Results 1 to 15 of 16
Thread: χάπια για πρόκληση εμετού
-
08-05-2014, 14:28 #1
χάπια για πρόκληση εμετού
μπορεί να ακουστώ παθητική απλα θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις απο εδω αν υπαρχουν χαπια που προκαλουν εμετο και αν χρειαζονται συνταγη γιατρου(η πιο συγκεκριμενα ακομη και ονομα των χαπιων).ξερω πως ειναι κακο και οτι πρεπει να το σταματησω αλλα σοβαρα ειμαι σε μικρη ηλικια και κουβαλαω πολλα κιλα.εχω δοκιμασει πιστα διαιτες και γυμναστικη αλλα τιποτα.λεω να δοκιμασω κι αυτο. αν ξερει καποιος παρακαλω να με ενημερωσει,ευχαριστω για το χρονο σας. :)
- 08-05-2014, 14:44 #2
ellie
φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι το θέμα σου σε ένα forum που προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους με διατροφικές διαταραχές....νομίζω ότι το topic σου πρέπει να διαγραφεί... εντάξει δεν σχολιάζω κάτι άλλο.. ειναι τρομαχτικό το αιτημα σου για βοήθεια...ευχομαι να βρεις το δρόμο σου σύντομα
08-05-2014, 14:49 #3
οκ απλα επειδη ειμαι καινουργια,πως το σβηνω;συγγνωμη αν ενοχλησα με το ποστ
08-05-2014, 14:53 #4
δεν ξέρω αν ενόχλησες αν αυτή είναι η σωστή λέξη
εδώ μπαίνουμε κάθε μέρα άνθρωποι που το φαγητό μας έχει καταβάλλει και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος εδραιώνοντας νέες συνήθειες πιο υγειινές
φαντάζομαι ότι και συ κάπως έτσι νιώθεις αλλά η βοήθεια που ζητάς είναι τόσο παράλογη
ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ...
08-05-2014, 14:56 #5
φυσικα και καταλαβαινω και ευχαριστω απλα ειμαι απεγνωσμενη και εχω προσπαθησει πολυ,ακομα προσπαθω και δεν ξερω τι αλλες λυσεις μου μενουν..
08-05-2014, 15:01 #6
μην απελπίζεσαι όλοι βιωνουμε παρόμοιες ιστορίες αλλά η πρόκληση εμετού δεν είναι λύση
αλλά αντιθέτως αιτία για πολύ χειρότερα προβλήματα από τα επιπλέον κιλά
γιατί δεν μας γράφεις κάτι για σένα
πόσο χρονών είσαι, τι ύψος και πόσα πια είναι αυτά τα κιλά που σε παιδεύουν?
08-05-2014, 15:02 #7
ellie δν θα καταφέρεις τίποτα με τον εμετό.θα βάλεις κ από πάνω. καταστρέφει τον μεταβολισμό. επίσης κατα 99,9% θα σου κοπεί η περίοδος κ μετά δν θα μπορείς να κάνεις παιδιά.
08-05-2014, 15:05 #8
ειμαι 16,1.71 υψος και 103 κιλα..προσπαθω απο πρωτη γυμνασιου να χασω(με οχι και τοσο απαιτητικες διαιτες) αλλα πλεον εχω αλλαξει 4 διατροφολογους και εχω παρατησει λιγο τη γυμναστικη λογω πιεσης μαθηματων.κανω ποδηλατο και τρεξιμο και καποιες καθημερινες διατασεις και απο νοεμβριο που θα ειμαι πιο ελευθερη (στο καθημερινο προγραμμα) θα ξεκινησω χορο ή γυμναστηριο..εχετε να προτεινετε κατι αλλο;ευχαριστω για το χρονο σας και παλι
08-05-2014, 15:20 #9
16 Μαϊων μόνο, και τα χεις βάψει μαύρα;
πουλάκι μου εσύ είσαι ακόμα στην ανάπτυξη!!!!
και κάνεις και γυμναστική κάθε μέρα; πάρα πολυ ωραία!
έχεις κάνει εξετάσεις να ελέγξεις το θυροειδή, μήπως έχεις πολυκυστικές κτλ?
σε αυτές τις προσπάθειες που έκανες
έχανες κιλά και μετά τα ξαναπαιρνες? η δε μπορείς να χάσεις καθόλου?
08-05-2014, 15:25 #10
συνέχισε έτσι ,προσπάθησε να κάνεις συχνά γεύματα ανά τρίωρο,να μην μένεις πολλές ώρες νηστική. να κοιμάσε καλά και να τρως πολλά φρούτα κ λαχανικά. ειλικρινά σου λέω μην σκέφτεσαι ανορθόδοξες μεθόδους. στο τέλος θα καταστρέψεις την υγεία σου κ δν θα χάσεις κ κιλά. διάβασε στο ιντερνετ για την βουλιμία κ διατροφικές διαταραχές κ θα καταλάβεις οτι είναι αρρώστια. κ δν πρόκειται να χάσεις γραμμάριο.
08-05-2014, 15:27 #11
συμφωνώ με eve μπορείς να πας σε έναν ενδοκρινολόγο. ο ίδιος μπορεί να σου κάνει διάφορες εξετάσεις κ να σου δώσει κ διατροφή
08-05-2014, 15:34 #12
διάβασε στο forum τα post, ιστορίες που θα ταυτιστείς
διάβασε τα success stories να εμπνευστεις
σε νιώθω..σε χει πιάσει ντελίριο εν όψη καλοκαιριού
αλλά δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις....
οκ;
να μπαίνεις να γράφεις τα νέα σου!
08-05-2014, 18:39 #13
Χριστέ μου... τι θέμα είναι αυτό εδώ; :o
ellie μου θα είμαι σκληρή μαζί σου, άλλωστε θα μπορούσα να είμαι η μαμά σου. Μπαίνοντας σε αυτό εδώ το φόρουμ το πρώτο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ζητήσεις βοήθεια, υποστήριξη και κατανόηση στο θέμα σου με τα κιλά σου, όχι να ζητάς να σου προτείνουμε τρόπο αυτοκτονίας. ΟΧΙ. Είσαι 16 χρονών ακόμη, η ανάπτυξή σου βρίσκεται σε ολοκλήρωση κι εσύ θες να την καταστρέψεις;
Κατ'αρχήν πες μας: οι γονείς σου τι γνώμη έχουν για το πρόβλημά σου; Σε στηρίζουν, σε βοηθάνε ή είναι αυστηροί μαζί σου και σε "κυνηγάνε" να μην τρως;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί τρως παραπάνω; Είναι συναισθηματικοί οι λόγοι; Δεν έχεις φίλους-φίλες και νιώθεις αποκομμένη απ'το κοινωνικό σύνολο; Είσαι θύμα μπούλινγκ στο σχολείο;
Μίλησέ μας γλυκό μου κορίτσι και ίσως εμείς οι μεγαλύτερες και ομοιοπαθούσες να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε, όχι όμως με τον τρόπο που θες εσύ.
Εδώ είμαστε μια μεγάλη παρέα που συζητάμε για ότι μας απασχολεί και μας οδηγεί στην υπερφαγία και στα περιττά κιλά!
11-05-2014, 15:31 #14
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ,ειλικρινα.θα μιλησω με τους γονεις μου για να ελεγξουμε αν εχω θυροειδη γιατι ποτε δεν καταφερα να χασω...το νοεμβριο σκοπευω να αρχισω γυμναστηριο(το προγραμμα μου τοτε θα ειναι πιο χαλαρο).οι γονεις μου ξερουν τι αντιμετωπιζω,δε με πιεζουν να χασω κιλα,απλα μου λενε πως θα ηταν καλυτερο για την υγεια μου και με υποστηριζουν στις προσπαθειες μου(πχ δε τρωνε κατι που ειναι απαγορευμενο σ'εμενα,μπροστα μου) ουτε με βαζουν σε διλημματα...οσο για το μπουλινγκ ναι,δεχομουν απο το δημοτικο,στη συνεχεια στο γυμνασιο και τωρα ελλατωθηκε λιγο...το προβλημα μου ειναι πως παντα με νοιαζει τι θα πει ο κοσμος και δε μπορω να το αλλαξω...περασα ενα διαστημα καταθλιψης και η μητερα μου ως γυναικα της εκκλησιας μου ειπε να πηγαινω σε πνευματικο ενω εγω δε νιωθω ανετα σε πνευματικο,νιωθω πολυ καλυτερα σε ψυχολογο.μονο σε αυτο διαφωνουμε...κατα τ'αλλα οι φιλες μου ειναι προθυμες να θυσιασουν ωρες για να γυμναστουμε και οι 3 μαζι και με υποστηριζουν αλλα δεν ειναι πιεστικες ουτε ντρεπονται για μενα,ευτυχως δηλαδη...επίσης κ.Μαρία,τρωω πολυ γιατι ποτε κανεις δε μου εμαθε να βαζω μετρο στο φαγητο μου,οι γονεις μου (γιατι οικογενειακως ειμαστε παχουλοι) ποτε δε μου ειπαν απο μικρη όχι σε κάτι που ηθελα να φαω οτι ωρα και να ηταν και οτι και να ειχα φαει πιο πριν...τωρα τελευταια η μητερα μου χανει κιλα και τα μπουτια της ειναι πιο αδυνατα και απο τα δικα μου..γενικως γινεται πιο αδυνατη απο μενα και αν και δεν θα ηταν σωστο,τη ζηλευω...καποιες φορες που συζηταμε και της το λεω εμμεσα,λεει πως αυτη κανει γρηγορο περπάτημα συχνα ενω εγω καθομαι σπιτι(οι γονεις μου δεν ξερουν οτι γυμναζομαι πολύ παρα μονο το περπατημα στο τετραγωνο του σπιτιου μου,τα κανω ολα κρυφα προσπαθωντας να χασω κιλα για να αποδειξω οτι μπορω να κανω μονη μου κατι-διοτι καποιες φορες με αμφισβητουν)...αυτα ειχα να πω...ευχαριστω και παλι για την στηριξη σας,ελπιζω να σας καλυψα προσωρινα..περιμενω απαντησεις σας...το ευχαριστω δεν ειναι αρκετο...:)
11-05-2014, 16:08 #15
Μόλις έγραψες την μαγική λέξη: ΦΙΛΕΣ.
Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα από τις φίλες που θέλουν και οι τρεις σας να γυμναστείτε. Ξεκίνα μαζί τους. Στην αρχή ίσως έχεις ενδοιασμούς, στην πορεία όμως θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Κι όταν μάλιστα δεις ότι το σώμα σου μαζεύει θα σε ευχαριστήσει ακόμη περισσότερο.
Όσον αφορά το θέμα πνευματικός ή ψυχολόγος, θα σου πρότεινα έστω από περιέργεια να μιλήσεις με τον πνευματικό της μαμάς σου. Καμιά φορά κι αυτό βοηθάει, να γαληνέψουμε.
Αν δεν σε κουράζει κάθισε και σημείωνε τι τρως, σε τι φάση είσαι την ώρα που τρως, τα συναισθήματά σου, όλα. Ίσως διαβάζοντας έπειτα αυτό το ημερολόγιο να βρεις και τη λύση. Σίγουρα δεν θα είναι άμεση αλλά θα βοηθήσει. Εγώ για παράδειγμα είχα θέμα με την νυχτερινή υπερφαγία. Εκτός του ότι ζω σε ένα καθημερινό άγχος, ξενυχτούσα βλέποντας τηλεόραση στο κρεβάτι (έχουμε στο υπνοδωμάτιο τηλεόραση). Αποφάσισα να μην καθυστερώ τη νύστα. Με το πρώτο - δεύτερο χασμουρητό, έκλεινα το λαπτοπ και την τηλεόραση κι έπεφτα για ύπνο. Τις πρώτες μέρες ξυπνούσα χαράματα για να φάω. Ασυναίσθητη κίνηση, που λειτουργούσε όμως υποσυνείδητα. Πήγαινα στην κουζίνα νυσταγμένη. Στεκόμουν. Έπινα ένα ποτήρι νερό. Καθάριζα τότε ένα φρούτο αν ήθελα τόσο πολύ να φάω. Έγινε άλλες 3-4 φορές και τέλος. Το ξεπέρασα. Τρώω την ημέρα όμως, αλλά την νύχτα δεν ξανασηκώθηκα.
Θέλω να σου πω πως οι λύσεις είναι στα χέρια μας.
Θύμα μπούλινγκ είχα πέσει κι εγώ, αλλά το χειρίστηκα πηγαίνοντας σε καθηγήτρια και μίλησα κι έπειτα στο γυμνασιάρχη. Στο λύκειο δεν είχα τέτοιο θέμα, είχα συμμαθητές που δεν έβλεπαν μια χοντρή συμμαθήτριά τους, έβλεπαν απλά μια συμμαθήτρια ισάξια με αυτούς.
Και τέλος επαναλαμβάνω: πάρε τις φίλες σου και ξεκινήστε. Και που είσαι: αυτοσαρκάσου κιόλας κι εσύ θα αισθανθείς καλύτερα αλλά και θα αποστομώσεις τους άλλους. Εγώ αυτό κάνω κι έχω γλυτώσει πολλές φορές από χοντροειδή προσβλητικά σχόλια! ;)
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....