Γεια σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38

Thread: Γεια σας

Senior Member
    Originally posted by olorou
    Originally posted by billk

Δεν την θελω την καταλθιψη γιατι δεν μπορω να διαβασω και δεν εχω libido ποτε θα φυγεις μωρη καταθλιψη?
    Κλεινω ηδη 3εβδομαδες

\"Αχάριστε!! Εγώ θυσία γίνομαι για σένα...
    Το \'χυσες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου
    κι έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου.\"
    booh hooh hooooh...........................

Δεν ξεμπερδεύεις εύκολα με δαύτην, να το ξες. Είναι κι ευαίσθητη...

Senior Member

Δεν την θελω την καταλθιψη γιατι δεν μπορω να διαβασω και δεν εχω libido ποτε θα φυγεις μωρη καταθλιψη?
    Κλεινω ηδη 3εβδομαδες

\"Αχάριστε!! Εγώ θυσία γίνομαι για σένα...
    Το \'χυσες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου
    κι έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου.\"
    booh hooh hooooh...........................

Δεν ξεμπερδεύεις εύκολα με δαύτην, να το ξες. Είναι κι ευαίσθητη...

\"Ποια είναι αυτή η Λιβιδώ πάλι; Μη δεις φουστάνι, αμέσως να τρέξεις...\"
    booh hooh hoooooh...................

Deleted by request
    Προτιμω τη Λιβιδω απο την Καταθλιψη και τη μικρη μου Σκεψη πισω!!!
    Που θα παει θα τις ριξω....

Deleted by request
    Ερωτηση σε οποιον γνωριζει....
    Μεχρι στιγμης ειμαι σε καταθλιψη 3εβδομαδες τωρα μετα το επεισοδιο Μανιας για το οποιο και νοσηλευτηκα....

Δεν μπορω ομως να διαβασω για τη σχολη μου , δεν εχω δηλαδη συγκεντρωση/διαθεση,εχω νευρικοτητα και δεν εχω libido
    αυτα τα συμπτωματα δικαιολογουνται και ειναι παροδικα η θα πρεπει να ανησυχω?

Senior Member

Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να σου δώσω μιαν απάντηση.
    Για τα συμπτώματα που έχεις θα \'ταν καλύτερο να μιλήσεις με το γιατρό που σε βλέπει από κοντά και ξέρει τι ακριβώς έχεις, οπότε μπορεί και να σου δώσει μιαν έγκυρη γνώμη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις από μόνος σου είναι να επιθυμήσεις να αλλάξει, προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, ό,τι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Όσο θα αισθάνεσαι καλύτερα, θα μπορείς να βρίσκεις τρόπους, για να το καταφέρεις αυτό. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το αποφύγεις, αλλά νομίζω ότι δε σε ωφελεί να ασχολείσαι πολύ με τα συμπτώματά σου, τη φύση, τη σημασία, τη σοβαρότητά τους ή ό,τι άλλο. Είναι μια αρνητική και καθόλου δημιουργική ενασχόληση που επιπλέον σου στερεί το χρόνο και τη διάθεση να κάνεις άλλα πράγματα, πιο ευχάριστα πιστεύω και πιο ουσιαστικά.

Member
    @billk

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι στην αρχή μιας \"ασθένειας\" και από την πείρα μου σε συμβουλεύω να έχεις (τώρα στην αρχή) στενή σχέση με τους ειδικούς (ψυχίατρο, ψυχολόγο, κλπ.).
    Μη φοβηθείς να τους \"γίνεις βάρος\" γιατί αυτές οι πρώτες εβδομάδες/μήνες είναι πολύ κρίσιμες για την εξέλιξη της κατάστασής σου. Όσο για πρόγνωση θα πιθανολογήσει ο ψυχίατρός σου (παίζει από απόλυτη ίαση, σα να μην έγινε τίποτα, μέχρι μια κατάσταση που θα χρονίσει). Εγώ εύχομαι, με λίγη προσοχή εκ μέρους σου (π.χ. αυστηρή τήρηση της αγωγής), να πάνε όλα καλά.

ΥΓ. Το φόρουμ αυτό θα σε βοηθήσει, γι\' αυτό μη διστάσεις ποτέ να γράψεις οτιδήποτε σε απασχολεί.

Deleted by request
    Αισθανομαι καλυτερα και οι δικοι μου λενε οτι βλεπουν θεαματικη βελτιωση...
    Απο τοτε που εγινε το επεισοδιο μανιας εχουν περασει δυο μηνες και απο τοτε που πηρα τα αντικαταθλιπτικα 3εβδομαδες
    δεν ειμαι ακριβως στην αρχη και
    ελπιζω να μην τραβηξει πολυ αυτη η βαλιτσα με περιμενει η σχολη μου!

Senior Member
    Ερωτηση σε οποιον γνωριζει....
    Μεχρι στιγμης ειμαι σε καταθλιψη 3εβδομαδες τωρα μετα το επεισοδιο Μανιας για το οποιο και νοσηλευτηκα....

Δεν μπορω ομως να διαβασω για τη σχολη μου , δεν εχω δηλαδη συγκεντρωση/διαθεση,εχω νευρικοτητα και δεν εχω libido
    αυτα τα συμπτωματα δικαιολογουνται και ειναι παροδικα η θα πρεπει να ανησυχω?
    Από την δικιά μου πείρα πάνω στην κατάθλιψη-την έχω \"γκόμενα\" 8 χρόνια τώρα- τα συμπτώματα αυτά δικαιολογούνται απόλυτα και είναι τα πιο συνηθισμένα.
    Ωστόσο μην διστάσεις να \"κουράζεις\" τους γιατρούς σου, αυτή είναι η δουλειά τους. Ρώτα και μάθε, και ότι απορίες σου γεννιούνται ή αλλαγές που νιώθεις στην συμπεριφορά σου να τους τις λες

Deleted by request
    Ευχαριστω για την ανταποκριση...
    Ελπιζω να μη διαρκεσει και σε μενα 8χρονια
    αλλα μερικες μερες ακομα

Deleted by request
    Originally posted by La_ViTa
    Από την δικιά μου πείρα πάνω στην κατάθλιψη-την έχω \"γκόμενα\" 8 χρόνια τώρα- τα συμπτώματα αυτά δικαιολογούνται απόλυτα και είναι τα πιο συνηθισμένα.
    Ωστόσο μην διστάσεις να \"κουράζεις\" τους γιατρούς σου, αυτή είναι η δουλειά τους. Ρώτα και μάθε, και ότι απορίες σου γεννιούνται ή αλλαγές που νιώθεις στην συμπεριφορά σου να τους τις λες
    Τι εννοεις οτι την εχεις 8 χρονια δε σου περασε καθολου...?
    Εισαι διπολικος?

Senior Member
    Συνηθως ποσο διαρκει η καταθλιψη?
    Εγω ειμαι 3βδομαδες τωρα....
    Αλλα παρουσιαζω βελτιωση

Την Κατάθλιψη την ξέρω χρόνια. Καλό κορίτσι. Καταδεκτικό, υπομονετικό, με κατανόηση. Ποτέ δε λέει όχι στην παρέα. Είναι και προκομμένο, όλο και με κάτι ασχολείται. Χρυσοχέρα. Μάλαμα πιάνει, μολύβι γίνεται. Κορίτσι για σπίτι. Δεν είναι σαν μερικές μερικές. Δε φοβάται τις δεσμεύσεις. Είναι υπέρ των σταθερών σχέσεων. Με όλους. Κανενός δεν του κακοφάνηκε πάντως που τη μοιράζεται. Όλους τους προλαβαίνει. Χαλαρά.
    Οπότε, αν σʼ ενδιαφέρει να προχωρήσεις τη σχέση σου μαζί της, μην το σκέφτεσαι. Με την ευχή μου…

Από τα πιο φοβερά σου μηνύματα...Με ανταγωνίζεσαι....Χιχι.....Πολ� � προκομμένη,δε λες τίποτα...Και όσο για σταθερές σχέσεις αντέχει......έχω να σου πω....Μία από τις δύο πιο σταθερές μου σχέσεις...Εγώ θα σου έλεγα εν αντιθέσει με τον Ολόρου να φροντίσεις γρήγορα να την κερατώσεις με την ΕΥΤΥΧΙΑ

Senior Member
    Σε κυνηγάει και εσένα για σχέση ρε συ;;Της λέω όχι αλλά εκεί αυτή...Θες να κάνουμε σχέση;;;;;;

Senior Member
    Μιλάμε για πολύ γκομενιλίκι η κατάθλιψη.....Ρε Λα-Βίτα έχεις σταθερό δεσμό 8 χρόνια;;;;Εγώ κλείνω τα 10 σταθερά χρόνια σχέσης με ΙΨΔ και γύρω στα 5 κατάθλιψη..Καλά πάμε έτσι;;;;Της τα φοράω όμως κι εγώ που και που....Ρε μου λέει ο ντόκτορας στα 17 μου ότι ο ψυχαναγκασμός μου άρχισε σιγά σιγά να ριζώνει από τα 11 μου χρόνια......Ένας κιρσός που πρέπει να τον μαράνω.....

Deleted by request
    δηλαδη δεν εχετε libido και διαθεση για τιποτα τοσα πολλα χρονια

Senior Member
    Επειδή δεν είμαι πολύ καλή στους ιατρικούς ορισμούς,σε απλά ελληνικά μπορώ να σου πω ότι \"πάσχω\" από ελαφριάς μορφής χρόνιας κατάθλιψης.
    Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, που η κατάθλιψη τους έχει κερατώσει Θέλω δηλαδή να πω ότι όχι, δεν είμαι μόνιμα σε καταθλιπτική φάση, γιατί πίστεψε με, αν δεν είχα σεξουαλική διάθεση για 8 χρόνια, δεν ξέρω αν θα την \"πάλευα\" σε αυτή την παλιοζωή
    Δεν μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω σταθερό δεσμό μαζί της. Περισσότερο μια σχέση αγάπη και μίσους. Όσο την μισώ και την αποφεύγω επιλέγοντας άλλους δεσμούς, όπως με την \"Ευτυχία\" που είπε και η kassi, τόσο με αγαπά και με κυνηγάει αυτή για να είμαστε πάλι μαζί.
    Τελευταία όμως, έχω καταφέρει και αντιστέκομαι και έχουμε ξεκόψει για αρκετό διάστημα :P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast