Results 31 to 45 of 54
Thread: Παννελληνιες+ανησυχιες !
-
26-05-2014, 20:25 #31
- 26-05-2014, 21:13 #32
26-05-2014, 21:28 #33
Θέλω πολύ να σε πάρω μια αγγαλιά.. να αγγαλιάσω εσένα αλλά και τον φόβο σου!!
Αυτό μου βγαλες.. χωρίς παρεξήγηση!!
Σ ευχαριστώ που μας μιλάς.. και μας ανοίγεσαι.. το εκτιμάω ιδιαίτερα!
Δεν μου απάντησες πριν όμως..
"Αισθάνεσαι καιρό τώρα εγκλωβισμένη στο φόβο της μοναξιάς?"
26-05-2014, 23:25 #34
Ιωαννα γεια. Στις εξετασεις αυτες εκτος απο γνωσεις εξεταζεσαι και στην ψυχραιμια και πολλα ατομα εχουν αγχος πανω απ το κανονικο. Ακομα και αψογα προετοιμασμενοι εχουν κανει τα τσισα τους την ωρα των εξετασεων και τα κανανε σαλατα. Απ την αλλη πολλα ατομα δε το χουν με το διαβασμα και τα βιβλια γενικως! Δε το χουν ρε παιδι μου, δε γουσταρουν. Πως γεννιουνται καποιοι πορωμενοι με τις γυμναστικες? καπως ετσι.
Λαβε υποψη βεβαια οτι αυτη τη στιγμη στην ελλαδα εχει καταρρευσει το μοντελο των σπουδων που ειχαμε εδω και δεκαετιες και μονο 2-3 σχολες εχουν αποκατασταση και σ αυτες η βαση πιανει ταβανι. Δεν αξιζει τον κοπο εκτος αν εισαι απο πλουσια οικογενεια. Ειναι μονο για να λενε οι γονεις οτι το παιδι μας μπηκε στο πανεπιστημιο. Αυτη η φουσκα παει ομως, μας τελειωσε. Εσυ με τι θες να ασχοληθεις? Τι σ αρεσει?Last edited by kerasi; 26-05-2014 at 23:41.
27-05-2014, 01:11 #35
Aχαχα! Μακαρι να μπορουσε καποιος να με παρει αγκαλια και να μου βγαλει τον φοβο..
Νομιζω ότι αυτό είναι ακριβως που χρειαζομαι! Είναι τελειο! Είναι ό,τι χρειαζομαι..
Να σου πω την αληθεια; Προσπαθω να παω πισω και να θυμηθώ από άλλες παρεες από αλλους φιλες, φιλους
και παρατηρω ότι παντα υπηρχε ένα σημαδι μοναξιας αλλα τωρα εχει γινει ολοκληρη η ζωη μου..
Δεν νομιζω ότι αυτό είναι τυχαιο... ηρθαν απλα όλα μαζι και θελω να ελευθερωθω δεν υπαρχει κατι άλλο... ΦΦΦΦ!
27-05-2014, 01:14 #36
Ξερεις ποιο είναι το θεμα περισσοτερο, ότι δεν με ενοχλεί τοσο αυτην την στιγμη το τι θα γραψω παρα το αγχος
που θα εχω λογω κοινωνικης φοβιας.. αυτό είναι ακομη πιο ασχημο αυτην την στιγμη.. Και σιγουρα από αυτό συναπαγεται
ότι μαλλον δεν θα γραψω καλα αρα δεν θα περασω....
27-05-2014, 01:17 #37
νομίζω ότι υπερ αναλύεις τον εαυτό σου και σ αυτή τη φάση δε σου κάνει καλό.. πρέπει να είσαι πιο ανέμελη... και χωρίς να τον πιέζεις, ούτε να τον αφήνεις να ''ξεφύγει'' ..
να του επιτρέπεις να κάνει και ''λάθη'' μικρά και όχι αδιόρθωτα... δε είσαι ρομποτ κανείς δεν είναι...
όταν τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα και μπερδεμένα αν προσπαθήσεις να τα ξεμπερδέψεις τα κάνεις χειρότερα
όποτε άστα λίγο να ''κυλίσουν'' ...χωρίς πολύ σκέψη..
29-05-2014, 01:19 #38
Δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα γιατι λεει ότι εχω πιασει το οριο κατι τετοιο..
Αυτό μας ελειπε τωρα.. Τελος παντων.. Απλα ηθελα να σε ενημερωσω!
29-05-2014, 17:13 #39
έχεις συνολικά 50 μηνύματα και δεν μπορείς ούτε να στείλεις ούτε να δεχθείς... πμ
πήγαινε στα εισερχόμενα και σβήσε μερικά..
πάτα δεξιά εκεί λέει ''μηνύματα:25'' ή όποιον αριθμό μηνυμάτων έχει
θα τα τσεκάρει όλα λογικά
μετά πηγαινε ..δεξιά...κάτω
εκεί λέει ''επιλεγμένα μηνύματα' πάτα δεξί κλικ
θα βγάλει ένα πίνακα
που θα έχει με τη σειρά
''μεταφορά σε φάκελο''
''διαγραφή''
..............
..............
..............
κτλ
στο τέλος θα έχει ένα μικρό παράθυρο που γράφει ''προχωρήστε''
πάτα το και θα σβηστούν αυτά που έχεις επιλέξει
29-05-2014, 17:47 #40
03-06-2014, 08:00 #41
Ιωάννα να ήξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω.... Ειδικά αυτό με το άγχος τον πανικό που λες και την αγοραφοβία.......... Δεν λένε να φύγουν τα άτιμα.............
03-06-2014, 12:18 #42
Δινεις και εσυ εξετασεις;! Ή γενικοτερα;!
03-06-2014, 16:27 #43
Γενικότερα αυτό με το άγχος. Εξετάσεις πανελληνίων δεν ξέρω πως και γιατί, έχουν περάσει και 4 χρόνια, ήμουν πολύ χαλαρός και με αυτοπεποίθηση. Αλλά μου μοιάζει τόσο μακρινό όλο αυτό πλέον, λες και δεν ήμουν εγώ. Πλέον αποφεύγω να κάνω παρουσιάσεις στην σχολή γιατί ξέρω ότι θα αγχωθώ και ότι θα το σκέφτομαι συνεχώς και θα μου γίνει έμμονη ιδέα, και προτιμώ πραγματικά να αφήσω το μάθημα για του χρόνου, παρά να γίνει ξανά όλο αυτό. Τώρα θα ξεκινήσουμε εξεταστική σε λίγο, και δεν ξέρω καν αν μπορώ να πάω να δώσω, μπορεί πάλι τελευταία στιγμή να μου καρφωθεί ότι δεν μπορώ και να αγχωθώ χωρίς λόγο, και τελικά να μην πάω να δώσω καν μάθημα. Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά γίνονται τόσο μεγάλα ειδικά όταν πας για ύπνο. Σε κατακλύζουν τόσες σκέψεις που δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Και όσο αυτό για τα άτομα άστα να πάνε, να είσαι σε μία άιθουσα με τόσα άτομα, και να νομίζεις ότι σε κοιτάνε όλοι και ότι γίνεσαι περίγελος. Πάντως , επειδή διάβασα το ποστ σου, καλή επιτυχία για τις εξετάσεις σου, και μπράβο σου που κατάφερες και το πέρασες όλο αυτό και πήγες και έδωσες, είναι πραγματικά ένα πολύ καλό βήμα. Να συνγχαίρεις τον εαυτό σου για αυτό, πολλά άτομα θα μπορούσαν απλά να μην δώσουν καν εξετάσεις!
03-06-2014, 16:42 #44
Εσυ τι εχεις; Αγοραφοβια;
Χα χα.. Μονο εγω ξερω πως παω και δινω αυτές τις εξετασεις.. Πραματικα αν μπορουσα θα πεθαινα για να
μην τις δωσω... Περναω ολο το βραδυ πριν κοιμηθώ κλαιγοντας, και όταν είμαι στην αιθουσα λογω του ότι είμαι αντιμετωπη εκεινη την
στιγμη με όλα αυτά που δεν μπορω, αναγκαστηκα παθαινω αποπροσωποποιηση, δεν ξερω μπορει και να είναι και μια αντιδραση του εαυτου
μου επειδή δεν ξερει τι άλλο να κανει.. παντως το ότι ζω μεσα στην αιθουσα είναι τρομακτικο.. Και το πιο τρομακτικο από όλα είναι
ότι όταν γυρναω από τις εξετασεις εχω κενα! Με την εννοια ότι με ρωτάνε πως εγραψα και λογω του ότι οι σκεψεις και το μυαλο μου είναι ετσι
όπως είναι, μου ερχονται μονο αρνητικες απαντησεις και δεν ξερω ουτε και εγω η ιδια.. Και συνηθως το απόγευμα μπορω να καταλαβω και παλι
στο περιπου πως εχω γραψει.. Αλλα δεν πιστευω ότι μπορουσα να κανω και αλλιως σε σχεση με το ότι δινω.. από την στιγμη που δεν το ξερουν οι γονεις μου δεν θα ειχα
δικαιολογια οποτε..
03-06-2014, 17:07 #45
Αχ βρε συ, μίλα σε κάποιον αλήθεια σου λέω, δεν μπορείς όλο αυτό να το περνάς μόνη σου! Μίλα, μην φοβάσαι, κάντο για σένα και μην σε νοιάζει τίποτα. Το θέμα είναι να είμαστε καλά μέσα μας, και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Συνέχισε, δίνε εξετάσεις, αλλά μίλα έστω στη μαμά σου ας πούμε. Πεσ της τι περνάς πες της ότι δεν είσαι καλά, πες της ότι για σένα είναι πολύ πιο δύσκολο να δώσεις εξετάσεις, πες ότι σε προβληματίζει. Ήμουν και εγώ προκατειλημμένος με τους γονείς και τα όσα καταλαβαίνουν, αλλά όταν τους πεις και τους δείξεις ότι όντως δεν είσαι καλά, θα δεις πόσο θα σε καταλάβουν και πόσο θα σε βοηθήσουν. Εγώ τόσα χρόνια δεν μιλούσα, κρατούσα κρατούσα και τι κατάφερα??? Να γίνουν όλα χειρότερα, και πιο μεγάλα και τελικά έγινα το ψυχολογικό BOOM. Μίλα, δεν ξες πόσο θα σε ανακουφίσει αλήθεια σου λέω.
Δεν ξέρω ακριβώς αν είναι αγοραφοβία, πάντως όταν είμαι μπροστά σε κόσμο, πάντα νομίζω ότι θα πάθω κάτι ή φοβάμαι να μην πάθω κάτι και γίνω ρεζίλι. Π.Χ. σκέφτομαι αν θέλω να πάω τουαλέτα που είναι η τουαλέτα, σκέφτομαι τρόπους να βγω από το μαγαζί εάν ζαλιστώ, βλέπω και τσεκάρω τις εξόδους έτσι ώστε αν πάθω τίποτα να βγω γρήγορα και να μην γίνω ρεζίλι. Και όλα αυτά πλέον γίνονται ασυναίσθητα, δηλαδή σε σημείο να μην με ενοχλούν καν. Αλλά θέλω να τα διώξω όλα αυτά. Να θα σου πω ένα πρόσφατο παράδειγμα. Ήμουν σε μία θεατρική ομάδα, και θα ανεβάζαμε μία παράσταση. Και ήμουν τόσο χαρούμενος. Αλλά τις τελευταίες μέρες, με είχε πιάσει και μία κρίση πανικού. Οπότε άρχισα να σκέφτομαι " και αν πάθω μπροστά στον κόσμο κρίση πανικού? και αν ζαλιστώ? και αν με πιάσει το στομάχι μου? και αν λιποθυμήσω από την αυπνία( γιατί σίγουρα δεν θα κοιμόμουνα το προηγούμενο βράδυ)". Και αυτόματα άρχισα να αγχώνομαι και να πανικοβάλλομαι τόσο πολύ. Αλλά το μπαμ ήρθε το βράδυ 3 μέρες πριν γίνει η παράσταση. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, το σκεφτόμουνα συνέχεια και με άγχωνε. Όσο και αν το πολεμούσα δεν μπορούσα. Πήρα τηλέφωνο, έστειλα μήνυμα στο facebook, ότι και καλά είμαι άρρωστος, και σηκώθηκα και πήγα σπίτι μου, έφυγα από εκεί που σπουδάζω. Τους έκανα όλους άνω κάτω, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς. ήταν τόσο δυνατό όλο αυτό, που εξουδετέρωσε κάθε καλό συναίσθημα που είχα και κάθε χαρά που είχα για την παράσταση. Αυτό με έριξε τόσο μα τόσο πολύ, εννοείται σηκώθηκα και έφυγα απο την θεατρική ομάδα, και γενικά κλείστηκα σε μένα για αρκετό καιρό. Θέλω τόσο πολύ πχ να πάω σε δραματική σχολή, αλλά δεν μπορώ, είναι όλο αυτό τόσο αντίθετο σε μένα. Είναι απαίσιο όλο αυτό να πάρει, νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. ΟΟπα ξέφυγα λίγο. Τέλος πάντων τέτοιου είδους αγοραφοβία έχω.