Ειναι τρελη η κονομα : Ύποπτος για φοροδιαφυγή 740.000 ευρώ ψυχίατρος των Αθηνών - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Εκει πανε κατευθειαν ολα μεσω τραπεζης νομιζω με τους γιατρους.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οσο για την μνεια που γινεται για τις αποδειξεις απο την Diana82 , εσας αν σας πει ο γιατρος σας , οποιασδηποτε ειδικοτητας , 70 με αποδειξη , 50 χωρις , θα κανετε τον-ην πατριωτη . Ναι , αν ημουν στην Γερμανια , που ξερω οτι τα 20 ευρω παραπανω θα πιασουν τοπο ( εκει δεν διανοουνται οι πολιτες να μην παρουν αποδειξη ) θαπαιρνα αποδειξη . Αλλα εδω ξερεις οτι θα φαγωθουν-σπαταληθουν απο τα εκαστοτε λαμογια που μας ' κυβερνουν ' , οποτε.............
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Οκ αυτος πες εκλεβε , για αυτον εδω τι να πεις.

http://www.capital.gr/News.asp?id=2029048 .

Δεν ειχε καν πτυχιο ιατρικης και ηταν διευθυντης .

Senior Member
    Καλα βρε παιδια , τωρα το πηρατε χαμπαρι οτι οι γιατροι τα παιρνουν απο τις φαρμαμακευτικες εταιριες , και μαλιστα χοντρα , για να φαρμακωνουν τους ανυποψιαστους ασθενεις .

Οσο για την μνεια που γινεται για τις αποδειξεις απο την Diana82 , εσας αν σας πει ο γιατρος σας , οποιασδηποτε ειδικοτητας , 70 με αποδειξη , 50 χωρις , θα κανετε τον-ην πατριωτη . Ναι , αν ημουν στην Γερμανια , που ξερω οτι τα 20 ευρω παραπανω θα πιασουν τοπο ( εκει δεν διανοουνται οι πολιτες να μην παρουν αποδειξη ) θαπαιρνα αποδειξη . Αλλα εδω ξερεις οτι θα φαγωθουν-σπαταληθουν απο τα εκαστοτε λαμογια που μας ' κυβερνουν ' , οποτε.............
    Τώρα Μακ,συνεχίζεις ένα θέμα που με πληγώνει...........
    Οι περισσότεροι σου ζητάνε λεφτά,δεν κόβουν απόδειξη και δεν λένε και απολύτως τίποτα.....

Εγώ έχω καθιερώσει ή να ζητάω παντού γιατί κανείς δεν σου λέει με ή χωρίς....
    ή να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για κάποιον άλλο που κάνει σωστά την δουλειά του.

Το να ζητάει κάποιος απόδειξη δεν είναι "κακός" είναι υποχρέωση του επιτηδευματία,από τη στιγμή που σε πληρώνω θέλω να μου δίνεις και την απόδειξή μου ΤΕΛΟΣ

Οσον αφορά αυτό που είπε ο KeepWalking αν είναι κάποια κορυφή γιατρός.....δεν υπάρχουν κορυφαίοι γιατροί,υπάρχουν γιατροί που σέβονται το επάγγελμά τους και υπάρχουν και γιατροί που απλώς είναι κουράδες ή έγιναν γιατροί κατά τύχη.

Το συμπέρασμα είναι ότι ζητάμε απόδειξη από όλους και αν μας είναι δύσκολο κάποιες φορές(γιατί εμένα μου είναι κάποιες φορές)
    πάμε σε κάποιον άλλο. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ

ε μα πια αυτό το πράγμα.....
    μετά λέει δεν πάει καλά η οικονομία της χώρας...και φυσικά δεν πάει γιατί απλά δεν θέλουμε!

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;48533

Σωστο , δεν στο λενε στην ψυχρα , αλλα γινεται μια ατυπη συμφωνια , θα με κρατησεις 1 ωρα , αντι για μιση , κ εγω δεν σου ζητω αποδειξη .

Senior Member
    σε αυτη τη χωρα εχουμε και θεοποιησει τους γιατρους.

Ενα επαγγελμα ειναι οπως ολα τα αλλα και πολλοι κανουν λαθη.

αυτο που θεραπευει ειναι τα φαρμακα.

τωρα με το ιντερνετ μπορεις να μαθεις πολυ περισσοτερο απο τους περισσοτερους γιατρους για την ασθενεια σου.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    αυτο ειναι ελεεινος εκβιασμος.

και που θα κατσεις μιση ωρα παραπανω τι θα καταλαβεις ; καλυτερα να μιλησεις με κανεναν αλλο.

ετσι και αλλιως τη θεραπεια τη κανουν μονο τα φαρμακα και οχι μια κοτσανα που θα πει ο γιατρος.

[QUOTE=Macgyver;485381][QUOTE=Diana1982;48533

Σωστο , δεν στο λενε στην ψυχρα , αλλα γινεται μια ατυπη συμφωνια , θα με κρατησεις 1 ωρα , αντι για μιση , κ εγω δεν σου ζητω αποδειξη .[/QUOTE]

Senior Member
    Ρε συ maus ,γιιατι ειναι εκβιασμος ? στην μια ωρα , κανω κ ολιγην απο ψυχοθεραπεια , με δικη μου πρωτοβουλια . Και στα καταστηματα που ψωνιζω το κατιτις , ρωταω , χωρις αποδειξη , ποσο παει , αφου μου πουν την τιμη , κ εξαντλησω τα παζαρια . Και ρωταω στις ανωτερω παραγραφους , γιατι να πληρωσω ΦΠΑ , σε μια χωρα που μου κλεβει τα χρηματα μου , που εβγαλα με κοπο ( ο πατερας μου περισσοτερο ), λες και απο καπου τακλεψα . ΟΧΙ , δεν θα συνδραμω αυτην την χωρα που , κυβερναται απο λαμογια , και μου κλεβουν τα χρηματα , παντα , αν γινεται , δεν θα παιρνω αποδειξη για τπτ , ει δυνατον. Αι σιχτηρ , πια ( οχι εσυ ! )
    Last edited by Macgyver; 31-05-2014 at 17:46.

Senior Member
    γιατι να πληρωνεις ΦΠΑ εσυ, αλλα αφηνεις τους αλλους τα κοροϊδα να πληρωνουν.

Γιατι να πληρωνει φορους π.χ. ο ελευθερος επαγγελματιας αφηνει τους αλλους τους μισθωτους τα κοροϊδα να πληρωνουν.

Ειναι ενας απο τους λογους που βουλιαξε η χωρα.

Δεν εχουμε πια τουρκοκρατια. Εσυ τους ψηφιζες τοσα χρονια. Δε σου επιβληθηκαν με το ετσι θελω. Αμα ειμασταν λιγο πιο απαιτητικοι και εξυπνοι με τους πολιτικους
    δε θα ειχαμε φθασει εδω.

Ο μηδενισμος επειδη δε πανε σε σωστο μερος τα λεφτα δε πληρωνω δεν ισχυει.

Αμα δε πανε σε σωστο μερος οπως λες, κατηγγειλε το, διεκδικησε να πανε σε σωστο μερος και μην τους ξαναψηφιζεις.

Ρε συ maus ,γιιατι ειναι εκβιασμος ? στην μια ωρα , κανω κ ολιγην απο ψυχοθεραπεια , με δικη μου πρωτοβουλια . Και στα καταστηματα που ψωνιζω το κατιτις , ρωταω , χωρις αποδειξη , ποσο παει , αφου μου πουν την τιμη , κ εξαντλησω τα παζαρια . Και ρωταω στις ανωτερω παραγραφους , γιατι να πληρωσω ΦΠΑ , σε μια χωρα που μου κλεβει τα χρηματα μου , που εβγαλα με κοπο ( ο πατερας μου περισσοτερο ), λες και απο καπου τακλεψα . ΟΧΙ , δεν θα συνδραμω αυτην την χωρα που , κυβερναται απο λαμογια , και μου κλεβουν τα χρηματα , παντα , αν γινεται , δεν θα παιρνω αποδειξη για τπτ , ει δυνατον. Αι σιχτηρ , πια ( οχι εσυ ! )

Senior Member
    Δεν ειπα οτι αυτοι που πληρωνουν ΦΠΑ ειναι κοροιδα , εγω ειμαι το κοροιδο που πληρωνω κατι φορους , που αμα τους αναφερω , θα κατηγορηθω ως συνηθως οτι προβαλλω τα χρηματα μου . Εχε υποψη , οτι το 30% των πολιτων , που εχουν καποια ανεση , πληρωνει το 70% των συνολικων φορων , ελεος πλεον με αυτους τους αλητες .
    Ο λογος που βουλιαξε η χωρα , επειδη τυγχανω οικονομολογος , ειναι ο υπερμετρος δανεισμος , χωρις ναχαει ιδεα ο μεσος πολιτης , δλδ κανεις , και απληστια των τραπεζων , δανεισου ,δανεισου , δανεισου , και εμεις , επειδη τοχουμε στο DNA μας , αγοραζαμε με δανεικα τα παντα ( το 2007 η 08 ) ειχαμε τα περισσοτερα cayenne ανα κεφαλη σε ολη την Ευρωπη .
    Ναι ψηζιζαμε ΝΔ η ΠΑΣΟΚ , και οι δυο απεδειχτησαν σκαρτοι , τι να ψηφιαζα , οικολογους ?
    Δεν μιλησα για μηδενισμο , αλλα δεν πληρωνω αλλο , δεν εμπιστευομαι κανεναν , πολιτικος = αχρηστος , ανεπαγγελτος , εξουσιοφρενης , κονομα γερη .
    Οσο για τιο τελευταιο , το μην τους ψηφιζεις , ποιον να ψηφισω ? ολος ο Ελληνικος λαος ειναι σε συγχυση , οταν το αληταριο της Χ.Α εχει 9% κρετινους , ο φαιδροτατος Θεοδωρακης με το ηλιθιο σακκιδιο 6% , ο καρασγιοζης Τσιπρας εσει 20 τοσο % , και ο ψευτης ο Σαμαρας , το κερατο του ,εχει το μεγαλυτερο ποσοστο , επειδη παραμυθιαζει τον λαο με το πρωτογενες πλεονασμα ( ποιος ξερει τι ειναι αυτο , εγω ξερω λογω ειδικοτητας )
    Ολοι ειμαστε εξαλλοι με τους πολιτικους και τους σχιφρενικους φορους . Σκεθτομαι να ξαναπαω στην Γενευη , οπου ζουσαμε οικογενιακως για 10 χρονια , γιατι η Ελλαδα , δεν ανακαμπτει ουτε σε 10 χρονια , και δεν γουσταρω να μου παιρνουν τα λεφτα μου , λες και τα εκλεψα . Ολοι αχρηστοι , παμε για μισθους Βουλγαριας .
    Μaus , προφανως δεν εχω τιποτα μαζι σου , αλλα ειμαι εξαλλος με αυτο που συμβαινει στον τοπο μου . Φιλικα .
    Last edited by Macgyver; 01-06-2014 at 06:44.

Senior Member
    Αναγκαστικα τωρα θα υποστουμε τις συνεπειες των πραξεων μας.

Δηλαδη που ψηφιζαμε, αυτους που ψηφιζαμε τα τελευταια 30 χρονια.

Και δε φθανει που τους ψηφιζαμε, δε τους ελεγχαμε κιολας και δεν ειχαμε την παιδεια και διορατικοτητα να δουμε που θα οδηγηθει η χωρα
    αμα δανειζεσαι συνεχεια και δε παραγεις τιποτα σημαντικο.

Τωρα απλως ηρθε ο λογαριασμος και θα καταστραφει η γενια των νεων. Οι γεροι ζησανε καλα με ρουσφετια κλπ.
    Κατι παρομοιο συμβαινει και με την προστασια του περιβαλλοντος. Στη σημερινη γενεα το καταστρεφουμε και το λογαριασμο θα τον πληρωσουν τα παιδια μας.

Senior Member
    Ετσι ειναι ακριβως . Εγω εκανα τον κυκλο μου , τα νεα παιδια σκεφτομαι , οπως τα ανηψια μου , στο λυκειο , σε τι κοσμο θα ζησουν , με τι θασχοληθουν .
    Παντα ερχεται ο λογαριασμος στο τελος ......

Page 2 of 2 FirstFirst 12