεις και θα ανεχτεί κι αυτά που περιγραφεις, το κεράτωμα και τον εξευτελισμό. Επειδή μετράν η καλοπέραση που θα της προσφέρει και το θεαθήναι. Μόνο αν ειναι βλάκας δεν θα πετύχει τέτοια γυναίκα. Κι ενας αντρας πιο χαμηλού στανταρ μπορει να πετυχει ωραια γυναίκα άμα έχει "βρει τη συνταγη" όπως λες, έχει μια σχετικά καλή εμφάνιση, μια δουλεια, κι ο χαρακτήρας του εμπνέει σε μια γυναικα ωριμότητα κι εμπιστοσύνη. Ο "Εσωτερικός κόσμος" για τον οποιο μιλας ειναι πάλι αυτο, η ωριμότητα την οποια βρισκει σε έναν αντρα, η ασφάλεια και να χει βρει τον τρόπο να ξυπνάει τα αισθήματα της.

Ως προς τη δεύτερη παραγραφο, όσο λιγομίλητη κι ήσυχη κι αν ειναι μια κοπέλα, όσο κι αν μενει μακρια από το κέντρο της παρέας, απ τις φυγουρες και τα ακριβά αμάξια, άμα είναι ωραία κι έχει, όπως λες, την υπεροχη καρδια, σύντομα πολλοί θα την προσέξουν, όσο κι αν είναι κάπου κοντά στο περιθώριο. Οσο κι αν οι υπόλοιπες ανεβαίνουν στα τραπέζια κι ειναι προκλητικά ντυμένες, αυτη η ωραία κοπέλα σύντομα θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα. Ειτε καλό παιδί ειναι κάποιος είτε μαλάκας κι αδίστακτος τέτοια θα ψάξει να βρει, νοουμένου ότι το μυαλό της δουλεύει καλά και δεν ειναι ήσυχη επειδή ειναι χαζή. Όμως, ακόμα και γι αυτες τις προκλητικά ντυμένες δεν μπορείς ποτέ να κρίνεις τελεσίδικα πως πραγματικά θα ειναι η σχέση τους με έναν άντρα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    .......
    να σου πω ομως κατι χρηστο, για το πρωτο-πρωτο σχολιο σου, οτι νοιωθεις σαν να μιλας στον ψυχολογο.
    καμια σχεση δεν εχει ο ψυχολογος με αυτο το φορουμ. στο φορουμ ακους το μακρυ και το κοντο του καθενα, συμφωνα με αυτα που κουβαλαει στο κεφαλι του και μπορει σαφεστατα να ειναι λαθος και ο τροπος και η αποψη του, και με καμια "θεραπευτικη" κατευθυνση, ακομα κι αν εχει τις καλυτερες προθεσεις (που μπορει, ουτε αυτες να εχει..)..
    ο ψυχολογος, αν ειναι καταλληλος (γιατι υπαρχουν και σκιτζηδες, με περισσοτερα προβληματα απο τον μεσο "ασθενη"), δεν θα σου πει ουτε την γνωμη του για σενα, οπως γινεται εδω, ουτε οτι κατεβασει το κεφαλι του. θα σου μιλησει με συγκεκριμενο τροπο και θα σε κατευθυνει σε συγκεκριμενη κουβεντα ωστε να βοηθηθεις.

........
    Quote Originally Posted by christos_00 View Post
    ......
    Διαφωνω καθετα Remedy. Καποιος απο εδω μεσα ισως εχει περασει κατι πολυ κοντα στο δικο μου προβλημμα. Οταν το εχουν περασει 10 και ακομη 5 τους εχει τυχει κατι παρομοιο, σου λεν πως το αντιμετωπισαν. Εσυ μαζευεις τις απαντησεις τους, βγαζεις τα συμπερασματα σου, κρινεις εκ των αποτελεσματων που ειχαν, σκεφτεσαι αν μπορεις να ακολουθησεις κατι απο ολα αυτα που εκαναν εκεινοι, εννοειτε εφοσον εχεις κανει ηδη την αυτοκριτικη σου, και ξεκινας την λυση του προβλημματος που αντιμετωπιζεις.

Προσωπικα για μενα, τις τελευταιες μερες σκεφτομουν τα δικα μου λαθη, κι λεω οτι οντως τι μαλ.....ς εκανα. Ισως να ευθυνετε το γεγονος, οτι τα τελευταια χρονια που ημουν στην σχολη ψιλοαλλαξανε οι παρεες μου, και να εγινα ετσι, χωρις καν να το καταλαβω.

Με τις 2 ναι, οι αλλες 2 μονο φαση. Που θες να καταληξεις με την ερωτηση σου ομως?? Τι σημασια εχει??
    καλημερα Χρηστο :)
    Θαρρω πως μπερδευτηκες... δεν καταλαβες τι σου ειπα.
    Εγω δεν ειπα οτι δεν μπορεις να παρεις βοηθεια απο εδω, αντιθετως πιστευω οτι πολλοι εχουν βοηθηθει τα μαλα (αλλοι παλι, οχι).
    Ειπα (και επαναλαμβανω), οτι η βοηθεια που ισως παρεις εδω, απο σχολια και ιδεες μελων, δεν εχει καμια σχεση με βοηθεια ψυχολογου οπως ανεφερες στο αρχικο σου ποστ. αλλο το ενα, ΑΛΛΟ το αλλο..
    κατα τα αλλα, φυσικα και ειναι πιθανο να βοηθηθεις η να ανακουφιστεις (κι αυτο βοηθεια ειναι), γι αυτο υπαρχει το φορουμ αλλωστε ;)

για το σεξ, να σου πω γιατι ρωτησα.
    η περιγραφη σου για το πως φερεσαι στις παρεες σε σχεση με τις νεες γνωριμιες με κοπελες, μου εβγαλε ενα αγχος και μια νευρικοτητα.
    μου περασε λοιπον απ το μυαλο οτι ισως ολη αυτη η υπερπροσπαθεια ειναι ενα υποσυνειδητο σαμποταζ που κανεις ο ιδιος στον εαυτο σου , επειδη σε απασχολει το αγχος της επιδοσης και της πρωτης φορας.
    εφοσον εχεις κανει καποιες φορες σεξ, προφανως κατι τετοιο δεν ισχυει, ισχυει ομως η νευρικοτητα που σου ειπα και η υπερπροσπαθεια.
    αυτα τα δυο εκπεμπονται πολυ ευκολα προς τριτους και ειναι καπως απωθητικα.
    προσπαθησε να εισαι λιγο πιο κουλ και τα πραγματα θα πανε καλυτερα.

Member
    Καλησπερα σας!! Καλησπερα σε ολους!!!! Καλησπερα Remedy!!!!

ισχυει ομως η νευρικοτητα που σου ειπα και η υπερπροσπαθεια.
    αυτα τα δυο εκπεμπονται πολυ ευκολα προς τριτους και ειναι καπως απωθητικα
    Ισως να ναι αυτο ισως να ναι και κατι αλλο, ισως και ενας συνδυασμος ολων αυτων που μου βγαινουν εκεινη την ωρα. Δεν μπορουμε να πουμε με 100% σιγουρια οτι ειναι κατι τετοιο.

προσπαθησε να εισαι λιγο πιο κουλ και τα πραγματα θα πανε καλυτερα
    Κι αλλο?? Μετα ξεφευγουμε απ το cool και πηγαινουμε στο γελειος της υποθεσης, που λεγαμε και σε προηγουμενα μηνηματα.
    Βασικα, οταν γνωριζω καποια, ειναι ρε παιδι μου να μου το βγαζει κι εκεινη, να μου βγαζει απο μεσα μου θεματα για συζητηση, να υπαρχει μια σωστη ροη και μια συνεχεια σε οσα συζηταμε. Κι εκει μεσα κανω και το χαβαλε, την πειραζω, λεμε αστεια, γελαμε κλπ.
    Και με αλλες οι οποιες δεν μου το βγαζουν αυτο, προσπαθω οσο μπορω να την κανω να ανοιχτει κι εκεινη και να νοιωσει πιο ανετα μαζι μου και με την παρεα που βρισκομαι.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα: Την παρασκευη βγηκα μ εναν φιλο για ποτο στο κεντρο, σ ενα ελληναδικο, παιζει και λιγα ξενα. Καθομαστε, και οσο περναει η ωρα ειναι απεναντι 2 κοπελες και ενα παλικαρι. Μαθαινω απο εναν γνωστο μου, που δουλευει εκει στο μαγαζι pr, οτι η και η κοπελα ειναι pr στο μαγαζι, κι οτι σημερα ηταν πρωτη μερα στην δουλεια, πρωτη φορα την εβλεπε. Το παλικαρι που ηταν μαζι τους σε καποια φαση φευγει και παει καθετε με αλλη παρεα. Ε κοιταζομαστε ποση ωρα, κατι χαμογελακια απο μερους της κλπ λεω θα παω, σιγα μην την αφησω. Με το που παω ξεκιναω συζητηση και αυτη που κοιταζομαστε τοση ωρα δεν μιλαει καθολου, τπτ ρε, αντιθετος με την φιλη της μιλουσαμε παρα πολυ ανοιχτα και πολυ ωραια. Εγω να προσπαθω να μιλησω μ αυτην που μ αρεσε και να μην της βγαζω λεξη. Τελικα δεν μου βγηκε πουθενα. Αντιθετως μας τρακρανε στα τσιγαρα 2 εμενα και 2 απ τον φιλο μου, αυτο ζητουσαν εξ αρχης?? Μαλλον το πιο πιθανο. Μπορει στο ελαχιστο μυαλουδακι τους να νομιζανε οτι θα τις κερασουμε κι ολας. Να τανε σωστες να τις κερνουσαμε 10 ποτα το επομενο βραδυ. Αλλα χαλαλι λεω μωρε, σιγα τι ειχαμε-τι χασαμε, 2 τσιγαρα.

Τωρα αυτες δεν ειναι για βρισιμο?? Να την βλεπεις καθε πρωι καθως πηγαινεις στην δουλεια σου και να την ριχνεις γαμωσταυριδι. Κοντευω να γινω και μισογυνης δηλαδη, εκει εχουμε καταντησει.

Καμια λυση για το πως να αναπτυξω την συνταγη που λεγαμε?? Μην μου πειτε οτι καθε γυναικα θελει διαφορετικο τροπο προσεγγισης, αυτο εννοειτε.

Δεν ξερω παιδια, δεν ξερω ειλικρινα τι συμβαινει με την παρτυ μου και πανε ολα τοσο μα τοσο σκατα. Φιλοι και γνωστοι ειναι με τις σχεσεις τους και κανονιζουν για διακοπες μεσα στο καλοκαιρι, κι εγω δεν ειχα ποτε καποιον να μιλησω, να περναμε καλα κλπ κλπ. Κοντευω να τρελαθω. Παλι καλα που στε κι εσεις και τα συζηταμε λιγο, και τα βγαζω απο μεσα μου.
    Λες και με καταραστηκε καποιος αισθανομαι, οπως λεει κι εκεινη η τραγουδαρα της Αντζυ Σαμιου "πού ειν’ ο θεός, λες και με ξέχασε", οπου στην περιπτωση μου αυτο αισθανομαι κυριολεκτικα.

Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τον χρονο που σπαταλατε κι ενδιαφερεστε για μενα, που στο κατω-κατω με ξερατε κι απο χτες?? Να στε ολοι καλα!

Member
    Εν τω μεταξυ να προσθεσω κατι τωρα που το θυμηθηκα, και ξαναγυρναω.

Την προηγουμενη βδομαδα μιλουσα στο fb με εκεινη την κοπελα που ειχα γραψει στο πρωτο μνμ, που ειχα δει ενα σαββατο και ηταν με αλλες 2 φιλες της ,και ελεγα στον φιλο μου να παμε να της μιλησουμε κλπ και δεν ερχοτανε και τελικα ειχα παει μονος μου και τις μιλησα. Ε μιλουσαμε λιγο εκεινες τις μερες που την ειχα γνωρισει και την ειχα πει να παμε για καφεδακι και με ειχε πιστολιασει τοτε. Την προηγουμενη βδομαδα που μιλουσαμε, μου ειχε πει να παω για καφε εκει στην γειτονια της, αλλα την πιστολιασα κι εγω ετσι επιτηδες, μ επιασε το ποντιακο το πεισμα μου.

Μεσα στην προηγουμενη βδομαδα μου στειλε μνμ, ετσι για τι κανεις κτλ. Και μιλησαμε κανα 2-3 φορες. Ξαναμιλησαμε παλι το σαββατο και ειχαμε πει να βγουμε παρεα, εγω θα βγαινα μ εναν φιλο, κι εκεινη ειχε κανονισει με κατι φιλες. Μου ειπε σε ποιο μαγαζι θα ειναι και αν θελω να περασω απο κει. Ανταλαζουμε και τηλεφωνα και της λεω αν ειναι να περασω θα σε παρω πρωτα για αν θα εισαι εκει (μην μ εχει και δεδομενο). Ε κατα τις 2 την περνω τηλ, δεν το σηκωνει, ξαναπερνω μετα απο 5 λεπτα τπτ παλι. Πηγαινω απο κεινο το μαγαζι, δεν ηταν εκει, αφαντη η κυρια. Ουτε ενα μηνημα, ξερω γω συγνωμη κατι μου τυχε, κατι ρε παιδι μου να ξερω κι εγω.

Μεχρι σημερα με βλεπει και online και τπτ. Ε τι την κανεις τωρα αυτην?? Κατι γαμωσταυριδια πρεπει να της ριξεις, αλλα αν την βρισεις θα πει ρε τον μλκ. Ενω εκεινη σαν φερθηκε κυρια.

Ρε τι ειστε μερικες, ισα ισα την επιβαιβεωση πηρε κι αυτη και βγηκε σαββατο βραδυ χαρουμενη

Senior Member
    In this old house where every door is open
    πραγματικα δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που καθε μερα βγαινουν εξω και βρισκουν 5 γκομενες να τις γουσταρουν και με μια ματια ή μαι κουβεντα τις θελουν και "για σχεση" κιολας?!?!?!?!?!?!?!?!?!

μπορει καθε μερα να βλεπω προσωπικα ωραιους αντρες στο δρομο στη δουλεια απο δω απο κει, αλλα να μου κανει κλικ καποιος για κατι παραπανω συμβαινει εξαιρετικα σπανια, και πρεπει πρωτα να τον εχω γνωρισει, ΚΑΛΑ! Αυτο συμβαινει ας πω μια φορα το χρονο όταν ειμαι εκτος σχεσης. αλλα παλι, ποτε δεν καθισα στη ζωη μου να κοιταω τριγυρω ποιος μαρεσει να παω να του την πεσω, ακομα και οταν ημουνγια καποια χρονια μονη μου. relax ωρε παιδια relaxxxxxx

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πραγματικα δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που καθε μερα βγαινουν εξω και βρισκουν 5 γκομενες να τις γουσταρουν και με μια ματια ή μαι κουβεντα τις θελουν και "για σχεση" κιολας?!?!?!?!?!?!?!?!?!

μπορει καθε μερα να βλεπω προσωπικα ωραιους αντρες στο δρομο στη δουλεια απο δω απο κει, αλλα να μου κανει κλικ καποιος για κατι παραπανω συμβαινει εξαιρετικα σπανια, και πρεπει πρωτα να τον εχω γνωρισει, ΚΑΛΑ! Αυτο συμβαινει ας πω μια φορα το χρονο όταν ειμαι εκτος σχεσης. αλλα παλι, ποτε δεν καθισα στη ζωη μου να κοιταω τριγυρω ποιος μαρεσει να παω να του την πεσω, ακομα και οταν ημουνγια καποια χρονια μονη μου. relax ωρε παιδια relaxxxxxx
    Μια σχέση από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσει έτσι δεν ειναι? Πως αλλιως θα γνωρισεις τον αλλο καλα όπως λες για να ξερεις αν σου κανει για σχεση? κι αυτο το κλικ που σου κανει κάποιος δεν είναι η μια ματιά ή η μια κουβεντα? κι αμα σου κανει κλικ ο αλλος το άμεσως επόμενο πράγμα που σκέφτεσαι υπάρχει περίπτωση να ειναι κατι άλλο από το να θες μια γνωριμία με προοπτική τη σχέση?
    φτανει η όλη φαση να γινεται όταν εισαι relax...
    γιάννης

Senior Member
    Εγώ πάντως Χρήστο, από τα λεγόμενά σου διακρινω μια υπερβολή...ένα άγχος..μια ανάγκη να τις βγάλεις όλες μαλακισμένες σώνει και ντε ούτως να επιβεβαιώσεις την υπάρχουσα και δεδομένη άποψή σου περί γκαντεμιάς.. τη φράση με την οποία ξεκινάς και το θέμα σου..
    Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρει κανείς εδώ μέσα , όσες απαντήσεις κι αν σου δώσει, να σου αλλάξει τελικά τη γνώμη..
    Η μία θέλει γαμωσταυρίδι, η άλλη σου έκανε και τράκα δυο τσιγάρα (και κάτι τρέχει στα γυφτικα!!)...η παράλλη θέλει μόνο επιβεβαίωση..κάποια άλλη ίσως δεν είναι του δικού σου βεληνεκούς (θέλεις και μια ποιότητα όσο να'ναι...).
    Και εδώ τίθεται το εξής ζήτημα: έχεις νιώσει ποτέ για κάποια αληθινά αισθήματα ούτως ώστε να τη διεκδικήσεις; διότι εμένα μου φαίνεται σα να χτυπάς αλύπητα, και όποια πάρει ο χάρος! ε με συγχωρείς αλλά είναι καθαρά θέμα στατιστικής: όσα περισότερα τα "πεσίματα" τόσο περισσότερες οι χυλόπιτες! τελικά, ποιος έχει ανάγκη επιβεβαίωσης;;;οι κοπέλες που κατα τη δική σου οπτική σε απορρίπτουν ή εσύ που έχεις φαγωθεί σώνει και ντε να κερδίσεις κάποια;
    Δεν είναι ωραίο ούτε ερωτικό ούτε βγαίνει σε καλό να αντιμετωπίζεις τη σχέση σαν έπαθλο. Σχέση κάνουμε από έρωτα. :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Και εδώ τίθεται το εξής ζήτημα: έχεις νιώσει ποτέ για κάποια αληθινά αισθήματα ούτως ώστε να τη διεκδικήσεις; διότι εμένα μου φαίνεται σα να χτυπάς αλύπητα, και όποια πάρει ο χάρος! ε με συγχωρείς αλλά είναι καθαρά θέμα στατιστικής: όσα περισότερα τα "πεσίματα" τόσο περισσότερες οι χυλόπιτες! τελικά, ποιος έχει ανάγκη επιβεβαίωσης;;;οι κοπέλες που κατα τη δική σου οπτική σε απορρίπτουν ή εσύ που έχεις φαγωθεί σώνει και ντε να κερδίσεις κάποια;
    Δεν είναι ωραίο ούτε ερωτικό ούτε βγαίνει σε καλό να αντιμετωπίζεις τη σχέση σαν έπαθλο. Σχέση κάνουμε από έρωτα. :-)

ακριβως!! αυτο ενοοω κι εγω!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια σχέση από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσει έτσι δεν ειναι?

βεβαιως.

Πως αλλιως θα γνωρισεις τον αλλο καλα όπως λες για να ξερεις αν σου κανει για σχεση? κι αυτο το κλικ που σου κανει κάποιος δεν είναι η μια ματιά ή η μια κουβεντα?

Ναι γιαννη μου ΑΛΛΑ: Καθε ΣΚ στα κλαμπ καθε πεμπτη και παρασκευη στο γυμανστηριο και δευτεροτριτα στον καφε να σου κανουν συνεχεια κλικ ομως??

κι αμα σου κανει κλικ ο αλλος το άμεσως επόμενο πράγμα που σκέφτεσαι υπάρχει περίπτωση να ειναι κατι άλλο από το να θες μια γνωριμία με προοπτική τη σχέση?

Μετα το κλικ, ειναι η γνωριμια και μετα ειναι το οπου βγαλει, οπως παει, αναλογα με τις επιθυμιες και των δυο. Δεν ειναι η σχεση η αποκλειστικη ερωτικη απαραιτητα. Δε βγαζουν ολα τα κλικ εκει, ουτε ειναι υποχρεωμενα τα καημενα τα κλικ να σε οδηγουν στα σκαλια της εκκλησιας.

φτανει η όλη φαση να γινεται όταν εισαι relax...
    Στο τελευταιο συμφωνω.

void, λιλιουμ. Συμφωνώ ότι πρώτα πρέπει να νιωσει κανεις αληθινά αισθήματα για κάποιαν κι όχι να "κτυπάει αλύπητα", ητοι πεσίματα, σ' όποια συναντα μπροστα του. Ωστοσο για να τα καταφερει πρεπει να ξερει τον τροπο, τα λόγια - τη συμπεριφορα προς μια κοπέλα και να τον βοηθάει ο χαρακτήρας του προς αυτη την κατευθυνση. Αλλιώς θα του μείνουν τα αισθήματα.
    Το να κτυπάει αλύπητα είναι λες και την ίδια κίνηση την κάνει πλεον μηχανικά με το ίδιο πάντα αποτέλεσμα.
    Επίσης, λιλιουμ, το ΄κλικ΄ μπορει να ναι και κάτι προσωρινο, δυο τρεις μερες μετα που την ειδες μπορει ήδη να την ξέχασες. Κι οσο μεγαλώνουμε σε ηλικία κι ωριμάζουμε απο τις εμπειριες στη ζωη τοσο πιο μικρη διάρκεια έχουν αυτα τα κλικ τα οποία επίσης λιγοστευουν.
    Ο θεματοθέτης, με βάση τις περιγραφες του, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αμα συνατήσει καποια για την οποία θα νιωσει αληθινα αισθήματα.
    γιάννης

Member
    Καλησπερα φιλες και φιλοι μου!!! Καλησπερα στην ομορφη παρεα!!! Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια της παρεας και στα παλιοπαιδα του forum!!!!!

Συγνωμη για την καθυστερηση, παρολο που μπηκα χτες, διαβασα τις μηνηματαρες σας, αλλα δεν εγραψα γιατι ημουν αρρωστος με βηχα, σιναχι, πυρετους (πολλους πυρεΤΟΥΣ), αλλα με πλακωσε η μανα μου στα ντεπον και στα ζεστα μπανια και σημερα περδικι ο Χρησταρας!!!!!

Παμε στο θεμα μας!!!

Εγώ πάντως Χρήστο, από τα λεγόμενά σου διακρινω μια υπερβολή...ένα άγχος..μια ανάγκη να τις βγάλεις όλες μαλακισμένες σώνει και ντε ούτως να επιβεβαιώσεις την υπάρχουσα και δεδομένη άποψή σου περί γκαντεμιάς.. τη φράση με την οποία ξεκινάς και το θέμα σου..Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρει κανείς εδώ μέσα , όσες απαντήσεις κι αν σου δώσει, να σου αλλάξει τελικά τη γνώμη..
    Η μία θέλει γαμωσταυρίδι, η άλλη σου έκανε και τράκα δυο τσιγάρα (και κάτι τρέχει στα γυφτικα!!)...η παράλλη θέλει μόνο επιβεβαίωση..κάποια άλλη ίσως δεν είναι του δικού σου βεληνεκούς (θέλεις και μια ποιότητα όσο να'ναι...).
    Ναι ετσι ειναι, δυστυχως, γτ πλεον ειμαι τοσο απελπισμενος, αισθανομαι τοσο αδικημενος, γτ μου χουν φερθει τοσο ασχημα ολες αυτες που περασαν και δεν εγινε τιποτα, που βγαινει απο μεσα μου θυμος, αναφερομαι σ αυτες που με αδικησαν. Δεν λεω δικαιωμα τους ειναι αν θα ειναι μαζι μου ή οχι. Αλλα οταν βλεπω οτι η αλλη με παραμελει και με αδικει, και πηγαινει και κανει κατι με καποιον, που στο κατω-κατω δεν αξιζω τιποτα περισσοτερο αλλα και τιποτα λιγοτερο απο κανεναν, και το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους.

Αλλα ξαναλεω οτι δεν μου δωθηκε ποτε μα ποτε η ευκαιρια να αποδειξω σε μια το τι αξιζω, το ποιος ειμαι, τι προθεσεις εχω. Εστω για 2 βδομαδες ρε παιδι μου, πως μπορεις να αποριπτεις καποιον οταν δεν γνωριζεις τι ανθρωπος ειναι, τι προθεσεις εχει. Δεν ξερω αν το καταλαβενετε, ειναι λιγο πιο περιπλοκο στο μυαλο μου, προσπαθω να το γραψω οσο πιο απλα μπορω.

Πριν απο περιπου 2 χρονια, κοντα τελη του 12' νομιζω ητανε. Εκει ειχα φαει τρελο σκαλωμα με μια φιλη. Η κοπελα ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη μου, την ξερω χρονια καναμε παρεα απ το 09' περιπου. Αλλα τοτε εγω πιτσιρικας το μυαλο μου το χα αλλου γι αλλου. Μετα οσο μεγαλωνα αρχισαμε ερχομασταν πιο κοντα, βγαιναμε πιο συχνα, μιλουσαμε περισσοτερο κλπ. Εκει εγω απειρος απο κοπελες ελεγα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο, αυτη ηταν πιο σοβαρη κοπελα, πιο μαζεμενη, οχι τοσο πολυ του εξω, οχι τοσο κοινωνικη, διαφορετικο στυλ, αλλο ειδος μουσικης, αλλα στεκια διασκεδασης, τελειως μα τελειως μα τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης. Αλλα εμενα μου τραβηξε την προσοχη. Ηταν η πρωτη που ενοιωσα ετσι, και μακαρι να το ξανανοιωσω αυτο το συναισθημα καποια στιγμη οταν βρεθει καποια που να το αξιζει πραγματικα. Τελικα δεν εγινε τιποτα. Και απ οτι καταλαβαινω τωρα, σ αυτη την φαση της ζωης μου, και διαβαζω τωρα τα μηνηματα που στελναμε στο fb και στο κινητο ο ενας στον αλλο, και λεω τι χαζα ελεγα ρε γμτ, ποσο μλκας ημουν τοτε, ουτε εγω δεν θα εκανα κατι μαζι μου. Μετα τσακωθηκαμε, για κανα 4μηνο δεν μιλουσαμε καθολου, οσπου τα ειχα κοπανησει ενα βραδυ (ε συνηθως παντα ετσι γινετε με ολους) και της εστειλα μηνημα, τα ξαναβρηκαμε, ξαναεκανα κινηση εγω αλλα πλεον ηταν αργα. Κι εκεινη ηταν στεναχωρημενη που δεν μιλουσαμε, αλλα με εβλεπε σαν φιλο.

Κι αλλη μια φορα, με μια συμφοιτητρια αργοτερα, κι εκει ασχημο σκαλωμα εγω, την κυνηγουσα περιπου κανα μηνα. Τι στο τει κουβεντες και πειραγματα, τι εξω βραδυ οπου την πετυχαινα, επισης απειρος εγω αλλα σχετικα μαζεμενος. Οσπου ηρθε η ειδηση στ αυτια μου οτι τα εφτιαξε τελικα με ενα αλλο παλικαρι απ τη σχολη. Και δωσ του ξανα Σφακιανακη, και δωσ του ξανα ξενυχτια, και να μαστε στο σπιτι με μια φιλη, στην κυριολεξια ομως φιλη, να της τα λεω. Και τι του βρηκε του χαλια, και ειναι αυτος καλυτερος απο μενα, και πως το χασαμε το κορμι ρε πατριωτισα?? Και να τα τσιπουρα, να τα κρασια, και τερμα Σφακιανακη ολη μερα.

Ε και λεω τι θα γινει καθε φορα που καψουρευομαι αυτο θα γινετε??? Επεφτα στα πατωματα για κανα μηνα. Δεν ειναι κατασταση αυτη. Οποτε λεω θα χωνομαι, και θα αφηνω ο ερωτας και τα αισθηματα να ερθουν απο μονα τους μεσα στην σχεση.

Συμφωνώ ότι πρώτα πρέπει να νιωσει κανεις αληθινά αισθήματα για κάποιαν κι όχι να "κτυπάει αλύπητα", ητοι πεσίματα, σ' όποια συναντα μπροστα του. Ωστοσο για να τα καταφερει πρεπει να ξερει τον τροπο, τα λόγια - τη συμπεριφορα προς μια κοπέλα και να τον βοηθάει ο χαρακτήρας του προς αυτη την κατευθυνση. Αλλιώς θα του μείνουν τα αισθήματα.
    Το να κτυπάει αλύπητα είναι λες και την ίδια κίνηση την κάνει πλεον μηχανικά με το ίδιο πάντα αποτέλεσμα.
    Ναι, εν μερη εχεις δικιο. Αλλα και ο καθε ανθρωπος, η καθε κοπελα θελει διαφορετικο τροπο προσεγγισης. Αν ο δικος μου τροπος ειναι ο "χ" και της κοπελας ο τροπος προσεγγισης ειναι ο "ψ" εκει υπαρχει προβλημμα. Δλδ τι θελω να πω. Μπορει εγω να ειμαι ανοιχτος τυπος, κοινωνικος, χαβαλες, να μιλαω πολυ, να κανω πλακες κλπ, και η κοπελα ειναι πιο ηπιων τονον εκει υπαρχει θεμα. Βγαζει απευθειας το συμπερασμα στο μυαλο της οτι ωπα μ αυτον δεν ταιριαζω. Ή και το αντιθετο. Εγω προσπαθω συγχρονος να προσαρμοστω με τον αλλο-η. Προσπαθω να την γνωρισω, να καταλαβω τι ανθρωπος ειναι για να πιαστουμε καπου, να βρουμε το σημειο επαφης μας. Εννοειτε πως δεν θα δειξω κατι διαφορετικο απο αυτο που ειμαι. Αλλα να γνωριστουμε καλυτερα. Οταν η αλλη δεν μου δινει αυτη την ευκαιρεια, να την γνωρισω καλυτερα ε δεν ειναι για γαμωσταυριδι?? Δεν λεω οτι με το ζορι θα βγει κατι, μια απλη γνωριμια κανεις με εναν ανθρωπο, δεν ξερεις που θα σε βγαλει. Και ναι εννοω για την κοπελα που και καλα ειχαμε "ραντεβου" το Σαββατο και εξαφανιστηκε.

Επίσης, λιλιουμ, το ΄κλικ΄ μπορει να ναι και κάτι προσωρινο, δυο τρεις μερες μετα που την ειδες μπορει ήδη να την ξέχασες. Κι οσο μεγαλώνουμε σε ηλικία κι ωριμάζουμε απο τις εμπειριες στη ζωη τοσο πιο μικρη διάρκεια έχουν αυτα τα κλικ τα οποία επίσης λιγοστευουν.
    Αν το "κλικ" που αναφερεστε ειναι το απλα να σου τραβηξει την προσοχη και να θες να την γνωρισεις καλυτερα τοτε ναι συφωνω, ειναι δλδ η αδερφη μιας φιλης και σου την εχει γνωρισει ενα βραδυ που βγηκατε ολοι μαζι, οχι ομως και να την ξεχασεις μετα απο 2 μερες ενω δεν εχετε βγει εστω ενα ραντεβου. Αν βγουμε μια φορα και διαισθανθω οτι δεν ειναι αυτο που ψαχνω τοτε ναι, και φυσιολογικο ειναι να ξεχαστεις. Αν το κλικ ειναι οτι ειδα μια στο λεωφορειο η οποια καθοταν 10 θεσεις μπροστα και απλως μου τραβηξε την προσοχη και ειπα (απο μεσα μου) οτι κοιτα ρε γμτ, πολυ ωραια κοπελα αυτη, ε τοτε μολις κατεβεις στην επομενη σταση την εχεις ηδη ξεχασει, αντε να την θυμασαι μεχρι την ωρα που θα πιεις καφε με τον κολλητο σου και να του κανεις μια περιγραφη. Κι εχω κι εδω παραδειγμα, ακριβως αυτο μου χε τυχει μια φορα, και ποσο μικρος ειναι ο κοσμος την πετυχαμε την κοπελα εξω σ ενα clubaki με τον κολλητο μου, που του την ειχα περιγραψει. Πεθαναμε να γελαμε γτ ηταν ακριβως οπως του την περιεγραψα. Παρεπιπτοντως πανεμορφη κοπελα.

Member
    Ο θεματοθέτης, με βάση τις περιγραφες του, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αμα συνατήσει καποια για την οποία θα νιωσει αληθινα αισθήματα.
    Μακαρι ρε πατριωτη, μακαρι να γνωρισω επιτελους την σωστη, ατυην που θα ταιριαξω και θα τα βρουμε. Αυτο ψαχνω εδω και τοσο καιρο.

Και βλεπω αλλους και αλλες οι οποιοι εχουν τοσο μα τοσο βρωμικη ψυχη, που τους ηρθαν ετσι ολα τοσο καλα τα πραγματα στην ζωη τους, οπου καθεσαι και σκεφτεσαι και λες, αυτη η ανοησια που ονομαζουν θεο τι κανει?? που ειναι?? γτ δηλαδη βοηθαει και ευνοει τους βρωμικους, τους απληστους, τους ανηθικους, τους ψευτες, τους απατεωνες, τους αγιογδυτες?? Και οι υπολοιποι τι γινονται?? Στο περιθωριο ξεχασμενοι?? Αυτοι που κανουν καλες πραξεις, που βοηθαν συνανθρωπους τους, που σηκωνονται για να καθισει ενας ηλικιωμενος στο λεωφορειο, που βοηθαν καημενα ζωακια που ειναι ξεχασμενα απ τους ανευθηνους πρωην ιδιοκτητες παρατημενα στους δρομους, που εστω μια φορα το χρονο πανε και δινουν λιγο αιμα, οπου δινουν την βοηθεια τους τελος παντων οπου τους χρειαστει. Εκει σε πιανει μια απελπισια και λες ρε κουφαλα τροχε (ή αλλιως γι αυτους που πιστευουν "θεε") τι θα γινει?? Ποτε θα τους δωθει η ευκαιρεια σε εκεινους που πραγματικα αξιζουν να δωσουν αγαπη?? Βλεπω δλδ κατι ζευγαρια, αταιριαστα, κανουν σχεση για 1-2 μηνες το πολυ και χωριζουν και βγαζει μετα η αλλη το συμπερασμα και γυρναει και λεει ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια, κι αλλος ολες ειναι πουτ...
    Ναι ρε επειδη την πατησες μια φορα εσυ και σου πληγωσαν τα συναισθηματα σου και την καρδια σου πρεπει τωρα εσυ για να παρεις το αιμα σου πισω να κανεις την λαδια στον επομενο. Τα απωθημαινα τα δικα σου τα βγαζεις αλλου, και ξεσπας αλλου. Ετσι επειδη σου την κανανε. Αντι να δωσεις μια ευκαιρεια να σου αποδειξει ο επομενος, οτι δεν ειναι ολοι ετσι, και να εισαι πιο προσεκτικος στις επιλογες σου. Επαναλαμβανω πως θεωρω οτι δεν ειναι ολοι ετσι, αλιμονο εαν μεσα στο συνολο δεν υπηρχε και ενα μικρο κομματι της κοινωνιας που να ειναι διαφορετικο. Αλλα και που ειναι?? Ποτε θα πεσει ο ενας πανω στον αλλο?? Γιατι εφοσον ταιριαζουμε δεν μπορουμε να βρουμε το αλλο μας μισο??

Να σας ευχαριστησω για ακομη φορα ολους εσας, τους φιλους και τις φιλες, για την βοηθεια, τις συμβουλες και την συμπαρασταση που δινεται!!! Να στε ολοι καλα παιδια!! Και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ μου!! Να στε ολοι καλα και ολα να σας ερθουν οπως ακριβως επιθυμειτε, να παρετε αγπα, να δινετε αγαπη καθημερινα οσο πιο πολυ μπορειτε!! Και πανω απ ολα να μαστε υγειεις με καθαρο μυαλο, για να αντιμετωπιζουμε την καθε δυσκολια της ζωης!!!

Συγνωμη για το διπλο ποστ, αλλα δεν χωρουσε σε ενα και αναγκαστηκα το εσπασα σε 2 κομματια.

Banned
    ιοαννη τα λες πολύ ομορφα!!, τα λες όπως θα ηθελα να τα πω κι εγω αν ειχα την αναλογη μορφωση¨)¨)χαχα.
    προσωπικα νομιζω ότι ο φιλος μας ο χριστος είναι αγχωμένος, χριστο! λαχταρεις πολύ να βρεις μια ομορφη, καλοσυνατη κι μαζι και λογικη! θελεις να βρεις μια κοπελα που να σου κανει όλα τα γουστα κι ταυτόχρονα να μπορεις να βγαζεις κι ακρη μαζι της σε κάθε δυαφορα!
    αν βρεις τετοια κοπελια παντρεψου την! ¨)χαχα, σορρυ δεν ειρωνεύομαι ουτε κοροιδευω τα οσα λες. απεναντίας ζητας κατι λογικο! ζητας κατι με αυθορμιτησμο και με το παθος της ηλικιας σου!! της ηλικιας σου οπου θα πρεπει οποιος σου γραφει την γνωμη του να το συλογιστει αρκετα κι αυτό! διοτι στα 20 ολοι μας θελαμε το τελειο!!
    όπως κι εγω,όπως κι οι πιο πολλοι θελαμε μια κουκλαρα!!!μια γκομεναρα!! που στο περασμα μας να μας κοιταζαν ολοι!! θελαμε να κανουμε εντυπωση στους φιλους μας, λες κι περναμε κανενα αμαξι κι το φυγουραραμε!¨), είναι κατι που συνηθίζετε σε αυτές τις ηλικιες νομιζω.
    τελος θα ηθελα να σου πω φιλε μου χριστο ότι οσο ζουμε σε μια κοινωνια φανταχτερών προτυπων, σε μια κοινωνια οπου το "φαινεσθε" είναι πιο σημαντικο από το "εισαι" οπου τα παντα εχουν συγκεκρημενη ανταλαξιμη αξια! σε ευρο!!ετσι λοιπον οι αξιες των ανθρωπων εχουν κι αυτές αντιστιχη αξια με τις μετοχες, η ζητηση καθοριζει την τιμη τους!! δλδη οσο πιο πολλοι οι κοπελες αναζητουν ανδρες φανταχτερούς , ανδρες που να εχουν γενια π.χ. ετσι λοιπον όλα τα αγορια θα συμβηβαστουν με την μοδα κι θα αφησουν γενια!¨), βεβαια λαθος να γενηκευω, και φυσηκα δεν είναι όλα τα αγορια το ιδιο!! ευτηχως ακομα υπαρχουν ανδρες! που κραταν την δικια τους αξια, που δεν παν υποχρεοτικα με την μοδα για να μπορουν να βρουν κοπελα!!
    δυστυχως όμως η κοινωνια θελει τους ανδρες μεν κυνηγους αλλα τις γυναικες να αποφασιζουν ποιον θα κρατησουν! ετσι λοιπον οι ανδρες πανε με τα γουστα των γυναικων για να εχουν παραπανω ελπιδες!
    τωρα, οσο για το πως θα βρεις την κοπελα που θελεις ,δεν είμαι μαεστρος μειτε είμαι κι κανενας γοης για να σε δασκαλεψω!! το μονο που μπορω είναι να σου πω την ταπινημου γνωμη και την φτωχη μου αποψη μεσα από τα οσα εχω ζησει.
    ετσι λοιπον κατά την γνωμη μου πρωτα από όλα θα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτοσου! δλδη! να βρεις ένα στυλ , να βρεις μια κουλτουρα καθαρα δικησου! καθαρα γνησια κι όχι αντιγραψιμη! δλδη να εισαι ο εαυτος σου!! να μην μηλας αλλιως σε φιλους, αλλιως στην κυριλε γκομενα κι αλλιως σε μια αλητισα!! να μηλας το ιδιο στυλ στην κοπελα που εχεις ερωτευτεί κι στην κοπελα που είναι η πιο ασχημη του κοσμου. ετσι λοιπον πρεπει να βρεις ένα στυλ που να σε εκφραζει, να εχεις μια σταθερη φωνη ,σταθερη χρια, σταθερη πεπατιμασια σταθερη κουλτουρα!! είναι πολύ αιδιαστηκο σαν βλεπω δυαφορα ατομα να μηλαν μαγκικα σε καποιες κοπελες κι να μηλαν σχεδόν φλωρικα σε άλλες κοπελες!! πιστεψεμε αυτό εσυ μπορει να μην το βλέπεις αλλα οι υπολοιποι το βλεπουν.
    μετα θα σου ελεγα να εισαι ηρεμος κι να μην σε πιανει αγχος σαν θα μηλας με καποια πανεμορφη κοπελα! το αν κομπλάρεις παλυ εσυ μπορει να μην το μιωθεις αλλα η άλλη το νιωθει, κι πιστεψεμε θα το γουσταρει πολύ αλλα θα είναι κακο για εσενα. δλδη, αυτή μπορει κι να ερθει σε οργασμο από την χαρα της ότι καποιος ανδρας κομπλαρει με την ομορφια της, ότι καποιος της μηλα κι χανει τα λογια του!! αυτή θα γουσταρει ,βλέπεις καποιες κοπελες είναι ερωτευμενες ατελειοτα με τον εαυτο τους!! το "εγω"τους είναι ο μεγαλητερος εραστης τους!! ετσι λοιπον τρελενοντε να βλεπουν στους γυρο τους να τις ποθουν!! βεβαια όμως πωτες δεν παιζει να κανουν κατι μαζι σου,απλα θα θελουν να βγαινετε μονο κι μονο για να τις "αναιβαζεις".
    παντος θα στο ξανα πω, εκει εξω υπαρχουν απίστευτα ομορφες κι αξιολογες κοπελες!! απλα δεν θα τις ακουσεις να πενευοντε για την ομορφια τους!! ουτε προκετε να ακουσεις από αυτές κουβέντες του στυλ ,μου την επεσε ο ταδε, μου κανουν καμακι, περισι με κυνηγαγε αυτος κ.α. τετοια ψονιαρικα! η κοπελα που αξιζει δεν προκετε να τα πει αυτά, επειδή πρωτα από όλα εννοείτε κι δευτερον επειδή δεν θα κανει φυγουρα!!

Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    προσωπικα νομιζω ότι ο φιλος μας ο χριστος είναι αγχωμένος, χριστο! λαχταρεις πολύ να βρεις μια ομορφη, καλοσυνατη κι μαζι και λογικη! θελεις να βρεις μια κοπελα που να σου κανει όλα τα γουστα κι ταυτόχρονα να μπορεις να βγαζεις κι ακρη μαζι της σε κάθε δυαφορα!
    αν βρεις τετοια κοπελια παντρεψου την! ¨)χαχα, σορρυ δεν ειρωνεύομαι ουτε κοροιδευω τα οσα λες. απεναντίας ζητας κατι λογικο! ζητας κατι με αυθορμιτησμο και με το παθος της ηλικιας σου!! της ηλικιας σου οπου θα πρεπει οποιος σου γραφει την γνωμη του να το συλογιστει αρκετα κι αυτό! διοτι στα 20 ολοι μας θελαμε το τελειο!!
    όπως κι εγω,όπως κι οι πιο πολλοι θελαμε μια κουκλαρα!!!μια γκομεναρα!! που στο περασμα μας να μας κοιταζαν ολοι!! θελαμε να κανουμε εντυπωση στους φιλους μας, λες κι περναμε κανενα αμαξι κι το φυγουραραμε!¨), είναι κατι που συνηθίζετε σε αυτές τις ηλικιες νομιζω.
    Οχι δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, ισα-ισα μαλλον το αντιθετο θα ελεγα. Η ομορφη κοπελα, το εχω πει και σε προηγουμενα ποστ μου, ειναι κατι τελειως προσωπικη αποψη του καθενος. Για μενα καποια που ειναι τελεια για καποιον αλλο να ειναι χαλια, το λεω αυτο γτ μου χει τυχει.

τελος θα ηθελα να σου πω φιλε μου χριστο ότι οσο ζουμε σε μια κοινωνια φανταχτερών προτυπων, σε μια κοινωνια οπου το "φαινεσθε" είναι πιο σημαντικο από το "εισαι" οπου τα παντα εχουν συγκεκρημενη ανταλαξιμη αξια! σε ευρο!!ετσι λοιπον οι αξιες των ανθρωπων εχουν κι αυτές αντιστιχη αξια με τις μετοχες, η ζητηση καθοριζει την τιμη τους!! δλδη οσο πιο πολλοι οι κοπελες αναζητουν ανδρες φανταχτερούς , ανδρες που να εχουν γενια π.χ. ετσι λοιπον όλα τα αγορια θα συμβηβαστουν με την μοδα κι θα αφησουν γενια!¨), βεβαια λαθος να γενηκευω, και φυσηκα δεν είναι όλα τα αγορια το ιδιο!! ευτηχως ακομα υπαρχουν ανδρες! που κραταν την δικια τους αξια, που δεν παν υποχρεοτικα με την μοδα για να μπορουν να βρουν κοπελα!!
    δυστυχως όμως η κοινωνια θελει τους ανδρες μεν κυνηγους αλλα τις γυναικες να αποφασιζουν ποιον θα κρατησουν! ετσι λοιπον οι ανδρες πανε με τα γουστα των γυναικων για να εχουν παραπανω ελπιδες!
    Μπορει οι κοπελες να αναζητουν φανταχτερους αντρες, αλλα δεν ανηκω σε αυτους που θελουν να τους αναζητουν και φανταχτερες κοπελες. Και ο λογος ειναι γτ οταν τα περισσοτερα χαζα κοριτσακια τα εχουν ολα, και δεν χρειαζονται τιποτα απο εναν αντρα, θα γυρισουν καποια στιγμη και θα πουν ε τι να τον κανω, με την πρωτη ευκαιρια δλδ θα σου την κανουν την λαδια, δεν υπαρχει περιπτωση. Αυτο που εχω καταλαβει , ειναι οτι το σκεφτονται, ααα μου την επεσε ο ενας, μου την επεσε ο δευτερος, μου την επεσε ο τριτος, εε μετραω σαν γυναικα. Και φτανει η μυτη τους στα ουρανια. Που πας μωρη?? Δυστυχως τα περισσοτερα κοριτσακια της ηλικιας μου ετσι σκεφτονται, γι αυτο και εχω πιο χαμηλα στανταρ. Γι αυτο και δεν πηγαινω με τις τασεις της μοδας, δεν λεω οτι δεν ντυνομαι, αλλα δεν θα παω και κυριακη, χειμωνα στο συνοικιακο καφε της γειτονιας μου με το πανακριβο φανταχτερο μπουφαν, το πανακριβο παπουτσι, το φανταχτερο ρολοι και το το 200 γυαλι ηλιου ενω ειναι χειμωνας και δεν εχει ηλιο. Αυτους κραζουμε καθε κυριακη μεσημερι που καθονται στο παραδιπλα τραπεζι στον καφε.

ετσι λοιπον κατά την γνωμη μου πρωτα από όλα θα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτοσου! δλδη! να βρεις ένα στυλ , να βρεις μια κουλτουρα καθαρα δικησου! καθαρα γνησια κι όχι αντιγραψιμη! δλδη να εισαι ο εαυτος σου!! να μην μηλας αλλιως σε φιλους, αλλιως στην κυριλε γκομενα κι αλλιως σε μια αλητισα!! να μηλας το ιδιο στυλ στην κοπελα που εχεις ερωτευτεί κι στην κοπελα που είναι η πιο ασχημη του κοσμου. ετσι λοιπον πρεπει να βρεις ένα στυλ που να σε εκφραζει, να εχεις μια σταθερη φωνη ,σταθερη χρια, σταθερη πεπατιμασια σταθερη κουλτουρα!! είναι πολύ αιδιαστηκο σαν βλεπω δυαφορα ατομα να μηλαν μαγκικα σε καποιες κοπελες κι να μηλαν σχεδόν φλωρικα σε άλλες κοπελες!! πιστεψεμε αυτό εσυ μπορει να μην το βλέπεις αλλα οι υπολοιποι το βλεπουν.
    Αυτο εχω πει και σε προηγουμενα ποστ μου, αλλα και στο τελευταιο, για τον τροπο προσεγγισης, αυτον εχω και δεν τον αλλαζω, αλλα κανω τους συμβιβασμους μου. Και δεν νομιζω να αντιγραφω κανενα, ουτε σε αυτα που λεω ουτε σε αυτα που κανω. Οσο για τον εαυτο μου, τωρα τι να πω, ισως να υπαρχει και εκει κατι το οποιο ομως δεν εχω εντοπισει, αν υπαρχει σε αυτο ζηταω και την βοηθεια σας. Θεωρω ομως οτι με τον εαυτο μου τα χω βρει εδω και καιρο, δεν μπορω να το εξηγησω αυτη την στιγμη, οσον αφορα τον εαυτο μου. Ουτε σοβαρα προβλημματα εχω, ουτε ψυχολογικα. Οτι αισθανομαι οτι νοιωθω το μοιραζομαι εδω μαζι σας.

μετα θα σου ελεγα να εισαι ηρεμος κι να μην σε πιανει αγχος σαν θα μηλας με καποια πανεμορφη κοπελα! το αν κομπλάρεις παλυ εσυ μπορει να μην το μιωθεις αλλα η άλλη το νιωθει, κι πιστεψεμε θα το γουσταρει πολύ αλλα θα είναι κακο για εσενα. δλδη, αυτή μπορει κι να ερθει σε οργασμο από την χαρα της ότι καποιος ανδρας κομπλαρει με την ομορφια της, ότι καποιος της μηλα κι χανει τα λογια του!! αυτή θα γουσταρει ,βλέπεις καποιες κοπελες είναι ερωτευμενες ατελειοτα με τον εαυτο τους!! το "εγω"τους είναι ο μεγαλητερος εραστης τους!! ετσι λοιπον τρελενοντε να βλεπουν στους γυρο τους να τις ποθουν!! βεβαια όμως πωτες δεν παιζει να κανουν κατι μαζι σου,απλα θα θελουν να βγαινετε μονο κι μονο για να τις "αναιβαζεις".
    Αυτες ακριβως προσπαθω να αποφευγω πλεον, τοσο καιρο πανω σε τετοιες επεφτα, και εκανα το λαθος να εκφραζω εξ αρχης το ενδιαφερον μου, με αποτελεσμα αυτες να το εκμεταλευονται. Αυτες βριζω αυτη την στιγμη, σ αυτες πηγαινουν τα γαμωσταυριδια. Το χω ξαναπει αλλωστε και σε προηγουμενα ποστ.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast