Γεια σας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: Γεια σας

Deleted by request
    α γιατι με τρομαξες μηπως συμβει και σε μενα αυτο....
    εγω ειμαι διπολικος και ειμαι εραστης της ζωης των γνωσεων κσι του ωραιου φυλου

Senior Member
    Originally posted by billk
    δηλαδη δεν εχετε libido και διαθεση για τιποτα τοσα πολλα χρονια
    Εεεε....Αϊ χάσου...(φιλικά πάντα)..Λίβιδω λίβιδω .........Η Λίμπιντο δεν χάνεται με την κατάθλιψη αλλά με τα αντικαταθλιπτικά........Πράγμ ατι όταν είσαι σε ντίρλα κατάθλιψη το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το σεξ..αλλά γενικά στην κατάθλιψη αδιαφορείς για πολλά......Με τα αντικαταθλιπτικά όμως γίνεσαι αντικούκου εντελώς......Δεν χάνεις την ερωτική επιθυμία αλλά δεν αποδίδεις τα μέγιστα.....Χαχα.....Με ορισμένα πάντα αντικαταθλιπτικά-έτσι λένε.....Σε άλλα δεν συναντάται αυτή η παρενέργεια..Ένα φημισμένο,πολύ αποδοτικό αντικαταθλιπτικό αλλά και εντελώς αντικούκου είναι το αναφρανίλ...Όπως πολύ περιγραφικά και απλά το έλεγε η Ίντερ αισθάνεσαι πως η κάτω περιοχή χρησιμεύει μόνο για να κατουράς....χαχα....

Senior Member
    Originally posted by La_ViTa
    Επειδή δεν είμαι πολύ καλή στους ιατρικούς ορισμούς,σε απλά ελληνικά μπορώ να σου πω ότι \"πάσχω\" από ελαφριάς μορφής χρόνιας κατάθλιψης.
    Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, που η κατάθλιψη τους έχει κερατώσει Θέλω δηλαδή να πω ότι όχι, δεν είμαι μόνιμα σε καταθλιπτική φάση, γιατί πίστεψε με, αν δεν είχα σεξουαλική διάθεση για 8 χρόνια, δεν ξέρω αν θα την \"πάλευα\" σε αυτή την παλιοζωή
    Δεν μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω σταθερό δεσμό μαζί της. Περισσότερο μια σχέση αγάπη και μίσους. Όσο την μισώ και την αποφεύγω επιλέγοντας άλλους δεσμούς, όπως με την \"Ευτυχία\" που είπε και η kassi, τόσο με αγαπά και με κυνηγάει αυτή για να είμαστε πάλι μαζί.
    Τελευταία όμως, έχω καταφέρει και αντιστέκομαι και έχουμε ξεκόψει για αρκετό διάστημα :P
    Ε ναι...Ζωή χωρίς σεξ γίνεται;;;;Δεν ξέρω αν υπάρχουν περιπτώσεις που η λίμπιντο αποσύρεται πλήρως...Μπορεί απλά να αντικαθιστάται,να μεταβιβάζεται ή κάτι.....Υπάρχει τέλεια \"ασεξουαλικότητα\"-\"ανεραστία\";;;

Senior Member
    α γιατι με τρομαξες μηπως συμβει και σε μενα αυτο....
    εγω ειμαι διπολικος και ειμαι εραστης της ζωης των γνωσεων κσι του ωραιου φυλου
    Όπως έχω ακούσει σε περίπτωση κατάθλιψης διπολικού υπάρχει σεξουαλική διάθεση αλλά δεν μπορεί ο ασθενής να πάρει τα πόδια του από την κατάθλιψη για να βρει ερωτικό σύντροφο.

Senior Member
    Originally posted by olorou

Δεν την θελω την καταλθιψη γιατι δεν μπορω να διαβασω και δεν εχω libido ποτε θα φυγεις μωρη καταθλιψη?
    Κλεινω ηδη 3εβδομαδες

\"Αχάριστε!! Εγώ θυσία γίνομαι για σένα...
    Το \'χυσες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου
    κι έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου.\"
    booh hooh hooooh...........................

Δεν ξεμπερδεύεις εύκολα με δαύτην, να το ξες. Είναι κι ευαίσθητη...
    Από ευαισθησία άλλο τίποτα.....Κλαψ κλαψ δίπλα σου.....Αισθάνεται ότι δεν ζεις χωρίς αυτή...Δεν θέλω να με χωρίσεις..Άσε αυτή την σκύλα την Ευτυχία και γύρνα πίσω στην πραγματική σου αγάπη...γιατί εγώ σου στερώ το φως,την χαρά,την αγάπη..Εγώ σου πελεκίζω την λίμπιντο,εγώ σου σκοτώνω την αισιοδοξία......Εγώ σου χαρίζω το μόνιμο σκοτάδι........

Senior Member

Δεν την θελω την καταλθιψη γιατι δεν μπορω να διαβασω και δεν εχω libido ποτε θα φυγεις μωρη καταθλιψη?
    Κλεινω ηδη 3εβδομαδες

\"Αχάριστε!! Εγώ θυσία γίνομαι για σένα...
    Το \'χυσες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου
    κι έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου.\"
    booh hooh hooooh...........................

Δεν ξεμπερδεύεις εύκολα με δαύτην, να το ξες. Είναι κι ευαίσθητη...

\"Ποια είναι αυτή η Λιβιδώ πάλι; Μη δεις φουστάνι, αμέσως να τρέξεις...\"
    booh hooh hoooooh...................

Και πίσω απ\'την Λίβιδω τρέχει η κατάθλιψη...Αμέ....Εκεί να δεις κόλλημα....Σαν βδέλλα της ρουφά τον αισθησιασμό......Θέλω να ζήσω από εσένα της λέει και η λίβιδω αφελώς της δίνεται....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by La_ViTa
    Επειδή δεν είμαι πολύ καλή στους ιατρικούς ορισμούς,σε απλά ελληνικά μπορώ να σου πω ότι \"πάσχω\" από ελαφριάς μορφής χρόνιας κατάθλιψης.
    Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, που η κατάθλιψη τους έχει κερατώσει Θέλω δηλαδή να πω ότι όχι, δεν είμαι μόνιμα σε καταθλιπτική φάση, γιατί πίστεψε με, αν δεν είχα σεξουαλική διάθεση για 8 χρόνια, δεν ξέρω αν θα την \"πάλευα\" σε αυτή την παλιοζωή
    Δεν μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω σταθερό δεσμό μαζί της. Περισσότερο μια σχέση αγάπη και μίσους. Όσο την μισώ και την αποφεύγω επιλέγοντας άλλους δεσμούς, όπως με την \"Ευτυχία\" που είπε και η kassi, τόσο με αγαπά και με κυνηγάει αυτή για να είμαστε πάλι μαζί.
    Τελευταία όμως, έχω καταφέρει και αντιστέκομαι και έχουμε ξεκόψει για αρκετό διάστημα :P
    Ε ναι...Ζωή χωρίς σεξ γίνεται;;;;Δεν ξέρω αν υπάρχουν περιπτώσεις που η λίμπιντο αποσύρεται πλήρως...Μπορεί απλά να αντικαθιστάται,να μεταβιβάζεται ή κάτι.....Υπάρχει τέλεια \"ασεξουαλικότητα\"-\"ανεραστία\";;;

Υπάρχει,,υπάρχει..:P

Deleted by request
    υπαρχει και ελπιζω προσωρινα σε μενα

Page 3 of 3 FirstFirst 123