εμμονή,αγάπη ή καταπατημένος εγωισμός?...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

εμμονή,αγάπη ή καταπατημένος εγωισμός?...

Ζητώ απεγνωσμένα βοήθεια...είμαι άσχημα,με κατάθλιψη η οποία ολοένα και μεγαλώνει...λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που βιώνω δεν μπορώ να παραθέσω λεπτομερειες δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω...υπάρχει κάποιος πρόθυμος να με ακούσει και να με συμβουλέψει με pm?..νομίζω ότι χρειάζομαι την βοήθεια ψυχολόγου αλλα δυστυχως τα οικονομικά δεν επιτρέπουν..αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει...είμαι 36 χρονών μάνα 2 παιδιών..ευχαριστώ προκαταβολικά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by sereni View Post
    Ζητώ απεγνωσμένα βοήθεια...είμαι άσχημα,με κατάθλιψη η οποία ολοένα και μεγαλώνει...λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που βιώνω δεν μπορώ να παραθέσω λεπτομερειες δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω...υπάρχει κάποιος πρόθυμος να με ακούσει και να με συμβουλέψει με pm?..νομίζω ότι χρειάζομαι την βοήθεια ψυχολόγου αλλα δυστυχως τα οικονομικά δεν επιτρέπουν..αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει...είμαι 36 χρονών μάνα 2 παιδιών..ευχαριστώ προκαταβολικά..
    Αγαπητή φίλη καλώς όρισες, καταρχήν σου συνιστώ ψυχραιμία, πρόθυμους/μες θα βρεις αρκετούς εδώ να ακούσουν και ίσως να σε συμβουλέψουν σε ότι μπορείς και θελήσεις να πεις.. ή να ρωτήσεις (τον ψυχολόγο δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει κανένας μη ειδικός)
    υπάρχει μια προϋπόθεση για να μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις π.μ. θα πρέπει πρώτα να αναρτήσεις 40 μηνύματα.. από την προσωπική μου εμπειρία στο φόρουμ θα σου πω να μην βιαστείς.. διάβασε κάποια από τα θέματα που θα βρεις εδώ, ίσως κάποιο απ αυτά να μοιάζει με το πρόβλημά σου και να βρεις κάποιες απαντήσεις ή να νοιώσεις λιγάκι καλύτερα..
    σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο για σένα και για τα παιδάκια σου.

Junior Member
    Ivan καταρχήν σε ευχαριστώ που απάντησες τόσο σύντομα...και ευχαριστώ θερμά και για το καλωσόρισμα..έχω ψάξει τα περισσοτερα θέμα του φόρουμ και του διαδικτύου για να είμαι ειλικρινής...οχι δεν βρήκα κάτι παρόμοιο...η κατάσταση ειναι πολύ περίπλοκη και τραβάει αρκετά χρόνια τώρα..για να φτάσω στο σημείο να ζητήσω βοήθεια έτσι καταλαβαίνεις ότι έχω φτάσει στο απροχώρητο...:( καταστρέφω τον εαυτό μου,όπως πάω θα καταστρέψω και τη δουλειά μου και εύχομαι όχι και την οικογένειά μου...παραθέτω και το email μου...όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα..ευχαριστώ..sereni1978@gmail .com

Banned
    ok θα σου στειλω e-meil

Senior Member
    ΩΧ Αλεξανδρε........η γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα,δεν κατάλαβες.....
    sereni....γιατί δεν θέλεις να μας πεις εδώ το πρόβλημά σου,υπάρχουν πολύ καλοί συνομιλητές....και εξάλλου δεν εμφανίζεται το ονομα σου εδω μέσα ούτε χρειάζεται να μας δώσεις προσωπικές πληροφορίες...εγώ θα σου συνιστούσα να εκφραστείς εδώ

Banned
    ΩΧ Αλεξανδρε........η γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα,δεν κατάλαβες.....
    λοιπον αρκετα επαιξα τη κολοκυθια τοσο καιρο που σου μιλουσα αν καπιος σου ειπε οτι θα ασχολουμε 24 ωρες μαζι σου κ συ θα με γραφεις δε με ξερεις καθολου καλα οσο καλος ειμαι τοσο αδιαφορος κ αναισθητος μπορω να γινω αν το θελησω,

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λοιπον αρκετα επαιξα τη κολοκυθια τοσο καιρο που σου μιλουσα αν καπιος σου ειπε οτι θα ασχολουμε 24 ωρες μαζι σου κ συ θα με γραφεις δε με ξερεις καθολου καλα οσο καλος ειμαι τοσο αδιαφορος κ αναισθητος μπορω να γινω αν το θελησω,
    μου αρέσεις έτσι σκληρό αντράκι που είσαι....
    πραγματικά εγώ να σε προσκυνάω και ΄συ να με φτύνεις...............αχχχχχχχχχ� �χχχχ ζόρια που έχει η ζωή!
    Τελικά με τις αμφισεξουαλικές γυναίκες,τί γίνεται;

Banned
    αν δεν ειμουν ετσι τωρα θα ειχαν σημειοθει εκριξεις στον εγκεφαλο μου με αυτα που ακουω

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ουραγιο φιλη μου πρεπει να παλεψεις κ για τα παιδια σου κ για σενα προτεινω να διαβασεις κ να σχολιασεις αν θελεις την ιστορια μου κ θα σου απαντησω οταν θα ειμαι συνδεδεμενη,Παντως δεν πρεπει να ντρεπεσαι να μιλησεις κ σε ορισμενες περιοχες υπαρχουν κ κεντρα ψυχικης υγειας που μπορεις να πας δωρεαν,Καλο κουραγιο!

Senior Member
    sereni , υπαρχουν βιβλια αυτοβοηθειας , αρκετα κατατοπιστικα - βοηθητικα .

Senior Member
    υπαρχουν φαρμακα δραστικα που διωχνουν το αγχος, το θυμο, τις ιδεες, τη θλιψη και ολα.

απλως πρεπει να εχεις λιγο υπομονη στην αρχη που θα ειναι υψηλη η δοση του φαρμακου και θα σε κανουν λιγο ζομπι.

αυτο να θυμασαι.

επισης υπαρχουν ενεσεις που κρατανε 1 μηνα για καποιον που δε θελει να παιρνει τακτικα τα φαρμακα του.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    υπαρχουν φαρμακα δραστικα που διωχνουν το αγχος, το θυμο, τις ιδεες, τη θλιψη και ολα.

απλως πρεπει να εχεις λιγο υπομονη στην αρχη που θα ειναι υψηλη η δοση του φαρμακου και θα σε κανουν λιγο ζομπι.

αυτο να θυμασαι.

επισης υπαρχουν ενεσεις που κρατανε 1 μηνα για καποιον που δε θελει να παιρνει τακτικα τα φαρμακα του.
    αναρωτιεμαι αν σκεφτεσε ποτε κατι αλλο εκτος απο φαρμακα κ διαγνωσεις (ξερω ξερω το διαβασες κ αυτο σε ιατρικη σελιδα)

Banned
    αλεξανδρε! χωρις παρεξηγηση! αλλα θα πρεπει να προσεχουμε όταν γραφουμε για προβλήματα μερικων ανθροπων. δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου, - εξαλου όπως εχω διαβασει το εχεις σπουδασει το θεμα- αλεξανδρε μπορει να γνωρίζεις πολλα, συγουρα πολλα περισσοτερα από εμας, απλα νομιζω ότι πρεπει να το ψάχνεις πιο πολύ κάθε φορα που απαντας.
    για παραδηγμα εδώ η κοπελα είναι κι μητερα, αρα θα πρεπει να λαβεις υποψινσου, ενοω στην λυση κι στο τι θα της πεις να κανει, να λαβεις υποψινσου κι ότι εχει παιδια.
    βεβαια δεν ξερω ουτε θα μπω στα ποδιασου, εσυ εχεις την γνωση απλα να πρωτηνεις να μην κοψει -αν παιρνει καποια φαρμακα- τα φαρμακα της, γτ. δεν λες καποια λυση σε συνδιασμο φαρμακων? αλεξανδρε εσυ ξερεις τι θα πεις, εσυ αποφασίζεις, δεν θα σου κανω εγω τον εξυπνο, αλλα να το ψάχνεις πιο πολύ, είμαι συγουρος πως από κοντα θα εισαι πιο αποτελλεσματικος.

Senior Member
    δεν κανω διαγνωση ουτε προτεινω να παρει φαρμακα. απλως ειπα οτι υπαρχουν φαρμακα που οταν παει σε ψυχιατρο, ο ψυχιατρος θα της πει τι να παρει και ποσο να παρει.

αλλα της ειπα οτι υπαρχουν φαρμακα στη σημερινη εποχη που βοηθουν. δεν ειναι αναγκη να τυρρανιεται.

βλεπω εδω πολυ κοσμο με προβληματα που κομπλαρει απλως επειδη δε θελει να παει σε ψυχιατρο.

επισης πολυ κοσμος απογοητευεται οταν πρωτοπαιρνει φαρμακα και τα κοβει, χωρις να ξερει οτι στην αρχη εισαι ζομπι και μετα σιγα σιγα ελαττωνεται η δοση και εισαι
    υποφερτα καλα εως μια χαρα.

Εξαλλου στη σημερινη εποχη που πρεπει να ειμαστε δυνατοι και δεν υπαρχει προνοια, δεν υπαρχουν περιθωρια για ρομαντισμους και κοβω τα φαρμακα κλπ. αμα θελεις να
    εισαι σε θεση να εργαστεις κλπ.

Εγω τα φαρμακα πολλες φορες προσπαθησα να τα κοψω αλλα παντα μετα παθαινα υποτροπη. Οποτε το πηρα αποφαση πως πρεπει να τα παιρνω μια ζωη και να ζησω τη ζωη μου ετσι. Εξαλλου σε λιγα χρονια θα εχουν βγει και καλυτερα, με λιγοτερες παρενεργειες.

Εξαλλου σε ενα φορουμ που λεγεται "Ψυχωσεις", αμα δεν αναφερεσαι σε φαρμακα γιατι να εισαι εδω ; Για ποιηση ;

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αναρωτιεμαι αν σκεφτεσε ποτε κατι αλλο εκτος απο φαρμακα κ διαγνωσεις (ξερω ξερω το διαβασες κ αυτο σε ιατρικη σελιδα)
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    απλα νομιζω ότι πρεπει να το ψάχνεις πιο πολύ κάθε φορα που απαντας.
    περιγραφεις τον εαυτο σου θυμαμαι αλλα ποστ σου στο τι σκεφτεστε που ελεγες οτι να ναι.