Results 16 to 30 of 36
-
11-05-2019, 20:25 #16
εχει νιωσει κανεις συμτωματα εγγεφαλικου ποτε του? εγω πρωτη φορα στην ζωη μου απο χτες ολη την δεξια μερια την νιοθω μουδιασμενη κατι σαν βαρος... και εχω εντονη αδυναμια..... μια μερα πριν ειχα σχετικα εντονο πονοκεφαλο που κρατησε 24 ωρες..... και τωρα αυτο το πραγμα..... γενικα 1 χρονο τωρα να χερια μου τα νιοθω αδυναμα...... ειχα κανει μαγνιτικη εγγεφαλου 11μηνες...... ηταν οκ...... σε νευρολογο που το ειπα δεν με εξετασε καν.. ειπε ψυχοσοματικα ειναι ολα αυτα...... δεν νομιζω ομως πως ειναι ψυχοσοματικα 1 ολοκληρο χρονο το ιδιο πραγμα..... αναφερομαι στην αδυναμια στα χερια..... τωρα ομως αυτο με το μουδιασμα στην μια μερια με εχει κανει να νιοθω αρωστος........
- 12-05-2019, 11:20 #17
Καλημερα Ακη. Η γνωμη μου πανε και σε ενα δευτερο νευρολογο και αν πει ειναι ψυχοσωματικο κανε μια επιστεψη σε ενα ψυχιατρο.
12-05-2019, 15:54 #18
απο την στιγμη που εκανα μαγνιτικη εγγεφαλου και ειναι οκ δεν υπαρχει λογος να παω ξανα σε νευρολογο...... εχω ανχος χρονια..... οποτε πλεον κουραστηκα να πηγενω σε γιατρους... μονο στην ψυχιατρο μου παω περνω μονο καναβη πλεον και μισο χαπακι xanax 0.25 που θελω σιγα σιγα να το κοψω... μου ειναι δυσκολο... η ψυχιατρος με βλεπει καθε εβδομαδα...
12-05-2019, 16:16 #19
12-05-2019, 16:46 #20
12-05-2019, 16:57 #21
Ψυχαγωγική κανναβη δηλαδή; Με thc & cbd?
Γιατι εγω ξερω οτι γράφουν μονο φαρμακευτική cbd σε μορφή σταγόνων και τσαγιού. Εγω πηρα τσάι cbd με κανονικούς ανθούς και σπόρους και λεει πως ηρεμει. Το εχω σχεδόν τελειώσει και εντάξει εχω δει κάποιες φορές με χαλαρώνει αλλα κανονικά όπως ενα τσάι. Εσένα σου το έγραψε γιατρος; Γιατι ξερω το wax ειναι δυνατό!
12-05-2019, 17:18 #22
1:1 thc/cbd περνω περιπου 10mg thc την ημερα μου εχει πει η γιατρος μου...! και το αλλο ειναι cbd...
εγω ειμαι καναδα,montreal ειναι νομιμα ολα εδω...! το wax και σκετο cbd απο 7% και πανω ειναι μπομπα... ομως με thc ειναι που εχει αποτελεσμα..! απλα το thc δεν κανει για ολους...... μπορει να προκαλεσει κρισης πανικου..... εμενα παλι καλα μου προκαλει φοβερη διαθεση.... και βγαινω και εξω αλλα δεν μου εχει διωξει τον φοβο ακομα.... η αρωστοφοβια που ειχα ακομα υπαρχει...
12-05-2019, 17:24 #23
Φίλε εχω γεννηθεί Καναδά και μεχρι τα 8 μου έζησα εκει. Πραγματικά εισαι τυχερός που ζεις σε αυτή τη χώρα! Ξερω ολα ειναι νόμιμα εκει όποτε δεν εχει θέμα. Εγω έζησα και Γερμανία στο ντίσελντορφ και ήταν διπλα η Ολλανδία και έκανα χρήση. Γιαυτο σε ρωτησα για το thc γιατι μπορεί να προκαλέσει ταχυπαλμίες και κρίσεις πανικού! Για μενα φιλε εισαι μια χαρά μπορεις να βρεις άκρη πολυ πιο εύκολα απο εμάς που ζούμε Ελλάδα!
13-05-2019, 10:09 #24
έγινε χειρότερο το μούδιασμα στο δεξί πόδι σε σημείο παράλυσης και το χέρι επίσης το δεξί... πρίν μουδιασε και ολο το κεφάλι μου τώρα νιώθω και ένα κάψιμο σε ολο το πόδι δεν μπορώ με αυτή την κατάσταση... ούτε νά κοιμηθώ.. γενικά χρόνια τώρα δεν είχα κανένα ψύχοσοματικο γι'αυτό και φοβάμαι,.. γιατί αυτό τωρα που νιώθω φενεται πραγματικό... πήρα Xanax να ηρεμήσω μα σκευτομαι ασταμάτητα αυτο το πράγμα και νιώθω οτι θα πάθω εγκεφαλικό χτες επίσης μουδιασε και η γλώσσα μου... φρίκη τελείως... να σημειωθεί ότι αυτά δεν τα έχω απο την φαρμακευτική χρήση τής κάνναβης... διότι είναι υπο παρακολούθηση γιατρού και περνώ εδώ και 1 χρόνο... αυτό που έπαθα τώρα απλα με εχει κάνει χαλια και να κλειστω παλι... πφφ
13-05-2019, 12:48 #25
13-05-2019, 17:23 #26
δεν υπάρχει περίπτωση δεν πάω σε νοσοκομείο εγώ ποτε.. ασε που και εδω συγγενείς που τους το είπα τους φάνηκε αστείο... γτ με βλέπουν μια χαρά... εγώ η αλήθεια ειναι δεν είμαι ακομα μουδιασμενος είμαι αν ήταν καπια σοβαρή πάθηση δεν θα ήταν 24ωρο καλά ιδικά αν με πιάσει και άνχος γίνετε πιο έντονο πήρα Xanax ήταν ανάγκη και μετα απο 5 ώρες πήρα CBD ειμαι λιγο καλύτερα αλλα το μούδιασμα στο ποδι δεν λεει να φύγει και εκνευρίζομαι τέρμα...
13-05-2019, 17:54 #27
Πάνε κοίταξε το μπορεί να ειναι κατι τελείως άκυρο. Κανένα νεύρο του ποδιού η κατι τέτοιο. Μη το αφήνεις και σου σπάει τα νεύρα. Εισαι τυχερός που ζεις στον Καναδά φιλε. Οτι και να ειναι πάνε να σου περάσει γιατι αλλιώς θα σπάνε τα νεύρα σου συνέχεια! Μακάρι να ήμουν εγω εκει αλήθεια στο λεω!! Παρόλο που εχω διαβατήριο καναδέζικο επειδή γεννήθηκα εκει παλι ειναι δύσκολο να ερθω εκει να ζήσω. Εγω πάντως στη θεση σου αν ήταν τόσες μερες θα πήγαινα!
13-05-2019, 18:17 #28
Καλησπέρα κι από εμένα! Έχουν περάσει 5 χρόνια απο το τελευταίο μου post, απλώς έχω αλλάξει τι UserName μου από mary σε mary_exa. Τελικά αφού τα πράγματα χειροτέρευσαν, βρήκα μετά από λίγους μήνες έναν πολύ καλό ψυχίατρο/ψυχοθεραπευτή ο οποίος μου ξεκίνησε αμέσως φαρμακευτική αγωγή 1,5 χρόνο με escitolopram και μου έκοψε σταδιακά το xanax πολύ γρήγορα, παράλληλα βέβαια έκανα και κάνω ακόμα εδώ και 5 χρόνια ψυχοθεραπεία. Η αγωγή με το φάρμακο πήγε πολύ καλά και άρχισα πάλι να γίνομαι λειτουργική και να μπορώ να αντεπεξέλθω στην καθημερινότητα. Επίσης να προσθέσω ότι εκείνη την περίοδο ήθελα μέχρι και να φύγω από τη δουλειά μου.... μια πολλή καλή εταιρεία στην οποία εργάζομαι εδώ και 15 χρόνια (δόξα το θεό δεν το έκανα!!!). Γενικώς και η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ο γιατρός μου είναι παρα πολύ καλός...όμως δυστυχώς σε περιόδους έντονης πίεσης τα συμπτώματα επανέρχονται...Φέτος ειδικά δεν είμαι καλά... αφού πριν κάποιους μήνες ο σύζυγός μου έπαθε έμφραγμα, και μετά από λίγο καιρό πέθανε και ένας γνωστός μας 45 χρονών ξαφνικά από καρδιά. Όλα αυτά με έχουν πισογυρίσει...τα συμπτωματα είναι διάφορα άλλοτε πιο έντονα άλλοτε λιγότερο. Την παλέυω με λιγο xanax που τώρα προσπαθώ να κόψω πάντα με τη συμβουλή του γιατρού μου... όλο το χειμώνα πίστευα ότι κάτι έχω. Για κάποιο διάστημα ήμουν συνέχεια με το πιεσόμετρο στα χέρια αγχωνόμουν μέτραγα και είχα 15 με 10. όταν κατάφερνα να ηρεμήσω έπεφτε στο 12-13 με 8, πήγα και στον καρδιολόγο που παρακολουθεί και τον άντρα μου και έκανα και triplex και καρδιογράφημα και όλα καλά, οι εξετάσεις μου αίματος επίσης καλές. Είχα συνέχεια ημικρανίες και πονοκεφάλους, όμως μία παθολόγος μου έδωσε μαγνήσιο και πήρα 2 μήνες και τουλάχιστον από αυτό ηρέμησα κάπως! Μετά μου κόλλησε ότι έχω κάτι νευρολογικό ΣΚΠ, πήγα και σε οφθαλμίατρο γιατί νομιζα ότι δεν βλέπω καλά με διαβεβαίωσε ότι τα μάτια μου είναι μια χαρά απλώς έχω μια έντονη ξηροφθαλμία λόγω του επαγγέλματος μου που είαι μπροστα στον υπολογιστή. Εδώ και λίγο καιρό εχω φτερουγίσματα ψηλά στο λαιμό και στο στήθος και πιο πολύ μετά το φαγητό με αποτέλεσμα να φοβάμαι και να φάω, πήραμε ξανά τον καρδιολόγο τηλέφωνο και είπε ότι είναι από το άγχος και όλα αυτά που έχω περάσει τον τελευταίο καιρό...και ότι είμαι μια χαρά αφού με είδε πριν λίγο καιρό... και να μην με ανησυχεί, όλος ο κόσμος έχει... αν θέλω βέβαια για να μου φύγει η έννοια να βάλω ένα holter. Αλλά και να το βάλω θα μου φύγει αυτό και θα μου έρθει μετά ότι έχω κάτι άλλο...Επίσης μετά από αρκετά χρόνια έπαθα και κανα δυο κρίσεις πανικού. Είπα στον γιατρό μου μήπως να ξαναρχίσω το αντικαταθλιπτικό αλλά δεν είναι και πολύ σύμφωνος με αυτό καθώς τώρα είμαι λειτουργική και παρ'όλαυτά που έχω περάσει λειτουργώ στην καθημερινότητά μου.
Θέλει πολύ δουλειά παιδιά με τον εαυτό μας...είναι πολύ δύσκολο! Κανένας γιατρός, ψυχολόγος και κάνένα φάρμακο από μόνο του δεν θα κάνει το θαύμα και θα μας αλλάξει 100%. Έτσι είμαστε φτιαγμένοι...
Όπως μου λέει κι ο γιατρός μου είμαι Hyper-Allerted...το οποιοδήποτε μικρό συμπτωματάκι που μου δίνει το σώμα μου το ερμηνέυω κάπως και φοβάμαι. Δεν ξέρω τι να πω...μάλλον πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι μια με τα πάνω μας μία με τα κάτω μας...
13-05-2019, 19:33 #29
Mary_exa
Μόλις έφτιαξα για πρώτη φορά έναν λογαριασμό εδώ για να μπορέσω να σου μιλήσω.
Επειδή δεν ξέρω πως μπορώ και αν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ...
Αν γνωρίζεις εσύ και θέλεις στείλε μου.
Θα σου πω μόνο πως διαβάζοντας την ανάρτηση σου νόμιζα ότι την έγραψα εγώ.
Δεν είναι τυχαίο να ζούμε ακριβώς τα ίδια μα ακριβώς τα ίδια πράγματα.
13-05-2019, 20:24 #30
Και εγω ειναι σα να το εγραψα εγω...Και να σου πω?Μου εδωσες θαρρος...Αντε στο καλο πια...