Παννελληνιες+ανησυχιες ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Βασικα δεν ξερω... Ότι και να λεω είμαι πολύ χαλια.. Μπορει να προσπαθω να ξεγελασω τον εαυτο μου...
    Αλλα είμαι σε κατασταση πανικου και ή θα πεθανω για να μην περασω αυτό το πραγμα ή θα πρεπει να στατησουν οι πανελλήνιες..
    Δεν ξερω γιατι τοσο αγχος.. Είναι όλα ανω κατω στο κεφαλι μου............. Δενν ξερω τι να πω..! Γραφω μεσα από την απολυτη απογνωση!

Senior Member
    Βασικα δεν ξερω... Ότι και να λεω είμαι πολύ χαλια.. Μπορει να προσπαθω να ξεγελασω τον εαυτο μου...
    Αλλα είμαι σε κατασταση πανικου και ή θα πεθανω για να μην περασω αυτό το πραγμα ή θα πρεπει να στατησουν οι πανελλήνιες..
    Δεν ξερω γιατι τοσο αγχος.. Είναι όλα ανω κατω στο κεφαλι μου............. Δενν ξερω τι να πω..! Γραφω μεσα από την απολυτη απογνωση!

Banned
    η θα πεθανεις για να μην περασεις? δεν αξιζει να σκοτωνεσε για τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ιωαννα! View Post
    Το ξερω.. Και γω προσπαθώντας να καθησυχαστω πιστεψε με εχω πει πολλα στον
    εαυτο μου.. Πιστευω ότι ναι θα είναι μια ''προκληση'' για όλα αυτά που με φοβιζουν αλλα
    όπως και να χει ο φοβος είναι φοβος.. και είναι δυσκολο να πω στον εαυτο μου πανε και εκει
    και να ξερεις θα εισαι αντιμετωπη με τον φοβο σου.. Νομιζω ότι εχω παθει κατι σαν ''χαλαροτητα''
    λογω του ότι πρσπαθω να ηρεμησω τον εαυτο μου και δεν ξερω κιολας μηπως με προετοιμαζει για το μεγαλο μπαμ..!
    Αλλα φοβάμαι ότι αυριο το βραδυ πριν κοιμηθώ.. θα αντιστραφουνολα καιθα ερθει το τελος μου!
    Ξερεις τι πρεπει να με ενοχλεί πιο πολύ; Ότι παλι θα ξερω ότι αυτό θα το περναω μονη μου, ότι είμαι παλι
    εγω και το αγχος μου σε ένα δωματιο..δεν ξερω τι να πω.. Είναι φυσιολογικο που μεσα σε όλα με ενοχλεί και αυτό;
    δεν μπορω να ξέρω ...μακαρι να ηξερα Ιωάννα ..ομως βρε κοριτσακι ...κανε μια μικρη προσπαθεια...η κολλητη σου δεν θα γραφει μαζί σου;;
    να σου πω και κατι μαλλον ειναι φυσιολογικο...εκτος των αλλων .. νιωθεις μονη...οκ ..και καλα να ησουν παλι μπορει να ενιωθες μονη..
    μαλλον θα ενιωθες σιγουρα...
    δε θα κανεις μπαμ... διαβασε προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι...

Member
    Quote Originally Posted by Ιωαννα! View Post
    Δεν ξέρω κανέναν που πέθανε απ το άγχος των πανελληνίων πάντως.... λες να είσαι φαινόμενο τελικά!

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό ή αν βοηθήσει αλλά το σίγουρο είναι ότι οι πανελλήνιες δεν είναι το παν. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν έδινα εξετάσεις. μου είχαν περάσει την ιδέα ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και ότι θα κριθεί το μέλλον μου. Μπούρδες με το συγχώριο. Πέρασα με την πρώτη, σε μια πολύ καλή σχολή και διαπίστωσα στην πορεία ότι δεν μου ταιριάζει το αντικείμενο. Καλύτερα να είχα περάσει με την τρίτη προσπάθεια και να είχα σκεφτεί πιο ώριμα πού θέλω να περάσω. έτσι κι αλλιώς υπάρχει πολύ μικρή σύνδεση του ΑΕΙ ΤΕΙ με την αγορά εργασίας, άρα οι σπουδές δεν σου εξασφαλίζουν και πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η θα πεθανεις για να μην περασεις? δεν αξιζει να σκοτωνεσε για τιποτα
    Δεν ξερω.. αλλα σκέφτομαι τοσο αρνητικα και χαλια που δεν ξερω τι να κανω... Είμαι υπερβολικη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lefteris82 View Post
    Δεν ξέρω κανέναν που πέθανε απ το άγχος των πανελληνίων πάντως.... λες να είσαι φαινόμενο τελικά!
    Τι να σου πω.. Εχω μια τοσο αρνητικη οψη για την ζωη αυτην την στιγμη λογω της μοναξιας και της φοβιας μου
    που είναι ότι πιο δυσκολο να σκεφτω θετικα και ρεαλιστικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by CHILD View Post
    Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό ή αν βοηθήσει αλλά το σίγουρο είναι ότι οι πανελλήνιες δεν είναι το παν. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν έδινα εξετάσεις. μου είχαν περάσει την ιδέα ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και ότι θα κριθεί το μέλλον μου. Μπούρδες με το συγχώριο. Πέρασα με την πρώτη, σε μια πολύ καλή σχολή και διαπίστωσα στην πορεία ότι δεν μου ταιριάζει το αντικείμενο. Καλύτερα να είχα περάσει με την τρίτη προσπάθεια και να είχα σκεφτεί πιο ώριμα πού θέλω να περάσω. έτσι κι αλλιώς υπάρχει πολύ μικρή σύνδεση του ΑΕΙ ΤΕΙ με την αγορά εργασίας, άρα οι σπουδές δεν σου εξασφαλίζουν και πολλά.
    Νομιζω πως εχεις δικιο.. Ουτε εγω πιστευω ότι είναι το παν και σου καθοριζουν την ζωη κτλ.. αλλα εχω μαλλον τοσο
    αρνητικη επηρεια από όλα αυτά στην ζωη μου που δυσκολεύομαι.. Μακαρι να μπορουσα να το δω από εξω τοσο χαλαρα αληθεια!

Εντάξει αυτό είναι άσχετο με τις εξετάσεις. εσύ΄θα κάνεις την προσπάθειά σου και θα δεις. σου ξαναλέω, ακόμα κι αν χάσεις ένα χρόνο δεν θα συμβεί τίποτα τραγικό, θα έχεις πιο πολύ χρόνο να δεις τις σχολές και να σκεφτείς τί θέλεις να κάνεις. Μακάρι να είχα τη στερνή μου γνώση όταν έδινα κι εγώ πριν 13 χρόνια. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις γιατί οι δωρεάν σπουδές είναι μεγάλο αβαντάζ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    δεν μπορω να ξέρω ...μακαρι να ηξερα Ιωάννα ..ομως βρε κοριτσακι ...κανε μια μικρη προσπαθεια...η κολλητη σου δεν θα γραφει μαζί σου;;
    να σου πω και κατι μαλλον ειναι φυσιολογικο...εκτος των αλλων .. νιωθεις μονη...οκ ..και καλα να ησουν παλι μπορει να ενιωθες μονη..
    μαλλον θα ενιωθες σιγουρα...
    δε θα κανεις μπαμ... διαβασε προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι...
    Θα γραφουμε σε ξεχωριστες αιθουσες.. Αλλα δεν ξερω πως εχω συνδυασει ολο αυτό με την μοναξια..
    Υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να στηριχτω στον εαυτο μου ή κατι τετοιο ; Δεν ξερω.. είναι τοσο περιεργο.. Κανω χαζες ερωτήσεις το
    ξερω αλλα προσπαθω να βρω ακρη..!

δεν ξέρω αν έχεις καταθέσει το μηχανογραφικό σου αλλά καλό είναι να μάθεις για τη σχολή που θες να περάσεις, το πρόγραμμα σπουδών, τί μπορείς να κάνεις μετά κτλ. πρέπει να ηρεμήσεις και τους γονείς σου ότι δεν είναι τόσο σημαντικό, έχεις κάθε δικαίωμα στην αποτυχία,αλλά εσύ θα σκέφτεσαι θετικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by CHILD View Post
    Εντάξει αυτό είναι άσχετο με τις εξετάσεις. εσύ΄θα κάνεις την προσπάθειά σου και θα δεις. σου ξαναλέω, ακόμα κι αν χάσεις ένα χρόνο δεν θα συμβεί τίποτα τραγικό, θα έχεις πιο πολύ χρόνο να δεις τις σχολές και να σκεφτείς τί θέλεις να κάνεις. Μακάρι να είχα τη στερνή μου γνώση όταν έδινα κι εγώ πριν 13 χρόνια. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις γιατί οι δωρεάν σπουδές είναι μεγάλο αβαντάζ.
    Ναι αλλα το πρόβλημα είναι ότι εγω με καποιον περιεργο τροπο το συνδεω με τις εξετασεις..
    Δεν ξερω πως γινεται αυτό.. Ναι αλλα το να δωσω του χρονου δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα..
    Οι φιλοι μου θα εχουν προχωρησει και εγω δεν θα κανω τιποτα...;

Senior Member
    Ιωανα μου δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις...
    Εχω την εντυπωση πως ο μεγαλυτερος εχθρος σου ειναι....ο εαυτος σου....
    Αυτον φοβασε περισστερο απ ολους
    Μα κοριτσακι πανω απ ολους αυτον εχεις...
    Δειξτου λοιπον λιγακι εμπιστοσυνη
    Δε χρειαζεται να αποδειξης τιποτα σε κανεναν...
    Οπως γραφεις εδω , ομορφα προσεκτικα....ετσι θα πας σε 2 ημερες κ
    Θα γραψεις εξετασεις μπορει να μην σκισεις....σιγουρα θα τα πας καλα....
    Πιο καλα απο οσ πιστευεις, ανασφαλειες εχουν ολοι ο ανθωποι.. ακομα κι αυτοι που μοιαζουν πολυ σιγουροι ανετη...
    Να εχεις περισσοτερο θαρρος ακομα κι εδω.. μεσα κι αν διαφωνεις με κατι που διαβασες οπουδηποτε να το γραφεις
    Ασχετο 10 λεπτα μου πηρε να το γραψω ..... ταμπλετ και μαλ@κιες αλλο γραμμα παταω κι αλλο γραφει .....

Senior Member
    αχαχαχ! εχω παρομοια εμπειρα με τα ταμπλετ!

Μαλλον ετσι είναι αλλα δεν είμαι και σιγουρη.. αλλα γιατι τα βαζω με τον εαυτο μου;
    Είναι αδικο αυτό για μενα..! Πιστευω ότι γενικα στον τροπο που βλεπω τα πραγματα
    και με μενα αλλα και με τους αλλους παιζει μεγαλο ρολο η φοβια μου αλλα και παλι δεν είμαι σιγουρη ..!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast